فایروال nod32 رو تو grc چک کردم نتایج خوبی داشت comodo و outpost و کاسپر فعلا بهترین ها هستند.
Printable View
فایروال nod32 رو تو grc چک کردم نتایج خوبی داشت comodo و outpost و کاسپر فعلا بهترین ها هستند.
فقط زون الارم من با اکثر فایروالها کار کردم کمودو خوبه اما اعصاب خرد کنه اوت پست هم زیادی هنگ میکنه اما زون الارم عالیه
البته
هم خوبهoutpost
نقل قول:
من اشتباهی چیزی انتخاب نکردم. در کل از کریو یه کم ناراضی هستم چون ورژن مرژن جدید و اسکن نداره
ولی این یه خاصیت ادبلاکرش به شدت به درد من میخورد (در کل هر کی که میخاد از اینترنتش استفاده بهینه کنه)
اینو فقط یه یادآوری عرض کردم برای کسایی که میخان انتخاب کنن.
ضمنا من اگه در مورد کمودو سوال داشته باشم اینجا میتونم مطرح کنم ؟
باسلامنقل قول:
برای سوال کردن در مورد کومودو به تاپیک خودش مراجعه کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=96232&page=3
با سلام
سایت matousec که تست های مربوط به خاصیت outbound رو انجام داد در حال انجام تست های جدیدی است. مهمترین تغییرات استفاده از ورژن 3 کومودو و البته اولین تست مربوط به اسمارت سکیوریتی نود32 است که خیلی ها دوست داشتن ببینند چه کار می کنه
اطلاعات بیشتر رو در مورد ساز و کار کلی تست های این سایت رو اینجا ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=734368&postcount=29
(( تایج تست کامل رو هم به زودی می ذاریم))
البته اين نکته رو بگم که اين تست هنوز کامل نشده به اين دليل که اين تست در 10 مرحله ميباشد که هنوز تمامی محصولات در 10 مرحله شرکت نکردن!، هر مرحله هم 10 امتياز داره که مجموع 100 امتياز يا هموم 100% تشخیص مراحل هست،مثلاً در عکسي که در پايين قرار دادم، نسبت به عکس دوست عزيزم Nine محصول Online Armor Personal Firewall بعد آزمايش در هر 10 مرحله به صدر جدول رسيده است، و يا مثلاً محصول Jetico Personal Firewall که در 3 تست آزمايش شده توانسته از 30 امتياز ممکن 29 امتياز (يا همون 29% تشخيص) رو داشته باشه و اگه میا نگين بگيريم ميبينيم که جای اين محصول در اينجا نيست! پس اين آزمايش هنوز کامل نيست و ادامه داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از مارکوس عزیز
تست مربوط به online armor تموم شده و این فایروال مثل تست قبلی بهترین نتایج رو کسب کرده
نتایج تست اولین مرحله eset smart security هم به این شکل است که شروع خوبی نیست
جزییات این تست ها و ازمایشات در فرمت PDF:
Online Armor Personal Firewall 2.1.0.119 Free:
Comodo Firewall Pro 3.0.19.318:کد:http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/reports/FWC%20report%20-%20Online%20Armor%20Personal%20Firewall%202.1.0.119%20Free.pdf
ProSecurity 1.43:کد:http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/reports/FWC%20report%20-%20Comodo%20Firewall%20Pro%203.0.19.318.pdf
Outpost Firewall Pro 2008 6.0.2302.264.0490:کد:http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/reports/FWC%20report%20-%20ProSecurity%201.43.pdf
Kaspersky Internet Security 7.0.1.325:کد:http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/reports/FWC%20report%20-%20Outpost%20Firewall%20Pro%202008%206.0.2302.264.0490.pdf
ZoneAlarm Pro 7.0.462.000:کد:http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/reports/FWC%20report%20-%20Kaspersky%20Internet%20Security%207.0.1.325.pdf
ESET Smart Security 3.0.621.0:کد:http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/reports/FWC%20report%20-%20ZoneAlarm%20Pro%207.0.462.000.pdf
کد:http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/reports/FWC%20report%20-%20ESET%20Smart%20Security%203.0.621.0.pdf
نتایج تستهای مربوط به inbound از کجا پیدا میشن ؟
با سلامنقل قول:
راستش دوست عزیز انجام تست های مربوط به inbound رو حداقل من در هیچ سایت معتبر و مستقلی ندیدم (اگر سایر دوستان سایت معتبری رو سراغ دارن که این تست رو انجام می ده معرفی کنن)
حتی در تخصصی ترین فورومهای امنیتی دنیا هم وقتی بحث Inbound Protection مطرح شده است جز پاسخها و بحثهای سردرگم چیزی گفته نمی شود.
البته سایت هایی هستند که این گونه حملات رو روی کامپیوتر شما شبیه سازی می کنند مثلا
که در هر مرحله فایروال شما باید جلوی حملات رو بگیره و پورت ها رو در حالت مخفی نگه داره. البته این تست هم دستخوش عوامل متعددی است حتی ISP ای که شما استفاده می کنید هم در نتایج تاثیر گذاره
لازم به ذکر است که سایت های که مخفی بودن پورت ها رو بررسی می کنند تست کاملی رو انجام نمی دن.هر چند این بسیار کمک کننده است ولی متاسفانه کافی نیست چون Inbound Protection فقط مخفی کردن پورتها نیست وظیفه اصلی یک فایروال نظارت بر پاکتها یا بسته های اطلاعاتی خروجی و ورودی به سیستم و کنترل دو طرفه انها است و این بررسی و کنترل هر چقدر عمیق تر باشد بهتر است.
متاسفانه اجرای این کار مصرف منابع سیستم را بسیار بالا می برد به خاطر همین هم بسیاری استفاده از فایروالهای سخت افزارای را توصیه می کنندچون بدون مصرف منابع سیستم بهتر از اکثر فایروالهای نرم افزاری کار Pocket Filtering را انجام می دهند . در بحث فایروالها، بحثی که هم اکنون بسیار مطرح است stateful packet inspection در فایروالها است که به این معنی است فایروال در مواجهه با پاکتهای دیتایی که می خواهند وارد سیستم شوند هوشمندانه برخورد می کند این گونه فایروالها طوری طراحی شده اند که به صورت پیوسته از وضعیت تبادل اطلاعات روی شبکه آگاهی دارند و رد اطلاعات ورودی و خارجی را می گیرند و تنها به اطلاعاتی اجازه تبادل را می دهند که با نوع پروتکل جاری و اطلاعاتی که از قبل دارند سازگار باشند.
البته بسیاری از سازندگان فایروالها ادعای وجود این خاصیت را در محصولات را دارند ولی متاسفانه در بسیاری از انها این سیستم به صورت بسیار ناقص تعبیه شده است . در این زمینه حتی گاهی فایروال ویندوز ویستا با فایروال های معروف تجاری برابری می کند. اما فایروالهای تجاری قابلیت تنظیم بسیار بهتری نسبت به فایروال ویندوز دارند تفاوت دیگری که اینها با هم دارند سطحی از مسیر تبادل اطلاعات است که فایروال عمل فیلترینگ را انجام می دهند و بعضی ها ادعا دارند از این نظر بعضی از فایروالهای تجاری بهتر از فایروال ویندوز عمل می کنند
مجددا گفته می شه اگر دوستان در این زمینه می تونند تست معتبری رو از سایت مستقلی پیدا کنند در اینجا قرار دهند
بعضی از مطالب فوق در حین صحبت با vtn54 عزیز بدست آمده که رسم امانت داری ایجاب می کنه از ایشان تشکر کنم هم برای توضیحاتشون هم برای زحمات فراوانی که در دوران مدیریتشون برای انجمن های آنتی ویروس و نرم افزار های امنیتی کشیدند.
ممنون
سلام دوستان
دستتون درد نکنه :11:
راستى دوستان ، این فایروال Online Armor Personal Firewall 2.1.0.119 Free که تونست رتبه اول رو در زمینه outbound بدست بیاره چطور فایروالیه؟ یعنى اینکه تونسته در امتحانات دیگه هم موفق باشه؟
واینکه آیا کار با اون راحته یا نه ؟
ممنون
دوستان بهترین فایروال چیه ؟
من برای سیستم دنبال یه فایر وال خوب میگردم که توانایی بالایی داشته با شه
و زود به زود اپدیت بشه!
comodo و outpost
دوستان این فایر وال armor2net 3.13 چطور فایروالی است ؟ من دارم ازش استفاده می کنم. به نظرم خیلی سبک و خوب است ( به نسبت zonealarm ). آیا این فایروال تحت vista هم کار میکنه ؟ کلا به نظر شما سریعترین و سبکترین فایروال چی است ؟
zonealarm خوبه فقط بوت شدن ویندوز طول میکشه
جدیدترین تست فایروالها :
کد:http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/results.php
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL
دوستان این تست چند روز پیش است :
Comodo Firewall Pro 3.0.21.329FREE 100% / 62 10+ Excellent – 100% N/A pdf
ico Online Armor Personal Firewall 2.1.0.119 FreeFREE 100% / 62 10+ Excellent – 100% GET IT NOW! pdf
ico ProSecurity 1.43 93% / 62 10 Excellent N/A pdf
ico Outpost Firewall Pro 2008 6.0.2302.264.0490 91% / 62 10 Excellent GET IT NOW! pdf
ico Kaspersky Internet Security 7.0.1.325 85% / 62 10 Very good GET IT NOW! pdf
ico System Safety Monitor 2.3.0.612 77% / 62 7 Good Not recommended pdf
ico ZoneAlarm Pro 7.0.462.000 74% / 62 10 Good Not recommended pdf
ico Privatefirewall 6.0.11.30 65% / 62 7 Poor Not recommended pdf
ico Norton Internet Security 2008 15.5.0.23 32% / 62 4 Very poor Not recommended pdf
ico Jetico Personal Firewall 2.0.1.5.2216 29% / 62 3 None Not recommended pdf
ico Sunbelt Personal Firewall 4.5.916 18% / 62 3 None Not recommended pdf
ico FortKnox Personal Firewall 2008 3.0.195.0 16% / 62 2 None Not recommended pdf
ico Look 'n' Stop 2.06 15% / 62 2 None Not recommended pdf
ico Avira Premium Security Suite 8.1.00.206 11% / 70 2 None Not recommended pdf
ico AVG Internet Security 8.0.93 6% / 62 1 None Not recommended pdf
ico PC Tools Firewall Plus 3.0.1.9FREE 6% / 62 1 None Not recommended pdf
ico McAfee Internet Security Suite 2008 9.1.108 6% / 70 1 None Not recommended pdf
ico ESET Smart Security 3.0.621.0 5% / 62 1 None Not recommended pdf
ico Rising Personal Firewall 2007 19.66.0.0 5% / 62 1 None Not recommended pdf
ico Windows Live OneCare 2.0.2500.22 5% / 62 1 None Not recommended pdf
ico BitDefender Internet Security 2008 11.0.16 4% / 70 1 None Not recommended pdf
ico BullGuard Internet Security 8.0.0.13 4% / 70 1 None Not recommended pdf
ico iolo Personal Firewall 1.5.2.7 3% / 62 1 None Not recommended pdf
ico Steganos Internet Security 2008 7.5.509 3% / 70 1 None Not recommended pdf
ico Filseclab Personal Firewall 3.0.0.8686FREE 1% / 70 1 None
سلام
راستش میخواستم بدونم که فایروال Online Armor Personal Firewall 2.1.0.119 Free مانند فایروال کومودو و کسپرسکی از طریق Role سیستم رو کنترل میکنه؟یا مثل زون آلارم هست؟
سلام
1 _ کار فایر وال چیه؟
2 _ من این فایر وال رو روی سیستمم نصب کردم کارش خوبه ؟ نحوه کار باهاش چیجوریه؟
كار فايروال محافظت از كامپيوتر از چيزهايي كه شما اجازه به اونها نداديد.
اگر شما ADSL داريد بهتره از يك فايروال بهتر مثل zonealarm استفاده كنيد.
ولي اگه dial-up داريد خوبه
یه فایر وال خوب معرفی کنین که مثل comodo سرعت بوت شدن را پایین نیاره و با nod32 هم سازگار باشه !
Agnitum Outpost Firewall گزینه خوبیه.نقل قول:
البته نسخه 4 این فایروال. :20:نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید؟ الان نسخه 6 این فایروال اومده.نقل قول:
من نسخه 6 دارم با nod32 هیچ مشکلی هم ندارم
online armor هم خوبه فقط سریال تقریبا براش پیدا نمیشه! و بوت رو کند میکنه
شما نظتون رو گفتید و من هم نظرم رو.نقل قول:
من هم میدونم نسخه 6 این فایروال اومده جون از نسخه 2.5 این فایروال یکی از کاربرهاش بودم. فقط بطور خلاصه
بگم که نسخه 6 این فایروال مشکلات و کمبودهای خودشو داره و هنوز جا داره تا خوب روش کار بشه. هنوزم که هنوزه
لینک دانلود نسخه 4 این فایروال از روی سایت اصلی برداشته نشده آیا مشکوک نیست؟
یا مثلا هنوزم نسخه 2.7 آنتی ویروس ناد32 بر روی سایتش قرار داره فکر میکنید این نسخه رو همینطوری گذاشتند که
مردم خوششون بیاد؟
من پیشنهاد میکنم کسی که میخواد از این فایروال استفاده کنه از نسخه 4 اون که دارای کمترین مشکل بر روی
سیستم ها هست استفاده کنه. اگر کسی وجود داره که میگه نسخه 6 این فایروال مشکلی نداره یا نمیدونه مشکل
به چی میگند و یا شخص خوش شانسی بوده که رو سیستمش خوب جواب داده.
پس منافع اونایی که پول میدن و محصول جدید را میخرن چی میشه؟نقل قول:
آیا یه محصول مشکوک و معیوب خریدن؟
یه کاربر عادی میره از مارکت محصول جدید با قابلیتهای جدید را میخره.چه میدونه ممکنه مشکوک یا معیوب باشه. کی جوابگو میشه؟
دیگه داره بحث به حاشیه کشیده میشه.نقل قول:
خب کاربر عادی مثل من و شما عقل داره یا نه؟ یخورده که مغز تو کله اش پیدا میشه قبل از خرید یک تحقیق کوچک
بکنه. شرمنده که رک گفتم آخه طوری گفتید کاربر عادی انگاری که مثلا مادربزرگ من با 2 کلاس سوادش میخواد
بره Outpost بخره.
به نظرم کاربر عادی هیچ وقت دنبال این فایروال نمیره و این تنها نظر من نیست بلکه مغازه ها و فروشگاه های وسائل
الکترونیکی اینو ثابت کردند. وقتی یک کاربر حالا عادی یا حرفه ای میخواد یک کامپیوتر جدید بخره هیچ وقت نمیتونه
آنتی ویروسهایی مانند ناد32 و یا کسپرسکی رو از روز اول بر روی کامپیوترش داشته باشه.
تنها آنتی ویروسهایی که همیشه بصورت پیش فرض بر روی سیستم ها نصب شدند حدود 80 درصد Norton و 10 تا
15 درصد هم مک آفی و اف سکور و حدود 5 درصد باقی مونده اش هم Norman هست. حدود 6 سال پیش زمانی که
اولین کامپیوترم رو با هزار امید و آرزو خریدم آنتی ویروسش نورتون بود. این آنتی ویروس رو تا 1 سال استفاده با هزار
بدبختی استفاده کردم.
میدونید چرا؟ چون فکر میکردم نورتون بهترین آنتی ویروسه و به همین دلیل از اول روی سیستم ها نصبه. تازه
بعدا فهمیدم که چه گندیه و فقط بخاطر پولش و تبلیغاتشه که بیشتر بر روی سیستم ها نصب میشه.
الان بعد از گذشت 6 سال و بعد از استفاده کردن از فایروال های مختلف تصمیم گرفتم که از نسخه 4 این فایروال
استفاده کنم. اون کاربری هم که میخواد از نسخه 6 اوتپوست و یا از نسخه 3 ناد32 و یا از نسخه 8 کسپرسکی
استفاده بکنه خب بزار بکنه. من خودم شخصا وظیفه خودم میدونم که اون چیزی رو که میدونم 1 بار بگم دیگه
بقیه اش به من مربوط نیست که کی میخواد گوش کنه و کی نمیخواد گوش کنه. خودشون با مشکل مواجه
میشن و سیستم خودشون اشکال پیدا میکنه.
این سوالی رو هم که پرسیدید باید خود شرکت سازنده آنتی ویروسها و فایروال ها جوابگو باشند نه من . مگه
ناد32 از ارثیه پدربزگم مونده که واسم مهم باشه جنسش خوبه یا نه؟
چرا وقتی یکی میخواد موبایل بخره هزار تا تاپیک چی بخرم و چیکار کنم و کدوم یکی بهتره رو میزنه تا بفهمه
تازه چی بخره و تازه اونوقت صد تا مغازه و مخ صد تا فروشنده رو میزنه تا یخورده هم با قیمت پایینتر و کیفیت
بهتر بگیره.
این نمونه موبایل در مورد همه چیز میتونه درست باشه. حالا این وسط اگر یکی پیدا بشه همین طوری سرش
رو بندازه پایین و بره تو مغازه و یک موبایل رو بدون آگاهی قبلی انتخاب کنه کی باید جوابگو باشه اگر موبایلش
حافظه کمتری نسبت به بقیه گوشی ها داشته باشه؟
به نظر من خود شخص مقصره و این وسط نه کمپانی سازنده گوشی و نه فروشنده تقصیری ندارند. این خود
خریدار و استفاده کننده است که باید بدونه چی داره میخره.
الان هم Outpost Pro در سایتش هم لینک دانلود نسخه 4 رو گذاشته و هم نسخه 6 رو . اگر کسی میخواد
از نسخه 6 استفاده کنه جلوش گرفته نشده و راحت میتونه بره دانلود کنه و بعدشم بنصبه. :31:
آقا حرف آخر .... نسخه 6 رو از من میشنوید استفاده نکنید. اگر واقعا از این فایروال خوشتون اومده از نسخه
4 استفاده کنید.
حالا بیاید و منو محکوم کنید که چرا این حرفو زدم باشه؟ آدم نمیتونه اینجا حرف بزنه وقتی هم میزنی اینقدر رو
حرف آدم زوم میشه که باید برای هر گلمه اش یک توضیح 3 خطی بدی تا دیگه بهت گیر ندن. واقعا که....
من یک خط گفتم نسخه 4 بهتره باید توضیح بدم که مسئول خرابی کیه... دنیا رو میبینی...:21:
Batmna جان اگر واقعا میخوای بدونی چه نسخه ای بهتره یک سر به انجمن رسمی این فایروال بزن و نظر
کاربرانی رو که از نسخه 6 و یا 4 استفاده کردند رو بخون اون وقت متجه میشی چه نسخه ای خوبه و چه
نسخه ای بد.
سلام.
جواب من همون چند خط آخر بود.
معلومه هر کسی طرفدار یه محصول خاص هست منتظر ورژن جدید میشه.این کار هم کورکورانه صورت نمیگیره.
مشخصه وقتی یه نفر میپرسه فایروال Norton Internet Security قوی تره یا Outpost چه پاسخی دیافت میکنه.
به نظر من Outpost هنوز هم با این کار داره مقایسه انجام میده .
به هر حال دیگه بیشتر از این دنبال نمیکنم.ممنون از جوابتون.
مارکوس عزيز تست هاى سايت matousec در 10 مرحله انجام ميشه و هر مرحله نسبت به مرحله قبلش تخصصى تر و سخت تره ..نقل قول:
تمام فايروالها براى گذروندن هر مرحله بايد حداقل 50% امتياز رو بگيرند
فايروالها در هر مرحله اى که باشند اگه زير 50% بيارند از رقابت خارج ميشند چون از پايه ايراد دارند و در سطح مرحله بالاتر نيستند
پس فايروال بايد پله به پله قدرتمند عمل کنه تا شايسته عنوان خوب يا عالى باشه
در زمينه فايروال Jetico هم بايد به عرضتون بروسونم شما بايد به ورژن اون دقت کنيد
ورژن 2.0.1.5.2216 اين فايروال در تست شرکت ميکنه و در مرحله سوم کم مياره و بدون رده بندى اخراج ميشه
اما با ورژن 2.0.2.4.2264 در تست شرکت کرده و عيوب قبليش رو ميپوشونه و رتبه هفتم رو بعنوان يه فايروال خوب کسب ميکنه
موفق باشيد
سايت Matousec با ورود نسخه جدید فایروالها تست جدیدى در زمینه خاصيت outbound فايروال ها دو روز پيش انجام داد
همانطور که در پست بالا اشاره کردم اين تست شامل 10 مرحله تخصصى است که هر فايروال براى عبور از هر مرحله بايد 50% امتياز اون مرحله رو بيارد
فایروالها براى رتبه بندى باید ضمن گذراندن مراحل در کل امتیازى بالاتر از 30% بیاورند :
بالاى 90% : عالى
80% تا 90% :خیلى خوب
70% تا 80% :خوب
60% تا 70% :ضعیف
30% تا 60% :خیلى ضعیف
زیر 30% :فاجعه
در بخش اول جدول فایروالهاى عالى و خیلى خوب قرار داردند
در اين تست ورژن جديد فايروال محبوب Outpost Firewall Pro 2009 توانست صدر جدول رو به خودش اختصاص بده
نکته مهم اين تست اينه که فايروال Online Armor Personal Firewall که تا قبل از اين مجانى بود و رتبه اول را داشت حال در دو نسخه پولى و مجانى ارائه ميشه
که نسخه پولى اون رتبه عالى دوم و نسخه مجانى اون رتبه خيلى خوب پنجم رو بدست آورد
فايروال قدرتمند Comodo هم همواره در اين سالها در سه رتبه اول قرار داره
Kaspersky هم مثل هميشه امتياز خيلى خوب گرفت و جزو 6 فايروال کاملى شد که توانستند 10 مرحله رو طى کنند
اما متاسفانه از ورژن 8 کسپرسکى در این تست استفاده نشد تا از قدرت نسخه جدید در زمینه outbound مطلع بشیم
در بخش دوم جدول فایروال هاى خوب ، ضعیف و خیلى ضعیف قرار دارند که نتونستند بیش از 7 مرحله رو طى کنند
در این بین فایروال قدرتمند Jetico که در تست قبل حتى نتونست از مرحله سوم بالا بیاد و حتى زیر خیلى ضعیف قرار گرفت ،
ضمن رفع ایراداتش با کسب رتبه خوب هفتم تونست از نام خودش دفاع کنه
اما نکته جالب براى فایروال Zone Alarm بود که درجه ضعیف دریافت کرد (گویا این فایروال با ارائه هر نسخه یه رتبه میگیره)
در بخش سوم جدول فایروالهایى هستند که در منطقه قرمز قرار دارند یعنى بدلیل ضعف بیش از حد ، آبروى خودشون رو بردند
در این بین نام فایروال Look'n'Stop بسیار تعجب برانگیزه
در ضمن قرار گرفتن فایروال NOD32 در لیست قرمز بیانگر اینه که شرکت ESET نتونسته در این زمینه موفق عمل کنه و هنوز جا داره بیشتر روش کار بشه
منبع
همچنین براى دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این سایت و تستهاى قبلى اون ، دو پست زیر رو مطالعه کنیدکد:http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/results.php
در پایان ضمن تشکر از تمام دوستان براتون آرزوى موفقیت دارم :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=734368&postcount=29
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2019753&postcount=151
نقل قول:
ممنون از توضيحات کامل شما، و ممنون که شکل اصلی نتايج رو کامل توضيح دادی،جداً اطلاع نداشتم...
خواهش میکنم دوست عزیز :10:وظیفه ام بود :20:نقل قول:
---------------------------------------------------------------
دوستان راستى در مورد جدول نتایج سایت Matousec یه مورد رو یادم رفت توضیح بدم
حتما این نکته براتون جالب بوده که چرا جلوى فایروال Comodo نوشته شده +10 مرحله رو طى کرده و براى بقیه فایروالها (حتى اوتپوست) نوشته 10 مرحله ...
مرحله آخر تست فایروالها به اینگونه است که تنها فایروالى میتونه این مرحله رو Pass کنه که امتیاز کامل 100 رو بدست بیاره ... یعنى اگه فایروالى 99% امتیاز رو هم بگیره Fail میشه
منظور از +10 مرحله یعنى اینکه فایروال هر 10 مرحله رو با موفقیت گذرونده ... اما وقتى مینویسه 10 مرحله یعنى در مرحله آخر Fail شده
اگه شما به نتایج مرحله دهم تست که بین بهترین فایروالها انجام شده دقت کنید میبنید که تنها فایروال Comodo تونسته این مرحله رو طى کنه
موفق باشید :11:
only zone alarm.besiar ghavi dar zemineh firewall .anti virus va anti spy ware toooooooooop.akharin version ra az syte
download konidکد:www.zonelabb.com
دوست عزيز نوشتن مطلاب بصورت اصطلاحا فينگليش مجاز نميباشد.مطالب بصورت فارسي بايد نوشته شوند.از طرف ديگه اين تاپيك براي مقايسه فايروالها همراه با تستهاي منتشر شده در خصوص قدرت و ضعف آنها اختصاص دارد.براي معرفي محصولات مرتبط تاپيك و انجمن اختصاصي وجود دارد.لطفا در پستهاي بعدي رعايت فرماييد.نقل قول:
با تشكر.
در نسخه 3 فایروال comodo با اضافه شدن قابلیت defence+ قدرت این فایروال در مبارزه با انواع مشکلات و مخرب های اینترنتی به شدت افزایش پیدا کرده.
در مورد دوستمون که از زون آلارم دفاع می کنند باید بگم که نسخه رایگان فایروال زون آلارم در مقایسه با comodo بسیار ضیعف است. حتی در جداولی که دوستان ارایه دادند اثری از نسخه رایگان زون آلارم نیست. برای نسخه پولیش هم یا باید لیسانسشو بخری و یا باید بگردی دنبال کیجن و .... . تازه احتمالا نسخه پولیش هم به قدرت comodo نیست. (در جدول صفحه 19 می بینیم که فایروال comodo رتبه excellent و فایروال پولی زون آلارم رتبه good رو به دست آورده).
خوب در این شرایط عقل سلیم حکم می کنه که آدم از comodo استفاده کنه.
من دنبال قويترين و بهترين فايروال واسه استفاده ي خونگي ميگردم.
الان ZoneAlarm Pro رو رو سيستمم دارم.اين تاپيك رو خوندم و طوري كه متوجه شدم بهترين گزينه در حال حاضر Comodo هست.
درسته؟اگه آره لطفاً لينك اخرين ورژن اين فايروال رو واسم بذارين كه امشب كه سرعتم بد نيست دانلودش كنم.
لطفاً اساتيد محترم آدرس زير رو ببينن و راهنماييم كنن:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2713561&postcount=40
نقل قول:
بعد که رفتی توی سایت با چند تا کلیک ساده می تونی نسخه رایگانش رو دانلود کنی و از قدرت این فایروال لذت ببری.کد:www.comodo.com
ممنون از معرفي سايتش.
يعني تو اين فروم يه تاپيك واسه اين فايروال نداريم؟
عجب.
بهر حال ممنونم دوست عزيز.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=2715804#post2715804