بنظرم جذابیت قبلی بیشتر بود این یه خورده تکراریه.
Printable View
بنظرم جذابیت قبلی بیشتر بود این یه خورده تکراریه.
كسايي كه بازي كردن بگن كه :
شروع بازي دمو نشون ميده مثل نسخه ي اصلي ؟
چه ويژگيهايي به لباسمون اضافه شده ؟
دشمن هاي جديد هم هست يا همون قبلي ها هستن ؟
و اينكه بازي تكراري به نظر ميرسه يا يه چيزه جديد ؟!
من نميتونم تا پس فردا صبر كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي كردنش اصلا ارزش ندارد چون خيلي مراحل كم شده است ودر عرض 5 يا 6ساعت بازي تمام ميشه....يعني شروع نكرده تمام ميشه ...برعكس نسخه قبليش.......به نظر من اين بازي ارزش خريدن نداره چون زود تمام ميشه مراحلش(5 يا6 ساعت)
بازي كردنش اصلا ارزش ندارد چون خيلي مراحل كم شده است ودر عرض 5 يا 6ساعت بازي تمام ميشه....يعني شروع نكرده تمام ميشه ...برعكس نسخه قبليش.......به نظر من اين بازي ارزش خريدن نداره چون زود تمام ميشه مراحلش(5 يا6 ساعت)نقل قول:
مدل رو که گفتم قبلا ATI 4850نقل قول:
شما برو کنترل پنل ویندوز بعد برو Regional and Language Options بعد زبان فارسی رو فعال کن
CGP جان تا اونجايي كه من ميدونم قسمت مولي پلير تو Warhead با نام Crysis Wars هست و اگر در منوهاي بازي اين گزينه وجود نداره بايد از داخل دي وي دي به صورت مجزا نصب كني . البته من هنوز بازي نكردم و اينو يه جايي خونده بودم .نقل قول:
این یکی از crysis کوتاه تر بود. تو 5 یا 6 ساعت تموم شد.
کسی میدونه مولتی پلیر داره یا نه؟ تو منوش که چیزی نیست. پس یه سری تریلر قبل از اومدن بازی بود که مولتی پلیرشو نشون میداد. حالا که مولتی پلیر نداره.
مسخره اس ! من سیستمم اینه :
CPU Q6600 intel 2.4 ghz
Geforce XFX 8800 GT Alpha Dog 512mb
Asus P5k-C Main
2 gig ram
اما بازی تو Gamer هم مشکل داره ... چه برسه به بالاترین حالت گرافیکش ... کلا گرافیکش مسخرا هس !
راستی اون تانکو هر چی میگردم Rpg پیدا نمیکنم ... کجاس ؟! مرحله اولو میگم ...
:18::18::18:نقل قول:
شما درایور کارت گرافیکت رو حتما از سایت Nvidia آپدیت کن ....نقل قول:
سیستم شما به قول معروف خوذاک گیمینگ هست نباید مشکلی داشته باشه !
اینم شد دلیل آخه!:13:نقل قول:
دیگه تو این فروم هرجا میری دارن از یه بازی بد میگن:13:یعنی چی!
خداییش اینجوری سر خودتون کلاه رفته و نمیتونید هیچ بازی رو با دل خوش انجام بدید
این گیم از سایت GameSpot نمره 9 رو گرفته ! مگه میشه بازی جالبی نباشه در هر صورتی که فکر کنید !
دوستان به نظر یک نفر زیاد اکتفا نکنید .
چون بازی ها سلیفه ای هست .
ممکنه یه نفر با سلیقه اش سازگار نباشه .
یه نفر دیگه خوشش بیاد .
اقا من سيستم رو تازه عوض كردم وسيستم توپ گرفتم
كامپيوتر قبليم crysis رو اجرا نميكرد و تازه رو سيستم جديدم نصبش كردمو تا مرحله ي 3 رفتم
ميخواستم ببينم برم warhead رو بخرم و بجاي شماره 1 بازي كنم
يا اول 1 رو تموم كنم بعد برم سراغ warhead
فهمیدم از چیه !نقل قول:
تو ویستا با DX10 اینجوری میومد ... تو xp خیلی روونه ..... و تو Gamer هیچ لگی ندارم ....
راستی Euthanist نمیتونم بازی کنم ؟! :5:
ممنون که جواب دادی ولی تو دی وی دی ها هیچی نیست.دیگه لازم نیست چون ماشین و تفنگاشو انداختم تو Crysis .نقل قول:
بازم ممنون.
نقل قول:
به شما توصیه می کنم اول crysis رو بازی کن بعد warhead چون باید نسخه اول رو بازی کرده باشی تا در فهم داستان warhead دچار ابهام نشی.:20:
لينك ترينر و كد تقلب هاي اين بازي
رمزهاش :
ترينر هاش در قسمت Game Trainers & Unlockers :کد:
http://www.cheatcc.com/pc/crysiswarheadcheatscodes.html
کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_crysis_warhead.shtml
ali jan man hamin kari ro ke shoma goftid kardam residam ta unja ke azam cd windows ro mikhast.................vali bad az restart bazam farsi nashod...............rah digei nadare??????????????mamnaunنقل قول:
راحش همینه شاید یه جا رو اشتباه کردینقل قول:
از بابت اينا ممنون ولي كاش ميشد بگي اين ترينر ها چه چيزايي رو از بازي هك ميكنه. اگه عملكردشونو بنويسي خوب ميشه ولي خداييش كريسيس رو اگه با ترينر بري فكر كنم از چشم بي افتهنقل قول:
اقايون به نظر من اين بازي ارزش خريدن ندارد.چون هم كرك درس حسابي هنوز برايش نيامده................وديگر اينكه بازي در حالت تكنفره در عرض 5 يا6 ساعت تموم ميشه......يعني شروع نكرده تمام ميشه.برعكس نسخه قبليش
بابا بی خیال شو دیگه ...هی میگی ارزش ندارهنقل قول:
اقايون به نظر من اين بازي ارزش خريدن ندارد.چون هم كرك درس حسابي هنوز برايش نيامده................وديگر اينكه بازي در حالت تكنفره در عرض 5 يا6 ساعت تموم ميشه......يعني شروع نكرده تمام ميشه.برعكس نسخه قبليش
خیلی هم ارزش داره
بازی قبلی هم 5-6 ساعته تموم میشد
همچين ميگي ارزش نداره انگار مثلا از زير كوه ميخواي دراريش 2 تومن ميشه ديگه DVDشنقل قول:
من كه اگه بگيرم سفارشي ميگم نصب اورجينال رو روي DVD 8 گيگ رايت كنه برام
کسانی که بازی کردند به نظر شما من با یک hd 3870 توی رزولوشن 1024*768 می تونم توی Enthusiast بازی کنم البته هسته گرافیکم کمی اور شده.(800)؟
اخه میگن موتورشو optimize کردند...
krauser جان رو خود ترينر نوشته البته يكيش آلماني هست . هر بازي رو كه با چيت و ترينر بري هم بهت نميچسبه و لوس ميشه و هم خيلي زود تموم ميشه البته به غير از مواقعي كه اعصاب و وقت نداري !نقل قول:
از بابت اينا ممنون ولي كاش ميشد بگي اين ترينر ها چه چيزايي رو از بازي هك ميكنه. اگه عملكردشونو بنويسي خوب ميشه ولي خداييش كريسيس رو اگه با ترينر بري فكر كنم از چشم بي افته
اميد جان نبودن كرك سالم كه تقصير سازنده ها و Crysis Warhead نيست اينم فراموش نكن كه Warhead يه Stand Alone Expansion Pack هست نه Crysis 2 !نقل قول:
من كه هنوز بازي به دستم نرسيده كه بخوام واسش ترينر دانلود كنم. ولي در مورد اينكه لوس ميشه بازي كاملا هم عقيده هستيم
کسی بازی رو خریده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکلی که نداره برم بگیرم؟؟؟؟؟
روی Geforce XFX 8600 GT راحت اجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان ، به نظر من این بازی با خود Crysis در زمینه جزئیات گرافیکی و اجرا شدن روی سیستمهای مختلف زیاد فرقی نداره .
من همونطور که در صفحات قبل گفتم با تنظیمانی تونستم 40 فریم بگیرم . اما یه مقدار که جلوتر رفتم دیدم که گاهی اوقات افت فریم بالایی داره . کلا خیلی خیلی سیستم خفنی می خواد تا خوب اجرا بشه در جزئیات بالا .من الان یه مقدار کارتم رو اورکلاک کردم تا بتونم راحتتر با همون تنظیمات(نه جزئیات بالا) بازی کنم .
البته یه مشکلاتی وجود داره :
1- نمی دونم چرا روی رزولیشن 1024*1280 گاهی اوقات موس توی منو قاطی می کنه . حالا این مشکل از کرکه یا نه نمی دونم اما اینجوری می شه که وقتی موس رو مثلا می گیری روی Single Player چند گزینه پایینتر رو انتخاب می کنه . در همه جا همینطوره . اما وقتی رزولیشن رو می ذارم رو 768*1024 درست می شه . روی همون رزولیشن هم زمانی که رزولیشن رو عوض می کنم و دوباره می ذارم روی 1024*1280 درست می شه اما اگه دوباره بخوام بیاد تو بازی همون مشکل هست .
2- بعضی صحنه ها اشیاء ظاهر میشه . یعنی وقتی جلو میری یک دفعه سنگهای کوچک جلوت ظاهر می شن یا چمن در میاد .
این مشکلات در خود کرایسیس موجود نبود .
اجرا میشه ولی راحت بودنش رو نمیدونم !نقل قول:
کسی بازی رو خریده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکلی که نداره برم بگیرم؟؟؟؟؟
روی Geforce XFX 8600 GT راحت اجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با گرافيك 8500gt روي چه تنضيمات گرافيكي ميتونم بازي كنم؟؟؟؟
روی minimum راحت می تونی بازی کنی شاید حالا تونستی روی mainstream هم بازی کنی.
بازي توي مشهد اومده اگر سالمه بگيرم مثه Assassin's Creed نشه يه وقت اعصاب خرد كنه
mainstream با minimum چه فرقي ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟ببخشيد اگه سوالم ابتدايه......بهم نخنديد.......من crysis رو توي ويستا روي very high بازي ميكنم........البته shadow=low و shader=medium هستش..........توي warhead بجز mainstream گزينه هاي ديگه اي وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟ممنوننقل قول:
کسی نگفت بازی مشکل نداره؟
دوست عزیز در کل ببینین این حالت های minimal و mainstream و .... درست مثل کریسیس قبلی هستن فقط اسمشون تغییر کرده.نقل قول:
mainstream با minimum چه فرقي ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟ببخشيد اگه سوالم ابتدايه......بهم نخنديد.......من crysis رو توي ويستا روي very high بازي ميكنم........البته shadow=low و shader=medium هستش..........توي warhead بجز mainstream گزينه هاي ديگه اي وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
کریسیس قبلی 4 حالت گرافیک داشت که به این شکل بود:
low
medium
high
very high
توی این یکی هم همون 4 حالت وجود داره ولی به این شکل از بالا به پایین اسمشون تغییر کردن
minimal
mainstream
gamer
euthanist
این Euthanist میشه همون very high قبلی!
فکر نکنم مشکلی داشته باشه من که نوشته های یوزرهای گیم اسپات رو خوندم بیشترش تعریف بود اگر مشکل داشت بالاخره یکی اونجا می گفت.پس بنابراین میشه نتیجه گرفت بازی کاملا سالم هست و هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
کسی نگفت بازی مشکل نداره؟
Geforce XFX 8600 GT بازي رو قورت ميده ولي 8500 رو نميدونم. شكي نيست كه 8600 يكي از بهترين كارت هاي گرافيكي هست درته الن سري 9 هزار حرف اول رو ميزنه ولي گرافيك 8600 gt الكي قيمتش 100 هزار تومن نيست
پس بازی مشکلی نداره بریم بگیریم دیگه راستی 2 تا دی وی دی یا 3 تا؟؟؟؟
------------
رقابت بین کریسیس 2 و فار کرای!!!!!! شما چی فکر می کنید؟
دوتاس دوست مننقل قول:
اگر کسی لینک تورنت داره سالم و با کرک لطف کنه معرفی کنه