آقا من دارم دیوونه می شم ، هر نمودار یه چیزی رو نشون میده . آخر ما نفهمیدیم 9800gx2 بهتره یا Gtx 280؟
Printable View
آقا من دارم دیوونه می شم ، هر نمودار یه چیزی رو نشون میده . آخر ما نفهمیدیم 9800gx2 بهتره یا Gtx 280؟
یکی بگه آیا این کالا
همین 4850 هست یا نه لطفا هم پست را پاک نفرمایید میخوام سیستم ببندم معطل این کارت هستمکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2630
آیا 4870 در بازار جهانی عرضه شده و کی در ایران خواهد بود
دوست عزیز شما دارید در محل نامناسب سوالتون خودتون رو مطرح می کنید. من پست قبلی شما رو منتقل کردم به محل مناسب.نقل قول:
در هر صورت این کارت همان Radeon HD 4850 هست که توی این تاپیک دربارش صحبت میشه. در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به سوال دوم شما پاسخ داده شده.
4850 تو benchmark ها مثل 9800 gtx میمونه فقط فرقش تو قیمته! CLUB 4850 قیمتش 265 تومنه حدودا ولی 9800 400 تومن!
فکر می کنم لازم باشه دوباره تذکر بدم...
توی این تاپیک فقط درباره عملکرد این کارت، مسائل فنی و اخبار بحث خواهیم کرد. وضعیت این محصول و محصولات مشابه در بازار ایران اصلا ربطی به این تاپیک ندارند و نباید اینجا مطرح شوند.
پاور ايدهآل براي 4850 و 4870 رو ذكر كنيد براي 4850 ميگن 530 وات مناسبه و براي 4870 600 وات درسته ؟
بستگی داره به اینکه با چه قطعاتی اسمبل میشهنقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
ناراحت نشینا
ولی حرف اقایStream رو بخونیدددددددددددددددددددد دد
احترام بزارید دیگه:20::11:
برای این که بدونید چه پاور نیاز هست به قسمت مشاوره برید...
خدا حافظ
خب دوباره stream مارو اینور اونور کرد :دی
سوال:
راستی آقا این قضیه ی گرم کردن 4850 ها چیه؟ توی چندتا سایت این موضوع رو دیدم. کسی تست کرده؟ بعد برامون دردسر نشه؟!
مصرفشم خیلی بالاست (227 وات زیر لود) ولی با توجه به فرکانسش این آخریه فکر کنم قابل قبول باشه. نظرتون چیه ؟ باید به فکر یه کیس با ventilation خیلی خوب باشیم فکر کنم.
توی خیلی سایت ها هست نمونش avantech :
کد:http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=22
Heat and Noise
These cards get way too hot. I keep burning my hands when I try to swap them out, and Anand seems to enjoy using recently tested 4800 series cards as space heaters. We didn't look at heat data for this article, but our 4850 tests show that things get toasty. And the 4870 gets hugely hot.
The fans are kind of quiet most of the time, but some added noise for less system heat might be a good trade off. Even if it's load, making the rest of a system incredibly hot isn't really the right way to go as other fans will need to work harder and/or components might start to fail.
The noise level of the 4850 fan is alright, but when the 4870 spins up I tend to glance out the window to make sure a jet isn't just about to fly into the building. It's hugely loud at load, but it doesn't get there fast and it doesn't stay there long. It seems AMD favored cooling things down quick and then returning to quiet running
:31::31:نقل قول:
قضیه خاصی نیست. کلا کارتهای Single Slot دمای بالایی دارند ولی اونقدر نیست که مشکل ساز بشه. با بالا بردن دائم دور فن هم میشه وضع رو بهتر کرد ولی چون باد فن دوباره به داخل خود سیستم بر می گرده کلا کیستون گردش هوای مناسبی داشته باشه.
مصرفش هم خیلی بالا نیست (نسبت به Performance). اون 227 وات در حالت لود هم به احتمال زیاد مصرف سیستم بوده نه فقط این کارت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق لینک زیر
در بررسی هایی که از 4870x2 بعمل اومده احتمالا این کارت 50 تا 80 در صد از قویترین کارت انویدیا یعنی GTX 280 قویتر خواهد بود.
نقل قول:
کد:http://www.techpowerup.com/65382/R700_up_to_80__Faster_than_GeForce_GTX_280.html
تصاویری از HD 4850x2 با حافظه 2 گیگابایت از نوع DDR3 با خنک کنندگی غیر مرجع از کمپانی PowerCooler
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
اگه قضیه اینطوره پس چرا ATI توی نسخه ی مرجعش خنک کننده Double Slot استفاده نکرد؟ چه احتیاجی بود موفقیت یک همچین غولی رو به خطر بندازه(با توجه به اینکه تقریبا هیچ ایرادی دیگه روش وارد نیست. فقط همین مسئله ی نویز و گرماست.)
اینم از Tom's Hardware داشته باشین:
Not surprisingly, the Radeon HD 4850 runs hot – all you needed to do was touch the card (a few split seconds was all we could bear) to confirm that. Still, it didn’t exceed the high temperatures posted by the Radeon HD 3870. Its record silence at idle also comes at a price, with a temperature 20°C higher than most cards in idle mode. This is another consequence of its limited heat dissipation. Temperatures never got abnormally high, however – but you will have to keep any heat-sensitive components away from a card like this, and including it in a home theater PC won’t be easy to manage.’.
By the way, here again the GeForce 9800 GTX + showed a slight benefit from the finer engraving of its GPU, since with an equivalent cooling system, the values we logged were 3 to 4°C below the 9800 GTX
کد:http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4850,1957-22.html
چون قیمت خوب بیشتر میشد با یه خنک کنندهی دو اسلاته(15 دلار هم رقابتیه) دوم اینکه خنک کننده 2 اسلاته نیاز به طراحی دوباره داشت و همچنین احتمالا هیتسینک ها و خنک کنندهی اضافی 3850 داشته.:20: :21: اکثرا amd gpu هاش از مدل های مشابه nvidia کمی گرم تر بوده.البته زمان هم برای amd مهم بود با خنک کننده 2 اسلاته شاید چند روز عقب می افتاده که شاید برای کاربران مهم نباشه ولی برای amd خیلی مهم بود که به بازار برگرده و تاخیر نداشته باشه.نقل قول:
همونطور که گفتند هم مشکل بالا رفتن قیمت نهایی کارت بوجود می آمد و هم برای کارتهای گرافیک رده متوسط همین Single Slot بودن و نگرفتن فضای یک اسلات دیگه یک مزیت به حساب میاد. البته بزودی مدلهای Dual Slot هم توسط بقیه سازنده ها حتما عرضه خواهد شد!نقل قول:
- Qimonda اعلام کرد تولید حافظه های GDDR5 خود را افزایش خواهد داد. این می تونه یک خبر خیلی خوب برای ATI باشه.
- Review سایت Guru3d از سری Force3D Radeon HD 4800 . گفته میشه Force3D که امسال برای اولین بار وارد بازار الکترونیک شده در اصل وابسته به inno3D است.
کد:http://www.guru3d.com/article/radeon-4850-and-4870-review-force3d/1
پس GPU دومیه کو ؟!! این یه کارت معمولیه دقیقا .نقل قول:
برخی از مشخصات کارت ATI Radeon HD 4870x2 توسط سایت TomsHardware منتشر شد.
برای مشاهده مشخصات برد ، پرفورمنس ، AA ، و ... به آدرس زیر مراجعه کنید :
کد:http://www.techpowerup.com/65461/R700_Several_Product_Details_Exposed.html
:18:R700 Supports 4-way Crossfire X
کد:http://www.techpowerup.com/65649/R700_Supports_4-way_Crossfire_X.html
این یکی خیلی باحاله انصافا. ولی موندم یک همچین قول 8GPU ای چه قدر افزایش توان پردازشی داره؟نقل قول:
البته همین الانم با عرضه شدن 4870 X2 میشه یک قول 4 GPU بست:31: ولی توی سری قبلی افزایش کارایی به ندرت به بیش از 3 برابر میرسید.
رقابت توي رده Ultra High-End وقتي به اوج خودش برسه و طرفدار هم داشته باشه اينطوري ميشه! پس بايد به زودي منتظر پاور هاي Quad CrossfireX Ready و پاورهاي بالاي 1500 وات باشيم!
چه Power Consumption ی از آب دربیاد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل گمان نکنم در صورتی که پشیبانی از طریق app مورد نظر نباشه ، بشه به صورت بهینه از هر 8GPU استفاده کرد !
دقیقا. کما اینکه فکر میکنم در رده ی Work Station ان ویدیا این نیازها (برای کارهای سنگین تری مثل شبیه سازی تصادفات و ...) برآورده شده و چنین سیستمی با توجه به توان مصرفی بالایی که طلب میکنه کاربردهایی غیر از سیستم های گیمینگ داشته باشه.نقل قول:
همان طور که پیش بینی میشد این کارت دو هسته ای تا 50 در صد از کارت دو هسته ای GTX280 قویتر است.نقل قول:
بررسی ATI Radeon 4870 X2 توسط Anadtech
کد:
کد:http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3354
البته تست فعلا کامل نیست.ولی باید به AMD تبریک گفت!
آره ولی توی تست Crysis که همچین عالی ظاهر نشده:نقل قول:
سلام
من فکر این کارت گرافیک بیشتر تویه روز ریشن ها بالا خودش رو نسبت به رقبا بالا می کشه
نقل قول:
اين قبول نيست ..... gtx 280 sli رو با 4870 x2 تكي مقايسه مي كنيد اگه راست ميگيد با كراس فاير مقايسهش كنيد يا4870 x2 رو با اونGtx 280 تكي
gtx 280 sli........51.5
4870 x2......... 39.5
Gtx 280 ....... 34.3
صحیح.سنگین ترین فیلترها و گرافیک بازیها در رزولیشنهای بالا مشخص میشه.حتی در کریسس در آخرین رزولیشن میبینید که 4870x2 کاملا برتر هست.نقل قول:
سلام
من فکر این کارت گرافیک بیشتر تویه روز ریشن ها بالا خودش رو نسبت به رقبا بالا می کشه
کاربران اون ور آب هم معمولا روی مانیتورهای سایز بزرگ کار میکن.
سلام دوست مننقل قول:
من یه چیزی رو متوجه شودم اون این که کلان سری کارت های ATI روی روز ریشن های بالا خیلی خوب عمل می کند ( بیشتر روی روز ریشن 1200*1600) نظر شما چیه؟:10::11:
سینا جان اگه میشه جمله هاتو با فعل بنویس:46: اگه منظورت اینکه رزولوشن بالاتر قدرت کارت رو نشون میده باید بگم که از این بالاتر مانیتور سخت پیدا میشه.نقل قول:
آقا کسی مقایسه نکرد. این حرف من نیست میتونید نظر نویسنده ی Tom's Hardware رو بخونید:نقل قول:
Unfortunately, CrossFire leaves a lot to be desired in terms of multi-GPU performance scaling under Crysis. SLI scales much better, but the fact that R700 performs identically to 4870 in CrossFire means that it is at least significantly faster than a single GTX 280. Which isn't shabby.
مثل اینکه در حال حاضر پلتفورم SLI بهتر از Cross Fire ظاهر شده. گرچه این موضوع سریع تر بودن 4870X2 از یک 280 رو تکذیب نمیکنه.
سینا جان اگه میشه جمله هاتو با فعل بنویس:46: اگه منظورت اینکه رزولوشن بالاتر قدرت کارت رو نشون میده باید بگم که از این بالاتر مانیتور سخت پیدا میشه.
سلام دوست من
من چیزی دیگه دارم می گم شما دارید یه چیزی دیگه می گید:46:
من می گم کلان کارت گرافیک ها ATI تویه رزو لویشن ها بالا قدرت زیادی دارند نسبت به جی فورس
یعنی هر چی رزو لویشن بالاتر می ره کارت های گرافیک ATi بازدهی بهتری نسبت به جی فورس نشون می دند بیشترینش رو هم رزو لویشن 1200*1600 بود که من متوجه شودم تویه تست هایی که دیدم
بعضی از کارت گرافیک های جی فورس تو رزو لویشن ها بالا افت شدید دارند( من اینطوری احساس کردم:11:)
سلام دوستان..چطور میشه سرعت فن 4870 رو بالا برد؟تا دماش یه کم بیاد پایین...ممنون
اینجا توضیح داده شده :نقل قول:
کد:http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=2751569&postcount=8
از نظر خنکی 4850 از 9800 خنک تره دیگه?؟ الان قیمتش چنده?؟ مدل های مختلفی از 4850 داریم؟ یا فقط یه مدله؟ بهترین برند براش کدومه club 3d ??
مهدی جان یه چیزایی نوشته ولی اگه فارسی بود بهتر بود...بازم ممنون...نقل قول:
نه 4850 از 9800 گرمترهنقل قول:
HIS هست و كلوب هيز بهتره كلوب هم خوبه
سلام.
به نظرم برای 4870 و 4850 باید کولر مناسب در نظر بگیریم:
این عکس ها رو از Hardware Canucks داشته باشید که یک Thermalright HR-03 GT روی کارت نصب کردن و چه نتیجه ای گرفتن:
اینم نتیجه:46::
البته در این آزمایش از خمیر سیلیکون Arctic Cooling MX-2 و یک فن 92 میلیمتری Zalman (1600 RPM استفاده شده (Passive نیست:31:)
به نظر من اگه لازم بود Amd همين كار رو ميكرد
جدی میگی؟! از 9800 گرمتره؟ پس این آرمان چی میگفت!!؟نقل قول:
قویتر که هست دیگه؟؟
قیمت هم اگه داری بگو لطفا