من تا يك سانت هم عكس انداختم ولي بيشتر فاصله 10 تا 15 هستش . چون كمتر از اين سوژه ميپره .
Printable View
من تا يك سانت هم عكس انداختم ولي بيشتر فاصله 10 تا 15 هستش . چون كمتر از اين سوژه ميپره .
من یو 600 رو تست کردم از 3 سانت که فاصله کمتر میشه تار میشه . 3 سانت :13:نقل قول:
دوستان احساس ميکنم گاهي اوقات فوکوس اين دي 900 گير ميکنه... مخصوصا" ابتداي کار با دوربينش.
يه مقدار خنده داره ولي ....شده!
موقعی که دوربین فعال میشه فوکاس یه صدایی میده ( مثل انگار لنز میچسبه به گوشی ) اگه منظورت اونه . عادیه . فوکاس بر میگرده باحالت اولیش
بچه ها يكي عكس از g800 نمي زاره.
ترجيحا ماكرو
اگه منظره هم بود مي پذيريم.:31:
من اکثرا با D900i از 5 سانتی میگیرمنقل قول:
تو اختلاف یکی دو سانتی بستگی به شرایط سوژه هم داره مثل شدت نور، درجه حرارت رنگ
اصلا با فوکاس دی 900 حال نمیکنم . البته نمیگم که بد فوکاس میکنه منظورم اینکه وقتی ok رو برای عکس زدی هم فوکاس و هم عکس برداری پشت سر هم انجام میشه ولی توی یو 600 فوکاس میکنی اگه فوکاس شد اون وقت عکس رو میگیری
نه منظور اين نيست...نقل قول:
اينه که به هنگام عکس گرفتن گاهي فوکاس نميکنه. و با چندين دفعه تغيير موقعيت از همان فاصله شروع به فوکاس کردن ميکنه....!!
دقیقا علت این شرایط اینکه شدت نور در لحظه باز شدن دیافراگم زیاده و باعث میشه که دید دوربین تار بشه که این وضعیت در بعضی از دوربین های دیجیتالی هم دیده میشهنقل قول:
من U600 دارم با فريمور U600JPGJ1 وقتي OK رو ميزنم هم فوکاس و هم عکس برداری پشت سر هم انجام میشه، U600 شما فريمورش چيه؟نقل قول:
یو 600 هم اینطوری عکس میگیره و هم میتونی جدا جدا این کارو کنی . اگه ok بزنی پشت سر هم عکسشو میگیره ولی اگه از دکمه مخصوص دوربین در کنار گوشی استفاده کنی 2 مرحله ای میشه فشار اول فوکاس وقتی فوکاس کرد یه فشار دیگه که بدی عکس میگیره . کار به فریمور نداره
کامپیوترم تشکیل شده از :
CPU 3200 2M CACHE INTELL PENTUME 4
2 X 512 MB RAM KINGSTONE
128 MB ONBOARD VGA
17inch SAMSUNG LCD
160GB SAMSUNG hard disk with 7200 RPM
35w SAMSUNG speaker
Optical SAMSUNG mouse
Multimedia SAMSUNG keyboard
20X SATA SAMSUNG DVD writer
52X IDE SAMSUNG CD RAM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت قیژژژژژژژژژژژژ...................!!!
مهیار جان ، اسکیرت رو از کجا گرفتی.........؟؟؟!!!
مرسي مهيار جان .
يه نمونه اسپيكر سامسونگ داره كه عاليه . خوشگل هم هستش . الان خونه نيستم ، مدلشو يادم نيست ، رضا جان خواستي بگو واست نگاه كنم .
بچه ها ، اگه بگید از کجا میشه اسپیکر سامسونگ بگیرم......... کلی خوشحال میشم....دی.!!!
یه مدت یه جا تو پاساژ ایران بود............ یارو جم کرده ، هر جا هم میرم میپرسم........ میگن سامسونگ چیه ، میکرولب ، یا کریتیو بگیر ، ببینید من چی میکشم.............!!!
مارک هایی رو که به شما معرفی کردند مارکهای بدی نیستند ولی من سامسونگ گرفتم که ست بشه با همه . ولی کیفیت صداشو من به هیچ اسپیکری عوض نمیکنم . ساب ووفرش رو وقتی تا آخر ببری و صدا رو هم تا آخر که زیاد کنی اصلا کیفیت صدا تغییری نمیکنه برعکس بعضی از مارکها
اسپیکر سامسونگ رو من از همون ایرانیان گرفتم البته فکر کنم ایرانیان نبود ایرانیان دوتا راهرو داره که نه راهرو اولی نه دومی . پایین تر از جفتشون یه پاساژ هست که اولین مغازش آنتیک فروشیه و فکر کنم یه کت و شلوار فروش هم داشته باشه . که روبروی این دوتا مغازه یه نمایندگی سامسونگ .
ایول از ست سامسونگیت خیلی خوشم اومد.
مهیار ، تازه فهمیدم ، عکسها چه فرقی با هم دارن............!!! ژالبه..........!! دی.
بله دیگه . ال سی دیمون میتونه 90 درجه بچرخه و اونطوری باهاش کار کنی . البته مجبور نیستی کلت رو هم 90 درجه بچرخونی . توی تنظیمات کارت گرافیک میری و 90 درجه تصویر رو میچرخونی . ته کامپیوتر فقط احتیاج به بالا رفتن سیستم توی کیس
مهيار اسپيکرت رو با اين عوض ميکني؟
65 وات خروجي...
من که گفتم با هیچ اسپیکری عوض نمیکنم . سامسونگ یه مدل اینطوری داره . مدل 3355 که یه ساب گنده و دوتا بانده تقریبا کوچیک همراه با کنترل از راه دور
این عکس نیست ولی یه چیز تو مایه های اینه . اونطوری هم که توی این عکس دارم میبینم این اسپیکر هم یو اس بی میخوره و هم رادیو اف ام داره :18:
سامسونگ یو 600
مرسي osmaan جان . عكسهاي عالي هستن .
اصلا" ميدوني اين ماله کدوم برنده؟(اسمش چيه؟)نقل قول:
اين اسپيکر منه.
مرسي suahyant عزيز .
به دلیل ف ی ل ت ر شدن .
پسر چه کار کردی...................!!!!
میشه لینک فول سایز رو بزاری...............!!!!
به دلیل ف ی ل ت ر شدن .
بابت عکسها مرسی........... گذاشتم بک گراند.....................:31:.نقل قول:
والا شرمنده من خیلی اهل عکس نیستم......... وقتی هم عکس میگیرم.......... دستم میلرزه و عکس ضایه میشه................!!!
میترسم عکس بزارم ، آبروی سامسونگ بره...................:27::27::27::27:.
ولی جدا ، این G600 ، عجب عکسایی میندازه.............!!!
G600 :
ديگه هركي فول سايز خواست بگه از اين به بعد .
مخلصيم .
بخش درخواست ها هم ، را افتاد.................. بعد بیاید بگین ، انجمن سامسونگ بده.............!!!نقل قول:
امیر جان ، نیکی و پرسش............:31:.
:40::11:.
بزار من گوشیمو مرتب کنم بعدش در خدمتم.نقل قول:
G600 :
فول سايز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://i34.tinypic.com/50id07.jpg
فول سايز :
کد:http://i38.tinypic.com/5d418o.jpg
امیر جان ، مرسی....................... بوم.............(تاپیک توسط امیر ترکید............!!!).دی.!
خواهش رضا عزيز .
امیر جان ، به طبیعت عشق می ورزی......................؟؟؟!!!
عکاسی هستی ، رو نمیکردی ............................................!!!
ولی یه جای کارت مشکل داره.............. Plz Full Size . :11:
مخلصيم رضا جان .
فول سايز عكس اول :
فول سايز عكس دوم :کد:http://i35.tinypic.com/282iyjm.jpg
__________________________________________________ ________کد:http://i34.tinypic.com/2cwld95.jpg
G600 :
فول سايز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://i38.tinypic.com/1zgusm8.jpg
فول سايز :
کد:http://i36.tinypic.com/2s665hy.jpg
پسر............ این همه ، حیوان و حشره رو از کجا پیدا کردی........................!؟!؟!؟!! دی.!
دستت قیژژژژژژژژژژژ...................!!!