روسیه خودشو بیچاره کرد. از اول عین ادم حذف میشد دیگه . الان میاد 4-5 تا میخوره ابروش میره
Printable View
روسیه خودشو بیچاره کرد. از اول عین ادم حذف میشد دیگه . الان میاد 4-5 تا میخوره ابروش میره
روسيه!!!
بي صبرانه منتظريم
يا حق (:
روسیه اونقدرا هم ضعیف نیست ... اگه با هلند نمی خورد مطمئن باشید پدیده ی جام می شد
من فقط منتظرم اسپانیا ایتالیا رو بزنه تا طرفدارای پر روش ساکت بشن.
با اینکه کلی حال دادیم به ایتالیا بازم از رو نمیرن اینا.
روسیه که به حساب نمیاد.هرچند در مقابل سوئد عالی بود. بهتره به فکر بقیه باشیم. آقا فیله و عمو گاوه را میگم.
قهرمان ميشه پوز ايتاليا رو هم ميزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايتاليا كه هنوز بچست تا هلندو ببره پس يا هلند قهرمان ميشه يا تركيه
دوستان نمی دانم چرا اما خیلی وقتا تیم های خوب یک جام ت مراحل آخر بدشانسی آوردن.مثلا تو جام جهانی آرژانتین با اون طوفانی که راه انداخت در مرحله ی اول من گفتم قهرمانه اما...
سلام به هلندی ها!
بچه ها دیشب بازی آلمان و پرتقال خدا وکیلی بازی دست پرتقال بود ولی این آلمان نژاد پرسته مرده خوره خوک
صفت(:18: آخه خیلی اعصابم خورده) فقط 4 تا دونه حمله کرد که فقط به خاطر میانگین قدی ( مثل نردبون
میمونن) و همان شانس خرشون تونستن سه تا گل مفت بزنن.
ریکاردو هم که ریکاردو نبود.
لعنت به تیم مرده خور.
ولی از الان من طرف هلندم. امیدوارم آلمان بخوره به هلند و لــــــــــــــــــــــــ ـوله بشه تا بفهمه بازی فوتبال
یعنی چی.
من یکی فقط منتظر گل های اشنایدر به روسیه هستم!دوست دارم یکی از اون گل ها بزنه که چشمای ژیرکف ،پاولیچنگو و مهمتر از همه هیدینگ از حدقه بزنه بیرون!
به امید قهرمانی هلند......
خود خرس بزرگ گفتش که آلمان بهتر بود اونوقت شما که کارشناس عالی قدری هستی میگه پرتغال؟نقل قول:
سلام به هلندی ها!
بچه ها دیشب بازی آلمان و پرتقال خدا وکیلی بازی دست پرتقال بود ولی این آلمان نژاد پرسته مرده خوره خوک
صفت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه خیلی اعصابم خورده) فقط 4 تا دونه حمله کرد که فقط به خاطر میانگین قدی ( مثل نردبون
میمونن) و همان شانس خرشون تونستن سه تا گل مفت بزنن.
ریکاردو هم که ریکاردو نبود.
لعنت به تیم مرده خور.
ولی از الان من طرف هلندم. امیدوارم آلمان بخوره به هلند و لــــــــــــــــــــــــ ـوله بشه تا بفهمه بازی فوتبال
یعنی چی.
پرتغال که کلا به جز گلایی که زد 2تا موقعیت گل داشت.یکیش توپی که پپه تو 6قدم زد هوا و یکی که شوت بازیکنای پرتغالو لمن گرفت.بقیه توپا که همش خال آسمون بود.
منتظر هلندیا تو فینال هستیم.
به به چقدر طرفدار هلند زیاده!!
من واقعا عاشق فوتبال شناور هاند هستم
ولی نمی دونم
چرا خوب نتیجه نمی گیره ؟!
عشق فقط ریالی های هلند
این هم برای ایتالیایی ها :19:
هلند 3-0 ایتالیانقل قول:
هلند 4-1 فرانسه
ذخیره های هلند 2-0 رومانی
طرفدارای ایتالیا خیلی کرکری میخونن. ای این اسپانیا بزنه از روی صحنه فوتبال محوشون کنه من حظ کنم.
هلند قهرمانه.
نقل قول:
:27::27::27:
================================================== ============
به جان خودم الان اومدم بگم اين طرفداراي هلند بدون حاشيه تيم خودشون رو حمايت ميكنن اين پست رو كه ديدم پشيمون شدم:31::31::31:
اصلا تو بیا یه دونه هم بزن تو گوش من. نظرت چیه اینجا رو هم پاتوق ایتالیایی ها کنیم.نقل قول:
هلند جوانمردانه بازی میکنه و قهرمان میشه. ولی چشم ها بروی این مردونگی بسته ست.
ایولللللللللللل.آره.عشق است و ریالی های هلند.فن گل.اشنایدر.روبن و ...نقل قول:
نقل قول:
ایشالااااااااااا
امشب فكر كنم بازي 4 -1 ببريم آخه لامصب مهاجمه روسيه خيلي خوبه ولي دفاعس صعبفه
اين آرشاوين با يه مهاجمه ديگه دارنا اونا خيلي خطرناكند ولي بازيم ا ميبريم
من بازی با روسیه رو بالای سه گل به نفع هلند پیش بینی کردم حالا خدا کنه مثل بقیه پیش بینی هام برعکس از آب در نیاد!
روسیه رو دست کم نگیرید.چون بازیکن های خوبی داره و هم از مربی خوبی بهره می بره.ولی اگه هلند همون بازیهای قبلی رو به نمایش بزاره و فوتبال شناوری رو بازی کنه صد در صد روسیه رو سوسک می کنه.نقل قول:
به امید قهرمانی هلند
:40::40::40:
روسیه امشب میپوکنه.
حالا میبینید
منم همین جور فکر می کنم، اگر کمتر از 4 تا بخوره یا اینکه 1 گل بزنه به نظر من پکوندهنقل قول:
:27::27::27::27::27::27:نقل قول:
بابا تف به این اداره برق....آخه من چی بگم که ساعت قطعی برق ما تو تابستون 12 تا 14 و 0 تا 2 اعلام شده...یعنی همه ی نیمه دوم ها پرید...:41:
پاولیچنکو گل اول رو به هلند زد در دقیقه 56 .....
ایشالا جبران می کینم و می بریم روسیه رو ....
و اگه هلند نتونه جبران کنه ...نقل قول:
وای چه وداع تلخی خواهد بود.:27:
هلند گل مساوی رو توسط نیستلروی در دقیقه 86 به ثمر رسوند
بازی در دو نیمه 45 دقیقه ای به پایان رسید با نتیجه یک-یک ....
منتظر 2 وقت اضافه 15 دقیقه ای هستیم ....
اشنایدر+فن گل=Goooooooooooooooooooooool
الکی اسم فن گل رو روی این بازیکن نذاشتن که
گل مساوی رو بازیکنهای ریالی هلند به زیبایی زدند.به امید گلهای بعدی ...
قانون مسابقات به چه شکله؟
گل طلایی یا نقرهای؟
120 دقیقه باید کامل بازی بشه. کل طلایی و نقره ای نداریم
لاله هاي نارنجي پژمرده شدن :27::27::27:
(عجب جمله اي گفتم حال كرديد؟؟؟)
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8 :
Netherland 1
Russia 3
فکر کنم دیگه تاپیک بسته شه!!
معلوم نبود این تیم و دفاعش امشب چش بود همه داشتن راه می رفتن دیگه. بدتارین بازی هلند بود توی این جام واقعا بد بازی کردیم حق روسا بود دیگه
بازم تو روزی که باید نتیجه می گرفتیم خراب کردیم , واقعا سخته حضم این شکست
10ساله طرفدار هلندم 100 سال دیگه هم بگذره دست از طرفداری این تیم بر نمی دارم.
خیلی بد دفاع کردن. مبارک روسیه باشه.
فکرکنم بازیه فینالو روسیه و ترکیه انجام بدن.تیمهای قدر همه گند زدن تو این رقابتها.البته هلند بازم خوب بود.
نقل قول:
مسافران عزيز كمربند هاي خودتون رو ببنديد و آماده پرواز به مقصد آمستردام بشيد:27::27::27:
تموم شد باختیم.
لعنت به روسیه با اون گاس هیدینگ خائن
منم با هلند هستم تا جام جهانی.
هر دو تیم بازیه باز و شناوری داشتن.ولی روسیه یه سرو گردن بالاتر بود.
روسیه یکی از فینالست هاست.
فقط حال میکنی یا نه؟:41:نقل قول:
3 بر 1
:21:
آره.روسیه برد تا نشون بده تیمی که دل و جرات نداره محکوم به باخته.حتی اگه اسم بزرگی مثل هلند داشته باشه.
ولی از همه اینها بگذریم فقط .................................................. .. آرژانتین:40::دی