نقل قول:
صفحات آخر تاپیک زیر را ببینید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=74400
Printable View
نقل قول:
صفحات آخر تاپیک زیر را ببینید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=74400
سلام فایده نداشت دوست عزیز
سریال کسی نداره
اونجا که کسی به داد ادم نمیرسه !!!!
سلام دوستان عزيز:::
نميدونم سوالمو جاي درستي مي پرسم يا نه؟
ولي شما ببخشيد:
من از كجا و چه جوري ميتونم فايل هاي اپديت ويندوز رو گير بيارم؟؟؟؟؟؟؟ غير از خود مايكروسافت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
اخه اپديت به خود ويندوز خيلي سخته وقتي ذيال اپ داشته باشي؟!
كمكم كنيد ممنووووون.
از سرويس پك 3 هم استفاده ميكنم. از شركت پارادايس.
دوست عزیز این فقط اپدیت هست و قابل رزیوم
کد:http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2603
سلام...
من يه ويندوز xp سرويس پك 3 براي نوامبر 2008 رو ديروز به حجم تقريبا 500 مگ از اينترنت گرفتم، با قابليت آپديت شدن و بدون cdkey (البته از يه سايت وارز معتبر)
هيچ مشكلي نداره جز اينكه هنگام نصب اونجاييكه مي خواي زبان و كشورت رو انتخاب كني به عنوان فارسي،.کد:http://i37.tinypic.com/2qce53r.jpg
فارسي نمي كنه، يعني هر زبوني رو انتخاب مي كنه جز فارسي. و پيغام ميده كه شما دسترسي به نصب اين زبان نداريد و...
مي دونيد مشكلش چيه؟
اگه خواستيد لينك دانلودش هم بهتون بدم..
مشخصات دقيق ويندوز :نقل قول:
- bootable iso file
- unattended setup
- pre-activated, so you don't need any activation trick.
- cd-key (original volume license key) is integrated so you don't have to enter anything. So you can use automatic updates!
Windows xp service pack 3 (sp3) build 5512 was released to manufacturing on
april 21, 2008, and microsoft planned to make it available to the general
public on april 29, 2008 via windows update and the microsoft download center.
However, due to a compatibility issue with microsoft dynamics retail
management system, the release of windows xp service pack 3 was delayed.
A feature set overview has been posted by microsoft and details new features
available separately as standalone updates to windows xp, as well as features
backported from windows vista, such as black hole router detection, network
access protection, and windows imaging component. Microsoft is reporting that
over 1,000 fixes have been packed into sp3 along with some performance improvements as well. Internet explorer 7 is not included as part of sp3.
New features :
- black hole router detection
- network access protection
- credentials security service provider
- descriptive security options control panel
- enhanced security for administrator and service policy entries
- microsoft kernel mode cryptographic module
- installing without needing a product key during setup
a full list of new and integrated features is available on the microsoft web
site.
With the release of sp3, retail and oem versions of windows xp with service
pack 3 slipstreamed into them can be installed and run with full functionality
for 30 days without a product key, after which time the user will be prompted
to enter a valid key and activate the installation. Volume license versions
still require entering a product key.
Microsoft noted sp3 can be installed on systems with internet explorer version
6 as well as version 7; and similarly windows media player 9 series or windows
media player versions 10 or 11. Although service packs have, until now,
been cumulative, installing windows xp service pack 3 requires that the pc must
at least be running windows xp with service pack 1 installed. However, it is
possible to slipstream sp3 into the windows xp setup files at any service pack
level including the original rtm version without any errors or issues.
Slipstreaming into windows xp media center edition 2005 is not supported.
Sp3 does contain operating system component updates for windows xp media center
edition and for windows xp tablet pc edition including security updates for .net
framework versions 1.0 and 1.1 which are included in these windows xp skus.
However it does not include update rollups for the windows media center app. In
windows xp media center edition 2005. It also omits windows media player 10
security updates although windows media player 10 is included in windows xp
media center edition 2005.
There are a total of 1,073 fixes in service pack 3.
The service pack 3 rtm is integrated by microsoft itself.
نقل قول:
دوست عزیز منهم همین مشکل رو داشتم ویندوزی که خودش اتماتیک نصب بشه البته سرویس پک سه فارسی قبول نمیکنه
میتونی فقط سرویس پک رو بگیری بعدا" با نرم افزار nlite سرویس پک دو رو به سه تبدیل کنی و یه ویندوز قابل بوت خودت درست کنی خیلی راحت
من وقتی از قسمت regional and language option ويندوز sp3 ميخوام فارسی رو نصب کنم اين ارور بهم داده ميشه در صورتی که با يه سرويس پک سه ديگه که از سرويس پک 2 آپديت ميکردم مشکلی نداشتم:
Setup was unable to install the chosen locale.please contact your system administrator.
منظور منهم همینهنقل قول:
ممنوون از همه دوستان.
امتحان ميكنم خبر ميدم........
تمام فایلها و فولدرهام read only شدن. البته اغلب می شه ادیتشون کرد ولی گاهی اوقات هم نه. از تو property که تیک read only را بر می دارم و ok می کنم و می بندم، مجددا که property را باز می کنم می بینم read only است! چه کار کنم؟
سلام
من یه win xp داشتم رو درایو c
رفتم یه win xp sp3 رو درایو G نصب کردم شد 2تا ویندوز ...
حالا هر کاری میکنم کارت صدام رو این سرویس پک 3 نصب نمیشه ...
چیکار کنم ؟
سلام دوستان ...
من دیروز یه ویندوز اکس پی sp3 از سایت دانلودها دانلود کردم ...
ولی الان نمیدونم از کجا بفهمم که واقعا این نسخه ی اصل هست یا فقط یه ویندوز معمولیه !
وقتی تو run هم DXDIAG رو میزنم جلوی قسمت Operating System مینویسه Microsaft Windows XP Professional (5.1 , Build 2600 )
ممنون میشم کمک کنید ...
میسی .. بابای ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه درایور Realtek روی XP 3 کار نمیکنه ؟؟؟؟؟
دوستان کسی درایور صدای اون رو نداره ؟؟؟؟؟
سلام.
عزیزانی که مشکل نصب کارت صدا دارن درایور جدید را دانلود کنن.
Realtek
کد:http://www.realtek.com.tw/DOWNLOADS
agh man moshkelam ba language ast farsi nemishe yek eror mide ke nemidoonam bayad che kar konam rahnamayee konid
فتوشاپ cs3و cs4 روي سرويس پك سه نصب نميشن؛ راه حلي هست ؟
ahhh 500mg download kardam hala fekr mikonam dast kari shode hast chon avalesh az man cd key nemikhast va farsi ham kar nemikone hamoon moshkeli ke baghie bache ha dashtan ro dare kashki ye rah hali barash bashe
دوست عزیز منهم این مشکل رو داشتم ولی یه دوستی فایلی به من داد وقت نکردم ازمایش کنم به شما میدم ببینمیم کار میکنه باید فایلی در safe mode در سیسیتم 32 ویندوز کپی کنی بعدا" برو ریستارت کن بعد ببین فارسی کار میکنهنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/171745078/intl.inf.html
سلام
من الان سرویس پک 2 دارم روی سیستم و هم سی دی ویندوزسرویس پک 3 رو دارم حالا میخواستم ببینم میشه بدون اینکه به این ویندوزی که دارم فقط از روی سی دی ویندوزسرویس پک 3 فقط سرویس پک 3 را نصب کنم
چون موقعی که سرویس پک 3 را نصب میکنم کارت صدا را نمیشناسه و منم اینترنت دیال آپ دارم نمیتونم برم درایور جدید کارت صدا را دانلود کنم
آیا بعد از نصب دوباره مشکل کارت صدا را پیدا میکنم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
با سلام
لطفا در مورد این خطا منو کمک کنید و قتی روی هرکدوم از درایو ها میروم نمیذاره بطور عادی وارد داریو بشم واین خطا را میده
اما میتونم مثلا با نوار کشویی و یا راهای دیگه وارد درایو بشوم اما اعصابم خیلی خراب کرده لطف کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یکی از آشنایان برای شرکت یک ویندوز xp servis pack3 اورجینال خریده 146 هزار تومان و الآن هم داده به من که منم نصبش کنم حالا به نظر شما من اگه این رو نصب کنم خیلی بهتر از ویندوز حاضر خودم که servis pack 2 هستش هست؟
ممنون
اگه اشتباه نکنم اين برا اينه که ويروس گرفتینقل قول:
من خودمم قبلاً اينو گرفتم
تو تاپيک آقای mahdi7610 در موردش بحث کرديم فکر کنم
یه بنده خدایی جواب این سوال رو بده تا بفهمیم ویندوز sp3 هست یا نه؟:10:نقل قول:
اقا/ خانم d o l f i n توی run بنویس winver.exe
من میخوام ویندوزم را عوض کنم . و تا بحال ویندوزم را خودم عوض نکردم آیا یک رهنما هست که من از طریق اون ویندوزم را عوض کنم.
در ضمن ویستا بهتره یا اکس پی.
سلام
من يه پيشنهاد يا بهتر بگم راهنمايي براتون دارم
شما ميتونيد ويندوز سرويس پك 3 قانوني شده و كاملا سفارشي براي خودتون بسازيد!!!
اول نرم افزار Nlite رو دانلود كنيد (براي دانلود توي گوگل سرچ كنيد سريع پيدا ميشه)
بعد يه ويندوز سرويس پك 2 دستكاري نشده بگيريد تو سط نرم افزار Nlite سرويس پك 3 كه دانلود كرديد رو به ويندوز الحاق كنيد.
راستي شما ميتونيد توسط همين برنامه سريال ويندوز رو حذف كنيد يا زبان فارسي رو بطور پيش فرض براي ويندوز انتخاب كنيد
خلاصه هزار كار ديگه ميتونيد بكنيد
اگه مشكلي بود در خدمتم
ياعلي
من و یندوز xp sp3 را گرفتم . از شرکت ebay این خوبه.
چند وقت پیش یه لینک دانلود از Win Xp Sp3 پیدا کردم بعد از نصب این ورژن از xp متوجه شدم که IE7 و Windoes media player 11 نداره... آیا من نسخه کامل SP3 رو نصب کردم؟ البته تو General Information که نوشته بود Service Pack 3 ... ؟؟؟!!!
همونطور كه گفتم تمام ويندوزهايي كه سرويس پك 1 يا 2 يا 3 دارن با نرم افزارهايي مثل Nlite تلفيق شدن و خود مايكروسافت بصورت اينتگريتد نداده
در ضمن سرويس پك 3 اينترنت اكسپلور يا مديا پلير رو آپگريد نمي كنه
کمک....... audio device on high definition audio bus نصب نمیشه
سلامنقل قول:
فکر کنم باید جدیدترین درایو صوت را از نت دانلود کنید تا sp3 را ساپورت کنه
موفق باشید .
خوب لینکشو بده دانلود کنم
من اورجینالش رو برایشرکت های وابسته به ایران خودرو گرفتم 146 هزار تومان موندم نصب کنم خودم یا نه چون میترسم با همه برنامه ها سازگار نباشهنقل قول:
درضمن اکسپلورر اون 6 هستش و مدیا پلیر 9 روشه
حال نداشتم پی گیری کنم ببینم کسی جواب این دوستمونو داده یا نه!نقل قول:
اما چون الان خودم این مشکلو داشتم ، جوابشو میذارم
Service pack 3 setup cannot update a checked (debug) system with a free (retail) version of service pack 3, or vice versa.
The reason behind this problem is that the update package installs retail bits on retail builds and checked bits on checked builds. But you can spoof Windows updates in order to install retail bits on checked builds and vice versa.
If you are also facing the same problem, then follow these simple steps and your problem should be solved:
1. Open regedit and goto:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion
2. In right-side pane look for a String value "CurrentType". Change its value to Checked and if its already set to Checked, then set it to Free and click on OK.
3. Exit registry editor and try to install SP3 again. Now it should install without any problem.
خواهشا یکی کمک کنه
من اتوماتیک آپدیت ویندوز رو اجازه دادم پر شه ... از اون موقع یه برنامه نصب شده رو سیستمم که به همه چیز گیر میده ...
عکسش اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هیچ وجه هم نمیتونم ببندمش یا غیر فعالش کنم.
یه دنیا ممنون میشم کسی کمکم کنه
دوست عزیز هم استانی از این اخطار معلومه که باید ویندوزت رو قانونی کنی یعنی برو براش کرک سرویس پک سه رو بیار میتونی اینو بگیری بعدنقل قول:
http://rapidshare.com/files/122315403/WGA.Validation.Pack.rar
سلام من یه پچ از سایت دانلود. دانلود کردم 370 مگ حدودا و وقتی رو سرویس پک دو نصب می کنم میشه سرویس پک 3 ولی ورژن 2002 هستش مشکلی داره به نظر شما؟
ممنون دوست عزیزنقل قول:
دوست عزیز هم استانی از این اخطار معلومه که باید ویندوزت رو قانونی کنی یعنی برو براش کرک سرویس پک سه رو بیار میتونی اینو بگیری بعد
http://rapidshare.com/files/122315403/wga.validation.pack.ra
هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
سلام من یه پچ از سایت دانلود. دانلود کردم 370 مگ حدودا و وقتی رو سرویس پک دو نصب می کنم میشه سرویس پک 3 ولی ورژن 2002 هستش مشکلی داره به نظر شما؟
سلام من امروز یک ویندوز xp sp3 که یکی از دوستان تو قسمت سیستم عامل گذاشته بودن و از ویندوز هایی بود که وقتی میکروسافت رو هک کرده بودن دانلود کردم حالا این سی روزه هستش میشه بگید چه جوری کرکش کنم؟؟