راستی برای استفاده از این شماره 9715000 باید اول ثیت نام کرد یا اگر همینطوری کانکت بشیم میشه و اونا خودشون با توجه به شماره تماس گیرنده هزینه رو می فرستن رو قبض تلفن
Printable View
راستی برای استفاده از این شماره 9715000 باید اول ثیت نام کرد یا اگر همینطوری کانکت بشیم میشه و اونا خودشون با توجه به شماره تماس گیرنده هزینه رو می فرستن رو قبض تلفن
نقل قول:
یکم مهربون تر و 100 البته مودب تر باشیم به جایی بر نمیخوره ها !
کلا روش محاسبه ی هزینه ی این شرکت اینطوریه که با هر تلفنی وصل بشی پول اکانت روی اوون تلفن میاد و ربطی به صاحبش نداره
مثل همون اکانت قبلیته فقط بجای شماره قدیم این جدیده رو بزن
تائید میشه قابل توجه شدید تمام دوستاننقل قول:
خوب حالا قضیه این صبانت چطور شد؟
درست شده یا نه ؟
دوستان من تصمیم گرفتم از همارا بگیرم ولی شنیدم میگن قطعی زیاد داره درسته؟؟؟؟؟
همارا قطعی نداره ولی سرعتی که بهت میده خیلی خیلی کمه از سرعت اسمیش :41:نقل قول:
دوستان توجه کنین که این جریان قطعی دیگه برای هیچکدم از ISP اتفاق نمیفته ( 90% ) چون رفته رفته هم ISP و هم مخابرات پیشرفته تر میشه الان معیار سرعت هست
:8:
ببین اینرسی رو یادت میاد تو فیزیک مثلا یه ماشینی با سرعت زیاد میره و ترمز میکنه اونوقت چون سرنشین اینرسی حرکتی داره پرتاب میشه جلو و برعکس :21:
جریان این همارا هم اینطوره
یعنی منی که 128 دارم و قاعدتا باید بدون هیچ نرم افزار خاصی 16 داشته باشم موقع وب سورفینگ به زور سرعت به 12 :18:میرسه یعنی اینکه همارا اینرسی سرعت کم داره و ذاتا نمی خواد سرعت بیشتر از 13 بهت بده
ولی موقع دانلود با کمک کلی برنامه سرعت 16 رو از حلقومش بیرون میکشم :27:
نمیدونم اینجا چرا دکمه تشکر نداره .
شما که الان داری از همارا استفاده میکنی به نظرت از همارا بگیرم یا صبا؟؟؟
هزینه تمام شده واسه 3ماه تقریبا یکسان هست .
هزینه که زمین تا آسمون فرق داره
استفادت رو دقیق بگو + منطقه ی مخابراتیت
و ماکسیمم هزینه ای که میتونی بکنی
هزینه که اینه
صبانت : 3ماه =47+10=57
همارا=61
----------------------
من 4 تا سایت دارم و معمولا با دایال 6 ساعت ان هستم دانلود هم که خوبه بیشتر نرم افزار دانلود میکنم
----------------------
مخابرات هم فهمیده هست که از بهترین ها هست من همیشه با هر Isp 4.99 دانلود میکنم
-----------------------
هزینه هم همون 60 تومن
شما الان انتخابت میتونه بین اینا باشه :
شاتل // همارا // ماکس نت // صبانت
اگه اهل دانلود فیلم نیستی همارا نا محدود پیشنهاد نمیشه چون در عوض نا محدود بوودن کیفیت پایینی داره ( توجه کنین کیفیت نه قطعی )
البته همارا سرویس جدید محدود داره که 100% کیفیتش از نا محدود بهتره ( یه سر به سایتش بزن )
صبانت هم برا شما مناسبه چون دانلود زیاد نداری ، اگه دانلود هم داشتی میتونی چند شب ، نماز شب بخونی و شب زنده داری کنی تا از ساعت 3 تا 7:40 دقیقه ی صبح 900 مگ دانلود داشته باشی
شاتل سرویس هاش محدوده اکثرا و هزینش بالاس ( البته یوزرها میگن کیفیت خوبه و سرعت ثابته )
ماکس نت هم سرویس هاش گروونه
این نتیجه گیری که بالا انجام دادم زمانی درسته که شما بخوای با حداقل پول و با توجه به اینکه فیلم دانلود نمیکنی سرویس انتخاب کنی
یعنی اینکه مثلا سرویس 128 داریم ماهانه 10 تومن 128 داریم ماهانه 35 تومن
که نتیجه گیری بالا بهترین تعادل رو بین قیمت و کیفیت میگه براتون
حالا اگه برا شما هزینه مهم نباشه // یا سرعت زیاد مهم باشه // یا کیفیت مهم باشه /// . . . . کلا فرق میکنه
پیش شمارتوون گفتین چنده؟
11111111111111111111111
پیش شماره 669 هست
ممنون از وقتی که گذاشتین >
راستی این شرکت ها که نوشتین به ترتیب هست؟؟؟
پیش شماره 669 هست
-----
این شرکت ها که نوشتید به ترتیب هستن؟؟؟
------
-شکر از وقتی گه گذاشتین
------------------
ببخشید این operaa و همارا قاط زدن اینجوری شد.
ترتیبی که نیست
البته به غیر از اوونا شرکت لایزر هم هست که فعلا امکانات و سرعت و هزینش تناسب نداره
+ شرکت inet که اونم هنوز تازه کاره و سرویسش کامل راه اندازی نشده
دوست عزیز میشه ای دی یاهو رو بدی ؟؟ ما مننقل قول:
ترتیبی که نیست
البته به غیر از اوونا شرکت لایزر هم هست که فعلا امکانات و سرعت و هزینش تناسب نداره
+ شرکت inet که اونم هنوز تازه کاره و سرویسش کامل راه اندازی نشده
amin_lni
سلام.
در مورد سرویسهای صبانت که وضعیت کماکان به همون منوال سابق مونده هنوز یعنی سرعت اکانتهای روزانه رو برگردونده به همون سرعتی که ازش خریدیم البته اگه دقت کرده باشین تو چند دقیقه ی اول کانکت شدن سرعت دانلود همو 60 یا 70 هست ولی یکم بعد سرعت کم میشه و رو 10 یا 12 میاد که این نشون میده کاهش سرعت توسط نرم افزار کنترل میشه ولی اکانتهای شبانه همون 512 هست
حالا چون سرعت توسط نرم افزار کم و زیاد میشه احتمال اینکه سرعتها زیاد بشه هست ...
به هر حال اگه سرعتها درست نشه دیگه نباید انتظار تمدید اکانت از ما(کاربران) داشته باشه
اگر هم نمیخواد سرعتها رو درست کنه بره و شعاری رو که تو صفحه اولش نوشته عوض کنه...
دوست عزیز میشه بگید کدوم منطقه مخابراتی هستین؟؟
64 گرفتی اینتوری هست یا 128 هم همینجوری هست؟؟
این اتفاق برای کل سرویس های صبانت افتاده دوست عزیز
ولیعصرنقل قول:
آره برا کل سرویسها هستنقل قول:
البته جدیدا یکی از نمایندگی های تبریز با گرفتن 3000 تومان بیشتر برای اکانتهای یک ماه ی 64 همون سرویس 512 رو ارائه میده!!!
یعنی چی؟
یعنی سرعت 64 رو میکنه 512؟
کدوم نمایندگی
نقل قول:
البته جدیدا یکی از نمایندگی های تبریز با گرفتن 3000 تومان بیشتر برای اکانتهای یک ماه ی 64 همون سرویس 512 رو ارائه میده!!!
این کدومشونه ؟
الکا که نیست ؟
البته بازم کارساز نیست خودت که تورنت بازی منظورمو می فهمی کلن زجرکشت میکنه آپلودات حساب نمیشه و از این کارا
راستی امیر تو همشهری بودیو ما خبر نداشتیم ؟
اینه رسمش یه حالی احوالی از من نمیپرسی پسر خووب ؟
یه زمانی تو بخش تورنت . . . . . ( یادش بخیر قدیما )
اتفاقا همون الکا منظورمه!نقل قول:
آره بابا همشهریم: دی
تو بخش تورنت چرا من تو رو یاد ندارم؟:20:
ویرایش:
البته الان که به پستات نیگا کردم یادم اومد! :دی
راستی مشکلت با دمونوید حل شد؟ :دی
یعنی برم به الکا چی بگم که اینکارو بکنه ؟
الان که نا محدود گرفتم از همارا خیالم راحته یادش بخیر ماه رمضون سال پیش صبانت داشتیم + عشق تورنت = بیداری 30 شب
اون موقع چون هی دیس می شدم و ای پیم عوض میشد دمونوید منو نمیشناخت
از اون موقع راستشو بخوای نرفتم دیروز که رفتم دمونوید دیدم الکی برام 6 گیگ آپلود زده ( اصلا من 1 گیگ هم آپ نداشتم )
کلی خوشحال شدم
هیچی بگو نمیشه به ما 512 بدین :31: بقیش حله :46:نقل قول:
همارا سرعتش از اونی که میگه خیلی کمتره نزدیکای عید هم قطعی زیاد داشت و سرعتهاش هم افتضاح بود
ولی ساپورت از مشتریان الکا رو من تا حالا جایی ندیدم به مشکل زود رسیدگی میکنن
ّبرا 128 چند باید بدیم؟؟؟؟
ماهانه 3 تومن ؟؟
میشه بگی با کدوم نرم افزار ها؟نقل قول:
چرا نمیشه
پخی ی ی ل نیستیم که
یکیش Flashget البته ورژن 1.73 چون این 1.96 بتاس و هی ادا در میاره
قبلنا یه پکی داشت این فلش گت که دانولود های موازی رو بجای 10 ت ( الان ) 30 تا میکرد یادم میاد یه بار تو سایت دانشگاه اینو با کلی کلک رو سیستم نصب کردم و کل پهنای باند رو ( 2مگابیت ) استفاده کردم ( فیلم دانود می کردم ) یهو هی تلفن مسوول سایت زنگ خورد از جواباش فهمیدم از ساختمون
کتابخونه زنگ زدن و میگن سرعتمون افت کرده و سایت باز نمیکنه ( منم اینور کلی خندیدم )
تو FlashGet 2.0.2.1028 هم تعداد کانکشن های موازی 30 تاشده
البته فکر نکنی ها اگه اینو هی ببری بالا سرعت میره بالا
رپیدباز اینو قبلن محدود کرده بوود به 15 تا یعنی اگه شما اینو بزاری رو 16 نمیتونستی دانلود کنی
صبانتی ها لطف کنن در مورد سرعت داونلود روزانه و شبانه در سایت
یک تستی بگیرن و به همراه شهر محل سکونت و زمان تست در اینجا قرار بدنکد:www.speedtest.net
یا به نظرتون بهتر است یک تاپیک دیگه در این مورد بزنیم
اگه فقط از صبانت می خوای برو تاپیک صبانت همین انجمن
اگه از صبانت تبریز می خوای همینجا بپرس
از دوستان کسی رو ندیدم در مورد سرویس های شاتل در تبریز صحبت کنه من از اوایل تیر پارسال از این شرکت سرویس گرفتم و سعی میکنم تجربه ام رو در این مورد بگم شاید راهنمایی برای دوستان دیگه باشه.
همانطور که میدونید شاتل سرویس +ADSL2 ارائه میده که تا حدودی با ADSL فرق داره البته از تفاوتهای فنی که بگذریم میشه به این موارد ملموس اشاره کرد :
1.قطعی نداره ( اگر روی خط نویز هم باشه قطع نمیشه )
2.مدت زمان لازم برای کانکت شدن بسیار کوتاهه.
3.حداکثر سرعتی که میشه روی این سرویس ارائه داد 40 مگابیت در ثانیه هست که با 1 مگابیت در ثانیه برای ADSL خیلی تفاوت داره البته در ایران نمیشه در موردش حرف زد.
این تفاوتها اما در مورد کیفیت سرویس های این شرکت.
اوایل که که از این شرکت سرویس گرفته بودم کد سرویس ArtLite مخصوص کابران خانگی با سرعت 128 کیلو بیت در ثانیه و محدودیت 2.5 گیگ در ماه بود و هزینه 13400 تومان ماهانه با تمام اضافات و هزینه راه اندازی اولیه به همراه مودم و یک ماه اشتراک 79400 تومان
سرعت ثابت 18-20 کیلوبایت در ثانیه بدون قطعی بدون مشکل ip برای سایتهای اشتراک فایل یا vp n
اواخر تابستان این سرویس به Eco1 تغییر پیدا کرد با همین مشخصات و هزینه ماهانه 13900 تومان
یک ماه هست سرویس سرویس art1 گرفتم با هزینه ماهانه 29400 که با همون سرعت 20 کیلوبایت در ثانیه دانلود دارم با محدودیت حجم ماهانه 10 گیگ و نا محدود شبانه از ساعت 1 الی 7 شب ( هر دو شب یک فیلم )
در مورد کیفیت خدمات پشتیبانی و سرویس میتونم بگم کمال رضایت رو دارم.
در ضمن لازم به ذکره که دوستم از سرویس نامحدود 64 ماکس نت قبلا استفاده میکرد و به تازگی 128 صبانت گرفته و من با هر دو کار کردم.
ماکس نت نه سرعت و نه پشتیبانی و نه سرویسش تعریفی نداره ولی صبا نت سرعت فوق العاده 60 کیلوبایت در ثانیه داره که باهاش میشه هر شب در ساعات دانلود رایگان یک فیلم کامل گرفت ولی محدودیت روزانه 10 گیگ برای 3 ماه خیلی کمه و قطعی خیلی زیاد داره.
در کل به دوستان شاتل رو توصیه میکنم.
با سلام
دوست عزیز ازتون خیلی ممنونم که تجربیاتتتون رو در اختیارمون قرار دادین
اتفاقا یوزر شاتل نداشتیم که شما اومدید
شاتل از قدیم الایام حرف اول رو تو کیفیت و البته قیمت بیشتر میزد
البته تفاوت +adsl2 و معمولی برای کاربرای خانگی زیاد چشمگیر نیست
سروسای شاتل از لحاظ ساختار قیمتیشون ( سری ART منظورم هست ) بیشتر برای ادارات و کافینت ها مناسبه نه استفاده ی خانگی
ممنون میشم مرکز مخابراتیتون رو بگین + مرکز مخابراتی دوستتون با سرویس ماکس نت
چون خیلی مهمه
سلام دوستان عزیز من فعلا ساکن تبریز هستم یه اکانت Adsl از شرکت همارا سیستم گرفتم که اینو برای کسانی که می خوان Adsl بگیرن می گم سرعتی که من گرفتم 256 هست اما بعضی شبا سرعتش تا 8 مگابایت هم افزایش پیدا می کنه که به نظر من بی نظیر ترین ارائه دهنده سرویس اینترنتی در تبریز هست.
من پرسیدم گفتند که این سرعتش ماکزیمم 24 کیلو بایته.(نمیدونم چرا راستشو نمیگن) سرعت دانلود در حالت عادی چطوره؟نقل قول:
من پس فردا می خواهم برم صبانت ، 128 بگیرم واسه 3 ماه . . .
شهید رحیمیان مرکز مخابراتی مربوط خودم هست ولی اسم مرکز مخابراتی دوستم رو نمیدونم ولی خونه ایشون در پرواز قرار داره.نقل قول:
نقل قول:
:18: اگه منظور از سرعت 8 مگابایت همون 8 مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود هست که سرعت اسمیش میشه 64 مگا بیت که اصلا مودم این رو ساپورت نمیکنه
حتی اگه منظورتون 8 مگا بیت هم باشه یعنی سرعت دانلود 1 مگابایت بر ثانیه بازم چشم آب نمیخوره
دلیل : معمولا شرکتهایی که ترافیکشون محدود هست این سیاست رو استفاده میکنن تا یوزر زودتر ترافیک رو تموم کنه و تمدیدش کنه ( مثل شاتل + صبانت )
ولی عمرا همارا سیستم اینکارو بکنه چون ترافیکش نا محدوده و خیلی براش ضرر میکنه
نقل قول:
همه ی ISp ها اینجورن
نمیدونم چرا میزنن تو سر سرویسشون ، بجای اینکه تعریفش کنن
شایدم میترسن اونی که زنگ زده از مخابرات باشه و مامور باشه
آخه من حضوری پرسیدم بهم گفتن 512 هم میدیم مشکلی نیست ولی وقتی زنگ زدم گفتن برا خونگی 512 ممنوعه :18:
همارا همین 24 رو ثابت بده برا 256 شاهکار کرده
نقل قول:
تازه از وضعش خبر داری ؟ ما رو در جریان بذار
نقل قول:
این مرکز میشه گفت از مراکز شلوغه
اگه با این کیفیتی که میگی سرویس بده واقعا عالیه
دوستان من در انتخاب بین 128artlite شاتل و 128 صبانت موندم
دلیلش هم اینه که صبانت سرعت داونلودش تا 50 میره و شاتل هم ساعت شبانه اش از ساعت 1 الی 7 است و قطعی ندارد و می توان گذاشت کامپیوتر خودش داونلود کنه
حالا من می خوام بدونم وضعیت این صبانت چه جوری است؟
شنیدم سرعت روزانه اش 64 برابر 7 و 128 برابر 14 است و داونلود شبانه 50 است و میشه ماهی 20 گیگ داونلود کرد اما فکر نکنم هر شب بتونم بیدار باشم.
حالا اگه میشه به کمک نرم افزار تنظیم کرد که خود کامپیوتر ساعت 3 کانکت شه و داونلود کنه و اگر دیس بشه دوباره کانکت بشه و ادامه بده , به من اطلاع بدین.
سرعت داونلود شاتل 128 چنده و شبانش چطور؟
دوست من اینا رو توجه کن :
-=- سرویس های ART 1 تا ART 8 دانلود شبا نه ی رایگان دارند
حتی با فرض رایگان بوودن هم با این سرعت نمیشه بیشتر از 300 ، 400 مگ دانلود داشت
-=- طبق گفته ی یوزرای صبانت سرعت دانلود روزانه برگشته به سرعت اسمیش ( برای 128 همون 14 ) فقط دانلود شبانش 50 تا 70 است
-=- داشتن یا نداشتن قطعی هم الان بیشتر به مرکز مخابراتی و سیم کشیتون ربط داره تا ISp
-=- اگه می خوای از صبانت استفاده کنی ( شبانه ) باید شبا بیدار بمونی ( البته به نظر من ارزشش رو داره )
-=- سرعت دانلود شبانه ی شاتل ( ART 1 تا ART 8 ) برابر سرعت اسمی سرویسش هست البته بحث سرویس های اکونومیش جداست
سرعت صبا قاطی نداره یعنی کم نشه از 14 بیاد رو 5 یا همچین چیزی
از یکی شنیدم می گفت ترافیک صبا زود تموم میشه چون برای وب گردی زیاد مصرف میکنه اما شاتل نه
حالا اگر مشکل داونلود شبانه به کمک نرم افزار به صورت اتوماتیک حل شود حتما صبا نت میگیرم
با توجه به اینکه شما داری دو تا سرویس محدود حجمی رو با هم مقایسه میکنی این جمله معنی نداره :
نقل قول:
از یکی شنیدم می گفت ترافیک صبا زود تموم میشه چون برای وب گردی زیاد مصرف میکنه اما شاتل نه
اونطوری که یوزرهاش میگن برا دانلود تو روزانه سرعت از 60 یا 50 شروع میشه و بعد چند ثانیه میاد رو 14
نه دیگه فکر نکنم از این شاهکارا تو هیچ ISP باشهنقل قول:
ه از 14 بیاد رو 5 یا