لينك مشكلي نداره.دارند سايت را آپگريد ميكنند.چند ساعتي تحمل كنيد درست ميشه.اگر مشكلي داشت جاي ديگه براي شما آپلود خواهم كرد.نقل قول:
نوشته شده توسط bahal20
Printable View
لينك مشكلي نداره.دارند سايت را آپگريد ميكنند.چند ساعتي تحمل كنيد درست ميشه.اگر مشكلي داشت جاي ديگه براي شما آپلود خواهم كرد.نقل قول:
نوشته شده توسط bahal20
سلام
من Bitdefender 9 Professional Plus استفاده مي كنم.
اما اين اواخر موقع Update يك Error ميده:
Update error:
An error has occurred during update (Invalid MD5). If the problem persists,
Please contact your local BitDefender representative or mail [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعد از چندبار تكرار اين پيام بعضي موقع ها اپديت ميشه!
علت چي مي تونه باشه؟
من بيت ديفندرم رو آپ ديت كردم و تا حالا مشكلي نداشته.
اول بيت قبلي رو پاك كردم بعد لايسنس رو بدون اينكه به اينترنت وصل باشم بهش دادم و بعد اون پچ رو كه يكي از دوستان معرفي كرده بود نصب كردم.بعد هم ريست و بعد وصل به اينترنت و آپديت
سلام :happy:
کسی نمیخواد به سوالهای من جواب بده :angry:
من در قسمت فایر وال دو تا پروفایل ساختم به نامهای Default و Default1 حالا هر وقت به اینترنت وصل میشم و فایر وال فعال میشه بعضی وقتها با پروفایل Default و بعضی وقتها با Default1 وصل میشه ، چیکار کنم که یکی از پروفایل ها حذف بشه و همیشه با یه پروفایل بتونم وصل بشم ؟ ;)
منظورم از پروفایل قسمتی هستم که در عکس زیر برای ساخت پروفایل دورش خط کشیدم و قسمتی هم که در دایره کوچکتر قرار داره نام پروفایلی هست که در این لحظه فعاله. :blink:
میشه حد اقل یه نفر پیدا بشه بگه چرا کسی به سوالهای من جواب نمیده ؟ :sad:
دیگه دارم شک میکنم که نکنه فقط خودم نوشته هام رو میبینم. :ohno:
در ضمن اگر کسی لطف کنه و بگه چطوری میتونم پورتهای خطر ناک رو به وسیله فایر وال بیت دفندر ببندم ممنونم میشم :blush:
ديگه اميدي به bitdefender نيست؟ اين kaspersky لعنتي هم كه هميشه update مي شده به key گير مي ده واقعا بايد چيكار كرد؟ اگه بخوام bitdefender بخرم بايد چقدر بدم و كجا؟ اگه يك سال كامل كار كنه حاضرم پول بدم
دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط soooot
من ورژن 9 رو نصب دارم واسه همین نمیتونم با عکس توضیج بدم
اما توی همین قسمت فایروال بگردی یگ قسمت حتما داره به عنوان
rule
مینویسه
همونجا میتونی پورتا رو بوندی
درمورد پروفایل هم حتما باید بشه پاک کرد شاید شما یک قسمت از کنترل رو
از کار انداختی ؟
درود
نقل قول:
نوشته شده توسط ebilove
با توجه به اینکه فایر وال بیت دفندر ده به صورت عجیب و غریبی هر بار تنظیمات و کلا همه چیزش فرق میکنه تنها جوابی که برای سوالات من وجود داره اینه که این فایر وال یه چیز مزخرف و پر از اشکاله ، مثلا شرکت بیت دفندر خودش رو کشته تا یه چیز هوشمند تر از فایر وال بیت دفندر نه بده بیرون ولی انگار این فایر واله یه هوشمند مسته چون هیچ رابطه ای بین کارهای عجیب و غریبش وجود نداره ، اینقدر رفتارهای مختلف میکنه که حوصله نوشتن همشون رو ندارم ، لطفا اگر کسی از اینترنت سکیوریتی ده بیت دفندر استفاده کرده و سر از کار این فایر وال دیوونه در آورده ما رو هم از گمراهی نجات بده ! :eh: :eh: :eh:
دوستان سلام
يه سوالي داشتم من بيت دفندر 10 رو با اون روشي كه دوستان راهنمايي كردم آپ كردم ولي ديتا بيسش كمي مشكوك مي زنه فكر كنم بيش از اينها بايد باشه عكس رو ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم بايد بالاي 400 هزار باشه
اگه كسي آپ كرده بگه ديتا بيسش چقدره
ممنون مي شم
باتشكر
سلام دوستان.
من یه مشکل با اینترنت سکیوریتی بیت دفندر (نسخه 10) دارم. (بهرحال ببخشید اگر قبلا چنین پست مشابهی بوده است...)
موقعی که من آنرا آپلود می کنم، دوباره شماره سریال جدید می خواهد.
برای مقابله با این مسئله چکار کنم؟
با تشکر.
قربانتان، بابک.
با سلام
توي تاپيک " آخرين ورژن تمام آنتي ويروسها " لينک زير رو براي کي جن bit 10 antivirus داده ولي من تست نکردم.
موفق باشيد.
سلام دوستان عزيز من بيت ديفندر را هم روي كامپيوتر خانه ام دارم هم بر روي كاپيوتر محل كارم اونو هم خودم نصب كردم يعني خريدني نبوده ولي بيت ديفندر روي كامپيوتر خونم اكسپاير مي شه ولي اصلا هيچ اتفاقي براي اون بيت ديفندري كه روي كامپيوتر محل كارم نصب كردم نمي افته . فقط تفاوت اين دو تا با هم در اينه كه من در محل كارم از طريق ------ سرور وصل به اينتر نت مي شم ولي در خونه نه حتي سريال نامبري كه استفاده هم مي كنم در هر دو يكي است اينو مي تونم با عكس هم بهتون نشون بدم اگه باورتان نمي شود . مي خواستم بگم شايد اين مسئله بتونه ما رو راهنمايي به سمت يافتن راهي براي اپديت كردن بيت دفندر در خانه هايمان نيز بشود كه مي تونيم يك تيم تشكيل بديم و روي اين قضيه كار كنيم اگه كسي مايل بود لطفا همين جا پيغام بده.
جالبه ولي منطقي نيست چون با proxy يا بدون proxy بايد با سايت bitdefender ارتباط برقرار كنه و اونجا سريالش چك مي شه ولي ايني كه مي گي اگه اگه واقعا با proxy حل بشه كه ديگه مشكلي نمي مونه چون proxy ميشه گير اورد(البته پولي) و در قسمت proxy در خود bitdefender وارد كرد.شما داخل خود برنامه وارد كرديد يا تنظيمات اينترنت؟نقل قول:
سلام دوستان
من bitdefender 10 رو نصب کردم و آپدیت هم می شود ولی یک مسئله این که فقط product update و signature update می ده و فقط همین دو تا همیشه آپدیت می شه اگه کسی با این مشکل آشنایی داره به من هم کمک کنید
من درست متوجه منظور شما نشدم.:blush:نقل قول:
مگه چیز دیگه ای هم هست که دانلود بشه؟
راستی بعد از دانلود نمیگه شماره سریالتون معتبر نیست؟
من منظورم اینه که پیغام آپدیت که میده ،اصلا آنتی ویروس یا چیزای دیگش آپدیت نمی شه مثل ورژن قبل، الان فقط sinature و product آن آپدیت می شود. یعنی نباید ویرسها آپدیت بشه یا چیزای دیگش؟؟
همونه.Database و product.
همینا کافیه.
من ------ در خود برنامه وارد كردم و الان هم مدتي كه اپديتهاي روي كامپيوتر شركت رو مي اورو و بر روي كاپيوتر خودم نصب مي كنمنقل قول:
این bitdefender 10 یک زمانی database بالای 500 هزار تا بود الان کم کرده با آخرین update 385 تا شده؟؟؟ برای سریال من هر وقت تموم میشه 30 روزش از start up خارجش میکنم تاریخ رو 30 روز میکشم عقب درست میشه
این آخرین ورژنه که بتا هم نیستنقل قول:
سلامنقل قول:
این نسخه کرک شدست یا نه؟آقا این معضل کرک bitdefender10 حل نشد؟ انگار باید باهاش خداحافظی کنیم
زماني كه شما لينكي از شركت سازنده برنامه اي را مشاهده كرديد 100% مطمئن باشيد كه نسخه كرك شده نيست.كدوم شركت هست كه بياد و لينك كرك شده را بزاره؟نقل قول:
حق باشماست...راستش اصلا به لینک توجه نکردم آخه یه بار با دیال آپ دانلود کردم که سه روز طول کشید ولی حالا دچاره مشکل کرک شدم باسه همین دربدر دنباله کرک هستم
کرک ندارهنقل قول:
از این سریال استفاده کن:
20e63f7211525c3bec64
با این سریال واسه من تا تاریخ 12-7-2007 رجیستر شده
سلام
BitDefender Internet Security V10.5 Beta 4 for Windows Vista
لینک دانلود:
[HTML]http://download.bitdefender.com/windows/desktop/internet_security/beta/vistaos/bitdefender_isecurity_v10_5.exe[/HTML]
قربانتانکد:09EFF323F1AE30E4F648
Adel.p30
سلام :
من نمی دونم چرا بچه ها با این سریالی که دوستمون گذاشتند کار نمی کنند
خیلی خوب جواب می ده و من مرتبا اپ می کنم
الان هم Virus Signatures نزدیک به 397500 هست ( دقیق 397435 )
( برای دوستانی که می پرسیدند )
خلاصه من که خیلی راضی هستم و با فایر والش هم مشکلی ندارم
( بهتین روش اینه که رو لیست سفید بیت دفندر تنظیم باشه تا هیچ مشکلی پیش نیاد )
سلام !
مي خواستم خدمت شما دوستان عرض كنم كه من چند ماهي هست كه از BitDefender Internet Security V9
استفاده مي كنم . كاملا" راضيم:)
فقط 2-3 ماهي هست آپ نميشه اگه كسي سريال يه كرك داره لطف كنه تا ما هم استفاده كنيم.
يه كيجن خودم داره رجيستر ميكنه اما آپ ديت نميكنه!اگه خواستين واستون آپلودش ميكنم.
تا امروز بيت من با اين سريال كار مي كرد
A2AF1ED8ADAFAAAB94D8
ولي متاسفانه امروز از كار افتاد
كسي سريال جديد كه تست كرده باشه نداره
اين سريالي رو هم كه دوستمون گذاشته بودن براي من جواب نداد
20e63f7211525c3bec64
با تشكر از همگي
فقط يه كم زودتر به دادم برسيد
این رو تست کن.نقل قول:
74CCC981A092053737E6
موفق باشی
تست كردم جواب نداد دوست عزيز
ازاون بدتر وسط پاك كردن بيت ديفندر قاط زد و الان ديگه بيت ندارم
نسخه جديد رو هم قبول نمي كنه
نمي دونم چه خاكي به سرم بايد بكنم
خيلي طول مي كشه تا ويندوز ديگه اي نصب كنم
كلي برنامه روش نصب كردم
با سلام برا من ابتدا جواب داد ولی وقتی خواست آپدیت کنه باز ارور داد و سریال رو نامعتبر دونست.نقل قول:
خیلی عجیبه!نقل قول:
من با این سریال، BitDefender Internet Security v10 build 108 رو رجیستر کردم
آپدیت هم میشه
:blink:
دوستان این کی جین رو بگیرین تا براتون سریال تولید کنه بلاخره یکش جواب میده دیگه ...
ضمنا ممکنه بعد از اپدیت سریالتون رو تقلبی بشناسه اگه این اتفاق افتاد دوباره
یه سریال دیگه تست کنید تا قبول کنه...
موفق باشین
آقا اگر براتون امكان داره در مورد آخرين آپديت كمكم كنيد
از كجا بايد بگيرم
شايد اين سريال محدوديت استفاده كننده داره و تا بياد به من برسه 600 مليون نفر باش رجيستر شدن و لو رفتهنقل قول:
البته بايد ببخشيد من اين سريال را برات آنتي ويروس بيت ديفندر استفاده كردم و نمي دانستم ماله نسخه اينترنتش هست
باز هم ازشما متشكرم
دوستان سلام ... من بیت دیفندر پلاس ورژن 10 رو دانلود کردم ... با کیجن کد ساختم و قبول کرد و اپدیت هم شد ولی بعد از اپدیت سریال از کار افتاد ولی باز هم با 1 کد دیگه کار کرد .... اما الان کد رو قبول می کنه ولی گیر به اکانت و پسورد می ده ... تو سایت رسمیش هم رفتم ولی هنگام ساخت اکانت لایسنس رو می خواد که من باز این کدی که اینجا قبول کرده رو میدم ولی تو سایت قبول نمی کنه و اکانت ساخته نیمشه .. دوستان مشکل از چیه ؟
ممنون می شوم راهنمایی کنید ...
دوست عزيز من اين كيجن رو دارم ولي مسئله اينه كه اين كيجن اصلا سريال بيت 10 رو توليد نمي كنه بلكه ورژن هاي پايين رو ساپورت مي كنه و من چندين سريالش رو امتحان كردم نشد كه نشدنقل قول:
از اون بدتر مي خواستم بيت رو پاك كنم تا دوباره با سريالي كه شما داديد از اول آپ كنم كه وسط پاك كردن قاط زد و هيچ طوري نه نسخه جديد نصب مي شد نه اين نسخه پاك مي شد:ohno: :sad:
بيچاره شدم ديگه
كلي برنامه روي ويندوزم دارم و نمي تونم ويندوز رو پاك كنم فعلا
عجیبه !!!!
انتی من ورژن 10 هست با همین کیجین ریجیسترش کردم .
شما نامید نشو چندتا سریال دیگه باهاش بساز و امتحان کن.
موفق باشی....
سلام
این سریال داره برا خودم جواب میده ولی آپدیت کنید میپره 89d9128319a5904fe0fc
سلام من با سریال نامبر 20e63f7211525c3bec64 تا تاریخ 19/01 /2008 رجیستر شدم وآپدیت نیز شد
کسانی که میخوان آنتی ویروس بیت دفندر رو دستی آپدیت کننید میتونند به لینک پایین مراجعه کنند. در این لینک
آپدیت های روزانه و هفتگی ذخیره میشود. البته اینم بگم اگر بیت دفندرتون سریال رو تقلبی تشخیص میده میتونید
آنتی ویروس رو با فایروال جداگانه بلاک کنید و جلوی وصل شدن به اینترنت رو ازش بگیرید . بعد توسط همین آپدیت ها
آنتی ویروستون رو آپدیت کنید.
کد:ftp://80.86.106.20/pub/updates/bitdefender_v9/