با سلامنقل قول:
دوست عزیز نگران نباشید چون اصلاً همچین چیزی امکان نداره!!
شاید تونسته باشه IP شما رو به دست آورده باشه ولی تلفن رو دروغ گفته.
بهترین کار این است که ابتدا آنتی وروس خودتون رو آپدیت کنید و از نرم افزارهای Anti Spyware هم استفاده کنید.
Printable View
با سلامنقل قول:
دوست عزیز نگران نباشید چون اصلاً همچین چیزی امکان نداره!!
شاید تونسته باشه IP شما رو به دست آورده باشه ولی تلفن رو دروغ گفته.
بهترین کار این است که ابتدا آنتی وروس خودتون رو آپدیت کنید و از نرم افزارهای Anti Spyware هم استفاده کنید.
شما عضو 3at3at نیستی؟نقل قول:
لینک مستقیم نداره این ورژن با resume ؟؟نقل قول:
سرعتم پایینه!
با تشکر
والا من 2 سال پیش شنیدم همچین چیزی هست. اما ندیدم که کسی این کار رو کنه. شما یقین بدون که دروغ بوده و اصلا کم نیار بگو شماره رو اگه داری بم بگونقل قول:
من از یاهو مسنجر ویستا نسخه 2008.01.11.428 استفاده میکنم اما به محض اینکه روی sign in کلیک میکنم ارور close program میاد و کله برنامشو میبنده!هرکاری که میکنم نمیشه اصلا! از ورژن 2007 هم استفاده کردم اونم همینجوره! مشکل از کجاست!؟
سلام دوستان, اینو یه بار دیگه هم پرسیدم, چرا من وقتی می خوام یاهو مسنجر ویستا رو نصب کنم تا یه جایی پیش میره بعد ارور میده, تو همه ی نسخه های ویستا دیدم همینطوری بود.
نهایت کاراینکه آی پی شمارا درآوردهنقل قول:
خب آی پی فقط متعلق بهisp هست
کاری به تلفن شما نداره
اگر هم یک موقع یک شماره گفت و شماره شما بود
چه نتیجه ای می گیرید
اون طرف دوست و آشنای شماست و داره اذیتتون می کنه
و آی دی و شماره تلفن شما را از قبل می دونسته
محسن
با کپی و پیست هم فرقی نکردنقل قول:
مرسی،
راستی چطور میتونم بفهمم که یکی از اد لیست هام که آنلاین میشه الان توی کدوم روم هست
اصلا راهی داره؟
سلام . من در مورد ایمیل یه سری سوال داشتم که اونها رو توی یکی از انجمن های تالار مطرح کردم و با توجه به جواب های بچه ها چیزهایی رو فهمیدم . حالا اونهایی رو که فهمیدم اینجا مطرح می کنم .اگه می شه لطف کنید ببینید من درست فهمیدم یا نه ؟ و به سوالهام هم پاسخ بدید..
در سایت یاهو یک email address داریم آدرس پست الکترنیکی ماست . مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . که اون رو با دکمه sign up سایت درست می کنیم و با دکمه sign in بهش وارد می شیم و با دکمه sign out ازش خارج می شیم . این آدرس ایمیل فقط مخصوص پست الکترونیکیه ؟درسته ؟ پس چطوره که می شه باهاش چت کرد؟
در یاهو یه شناسه هم داریم به اسم ID (identify) که از برناامه yahoomesenger از قسمت get a new yahoo id درست می شه و در همون برنامه واردش می کنیم و برای چت کردنه؟ درسته ؟ ولی من درست کردم و می شه باهاش ایمیل هم بفرستی ؟ پس فرق email address و ID چیه ؟ با هر دوش که هم می شه ایمیل فرستاد و هم چت کرد . پس این تفاوت برای چیه؟
در ضمن در نرم افزار yahoomessenger یه قسمت داره به نام my profile که می شه 6 تا profile درست کرد . کار این پروفایل ها چیه ؟ فقط باهاشون می شه چت کرد؟ من وقتی به آدرس یکی از این پروفایل ها ایمیل زددم رفت به آدرس ایمیل اصلیم ؟
می شه جامع و کامل در این مورد منو راهنمایی کیند ؟ در اصل فرق بین email address و ID و profile چیه ؟
اگه ایدیرو دوباره بسازم میتونم اد لیستشم بر گردونم؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
نه دیگه عزیز .
زمانی که پاک بشه همه اطلاعاتش هم محو میشه .:20:
سلامنقل قول:
فرق ایمیل و id که مشخص هست
id فقط تو سایتی که ایمیل ساختید معتبر هست و نمیشه از id جای دیگه جز تو اون سایت و برنامه هاش استفاده کرد
اما ایمیل همه جا معتبر میشه با هر سرویسی باهاش ارتباط برقرار کرد
پروفایل یعنی اینکه شما را با چه اسمی در اد لیسته دیگران نمایش دهند
همه پروفایلهای شما به یک id ختم میشوند
یعنی شما هر چندتا پروفایل بسازید فقط یک id هست که به راحتی میشه id را پیدا کرد
به هر یک از پروفایلهای شما ایمیل ارسال کنند فقط به همان ایمیل که با آیدیش پروفایل ساختید می رود
ممنون:11:
سلام
یه مشکل من از دیروز نمی تونم برم تو آی دیم.ولی دیشب ساعت 2 شد.الانم نیم تونم برم ارور می ده.ولی با موبایلم می تونم برم.
می خواستم ببینم تهدید هکی یا چیزی که نیست؟
آیا آدرس ایمیل( Id ) یاهو رو میشه تغییر داد؟
اگه امکانش هست لطفا راهنمایی کنید .
سلامنقل قول:
چه اروری؟ بنویس
نخیر نمیشود :5:نقل قول:
آیا راهی هست که توی یک سیستم دوتا مسنجر باز کرد و با دوتا آدی لاگین کرد؟
آخه من دوتا آدی یاهو دارم و میخوام همزمان از جفتشون استفاده کنم.
نقل قول:
از منوی login بایدAccount info رو انتخاب کنی بعدش یوزر وپسوردتو وارد کن
قسمت بالا سمت راست روی profiles Edit/creat کلیک کن حالا میتونی ازاین ای دی هایی که مشخص کردی استفاده کنی
می بخشیدا ولی من اگه یه مدت با یه ایدی لوگین نشم چه با مسنجر چه از طریق دیگه اون ایدی از یاهو delete میشه؟اگه اره چه مدت باید باشه..؟آخه پسورد یک ایدیمو فراموش کردم گفتم شاید دوباره بشه ساختش.
سلامنقل قول:
بله میشه
البته اگه نه باهاش چت و نه باهاش ایمیل بفرستید و نه بهش ایمیل بیاد
که معمولا امکان نداره چون ایمیلهای تبلیغاتی خیلی فراوانه:31:
من هم نمي توانم با yahoo messenger لاگين كنم.
قضيه چيه؟
سلامنقل قول:
یکم اطلاعات بدید:31:
بدون هیچ پیغامی یا خطایی که نمیشه
به Isp مربوط ميشه(مطمئن نيستم)
-------------------------------------------
ميل جديد كه مياد اون پايين كنار شكلك مسنجر اسم ميل مينويسه
اما اگه عنوان ميل فارسي باشه
اون نامفهوم مينويسه
راهي نيست كهمفهوم بشه
يعني فارسي نشون بده
سلام دوستان,چرا اکثرا با یاهو مسنجر 9 که می خوام لوگین کنم میزنه incorrect id or password
طوری که من فکر می کنم ایدیم هک شده ولی بعد از چند بار لوگین میشه البته اکثر وقتا اینطوری میشه نه همیشه.
والا من هم امشب اینجور شد و با یاهو 9 نتونستم بیام. اخر سر مجبور شدم یاهو 7 رو نصب کنم.
شاید ویندوزتون ویستاست که با یاهو سازگاری ندارهنقل قول:
شایدم سرعت کمه
بعضی وقتها وقتی سرعت اینترنت خیلی کم میشه اینطوری میشه
نه از ویندوز نیست. من سرویس پک 2 دارم اما با یاهو 9 این مشکل رو داشتم. سرعت هم خوب بود. در کل به نظرم این 9 مشکل دارهنقل قول:
ببینید دوستان یاهو مسنجر 9 نسخه ی آزمایشی داره پس انتظار همچین باگ هایی میره ...
ولی من که دارم ازش استفاده می کنم هیچ مشکلی نداره ... شاید بعضی وقتا به خاطر دانلود زیاد و نبود پهنای باند کافی ارور برای ساین این شدن بده ولی خیلی کم پیش میاد ...
حالا اون دسته از دوستایی که انقدر با نرم افزار یاهو مسنجر مشکل دارن می تونن در مواقع ضروری از نرم افزار Gaim استفاده کنن که نه تنها یاهو بلکه تمامی مسنجر ها رو از جمله msn , Aim , Aol , skype و google talk غیره ... رو هم ساپورت می کنه
سلامنقل قول:
شما به برنامه ی Multi Yahoo نیاز دارین لینک دانلود رو در آدرس زیر قرار دادم.
موفق باشینکد:http://zom.ir/files/isytlnjyamgsb76vtniq.zip
مثل اینکه بعد از 3 ماه پاک مشه اگه 3 ماه بهش دست نزنین پاک میشه.نقل قول:
چه خطایی میده عزیزنقل قول:
صدها بار اینو گفتن این نسخه ی آزمایشی هست. :10: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همچین چیزی امکان نداره. . .نقل قول:
یعنی یاهو اجاره ی این کارو نداره.
من خودم چند تا ID داشتم که یک سال بهش دست نزدم ولی کار میکنه الان
آدرس عوض کردن و نمیدونم .فکرم نکنم بشهنقل قول:
باyahoo profile شاید کارت راه بیوفته
منم يه ايدي دارم 1 ساله ياهو ازم گرفته اما امكانش ندارم كه دوباره بسازمشنقل قول:
خمچين چيزي امكان ندارهنقل قول:
شما بايد يه ايدي جديد بسازي
سلام
میخوام ببینم چطور میتونم Id کسی رو سرچ کنم؟
یعنی از روی اسم میخوام Id کسی رو پیدا کنم. از کجا باید چنین کاری کنم؟
یا حق
با یاهو مسنجر مخصوص ویستا میشه مولتی لوگین کرد و اگه میشه چه جوری؟
بلهنقل قول:
بعد از سیو کردن اجراش کنید و yes را بزنید
بعدش هر چندتا یاهو دوست دارید باز کنید
اگر عمل نکرد رجیستری ویندوز شما مشکل داره
لینک دانلود
ممنون:11:کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=864257
کسی نیت جواب مارو بده؟نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر کنم راهی نداره
من که تا حالا ندیدم
احتمالا هیچ راهی نداره
سلام .من مرورگر پیش فرضم اپرا هست ولی برو بعضی منوهای یاهو مسنجر مثل my profile یا my account info که کلیک می کنک باز نمی کنه و مجبورم موقتا مرورگر پیش فرضمو به ie تغییر بدم راهنمایی می کنید؟چون تو تاپیک اپرا هم پرسیدم جواب نگرفتم ممنون
سلامنقل قول:
یه جا دیدم که گفتن در سایت زیر میشه این کار و کرد.
کد:http://members.yahoo.com/
در چت روم به منوی Chat برو بعد ...Go to Chat User رو انتخاب کن بعد آی دی طرف رو بنویس و بعد ok کن.نقل قول:
یه جا دیدم اینو گفتن ولی من اینکارو کردم نشد. اگه برای شما کار کرد ما رو خبر کن. ممنون
شما توی یاهو مسنجر به منوی Messenger برو بعد Preferences بعد General بعد تیک Open web links in a new browser window. وردار اگه نشد بزارش.نقل قول:
موفق باشین.:5: :10:
میشه این go to chat user رو دقیق تر بگین کجاست من که هر چی می گردم پیداش نمی کنم.نقل قول:
در چت روم به منوی Chat برو بعد ...Go to Chat User رو انتخاب کن بعد آی دی طرف رو بنویس و بعد ok کن.
یه جا دیدم اینو گفتن ولی من اینکارو کردم نشد. اگه برای شما کار کرد ما رو خبر کن. ممنون
نقل قول: