ببخشیییییییییییید
Printable View
ببخشیییییییییییید
توهین برادر؟
لااقل بگو چکمه و گاو بازها
سال 88 با 2 گل شوروی سابق رو زدن و قهرمان شدن گل دومشم به قشنگ ترین شکل ممکن فان باستن زدنقل قول:
اما قهرمان جهان نشده واسه همینم رو پیرنشون ستاره ندارن 2 بار پشت سر هم نایب قهرمان شدن 74 و 78
شرایط ایجاب میکنه بحث باهاتو ادامه ندم
فقط +18
تيماي بزرگ در هر صورت بزرگ بودن خودشونو حفظ ميكنن...نه مثل هلند كه مرحله گروهي 10 تا گل زد و جلو روسيه.....!!!!!!
بايد چند تا از گلها رو ميذاشت واسه اين بازي
هرچند پيرلو و گتوزو نيستن ولي
زنده باد ايتاليا
کاش امروز پیرلو و گتوزو بودن.
آرزوی موفقیت برای پیروزی امروز تیممون
اقا معذرت میخوام . امیرتیکر شماهم پستتو ویرایش کن.
خوب خودم آمارشونو در آوردم اینجا هم می زارمش شاید برای بعضی از دوستان جالب باشه
تعداد بازی ها : 27
تعداد بردهای اسپانیا : 8
تعداد بردهای ایتالیا : 9
تعداد تساوی های دو تیم : 10
تعداد گل های زده اسپانیا : 28
تعداد گل های زده ایتالیا : 36
بهترین پیروزی اسپانیا : 3 - 1 (30 مارس 1960)
بهترین پیروزی ایتالیا : 7 - 1 (4 زوئن 1928)
oh oh اینو .. :31:نقل قول:
ولی مال عهد بوقه .. 1928 :31:
آمارشو از جا گیرآوردی ؟ :40:
یا حق
:40:
:10:امشب :10:ميتركونيمشون :10:
:33::33:
:thumbsup:only Italy:thumbsup:
:15::15:
از روزنامه خبر ورزشی:46:نقل قول:
آمار که برتریه ایتالیا رو نشون می ده امیدوارم امشبم بترکونیمشون:10:
این که مشخصه ایتالیا میاد بالا مگه اینکه یه معجزه برای اسپانیا رخ بده .... بعد از هلند امیدمون ایتالیاس...
اه اه
اینام خون به دل آدم میکنن با این پیامای بازرگانی
فعلا دو تیم مثل هم بودن ولی به نظر اسپانیا زورش میچربه.
اسپانيا يه خورده بهتر بازي كرد اما دونادوني هم اوون كسي رو كه به تيم جون ميداد رو هنوز كه هنوز (وقت اضافه اول ) به زمين نياورده:41::41::41:
کاسیاس بهترین دروازه بانه هاا.
به پنالتی بکشه کارتون سخته.
البته بوفون هم خوبه. کلا این بازی وحشتناکه.
چه بازیه مسخره ایه!
کاشکی میشد هردو حذف بشند.
و اماااا پنالتییییییییییییییی هااااااااااااا
وااااااااااااااااااااای
کاسیاس گرفت
وااااااااای بوفون هم گرفت
واااااااااااای کاسیاس بازم گرفت
و ایتالیا حذف شد
:41::41::41::41::41::41::41::41:
باختيم تو پنالتي :13::13::13::13:
من براي بازيكنايي مثل دلپيرو متاسفم كه گير يه مربي احمق افتادن :13::13::13:
اين تيم بدون مربي تا اينجا اومد و حذف شد به طرفداراي اسپانيا تبريك ميگم يه خورده سرتر از ايتاليا بودن
هر چی کشیدیم از دست این "دیناتاله" احمق بیشور کشیدیم
اون از سانتر های مسخره در طول بازی اینم از پنالتی آخر
چرا کاسانو رو برداشت اینو آورد من نمیدونم
دلپیرو دقیقه 110 میاد بازی
این چه مربیه آخه
مغز خر خورده
خسته نباشید
نقل قول:
آخی.طفلیا:27:
تسلیت میگم
فکر کردین با شانس میتونین قهرمان بشین.فکرکنم یادتون نبود که بهترین دروازه بان جهان(کاسیاس)تو دروازه اسپانیاس نه برگ چفندر
خدای شانس هم حذف شد:27::19::31:
نقل قول:
یه خورده یا خیلی سرتر بودیم دوست گلم:27:
بله...ترکوندین!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امشب ميتركونيمشون
من طرفدار ایتالیا نبودم.طرفدار هلند بودم!!
ولی از این که ایتالیا باخت اونقدر خوشحال شدم که اگه هلند قهرمان میشد اینقدر نمیشدم!!!!!
دونادوني خر كه رفت كنار اما من واقعا براي بعضي از بازيكنا متاسفم كه تو اين بازيا حيف شدن چيليني-بوفون-دلپيرو-
حیف شد .... بی خیال
الهی اسپانیا داغ قهرمانی به دلش بمونه و آرزوی قهرمانی رو به گور ببره:4:
هر تیمی می خواد قهرمان بشه جز اسپانیا :2:
بعد 80 سال با پنالتی بردن دارن کری می خونن:27:
...و همچنان:
:40:Only Italy:40:
Onley italy بدون دونادوني خر و احمقنقل قول:
اگه پیرلو بود اونوقت به این احمق (دی ناتاله) پنالتی نمیدادن:2:
ده روسی بد نزد ولی دی ناتاله واقعا بد زد
تایید میشه:46:نقل قول:
ما لیپی رو می خوایم یالا:10:
ليپي واقعا به تيم شخصيت داد اين قهوه اي كرد شخصيت تيم رو با اين باختا
یه چند تا یوونتوسی دیگه رو هم می گفتی اگه به شما باشه که ترکیب تیم ملی باید بشه بازیکنای یونتوس:13:البته من با بازیکنای یووه مشکل ندارم و آلکس دل پیرو رو هم خیلی دوس دارم اما همیشه تو بازیای ملی مثل باشگاهیش درخشان نبوده:19:کیه لینی هم مدافع مستحکمی نشون داد و ثابت کرد می تونه جای کاناوارو و ماتریکس رو که به روزای آخر فوتبالشون نزدیک می شن رو بگیره:20:خیلی بد شد تو پنالتی ها باختیم ترجیح می دادم تو جریان بازی ببازیم تا احتمال رفتن دونادونی بیشتر بشه:19:نقل قول:
به نظر من بوفون پنالتی گیر نیستش همه رو خلاف جهت می پرید فقط یکی رو گرفت که اونم خیلی ضربش رو بد زد:13:
ایتالیا همیشه تو پنالتی ها بدشانس بوده اگه فینال 2006 رو کنار بزاریم که با خوش شانسی توپ ترزگل به تیر خورد وبوفون حتی یه ضربه پنالتی هم نتونست بگیره تو جام های جهانی 90 و 94 و 98 سه دوره ی پشت سر هم تو پنالتی ها حذف شده و دستش به جام نرسیده:19:
اما یورو 2000 با درخشش تولدو که آخر بهترین دروازه بان جام شد تونستیم به نوار ناکامی هامون تو ضربه های پنالتی خاتمه بدیم:20:چه شانسی آوردیم قبل یورو دست بوفون شکست وگرنه بازم اونجا مغلوب می شدیم یادتونم نره اگه دل پیرو تو همون جام فقط یه دونه از اون تک به گلا رو به دست و پای بارتز نمی زد قهرمان بودیم:19:
برادر من اينا رو گفتم چون بازيهايي كه ايتاليا و خط دفاعي بد بازي ميكرد بوفون از طرفدارا معذرت خواهي ميكردنقل قول:
چيليني هم كه خدايي اگه نبود نميدونم پانوچي ميخواست چي كار كنه
دل پيرو درسته مثل بازيهاي باشگاهيش نميشه اما نبايد 110 بياد تو زمين.الكس براي اين بازيا خيلي انگيزه داشت چرا چون آخرين تورنمت مليش بود فكر كنم:41::41::41:
ديليلم كافي نبود؟؟؟
قبول دارم اما باید اینم داشته باشیم که تو این جام ایتالیا خیلی بد شانس بود که از مصدمیت کاناوارو شروع شد بعدشم با حذف تو ضربات پنالتی تموم شد:19:نقل قول:
من فقط موندم چرا کاپلو رو مربی ایتالیا نکردن بین این همه مربی کلید کردن رو دونادونی:2: که نه سابقه مربیگری داشته و نه افتخار بین المللی:13: متاسفانه انگلیسی ها که کاپلو رو قاپیدن:19: امیدوارم تا دیر نشده دوباره لیپی رو برگردونن:40:
حالا گریه نکنین:27:.منتظر جام جهانی 2010 باشین.شاید اونجا با شانستون به جایی رسیدین:27:.البته دعا کنین به پست تیم اول رده بندی فیفا(:40:آرژانتین:40:)نخورین:10:
حالا عصبانی نشو برای سلامتیت ضرر داره:27::27:نقل قول:
فکر کردی جام جهانی 2006 هست که همین جور الکی قهرمان بشید:27:
بای بای:27:سلام ما رو هم به مردم ایتالیا برسونید:27: