دوست عزیز :
موسسات زبان بسته به کادر علمی و اساتیدی که در آن مشغول به تدریس هستند و امکاناتی که آموزشگاه در اختیار زبان آموزان قرار می دهد متفاوت است , ولیکن حضور در کلاس و شرکت در مباحث کلاس با آمادگی مختصر قبلی پیرامون بحث ,بسیار مفید خواهد بود...
Printable View
دوست عزیز :
موسسات زبان بسته به کادر علمی و اساتیدی که در آن مشغول به تدریس هستند و امکاناتی که آموزشگاه در اختیار زبان آموزان قرار می دهد متفاوت است , ولیکن حضور در کلاس و شرکت در مباحث کلاس با آمادگی مختصر قبلی پیرامون بحث ,بسیار مفید خواهد بود...
سلام
اگه کسی آموزشگاه یا هرجایی رو که جلسات free discussion یا (فقط)مکالمه رو برگزار میکنه بلده، لطف کنه آدرسش رو بزاره اینجا؟
اگه نزدیک ایسگاه های مترو باشه که خیلی عالی میشه:31: (جاش مهم نیست فقط تو تهران باشه!)
بعد از دانشگاه دیگه فرصت انگلیسی حرف زدن پیش نیومده میترسم همه چیز یادم بره!!!
پیش پیش دستتون درد نکنه:11:
Hi folk,what's your opinion about learning for toefl at home? Is that work? or It's necessary taking part in classes?
سلام دوستان من برايه يادگيري ميخوام برم آموزشگاه
كدوم آموزشگاه برم بهتره ؟
salam dooste aziz man term akhar hastam kanoone zaban iran aliye yani shoma tame maharatha ro dar hade lisanse zaban yad migiri tooye mashad 2ta shobe bozorgsalan dare kasaee ke miyan kanoon aksar daneshjoo hastan va maghate balaنقل قول:
به نظر من موثر ترین عامل کسی یا چیزی به غیر از خود زبان آموز نیست ... این جواب سوال شما نیست اما خیلی به اون ربط داره . معمولا پیدا کردن یک موسسه یا معلم که دلسوز باشه و بخواد واقعا به شما زبان یاد بده کار خیلی سختیه (مقصودم از یادگیری زبان این نیست که به شما گرامر ,لغت و ... یاد بدن در واقع درک کردن و صحبت کردن ) تجربه شخصی به من ثابت کرده که بهترین آموزشگاههای زبان و بهترین مربیان هم نمیتونن زبان رو به شکلی که بشه به راحتی درک و صحبت کرد رو به شما یاد بدن . خوب ممکنه این سوال پیش بیاد که پس چه کاری باید انجام داد؟نقل قول:
اما چیزهایی که از نظر من میتونن کمک کنن که به سرعت و بدون تلف کردن و قت و هزینه زیاد زبان رو یاد بگیریم : 1 داشتن یک هدف ارزشمند از یادگیری زبان 2 گوش دادن و خواند مستمر به مطالبی که بیش از 95% به راحتی قابل فهم باشد3 رفتن به یک موسسه زبان نسبتا خوب برای تمیرن مطالبی که یاد گرفته اید.
موفق باشید
سلام بچه ها:20:
دنبال یه اموزشگاه زبان انگلیسی خوب تو تهران هستم.........
سمت انقلاب-ولیعصر-صادقیه..........
فقط من ویلچری هستم اگر امکانش هست جایی رو معرفی کنید که رفت و امدم سخت نباشه منظورم محیط اموزشگاه هست......
منتظرم ممنون.
سلام
من شاغل هستم ( از شنبه تا چهارشنبه ) !!!
میخواستم یه آموزشگاه خوب معرفی کنید که آخر هفته ها کلاس داشته باشد
دوستان این تاپیک رو بالا میارم تا پرسشهای موسسات زبان رو اینجا مطرح کنید.
باسپاس./.
سلام
من شاغل هستم ( از شنبه تا چهارشنبه ) !!!
میخواستم یه آموزشگاه خوب معرفی کنید که آخر هفته ها کلاس داشته باشد
سلام بچه ها
من سفیر میرم و راضی هستم اما میخوام بدونم کار موسساتی چون کیش و کانون زبان چجوریه؟؟؟ممنون
البته یادمون باشه برای یادگیری زبان مهم تر از آموزشگاه تمرین های زیادی اسن که زبان آموز باید انجام بده و آموزشگاه به تنهایی معجزه نمی کنه!
در مورد آموزشگاه ها زیاد تبادل نظر شده...نقل قول:
به قطعیت و یقین نمیشه بهترین آموزشگاه را نام برد...
موسسات، سفیر، کیش، کانون زبان، و در کنارشون هرمس، موسسات به نام تری هستند.
و فکر میکنم هر چهار آموزشگاهی که نام بردم، برای آخر هفته های کلاس خاص خودشون را دارن...
از طرفی در هر اموزشگاهی، اساتید خوب و بد ، و آنهایی که با سلیقه ی ما جور در میان و گاه جور در نمیان هستند...
بنابراین برای آموزشگاه ها زیاد وسواس به خرج ندید...
به شخصه پیشنهاد میکنم، مسیر و مسافت را در نظر بگیرید و یکی از این آموزشگاه ها را انتخاب کنید...
من از ابتدا میخوام شروع کنم در کانون زبان از کدام درس باید شروع کنم ؟
شهریه ها چقدر است ؟
دوستان من زبانم رو تا سطح Upper Intermediate به پایان رسوندم ( کتاب Total ) آموزشگاه کیش
اما واسه سطح Advance خود استادا هم این کتاب رو پیشنهاد نمی کنن
می خواستم نظر شما رو بدونم و این که چه کتابی رو پیشنهاد می کنید
خودم شنیدم کتاب Land mark خوب هستش
از کتاب های CAE هم اگه باشه موردی نداره
ممنون
سلامنقل قول:
من خودم بعد از upper کتابهای FCE , CAE را خوندم.. البته حدود 10 سال پیش :31:... ولی الان نظرم اینه که وقتی زبان را به سطح خوبی میرسید مثل upper، نباید دوباره به شیوه آکادمیک از روی کتاب ادامه بدید. باید مهارت های زبان را به صورت تکی تقویت کنید. چون مسلما شما در زمینه لغات و گرامر بسیار قوی هستید. بهتره کلاسهای writing و speaking را به صورت جداگانه برید. بیشتر هم روی writing تاکید می کنم.
اگه تهران هستید من یه کلاس لغت را پیشنهاد میکنم. که لغات را به روش etymology یاد میده.. و خب در کنارش گرامر و ترجمه هم کار میکنه. راستش این کلاسها برای من خیلی خیلی مفید بود. اول فکر میکرم من که این همه خوندم خیلی بلدم چه جوری برم بشینم ترم 1 کلاس ترجمه، ولی الان میتونم بگم هرچی بلدم از اون کلاس بوده. کلاسش حدود30 ترم 2 ماهه بود (البته اینم زمانش برای سال 85 هست:20: ) الان باید بپرسم که هنوز این کلاسها هست یا نه. موسسه ترجمه همزمان تقاطع نیایش و ولیعصر
امیدوارم موفق باشید :11:
با تشکر از پاسخ کاملتوننقل قول:
اما خب من علاقه دارم حداقل دوره CAE رو به اتمام برسونم
حالا شاید در آینده به CPE هم فکر کردم ( Kidding ) !
درود دوست گرامی :)
شما باید تست بشین. خودشون این کار رو به بهترین نحو انجام میدن.
شهریه هم باید الان شصت تومن باشه دست کم.
نقل قول:
سلام نظرتون درباره ی کلاس های مجتمع فنی چیه ؟
باتشکر
سلام....
دوستان جایی هست که بشه انلاین تعیین سطح کنم؟! من در مرحلهی اول خوندن، بعد مکالمه و بعد نوشتن(مثل فارسی!!) خوب بلدم...
ولی خوب اخرین بار همون اینترچینج زرد(اینترو؟!) رو خوندم و حوصلهام سر رفت چون سطح پایین بود....(5-6 سال پیش!)....
هیچ راهی نیست؟! اخه من یه خورده هم با حافظه ام مشکل دارم... ممکنه برم سر جلسهی تعیین سطح بعد حافظه باز تخلیه باشه اون لحظه همه چی یادم بره!:n21:
و در نهایت، میشه بگید تو زبان چه سطح هایی داریم و برای اینکه بشه راحت انگلیسی رو بلد بود(مثلا به جای فهمیدن 80 درصد یه فیلم، 100 درصدش رو فهمید(چیز یکه الان شامل من میشه و معمولا 80 درصدشون رو میفهمم!!)<دایره لغت پایین متاسفانه در حد 3000 کلمه و اینا!>) باید تو چه سطحی باشیم؟!
به نظرتون کلاس ایلتس توی شیراز کجا برم؟کانون زبان یک بدی داره ردینگ و کلمه و درک مطلب و ... رو جدا گونه درس میده.توش موندم.:n13:
سلام شیراز را خبر ندارم. ولی تهران هم مطالب را همینجور جدا جدا درس میدن.نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
اموزش زبان به روش etymology چیه؟ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
etymology یعنی ریشه شناسینقل قول:
یادگیری لغات به صورت اینکه بدونید از چه ریشه ای اومدن، و هر پیشوند یا پسوند چه معنی میده. به نظر من که این روش آموزش فوق العاده است. چون خودم این روش را هم کار کردم میگم. به نظرم هیچ روش دیگه ای برای یادگیری لغات به جز این روش، به این خوبی جواب نمیده
مثلا همین کلمه ای که شما گفتید
logy به معنای studying هست و etym لغت قدیمی یونانی به معنای root ریشه... و معنی این کلمه میشه ریشه شناسی
sociology = soci+logy= society + logy
جامعه شناسی
anthropology= anthrop +logy
انسان شناسی
و..............
سلام. می خواستم از بقیه دوستان هم مشاوره بگیرم، بگن که راه های مدیریت بهتر و قوی اموزشگاه زبان چیه؟ من خودم به تازگی اموزشگاه زبان راه اندازی کردم..خواستم از با تجربه تر هاش بپرسم ببینم چه تز هایی اونا دارن.. من حدود 5 سال که مدرس زبان انگلیسی هستم...خواهشا فقط ایده ها عملی باشن.. بی زحمت اصول و نکات حرفه ای شدن کار رو تو صحبتاتون مد نظر داشته باشید. بازم ممنون
دوست گرامی درود.
حالا من که تجربه ای در زمینه ی اداره ی آموزشگاه زبان ندارم ، ولی میشه شما کمی توضیح بدین
که چطور آموزشگاه رو راه اندازی کردین ، چطور جواز گرفتین ، آیــا مـــــدرک خاصی میخواست و ...
باسپاس./.
سلام دوستان
ممنون میشم یه آموزشگاه معتبر تو ناحیه غرب و جنوب غربی تهران که کلاسهای آیلتس و تافل هم داشته باشه معرفی کنید که به صورت فشرده هم کلاس داشته باشه
الان زبانم تقریبا در حد متوسط هست به نظرتون از همین کلاسهای آیلتس و تافل رو شروع کنم ؟ یا همین روند معمولیه آموزشگاها رو طی کنم ؟
ممنون
با سلام
دوستان من قبلا زبان رو در حد استارتر توی موسسه کیش رفتم ولی خوب الان هیچی یادم نمونده میخواستم بپرسم برای شروع مجدد به صورت سه روز در هفته چه آموزشگاهی رو پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
سلام دوستان...
آموزشگاهی رو سراغ دارید که دوره ی ترمیک فشرده (سه، چهار روز در هفته) برگزار کنه. از همون شروعِ کار، ترم اول....
ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:.
سلام دوستان
ممکنه بچه هایی باشند که دنبال یک موسسه معتبر و خوب هستند که دوره های منظم با کیفیت داشته باشه و همینطور دوره های مختلف منتها تهران نه توی گرگان استان گلستان
من این موسسه معرفی می کنم چرا چون اساتید این موسسه رشته تخصصی شون آموزش زبان انگلیسی هست و تیتر های علمی که اینجا تدریس میکنند یا فوق لیسانس یا دکتری آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه سراسر تهران یا هیات علمی دانشگاه دولتی یا رئیس یا مدیر گروه زیان دانشگاه های دولتی و ازاد هستند
با رزمه قوی در رشته خودشون مثل چاپ کتب و مقالات بین المللی
من خیلی جاها رفتم اکثر کسایی که موسسه دارند هیچ کدومشون به اندازه این موسسه تخصصی نیستند و همچنین مدرس هایی قوی با این تیتر علمی ندارن اکثر از استاد هایی استفاده میکنند که تجربی هستند تا حالا موسسه ای ندیدم که اساتید شون معرفی کنند توی وب سایت شون که دقیقا چه مدرکی دارند کجا تدریس میکنند تجربه شون چیه یا اگر هم بود ناقص بود یا طرف اصلا رشته تخصصیش اموزش زبان انگلیسی نبوده
تو این موسسه من که تازه شروع کردم واقعا تفاوت احساس کردم به یک بازید از سایت موسسه کنید رزمه مدیر مسئول موسسه فقط نگاه بندازید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام محسن جاننقل قول:
یکی از دوستانم میگفت یه آموزشگاه معروف تو ونک هست که متاسفانه اسمش رو یادم رفته :n02:البته خیلی هم معروفه میگن کارشون خیلی درسته و سه روز تو هفته میری اما برعکس خیلی از آموزشگاه ها که روزی یک و نیم ساعت کلاس میذارن اینا روزی سه ساعت میذارن که خب زودتر تموم میشه و این برای کسانی که میخوان دوره ها رو زودتر تموم کنن خیلی خوبه!
سلام دوست عزیز...:n01:نقل قول:
ممنون بابت معرفی، ولی مگه اصلا صحبتی از گرگان و استان گلستان شد؟!:n04:
:n16:
خواهش میکنم دوست مننقل قول:
من هم عرض کردم گفتم شاید کسی باشه دنبال موسسه تو گرگان باشه به هر جال خیلی ها سرچ می کنند تو گوگل سر از اینجا در می یارن و از اونجایی خیلی موسسه خوب و تخصصی بود معرفی کردم
سلام
دوستان کسی کلاسای رسپیناتاک یا هرمس رو میشناسه ؟ راضی بودید ؟
من قبلا مدتی کانون و سفیر میرفتم ولی خیلی راضی نیستم
سلام
اموزش مجازی زبان انگلیسی کسی تجربه کرده؟
هرمس خودم نرفتم ولی شنیدم که خوبهنقل قول:
نظر شخصی خودم رو میگم
عموما همه متد ها و شیوه های کاری در تمام آموزشگاه ها مشابه بوده و یا اگر هم مشابه نیست تغییرات بسیار اندکی داره که اون تغییرات هم فقط در روی کاغذ که نوشته میشه احساس میشه و در عمل هیچ تفاوتی نداره -
بنابر این اینکه کدوم اموزشگاه خوبه جوابش اینه که ( به نظر من) : اونی که شما توش فعال تر هستی و بیشتر در کارها مشارکت میکنی - والبته معلمانی مجرب تر داره
سلام من مي خوام کلاس زبان ، کانون زبان برم قبلا ايران مهر و سفير رفتم سفير بهتر از ايران مهر بود... و فکر مي کنم که وقتم رو تلف کردم ..حالا شما مي شه بگي که چرا از کانون راضي نبودي؟نقل قول:
دوستان ببخشید اگه سوال تکراری هست.
آموزشگاه زبان که گرامر و مکالمه رو یاد بده چی خوبه؟
البته یه چیز مهم ( واسه منه نوعی ) من تجربه خوبی تو کلاس های مختلط ندارم. آدم یه چی میگه یا نمیگه ضایع میشه و از این حرفا :n09: . لااقل تو اوایل دوره مجزا باشه ، چه آموزشگاه هایی اینطوری هستن؟
اصن کلاً چی خوبه :n02:
+
اگه بخواد کسی زبان رو به صورت تخصصی ( مرتبط به رشته) یاد بگیره ، باعث افت در آموزش نمیشه؟ مثلا کتابهای تخصصی کامپیوتر ، شبکه و ...
هرمس رو شنیدم. یکی از دوستام رفته راضی بودهنقل قول:
کانون و سفیر خوب نستن. ینی نظر خودمه. کانون باعث شد من از آموزش زبان زده بشم. سبکش آموزشش و کلاس بندی هاش خیلی بده ( الان رو نمیدونم) ولی کانون باعث شد من تقریباً اون یه مقدار زبانی که بلد بودم رو یادم بره!
یه چیزی که برام عجیبه اینه که چه جوری تقریبا همه آموزشگاه های خوب زبان رو خیلی ها ازشون بد میگن مثلا سفیر ، کیش و ...
حالا برای من سوال پیش میاد که این همه افراد موفق در این زمینه داریم پس چه جوری موفق میشن؟!
پس معلومه باید آموزشگاه های خوب هم وجود داشته باشه
بعد به نظر من به خود فرد هم بستگی داره و آموزشگاه نمی تونه همه چی رو برای فرد مورد نظر مثلا لقمه کنه :دی
من خودم الان تازه می خوام کلاس رفتن رو شروع کنم
الان مثلا یکی میگه فلان آموزشگاه بده در صورتی که خیلی تعریفشو شنیدم
واقعا موندم کدوم آموزشگاه و کدوم شعبه برم ولی کم کم دارم به این نتیجه می رسم خیلی اینا با هم فرق ندارن
نظر شما چیه؟