حق با شماست
ولی حالا هیچ راهی نداره؟
یعنی محاله؟
Printable View
حق با شماست
ولی حالا هیچ راهی نداره؟
یعنی محاله؟
فکر کنم تو بیلدر نه!نقل قول:
ولی برنامه هایی هعستند که امکان تبدیل فایلهای exe رو به پروژه دارند.مثل Autoplay Menu Builder
سلام به همه ی استادان Mmb.
(-:
دوستان کسی در مورد اسکریپت نویسی چیزی بلده
من فقط دنبال اسکریپت های خاص هستم
سلام
توی نرم افزار Mmb چطوری می تونیم یه فایل صوتی رو با اجرای پروژه ساخته شده پخش کنم به طوری
که با عوض کردن صفحات ساخته شده پخش آهنگ متوقف نشه
پیشاپیش ممنون
:46::46::46:
با سلام دوست عزیز
والله خدمتت باید عرض کنم من که الان 6-7 ساله با این برنامه دارم کار میکنم فقط تونستم یک ترفند برای این مشکل پیدا کنم!
برای اینکار ابتدا در صفحه اول آهنگت رو انتخاب کن و بزار پخشش کنه!
بعد از تمام صفحه اولت Copy بگیر و در یک صفحه دیگه Paste کن! و صفحات دیگه رو به این صفحه (به عنوان صفحه اول) متصل کن!
این تنهایی راهی هست که جواب میده!
با این کار دیگه صفحه اول باز نمیشه!
البته میتونی یک کار دیگه هم بکنی!!!! در صفحه اولت فقط اسم سازنده و غیره رو بنویس و بزار بعد از 5 ثانیه به صفحه ای بره! که دیگه برگشت نداشته باشه!
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
موفق باشی!
سلام دوست عزیزنقل قول:
در قسمت setting page صفحه اول برويد و اين كد رو براي اون کپی کنید .
اسم فایل صوتی را باید به همراه پسوندش بنویسید .
به جای مسیر داده شده باید از <SrcDir>\ استفاده کرد
موفق باشی .کد:If (P<>1) Then
PlaySound("e:\music\best\3.wav")
P=1
End
عالی بود ! ممنوننقل قول:
سلام لطفا رعایت کنید
م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جان ممنوننقل قول:
ولی page setting کجا می شه دقیقا
منظورت همون script ها توی page property هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من توی اسکریپت ها هم کد رو وارد کردم اجرانشدند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزا دل همه برفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آقا ما کارمون گیره خواهشا جواب بدید........
سلام شاهین جاننقل قول:
می بخشی یه کم گیر امتحانات هستم .
شما روی ایکون صفحه اول که همون پایین صفحه ایجاد کردید دوبار کلیک کنید تا وارد page propertise بشید و بعد اسکریپت را باز کنید و دستوری که اون بالا بهتون نوشتم را کپی کنید اونجا .( موقع کپی کردن ممکنه دستور به هم بریزه پس باید دقت کنید که توی همون اسکریپت مثل دستوری باشه که دادم .)
سپس فایل صوتی خودتون را به جای مسیر فایل صوتی توی همون اسکریپت بزاید .
مثلا اسم فایل صوتی من mahdi.mp3 هستش . این دستور که الان پایین گذاشتم دیگه نیازی به مسیر فایل صوتی نداره فقط کافیه اسم فایل خودت را به جای mahdi بزاری . حالا برنامه کامپایل شده را کنار فایل صوتی خودت بزار و لذت ببر .
موفق باشی .کد:
If (P<>1) Then
PlaySound("<SrcDir>\mahdi.mp3")
P=1
End
مهدي جان بازم ممنون ولي يه اشكال ديگه دارم
آدرس دهي نسبي كه مي كنم فايلم خونده نميشه
من توي درايو c يه پوشه دارم به نام Adiban و فايل صوتي ام هم توي همين پوشه است بانام prj1.wav
يعني
c:\Adiban\prj1.wav
اينطوري كه مي نويسم خونده ميشه ولي اينطوري PlaySound("<SrcDir>\prj1.wav" فايلم خونده نميشه
مشكل از كجا مي تونه باشه؟؟؟
در ضمن اگخ اين كار درست بشه ديگه لازم نيست آهنگم روي هارد كپي باشه درسته؟؟؟
از روي همون سي دي مي خونه؟؟؟؟
راه ديگه براي اينكه از روي سي دي بخونه هم وجود داره؟؟؟؟؟؟
ببخشيد اشتباه شد........:31::31::31:
سلام شاهین جاننقل قول:
خوب مسیری که شما بهش می دید به این صورت c:\Adiban\prj1.wav این مسیر فقط روی سیستم شما جواب می ده . یعنی وقتی برنامه کامپایل شده را روی هارد خودتون اجرا می کنید جواب میده و اگه مسیر فایل صوتی تغییر کنه دگه جواب گو نیست .
اما مسیری که من بهتون گفتم یعنی PlaySound("<SrcDir>\mahdi.mp3") باعث می شه وقتی برنامه را روی سی دی رایت کردین دیگه مشکل مسیر نداشته باشین .
توجه کنید باید حتما فایل صوتی شما کنار برنامه کامپایل شده شما باشه . یعنی اگه برنامه شما توی درایو d هست فایل صوتی هم باید کنار برنامه شما توی درایو d باشه .
و وقتی برنامه را روی سی دی رایت کردین باید فایل صوتی خودتون را هم کنار برنامه روی سی دی رایت کنید . دقیقا باید کنار هم باشند .
موفق باشی .
مهدي جان يعني با اين آدرس دهي كه شما مي گي حتما بايد برنامه رو روي سي دي رايت كنم تا فايلم پخش بشه؟؟؟نقل قول:
يعني با اين آدرس دهي اطلاعات ازروي هاردم خونده نميشه؟؟
چون براي من اطلاعات از روي هارد خونده نميشن:10::10::10::10::10::10:
ببین شاهین جان قضیه خیلی روشن و واضح هستش .نقل قول:
اگه شما ادرس یه فایل را از روی هارد به برنامه بدید برنامه فقط اون مسیر را می شناسه و اگه جای فایل صوتی را تغییر بدید دیگه اون برنامه اون فایل را اجرا نخواهد کرد .
در ضمن اگه شما بخواهید این برنامه را روی سی دی بزنید دیگه فایل صوتی شما یا هر چیزی که بهش از روی هارد مسیر دادید اجرا نخواهد شد .
پس باید حتما از دستور <SrcDir> استفاده کنیم که در واقع مسیر فایل را در صورتی تشخیص می ده که فایل شما کنار برنامه شما باشه .
یه مثال ساده مجموعه برنامه های اتوران هستش .
اگه نگاه کنی کنار برنامه اصلی کامپایل شده اتوران برنامه ها نیز هستند . این برنامه ها با همین دستور به برنامه اتوران مسیر دهی شدن . یعنی این مسیر دهی باعث می شه که برنامه اتوران مسیر اصلی فایل را خود به خود تشخیص بده .
شما همین طور که گفتم به فایل صوتی خودتون مسیر بدید و فایل صوتی را کنار برنامه بزارید تا اجرا بشه .
در مورد سوالی که کردی .
اگه شما بخواهید برنامه را روی سی دی رایت کنید باید فایل صوتی را هم توی سی دی کنار برنامه رایت کنید . چون این مسیر دهی که من گفتم باعث می شه برنامه تشخیص بده که مسیر فایل صوتی شما کجاست .
چون برنامه ای که روی سی دی رایت می شه دیگه مسیر دهی هارد را تشخیص نمی ده .
سوالی بود در خدمتیم .
موفق باشی .
واقعا جالبه ولي چرا كسي ادامه نميده
آقا مهدي گل
شرمنده اين چند روز خيلي مزاحم شدم
بالاخره امروز پروژه ام رو تحويل دادم استادهم خيلي خوشش اومده بود
خيلي زحمت كشيدي
ان شا الله بتونم جبران كنم...........
آقا مهدي گل
شرمنده اين چند روز خيلي مزاحم شدم
بالاخره امروز پروژه ام رو تحويل دادم استادهم خيلي خوشش اومده بود
خيلي زحمت كشيدي
ان شا الله بتونم جبران كنم...........:10::10::10::10:
با عرض سلام و خسته نباشيد.
دوستان من با برنامه مذكور، يه فايل Autorun ساختم . و به دليل اينكه محيط Autorun كه ساختم، كاملا گرافيكي هست، خيلي مشقت كشيدم.
حالا تو برنامه با يه مشكل اساسي برخورد كردم.
بعد از اين كه فايل Autorun اجرا ميشه، عليرغم ميل اينجانب، بدون زدن دكمه خروج و با كليد ECS به راحتي ميشه از برنامه ساخته شده (Autorun) خارج شد.
حالا دوستان يه لطفي بكنن و بفرمايند كه آيا كاري ميشه كرد كه با كليد ESC از برنامه (همون فايل اجرا شده Autorun) خارج نشه؟
آخه طرح فايل يه جوريه كه احتمال استفاده از كليد ESC توسط كاربران خيلي زياد هست و اگه اين روال ادامه پيدا كنه، هر كاربر مجبور ميشه به خاطر يه بار اشتباهي زدن ESC ، دوباره Autorun رو اجرا كنه (يا سي دي رو در بياره و دوباره بندازه.)
در ضمن يه مورد ديگه هم اين هست كه من از فونت هاي مخصوصي استفاده كردم، ولي مشكل اينه كه هنگام اجراي فايل Autorun ، در يه كامپيوتر ديگه (كه اون فونت ها رو نداره) تمام نوشته ها به يه فونت مخصوص (فكر كنم Times And New Roman هست) تبديل ميشن.لطفا در اين مورد هم راهنماييم كنيد.
ببخشيد كه خيلي طولاني شد.
فقط خواهش و تمنا دارم كه يه كم سريعتر جواب بدين.
با احترام فراوان:11::10:
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای از کار انداختن کلید ESC در پروژه خودتون از روش زیر استفاده کنید .
همون طور که خودتون هم می دونید وقتی پروژه ای در حال اجرا باشه و وقتی ما کلید ESC را فشار بدیم پروژه بسته می شه برای جلوگیری از این کار در تولبار اصلی برنامه مالتی مدیا بیلدر روی شکل چوب جادویی کنار شکل ابر کلیک کنید .
با این کار منویی باز می شه که گزینه اخر اون Capture Esc and exit key دارای یک زیر منو با اسم Go to last page می باشد که شما باید اون را انتخاب کنید . با انتخاب این گزینه وقتی کاربر کلید ESC را می زنه پروژه به صفحه اخر می ره و از برنامه خارج نمی شه .
در مورد فونتها هم چند کار می توان انجام داد
1 - فونتها را داخل سی دی قرار داد تا کاربر انها را روی سیستم خود نصب کند
2 - استفاده از دستور Install Font است .
3 - یا می تونی از فونتی که استفاده کردی داخل بیلدر Embedded کنی
4 - یک روش هم این است که نوشته های خودت را به عکس تبدیل کنی
در ضمن سوال خودتون را باید توی تاپیک مربوط به خود مطرح می کردید .
از این به بعد مراعات کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلام دوست عزيز.نقل قول:
ببخشيد كه سوالم رو اينجا مطرح كردم. متوجه نبودم.
از راهنمايي هاتون واقعا ممنونم. بسيار عالي بود.
ممكنه در مورد فونت ها (گزينه هاي 3 و 4) بيشتر توشيح بدين؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
خواهش می کنم .
برای استفاده از Embedded باید به این روش عمل کنید .
براي اينكار از منوي project گزينه Embedded files رو انتخاب و فونت مورد نظر رو add كنید .
سپس داخل page properties صفحه اول داخل script مسیر زیر را تايپ كنید .
mahdi.TTF مثلا نام فونت انتخابي هستکد:InstallFont("<Embedded>\mahdi.TTF")
استفاده از Embedded برای برنامه ها یا فایلهای با حجم کم مناسب هستش .
در مورد تبدیل نوشته به عکس دو راه وجود دارد .
روش اول اینکه بعد از اینکه تمام متنت را به صورت فارسی تایپ کردی همه متن هات را انتخاب کن و از منوی Arrange و زیر شاخه Combine گزینه Object with background را انتخاب کن . با اینکار تمام نوشته هات با background یکی میشه و نیازی به نصب فونت نیست .
تذکر : البته ابتدا روی یه پروژه دیگه این روش را تست کن اگه مورد قبولت بود روی پروژه اصلی انجام بده . چون اگه روی پروژه اصلی این کار را بکنی و بعد هم تغییرات را سیو کنی ممکنه راه برگشت دیگه نباشه .
روش دوم بهتر از روش اول هستش
برای اینکه نوشته ها به عکس تبدیل بشه ، بعد از نوشتن تمام متن آن را انتخاب کنید و از منوی Object گزینه Convert to Bitmap را انتخاب کنید.
حالا MMB هم متن اصلی شما را نگه میدارد و آن را پنهان می کند و هم متن شما را تبدیل به عکس میکند.
متن شما تبدیل به یک شی شده است که آن را در هرکجا که خواسته باشید میتوانید قرار دهید. در ضمن بعد از تبدیل شدن متن به عکس آن را بزرگ و کوچک نکنید زیرا کیفیت آن از دست میرود.
موفق باشی .
Mahdi7610 جان عزيز، واقعا نمي دونم چطور ازت تشكر كنم.
خييييييييييييييييييييلي ممنون.:40::11::10::20::31:
با سلام
در ابتدا لازمه كه از كمكهاي دوست گلم " آقا مهدي " تشكر بكنم.
دوستان من يه فايل صوتي به اول پروژه گذاشتم. و به دليل اينكه پروژه از چند صفحه تشكيل شده، هنگامي كه به صفحه اول برميگردم، دوباره فايل صوتي از اول شروع به كار ميكنه. يعني منظورم اينه كه ميخواهم فايل صوتي، فقط يكبار و در آغاز برنامه اجرا شود. (يعني ميخوام به برنامه فايل صوتي بذارم نه به صفحه)
لطفا راهنماييم كنيد.
آقا محمد گل، اگه ممكنه يه سري به تاپيك برنامه بزن.
يه سوال دارم.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=23262&highlight=MultiMedia+Builder&page=19
سلام دوست خوبمنقل قول:
برای اینکه بتونید روی پروژه خودتون موسیقی بزارید باید به روش زیر عمل کنید .
شما روی ایکون صفحه اول که همون پایین صفحه ایجاد کردید دوبار کلیک کنید تا وارد page propertise بشید و بعد اسکریپت را باز کنید و دستوری که اون پایین بهتون نوشتم را کپی کنید اونجا .( موقع کپی کردن ممکنه دستور به هم بریزه پس باید دقت کنید که توی همون اسکریپت مثل دستوری باشه که دادم .)
سپس اسم فایل صوتی خودتون را به جای اسمی که من گذاشتم قرار بدید .
مثلا اسم فایل صوتی من mahdi.mp3 هستش . این دستور که الان پایین گذاشتم دیگه نیازی به مسیر فایل صوتی نداره فقط کافیه اسم فایل خودت را همراه با پسوندش به جای .mahdi mp3 بزاری .
حالا باید فایل صوتی و پروژه کامپایل شده خودت که به صورت exe هست را کنار هم قرار بدی .
یعنی باید فایل صوتی را کنار برنامه کامپایل شده خودت روی سی دی رایت کنی .
این هم همون اسکریپت که میگفتم .
موفق باشی .کد:If (P<>1) Then
PlaySound("<SrcDir>\mahdi.mp3")
P=1
End
سلام دوست خوبمنقل قول:
اسم من محمد نیست :31:
جوابتون را توی همون تاپیک دادم .
موفق باشی .
:31:Mer30نقل قول:
عالي بود.
در مورد اسم هم معذرت ميخوام. اشتباه شد.:10:
يه سوال ديگه:
اون آيكن برنامه رو كه به طور اتوماتيك روي فايل زده ميشه، چطوري ميشه تغيير داد يا حذفش كرد؟
سلامنقل قول:
برای این که بتونید ایکون پیش فرض را تغییر دهید به منوی Project برید و روی گزینه check & distribute کلیک کنید تا پنجره مربوط به اون باز بشه .
توی همون صفحه اگه سمت چپ دقت کنید یه گزینه هست به اسم Icon که نوشته 256 color که شما اون دکمه را بزنید و از داخل درایو هاتون یه ایکون انتخای کنید این ایکون که انتخاب کردید به عنوان ایکون پروژه شما می باشد .
موفق باشید .
ببخشید میخواستم بدونم با اسکریپت چه جوری میشه یه اتوران با پسورد درست کرد یعنی همون پسوردش رو چه طوری میشه درست کرد ( اصلا چی گفتم ؟ ) حالا به هر حال ممنون میشم اگه کمکم کنید ...
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودم از اسکریپت زیر استفاده میکنم که خیلی ساده هستش .
با این اسکریپت صفحه اول باز می شه که از شما پسوورد می خواد که بعد از وارد کردن خودکار به صفحه بعد که صفحه اول اتوران شما هست می ره .کد:If (Pass$='mahdi') Then
s$='Click OK To Run Program.'
NextPage()
End
موفق باشید .
سلام دوستان یه چندتا سوال اساسی در مورد نرم افزار mmb دارم
1. چیکار کنم که اگه اتوران ساخته شده رو بردم روی یه سیستم دیگه هم کار کنه
*توضیح: اتورانی رو که ساختم شامل چند تا فایل swf و jpg هست باید اینارو چیکار کنم که توی سیستم
دیگه هم اجرا بشه؟ یه جورایی با آدرس دهی مشکل دارم.
2. الان یه متن نوشتم با عنوان توضیح میخوام وقتی روش کلیلک میکنم فایل توضیح اجرا بشه(فایل من با پسوند swf هست) باید چیکار کنم. هر کاری میکنم نمیشه!
3.چه طور میتونم یک کلیپ فلش رو قبل از صفحه ی اتوران قرار بدم و بعد از اینکه کلیپ تموم شد صفحه ی اتوران نمایش داده بشه .
اگه لطف کنید جواب بدید واقعا ممنون
سلام دوست عزيزنقل قول:
براي ادرس دهي به يک فايل در mmb بايد از دستور <SrcDir>\ استفاده کنيد .
براي مثال شما مي خواهيد با کليک روي يک دکمه برنامه فتوشاپ اجرا شود .
ابتدا يک پوشه به اسم Graphic درست کنيد و برنامه فتوشاپ را داخل ان قرار دهيد و سپس مسير زير را بهش بديد .
حالا برنامه کامپايل شده خودتون که به صورت exe هست را کنار پوشه Graphic قرار بديد .کد:<SrcDir>\Graphic\photoshop.exe
يعني اينکه شما بايد پوشه را همراه با برنامه اتوران توي سي دي رايت کنيد .
در مورد فايلهاي با پسوند jpg مشکلي وجود ندارد از همون روش بالا مي تونيد استفاده کنيد .
اما در مورد فايلهاي با پسوند swf قضيه يه مقدار فرق مي کنه . چون ممکنه برنامه فلش توي سيستم کسي که اين اتوران را اجرا مي کنه وجود نداشته باشه و در اين صورت فايل swf شما کار نخواهد کرد .
پس بايد يه کاري کرد تا يا قبل از اينکه برنامه اتوران اجرا بشه برنامه فلش پلير روي سيستم طرف مقابل به دور از چشمان اون و به صورت مخفي نصب بشه . يا انيکه يه کاري کرد که فايل swf بدون مشکل اجرا بشه .
در مورد اينکه وقتي موس را مي بري روي يه متن ، توضيح اون نمايان بشه بايد از روش زير استفاده کني .
بايد روي متن دوبار کليک کني و از صفحه باز شده در قسمت actions از قابليت show/hide استفاده کني و در قسمت object متن خودت را انتخاب کني .
حالا بايد به پنل سمت چپ صفحه بري و object خودت را مخفي کني .
با اين کار وقتي موس روي متن مي ره توضيح شما که به صورت مخفي هست نمايان مي شه .
در مورد سوال اخرت هم بايد از ScriptTimer استفاده کنيد . و مسير برنامه دوم که اتوران اصلي است را بهش بدي .
در واقع شما مي خواهيد يه پروژه دو اتورانه داشته باشيد .
در مورد اجراي فايل فلش بزار ابتدا روي سيستم خودم تست کنم . بعد روشش را بهت ميگم .
موفق باشي .
آقا واقعا ممنون . هم به خاطر این توضیحات هم به خاطر کمک در قسمت آنتی ویروسنقل قول:
فقط یه چیز میمونه
من او روش show/hide رو بلدم . میخوام وقتی روی نوشته ی مورد نظر کلیک کنم فیلم فلش من پخش بشه
البته با استفاده از فلش پلیر . یعنی میخوام فلش پلیر باز بشه نه تو خود صفحه اجرا بشه
در مورد نصب فلش پلشیر روی سیستم دیگه هم مشکلی نیست .من فقط میخوام روی سیستم استاد اجراش کنم که فلش پلیر داره
اون پوشه ی Graphic رو که گفتی هر کجای سیستم بسازم مشکل نداره . الان mmb توی c:/program file هست
ببخشید که اینقدر اذیت میکنم:11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
خواهش می کنم . کاری نکردم .
اول بزار یه توضیح در مورد مسیر دهی بهت بدم تا قضیه کامل روشن بشه .
برای اینکه یک برنامه یا یک فایل بتونه توی یه سیستم دیگه هم کار بکنه ما باید یه مسیر بهش بدیم که پروژه ما بتونه اون فایل را پیدا کنه .
پس ما نمی تونیم مسیر را از روی هارد بهش بدیم . چون اگه مسیر را از روی هارد یا درایو های خودمون بهش بدیم اون برنامه اتوران فقط روی سیستم ما اجرا می شه .
چون مسیرش از روی هارد ما داده شده . و روی سیستم دیگه اجرا نمی شه . چرا چون مسیر اون سیستم با مسیر سیستم ما فرق می کنه .
پس ما از دستور زیر استفاده می کنیم .
اگه از این دستور استفاده کنی در این صورت باید حتما برنامه های شما کنار فایل mmb شما باشه .کد:<SrcDir>\
خوب اگه مشکل اجرا شدن فایل فلش را نداری کار خیلی ساده می شه .
کافیه متن خودت را بنویسی مثلا flash player روش دوباره کلیک کنی و از قسمت action همون مسیری که بالا گفتم را بهش بدی .
مثلا یه پوشه به هر اسمی درست کنی مثلا mahdi و فایل فلش خودت را داخل اون بریزی مثلا اسم فایل فلش هم mehr.swf هستش و سپس مسیر زیر را بهش بدی .
حالا شما پروژه mmb را همراه با پوشه mahdi که داخلش mehr.swf هست را روی سی دی رایت کن . وقتی این سی دی را توی هر سیستمی قرار بدی اجرا خواهد شد .کد:Run("<SrcDir>\mahdi\mehr.swf","")
یعنی با کلیک کردن روی نوشته فایل فلش شما توی فلش پلیر اجرا خواهد شد .
نه دیگه اون پوشه Graphic را نمی تونی توی هر جا بزاری . حتما باید کنار فایل mmb باشه . یعنی اون هم باید توی مسیر c:/program file باشد .
گفتم حتما باید برنامه ها و فایل mmb کنار هم باشند .
امیدوارم متوجه شده باشی .
هنوز یه مشکل دارمنقل قول:
میتونم برنامه ها رو باز کنم و مثلا نوشتم فلش پلیر و وقتی روش کلیک میکنم فلش پلیر باز میشه ولی هر کاری میکنم نمیتونم فایل فلش رو باز کنم . مثلا: یه متن دارم نوشتم کلیپ 1 وقتی روش کلیک میکنم اون کلیپ مورد نظرم که اسمش مثلا : mehr.swf هست باز نمیشه
همه ی مراحا هم درست رفتم
یه پوشه به اسم swf در کنار نرم افزار mmd ساختم و تمام فایل های swf رو توش ریختم
الان دو روزه که گریبان گیر این مشکل شدم
نمیدونم شاید خنگ باشم