سلام
ببخشيد اين فايل چهارم وقتي دانلود ميشه از حالت زيپ خارج نمي شه
ممنون
Printable View
سلام
ببخشيد اين فايل چهارم وقتي دانلود ميشه از حالت زيپ خارج نمي شه
ممنون
سلام
afsorde جان در مورد آپديت نكردن واقعا شرمندم. :oops: يه سري مشكلات شخصي برام پيش اومده بود كه باعث شد من نتونم كار آپديت رو درست انجام بدم. از 2 الي 3 روز آينده انشاء اله اوضاع به حالت عادي برميگرده.
در مورد نسخه 5 هم حرفت درسته. قبلا هم گفته بودم كه من بالاخره تونستم عضو تيم بتاي مك آفي براي تست نسخه 5 بشم و حالا هم نسخه 5 رو گرفتم و چند بار تستش كردم به نظر من كه خيلي عالي كار ميكنه. :wink:
سلام
ENTEZAR عزيز در مورد فايل چهارم موضوع رو بررسي مي كنم. :wink:
:(
مك آفي آپديت شد :P
تاريخ بروز رساني: 12/05/1384
سلام
دوستان خوب و عزيز.
به علت بعضي از مشكلات نتونسته بودم چند هفته اي بطور مرتب به سايت سر بزنم و آپديت هاي مك آفي رو روي سايت بذارم كه از اين لحاظ شرمندم. :oops:
اميدوارم كه از اين به بعد مرتب در خدمت شما عزيزان باشم. :wink:
البته آخرين آپديت مك آفي رو هم روي سايت گذاشتم. :wink:
اگه برات امكان داره ساير محصولات مك آفي روهم آپديت كن
سلام
پژمان عزيز از پيشنهادت متشكرم. :wink:
براي ديوار آتش مك آفي اينكار رو كردم. براي ساير محصولات مك آفي هم اگه امكانش باشه اينكار رو ميكنم. :wink:
Wonderboy, من هم ممنون :P
اون لينكي كه صفحه اول گذاشتي مشكل داره
سلام
baby عزيز از لطفت متشكرم. :oops:
سلام
عيسي جان ميشه لطف كني و بنويسي كه منظورت كدوم لينكه! چون من لينك بروز رساني مك آفي رو كه روي صفحه اول سايت هست تست كردم درست بود. :wink:
سلام
دوستان حتما ميدونين كه مك آفي 10 به بازار اومده. :lol: بزودي آپديتهاي اين نگارش از مك آفي رو درست ميكنم.
Wonderboy, لينك ورژن 10 رو داري
سلام
baby جون به روي چشم لينك مك آفي رو هم ميذارم.
متاسفانه لينكي كه من ازش دانلود كردم ديگه جواب نميده :cry: ولي بهت قول ميدم يه لينك سالم پيدا كنم و معرفي كنم.
اینم لینک ورژن 10 مک آفی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Masood_khat زحمت آپلودش رو کشیدن :wink:
سلام
sasan.k عزيز از اينكه اين لينك رو گذاشتي متشكرم. :wink:
:wink:
سلام
آپديت جديد مك آفي براي نگارش 9 و 10
اين برنامه خودش تشخيص ميده كه شما از كدوم نگارش (9 يا 10) مك آفي استفاده ميكنين و آپديت هاي مورد نياز همون نگارش رو انجام ميده. :wink:
ضمنا از اين به بعد همه آپديتها به همين صورت يعني قابل استفاده براي هر دو نگارش توزيع ميشن.
تاريخ بروز رساني: 21/5/1384 برابر با 12/8/2005
Wonderboy, sasan.k, جان ممنون
سلام
Wonderboyجان دست درد نكنه
ممنون
سلام
Ali.crack و baby عزيز از لطفتون متشكرم. :oops:
اگه در مورد برنامه آپديت جديد مشكلي پيش اومد منو خبر كنين. :wink:
خواهش می کنم من متعلق به همه هستم 8)
سلام
مك آفي آپديت شد. :P
تاريخ بروز رساني: 27/5/1384 برابر با 18/8/2005
بازم مثل هميشه Wonderboy, گل ميكاره ممنون
سلام
baby عزيز تو هم مثل هميشه منو شرمنده كردي. :oops:
موفق باشي. :wink:
سلام
آقا Wonderboy خسته نباشي
ما بچه ها شرمنده شما هستيم
اميدوارم بتونيم جبران كنيم.
سلام
Ali.crack جون اين حرفها كدومه! شرمندگي چيه!
من شرمنده شما هستم :oops: با اينكه خيلي وقتها نتونستم به موقع آپديتها رو روي سايت بذارم اما تو و دوستان ديگه هميشه به من لطف داشتين. :oops:
اينو از صميم قلب ميگم من خيلي خوشحالم كه با شما دوستان آشنا شدم چون معتقدم كه ميتونيم از همديگه خيلي چيزها ياد بگيريم و من واقعا و بدون تعارف خيلي چيزها از شما ياد گرفتم.
با تشكر.
موفق باشي.
دوستان مي خواستم ببينم آيا مي توان مك آدرس سيستم را در حالت دايالاپ با مودم عوض كرد زيرا با وجود فايروال مك آفي و حتي fdisk كردن سيستمم از شر چند تا هكر كه قبلا مرا هك كردن خلاص نشدم و دايما پورت هاي مرا چك مي كنند و ديسكانكت ها بالا رفته (خلاصه اعصاب خراب )
كمك كمك كمك :x :x :x
آقا من این آپدیتا رو هر 3 تا شو ریختم رو مکافی 10 اول مال دیتابیس رو ریختم دیدم بازش که میکنی ارور میده بعد اون دو تا آپدیت هم ریختم مکافی ریخت گل هم اینم آپدیت آخه :x :| :arrow:
سلام
sasan.k عزيز از مك آفي 10 به بعد نبايد آپديت موتور ضد ويروس يا مركز امنيت رو نصب كني چون مك آفي ميريزه به هم.
البته تقصير منه بايد اين نكته رو براي مك آفي 10 توضيح ميدادم. واقعا شرمندم. :oops: :oops: :oops:
شما براي آپديت مك آفي فقط بايد فايل شناسايي ويروس رو نصب كني يعني هموني كه هر هفته آپديت ميشه (McAfee Updater).
اگه در اينصورت باز هم مشكلي بود منو خبر كنيد.
سلام
پژمان كوچولو عزيز با وجود اينكه تو هاردت رو دوباره پارتيشن بندي كردي پس ديگه هكرها نميتونن از برنامه هاي نفوذگري كه قبلا ممكنه روي سيستمت گذاشته باشن استفاده كنن مگر اينكه با استفاده از يه مشخصه خاصي دوباره تو رو پيدا كرده باشن مثل ID.
من پيشنهاد مي كنم كه يه بار ديگه خوب فكر كني و ببيني كه چه جاهايي توي اينترنت ردي از خودت باقي گذاشتي (منظورم سايتهاي مشكوك و غير قابل اطمينانه).
از دوستان خوبم هم خواهش ميكنم كه اگه اطلاعاتي در اين زمينه دارن كه ميتونه به دوست عزيزمون كمك كنه. لطف كنن و بنويسن.
من اولش همون آپدیت اصلی رو نصب کردم که ارور میداد :x :x :x :xنقل قول:
نوشته شده توسط Wonderboy
ببينم اخرين ورژن مكافي چيه؟
ورژن 10
سلام
sasan.k عزيز من واقعا ميخوام اين برنامه اي كه درست كردم تا جايي كه ممكنه بدون نقص باشه و مشكلي براي كاربران پيش نياره. و اين رو هم ميدونم كه هيچ برنامه اي بدون نقص نيست. بهمين دليل از تو و همه دوستان خواهش كردم كه اگه مشكلي پيش اومد منو با خبر كنين.
لطف كن بنويس كه اين پيام خطايي كه ميگي كجا پيش مياد موقع آپديت يا بعد از آپديت و پيام خطا رو هم بنويس.
متشكرم.
از اين لينك آپديت هاي مك آفي رو بر داريد و بعد در مسير نصب مك آفي ( C:\Program Files\McAfee.com\VSO\Dat\4568) و در فولدر مربوطه بريزيد. البته قبلش حتماْ مك آفي رو غير فعال كنيد.
ضمناْ اگر دوستان زحمت مي كشند و در سايتشون كارهايي براي ايرانيان عزيز ارايه مي دهند از سر لطف و محبت هستش پس كمي ها وكاستي را اينقدر بهشون سخت نگيريد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اگر لينك بالا كار نداد از اين برويد و فايل زيپ را دانلود كنيد و محتويات clean & names&scanرا كه در حال حاضر د ر فولدر dat وجود دارد به روز كنيد زحمت آپديت باقي محصولات مك آفي با Wonderboy جان ( شرمنده من بي سواد در كار استادان دخالت كردم ) 8)
Wonderboy, جان یه پیغام میداد درست یادم نیست فقط یه missing یادمه ازش :|