ببین دوست عزیز من هم شاتل دارم هم صبانت (نداگستر)
اگه می خواهی شبی 1 گیگ دانلود کنی از شاتل بگیر .... سرویس های اکو دارای حجم دانلود روزانه کم هستند برای همین ارزون تر هستند ... شاتل شبانه از 1 تا 7 صبح با هر سرعتی که خریده باشی بهت سرویس میده .. مثلا من الان سرویس 512 دارم یعنی سرعت دانلودم بین 60 تا 70 هست و همین سرعت برای شب هام هم هست ... خیلی توپه
برادرم سرعت 128 گرفته یعنی سرعت دانلودش بین 16 تا 20 هست ... شبانه هم با همین سرعت ...
اصلا هم سرعتش کم نمیشه ... شک نکنید ....
فقط یک شب که صبا یهو قطع شد و اصلا وصل نشد اومد رو سیستم شاتل دیدم وصل میشه اما سرعت افتضاح ... یه ایمیل زدم که چرا سرعت کمه و در فرم مربوطه شماره تلفن هم نوشتم ... خدائی کمتر از 30 دقیق بهم زنگ زدند .. ساعت 2 شب بود ... شانسشون گفت بیدار بودم وگرنه :27:
سرعت درست درست شده بود ... فردا فهمیدم همه اصفهان قطع بوده ...
حالا نداگستر:
چه 64 بگیری چه 1 مگ بگیری در روز سرعت دانلودت حداقل 100 هست و تا 130 هم میره ... اما این کار نداگستر تا چند ماه هست ... من تقریبا 1.5 سال هست صبا دارم اما 2 ماه خوبه باقی سال افتضاح ... خدائی رئیسشئن هم دوستمه ...
شب ها هم از 3 تا 7 هست و خیلی بهت سرعت بده 50 میده که یه مدت هست و بعد فیتیله رو میکشه پائین ... اصلا از بس این کار ها رو کردند رفتم شاتل گرفتم و چون قرارداد 6 ماهه دارم هنوز هم صبانت دارم ... تموم شد دیگه نمیگیرم ...
مودم رو از هرجا میتونی تهیه کنی اما نداگستر ارزون تر از شاتل میده ... اما هر شرکت هزینه نصب جدا میگیره ... نداگستر میگه اگه خودت بلدی خودت نصب کن اما شاتل میگه چه خودت نصب کنی چه ما 15 تومان باید بدی ...
اما اگه خواستی از شاتل بگیری من میتونم برات 10 تومان تخفیف بگیرم ... اگه هم از صبا خواستی بگیری همین مبلغ رو میتونم برات تخفیف بگیرم ... :27: