چطور فایل pdf فارسی رو به doc تبدیل کنیم؟
لطفا قبل از پاسخ مراحل را دنبال کنید ...
چون خیلی روش ها رو بابت همین موضوع انجام دادم...... با تشکر
چطور فایل pdf فارسی رو به doc تبدیل کنیم؟
لطفا قبل از پاسخ مراحل را دنبال کنید ...
چون خیلی روش ها رو بابت همین موضوع انجام دادم...... با تشکر
باسلامنقل قول:
منم همین مشکل رو دارم یک فایل pdf دارم که میخوام به docتبدیل کنم ولی
هر کاری کردم درست تبدیل نکرد از برنامه های زیادی هم استفاده کردم ولی نشد :41::41:
نقل قول:تبدیل pdf فارسی به doc فعلا امکان پذیر نیست چون نرم افزاری در حال حاضر این کار رو انجام نمیده و چندتایی هم که هستند به قولی مثلا این کار رو انجام میدند فونت های فارسی رو ساپورت نمیکنه و درهم تبدیل رو انجام میده که فایده ای ندارهنقل قول:
نقل قول:
آقا لينكتون كار نكرد
لينكتون كار نكرد
تا زمان تایید شدن پستتون از تکرار پست خود داری کنیدنقل قول:
من با برنامه ی Adobe Acrobot 9 PRO یه پی دی اف ساختم که فقط یه صفحه داره ... ولی هر چی میگردم گزینه ای واسه اضافه کردن یه صفحه جدید پیدا نمیکنم، کسی میدونه چه جوری باید این کارو کرد ؟! :41:
دوستان سلام
من هر وقت با adobe acrobot فایل pdf درست میکنم ( منظورم پرینتر مجازی است که این نرم افزار نصب می کنه ) فایل ایجاد شده باز می شه چطوری می تونم کاری کنم که این اتفاق نیفته ؟
برو به control panel رو بعد روی printer and faxes رو روی پرینتر مورد نظر کلیک راست کنید و Delete رو بزنیدنقل قول:
سلام.
من یه فایل pdf دانلود کردم ولی وقتی بازش می کنم فونتای فارسیش کلا بهم ریختس...
چیکارش کنم
با سام خدمت همه دوستان محترم
من چندتا فایل PDF رو با کلی مصیبت دانلود کردم الان این فایلها یک مشکلی دارند که در هر صفحه یه متن رو بصورت کمرنگ و بزرگ نوشتن من میخواستم اینارو پرینت بگیرم اما خوب به خاطر این متن ها نمیشه و این مشکل در کل فایل PDF هست یعننی 4 تا فایل که هر کدوم 400 صفحه هستش همشون این متن رو دارند میخواستم ببینم ایا نرم افزاری هست که بشه اونارو به صورت سری و کلی همشو حذف کرد اینم تصویر یک صفحه به صورت نمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم همون متن (Pre-Release - Do Not Copy Or Distribute) هستش
خیلی ممنون میشم دوستان لطف کنن راهنمایی کنند
از نرم افزار VeryPDF PDF Editor v2.2 استفاده کن
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما.من يك فايل pdf دارم كه وقتي بازش ميكنم پيغام زير ظاهر ميشه و متن اصلي رو كه فكر كنم فارسي باشه نشان نميده و فكر كنم كه پيغامش ميگه كه نرم افزار نميتونه متن را كه با فونت صبا نوشته شده اجرا كند.حالا من براي اينكه متن به صورت كامل و بدون نقص اجرا بشه بايد چيكار كنم.لطفا كمكم كنيد.در ضمن من از نرم افزار adobe reader 9.3.0 استفاده ميكنم.در زير هم خود فايل pdf و هم پيغامي كه ظاهر ميشه رو واستون گذاشتم.
کد:http://rapidshare.com/files/376559567/untitled.JPG.html
کد:http://rapidshare.com/files/376559726/help.pdf.html
3.4 سال گذشته و همچنان مشکل حل نشده!!!
کفم بریده خدایی
مگه میشه برنامه ای نیاد که مشکل فونت فارسی رو حل کنه؟
یعنی هنوزم نمیشه کپی کرد ازپی دی اف با خیال راحت
چرا هیچ برنامه نویس ایرانی اقدام نمیکنه
سلام
نرم افزاری میخواستم که فایل pdf فارسی رو به word تبدیل کنه
ممنون
سوال در مورد ساخت فرمهای درخواست در PDF
سلام دوستان خوب...
یک سوال داشتم در مورد ساخت فایلهای PDF
چجوری میشه PDF درست کرد که فیلدهای دینامیک دارند. در واقع مثل فرمهای درخواست:
جلوی ..
اسم- فامیل-آدرس- و....خالی هست و هر بار میشه این فیلد را پر کرد و دوباره پاک کرد.
ممنون میشم
امیدوارم درست منظورم را بیان کرده باشم.
در واقع ساخت این فیلدهای دینامیک چجوریه!!!!!!!!!!احتمالا ابتدا در WORD باید این فرمها را ساخت و بعد تبدیل به پی دی اف کرد!!
لطفا کامل توضیح....
:40:
سلام دوستان
من با نرم افزار pdf-factory-pro در وورد 2007 پی.دی.اف درست می کنم.
ولی مشکل اینجاست که در سیستم های دیگه فونت ها نمیخونن!
راه حل چیه ؟
ممنون
دوستان منم چند Pdf فارسی دارم حیاتیه واسه نمیدونم چیکار کنم .اکروبات من ورژنش 9.3 هستش اما وقتی بازش میکنم قابل خوندن نیست یکی کمک کنه!ای داد
چطوري ميشه از پسورد فايل pdf رد شد؟
دوستان ممكنه لينك دانلود adobe acrobate ME رو بزاريد البته آخرين ورژنش؟
با سلام
يک فايل مربوط به يک کتاب هستش که نويسنده اش فقط پي دي اف اون رو داره و الان مي خواهد ويرايشش کنه و داده به من که به ورد تبديلش کنم تا بتونه ويرايش کنه ولي هر کاري مي کنم درست و حسابي و تميز به ورد تبديل نمي شه
کسي مي تونه کمکم کنه ؟
بهترین برنامه برای ساخت فایل های PDF و همچنین تبدیل فایل های PDF به WORD برنامه ی ABBYY PDF Transformation هست که ورژن 3 اون آخرین ورژنه ! حتماً این برنامه رو بگیر ! یه جستجو توی سایت های فارسی کنی پیدا میکنی !نقل قول:
اشتباه حذف شود !
من نمیتونم از فایل pdf پرینت بگیرم
گزینه پرینتش خاموشه.
مشکل از کجاست؟
آقا من این ادرس رو نمیتونم باز کنم باید چکار کنم؟
کد:
http://codal.ir/Reports/Exports/fQjDz8G8bAyjHI%2bm2Jqg8Q%3d%3d.pdf
با يك دانلودر دانلود كن بعد توسط نرم افزار ريدر اوپن كن درست ميشود.اين به خاطر اشتباه در نام گذاري اش است.نقل قول:
من دارم الان ميخوانم ،يك اطلاعيه زامياد است
يه فايل pdf فارسي دارم پر از فرمول و عكس كه پشتش ارم داره ميخوام ارم رو حذف كنم چيكار كنم؟فوريه دوستان كمك كنن
سلام
می دونم اینجا برای آفیس هست اما . . .
با نرم افزار ادب ریدر9 مثلا 47 صفحه از کتاب 100 صفحه ای رو خوندیم.
چه جوری صفحه ی 47 رو توی نرم افزار ذخیره کنیم که وقتی فایل رو باز می کنیم از همان صفحه ی 47 بالا بیاد یا اینکه تذکری بدهد.
اگرم بخواین این پست رو حذف کنین
سپاس
سلام
یه فایل پی دی اف انگلیسی دارم میخوام بیارمش تو ورد ادیتش کنم اسکنر ندارم کسی میتونه کمکم کنه؟ راه حلی داره؟
نقل قول:
آقا چرا تنبل شدن کسی جواب نمیده؟
:10:
سلامنقل قول:
می تونید از نرم افزار pdf to word استفاده کنید.برای متنهای انگلیسی بد نیست جواب میده ولی متنهای فارسی رو تبدیل نمی کنه.من که خودم از این نرم افزار استفاده میکنم.
نقل قول:
ممنون
ولی بصورت عکس میاره نه متن :20:
دوستان من می خوام Adobe Acrobat Pro Extended 9 رو از سایت سافت پدیا دانلود کنم
می خوام بدونم از زبان فارسی پشتیبانی می کنه؟یعنی میتونم یه فایل pdf بسازم که توش با زبان فارسی بنوسم؟
وقتي كتابي را براي وزارت ارشاد مي برند تا جواز بگيرد مي گويند فايل pdf شده كتاب را هم بياوريد
حجم اين فايل بايد از 10 مگابايت كمتر باشد.
لطفا بفرماييد از چه راهي مي توان فايل را pdf كرد با حجم خاص. حتي اگر كيفيت آن كم باشد مانعي ندارد!
با تشكر فراوان
سلام
نمیدونم جی این سوال درسته یانه؟
اگر اشتباه زدم عذر میخوام و از مدیران میخوام به بخش درست منتقل کنن
امروز رفته بودم تو سایت تالیف کتب درسی و یه کتا ب رو بصورت پی دی اف دانلود کردم
برای اجراش یه فایل pfx (اگه درست یادم باشه) رو روی سیستم نصب کردم و رمز 123456 رو دادم تا پی دی اف رو باز کنه
که این اصلا خوب نیست و مایه دردسره
راهی هست که بشه این حالت رو ورداشت و پی دی اف به طور معمولی باز بشه؟؟
ممنون
نه فکر نکنم این کار برای رعایت کپی رایت هستنقل قول:
PDF Password Remover نرم افزاری قوی برای برداشتن رمزهای عبور فایلهای PDF می باشد. امروز تولید کنندگان فایلهای PDF بر روی آنها رمزعبور قرار می دهند تا قابلیت ویرایش و کپی کردن متن را غیرفعال کنند.
اما گاهی ممکن است که شما نیاز ویژه ای به آن متن و یا تصویر موجود در این فایلها داشته باشید و برای آن فایل نیز رمزعبور تعیین شده باشد در این صورت این نرم افزار به کار شما می آید زیرا با استفاده از آن به راحتی خواهید توانست رمز عبور موجود در این فایلها را به راحتی و تنها با صرف وقت کمی از بین ببرید و به راحتی و بدون محدودیت از انها استفاده کنید. این نرم افزار قادر است تا انواع رمزعبور های تعیین شده را تا ۱۲۸ بیتی از بین ببرد.
ویژگی های کلیدی نرم افزار PDF Password Remover 3.0 :- راحتی استفاده، بدون نیاز به داشتن دانش --
- پشتیبانی از فناوری Drag&Drop
- بدون نیاز به نصب نرم افزار Adobe Acrobat Reader
- پشتیبانی از تمامی ویندوزها از جمله ویستا
- حذف رمزعبور موجود بر روی فایلهای PDF
- پشتیبانی از انواع ورژن های فایلهای PDF
- بازگشایی رمزهای عبور تا سطح ۱۲۸ بیتی
- ایجاد امکان ویرایش، کپی و برش در فایلها با حذف رمزعبور آنها
سلامنقل قول:
ممنون
ممکنه لینک دانلود هم بدید؟
و اینکه این سریع و بدون دردسر ورمیداره؟
PDF Password Remover 3.0
کد:http://rapidshare.com/files/106223426/PDF.Password.Remover.3.0.0.1.rar
با استفاده از این برنامه امکان برداشتن امضای دیجیتالی وجود نداره و بی فایده ستنقل قول: