با این تفاسیر ، شما برای یک هارد 320 چه پارتیشن بندی را پیشنهاد میکنید ؟ بالاخره هر چی باشه شما یه دوسه تا لپ تاپ بیشتر سوزوندین ( همون فضیه پیرن پاره کردن )نقل قول:
ممنون
با این تفاسیر ، شما برای یک هارد 320 چه پارتیشن بندی را پیشنهاد میکنید ؟ بالاخره هر چی باشه شما یه دوسه تا لپ تاپ بیشتر سوزوندین ( همون فضیه پیرن پاره کردن )نقل قول:
ممنون
الان یک سرچ زدم بوت نسخه 14 هستنقل قول:
سلام به همگی
من یه لب تاپ HP nc6220 دارم. مدتی هست که ویندوز ندارم هروقت میخوام با سی دی ویندوز پارتیشن بندی کنم موفق نمیشم چون اصلا درایو هام رو نشون نمیده و فقط میتونم پوشه /window رو عوض کنم. وبعد از کپی شدن فایلهای اصلی با این Error مواجه میشم:
line 0 of nlhive.inf is corrupted. setup cannot continue
در ضمن لب تاپم هیچ سی دی بوتی رو شناسایی نمیکنه به غیر از ویندوز.
ممنون میشم راهنماییم کنی
من یک Dell Inspiron 1525 خریدم که هاردش 250 گیگه ، و درایو C اون 220 گیگه، و روش ویستا نصبه من می خواستم که چند تا درایو بسازم واسه همین از disk management که مال خود ویستا هست استفاده کردم و درایو C رو Shrink کردم و یک پارتیشن 20 گیگی از او جدا کردم ولی این پارتیشن Unallocated هست و وقتی روش راست کلیک می کنم و گزینه new simple volume می زنم Error زیر رو میده
There is no enough space available on the disk(s) to complete this operation
من سعی کردم از یه برنامه مثل Partition Magic 8 استفاده کنم که چون با ویستا سازگار نیست از یکی دیگه Paragon استفاده کردم تا این پارتیشن Unallocated رو به یه درایو تبدیل کنم اما این برنامه هم برای این پارتیشن Unallocated گزینه ایجاد درایو رو نداشت.
حالا من چطوری می تونم این پارتیشن به هوا رفته رو دوباره به ویندوز برگردونم؟!؟!
شما توی ایجاد درایو های Primary فقط 4 تا محدودیت دارید ... باید به Extended تبدیل و بعد پارتیشن بسازیدنقل قول:
چطوري مي تونم Extended كنم؟ من هيچ گزينه اي واسه اينكار پيدا نكردم بايد از چه نرم افزاري استفاده كنم و آيا امكان خراب شدن ويندوز هم هست؟ ميشه راهنماييم كنيد يه دنيا ممنون مي شم
توی Paragon همون موقع که پارتیشن جدید رو ایجاد میکنید ، بجای primary از گزینه extended ستفاده کنید و بعد extended ها رو نبدیل به پارتیشن های logical کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکل رو ببین
شما باید اینطوری پارتیشن بندی کنید که باقی درایوها زیر شاخه پارتیشن extended باشه ...
کد:http://www.paragon-software.com/business/pm-ese/screenshots.html
توی Paragon همون موقع که پارتیشن جدید رو ایجاد میکنید ، بجای primary از گزینه extended ستفاده کنید و بعد extended ها رو نبدیل به پارتیشن های logical کنید
شکل رو ببین
شما باید اینطوری پارتیشن بندی کنید که باقی درایوها زیر شاخه پارتیشن extended باشه ...
اقا خيلي باحالي كه سربع جواب مي دي :11:.
من باز سعی کردم که پارتیشن unallocated شده رو به صورت extended تبدیل به درایو کنم اما بازم نشد، وقتی پارتیشن unallocated شده رو select می کنم و گزینه create partition رومیزنم error زیر رو بهم میده:
Sorry the wizard can not continue!
Wizard did not find any hard disks where a new volume can be created.
در ضمن من فقط 2 تا درایو primary روی سیستمم پیدا کردم! حالا چیکار کنم؟:41:
من باز سعی کردم که پارتیشن unallocated شده رو به صورت extended تبدیل به درایو کنم اما بازم نشد، وقتی پارتیشن unallocated شده رو select می کنم و گزینه create partition رومیزنم error زیر رو بهم میده:
Sorry the wizard can not continue!
Wizard did not find any hard disks where a new volume can be created.
در ضمن من فقط 2 تا درایو primary روی سیستمم پیدا کردم! حالا من چیکار کنم؟:41:
یه عکس از شیوه کارت بزار یا ارور مربوطه تا بهت بگم
اين وضعيت درايوهاي من كه يكيش unallocated هست وهيچ گزينه درست حسابي نداره
سلام. من یه لب تاپ hp dv5 1060 گرفتم. یه هارد 250 داشت که بجز درایو ریکاوری، 100 گیگ از درایو اصلیش پر بود. حجم پوشه ویندوز 100 گیگ بود!!. اما امروز که مجبور شدم ریکاوری کنم، درایو اصلیش فقط 23 گیگ پر شد. این تفاوت بخاطر چیه؟
از امروز صبح تاحالا هم حدود 7 گیگ از ظرفیت درایو ویندوز پر شده، درحالیکه هیچ نرم افزاری روش نصب نکردم و سرعت اینترنتم هم اونقدر نیست که بتونه 1گیگ از صبح تاحالا دانلود کرده باشه چه برسه به 7 گیگ!!
تنها چیزی که فکر کنم فضا ایجاد کرده 3 تا system restore creat point هست که از صبح تاحالا ایجاد شده ولی اون هم طبیعتا انقدر نیست.
-نظر شما چیه؟
-راهی نیست که بشه فهمید آخرین اطلاعاتی که روی هارد ذخیره شده چیه؟
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟!
وقتی که روی پوشه های درایو c (پوشه های معمولی و hidden) کلیک راست میکنم ظرفیتشون رو 22 گیگ نشون میده ولی وقتی که روی خود درایو راست کلیک میکنم ظرفیت استفاده شده رو 46 گیگ نشون میده. این تفاوت واسه چیه؟
اون 22 گیگ تقریبا ثابت هست ولی این 46 گیگ متغیره و مدام اضافه میشه. (دیروز 29 گیگ بود!)
آقا فکر کنم مشکل از سیستم ریستور بود. check point ها رو که پاک کردم درست شد. جالبه که هر کدوم از check point ها تقریبا برابر 7 گیگ بود!!!!
دوست عزیز این که مهم نیست. تو درایو c یا بهتر بگم درایوی که توش سیستم عامل وجود داره کلی پوشه و فلدر البته به شکل های مختلف وجد داره و پوشه ها در یه ویندوز محدود به پوشه های معمولی و هیدن نیستن.نقل قول:
ولی من به شما توصیه میکنم اول با یه آنتی ویروس به روز شده درایوتون رو اسکن کنید بعد هم دیفراگمنت بعدش دیگه بیخیال شید.
میشه بگین چه جوری تو ویندوز ویستا میشه دیفرگمنت کرد.(البته وقتی من این کار و انجام میدم هیچ درصدی رو نشون نمیده وفقط یه پیغام میده که سیستم در حال دیفرگمنت کردن است)
با برنامه O & O Defrag انجام بدید بهتره ... مال ویستا بدرد نمیخوره کنده و سطحی و برای کلاسترهای 1 و 0 نیست
بسمه تعالینقل قول:
درود بر شما
میشه بیشتر توضیح بدهید که بعد از حدف فایل ریکاوری و نگرفتن دی وی دی ریکاوری چطور و از کجا دوباره می توان همان ویندوز اصلی لپ تاپ را نصب کرد. ممنون
به هیچ طریقی چون فایل ها از بین رفته اند اما :نقل قول:
بسمه تعالی
درود بر شما
میشه بیشتر توضیح بدهید که بعد از حدف فایل ریکاوری و نگرفتن دی وی دی ریکاوری چطور و از کجا دوباره می توان همان ویندوز اصلی لپ تاپ را نصب کرد. ممنون
1- میتوانید یک ویندوز نسخه معمولی نصب کنید و با پروداکت کی زیر لپ تاپ (برچسب) اون رو توی مایکروسافت رجیستر کنید و بعد درایورها و برنامه ها رو از سایت سازنده نوت بوک دانلود و نصب کنید که تا 90 درصد شبیه حالت ریکاوری میشه
2- میتونید از یک لپ تاپ مشابه خودتان بک اپ بگیرید و آن را روی سیستم خودتان بریزید ... و یا پول بدید و دی وی دی ریکاوری اش رو بخرید اما در این صورت ویندوز شما اصل نیست چون کامپیوتر مرجع یک نسخه اش را دارد
بسمه تعالینقل قول:
با تشکر از پاسخ و توجه شما در باره مورد اول یعنی استفاده ازبرچسب پروداکت کی لپ تاپبم آیا این پروداکت کی فقط برای اکتیو کردن نسخه مربوط به ویندوز نصب شده و ارجینال سابق کاربرد دارد یا نسخه های دیگر را هم اکتیو می کند بطور مثال اگر ویندوز سابقم که اصل هم بود Home Premium OEM بود حالا ویندوز Ultimate ویستا را نصب کردم امکان فعالسازی با برچسب پروداکت زیر لپ تاپ برای آن هست؟ و مورد دیگر اینکه ویندوزهای ویستایی که در بازار نرم افزار ایران یافت می شوند اکثرا اکتیو شده هستند این مورد برای اکتیو مجدد با برچسب پروداکت کی لپ تاپ مشکلی پیش نمی آورد؟ و ممنون می شوم اگر محبت کنید طریق اکتیو و جنیون کردن اگر اشتباه نکنم دقیق ویندوز ویستا را در سایت مایروسافت بگویید.
در مورد قسمت دوم حالت اول که گفتید از یک لپ تاپ مشابه ریکاوری بگیرید آنوقت فلسفه برچسب و سریال زیر لپ تاپ که بی اثر می شود اینطور نیست؟
سلام دوست عزيز ممنون از آموزش مفيدتونم من يه دل 1510 گرفتم و طبق آموزش شما قصد پارتيشن بندي داشتم ولي با هر دو روش ارور داد كه اسكرسن شات اونها رو ميزارم..
لطفا من رو راهنمايي كنيد كه چكار كنم؟ميترسم از نرم افزارهاي پارتيشن استفاده كنم و به مشكل برخورد كنم...ممنون ميشم تگر كمك كنيد.
تا حدودی ... شما میتونید بعد از این کار Product key زیر لپ تاپ را وارد و اون رو اکتیو یا Genuine کنیدنقل قول:
برید Control panel بخش System properties ... زیر صفحه آخرین بخش نوشته : Change product key
:10:
-1نقل قول:
User Account Control رو خاموش کردی ؟ توی بخش User Account توی کنترل پانل ؟ گزینه آخری رو off کن و ریست کن و ببین چی میشه
2-
احتمال بعدی اینه که با یوزر Administrator وارد ویندوز نشدی و Full control روی پارتیشن نداری ، از پارتیشن ات properties بگیر برو بخش security و روی ادمین همه رو حالت full control بزار
اگر باز هم فرقی نکرد حتما توسط سیستم محدود شدی ...! باید از یک نرم افزار در محیط بوت سیستم استفاده کنی مثل paragon hdd manager
موفق باشید
خواهش میکنمنقل قول:
1- شما لپ تاپ رو وقتی با ویندوز خریدی یعنی این نیست که اگر پارتیشن ریکاوری ات فرمت شد یا هارد تعویض آخرش هیچ ، بلکه برای اینه که در هر شرایطی که ویندوز از دست رفت شما بتونی یه نسخه اکتیو نشده نصب و با اون سریال اکتیو و قانونی اش کنی تا بتونی به آپدیت های مایکروسافت و خدماتش دسترسی داشته باشی ... چرا ؟ چون پولش رو دادی :5:
2- خیر ... روی برچسب نسخه ای که میتونی باهاش امتیو و قانونی اش کنی نوشته ... مثلا business یا home premium ... و نه نسخه ای دیگر
3- اونها کرک شده هستند که اینطورند ... ویستاهای توی بازار اصل نیستند ... اصلش اکتیو نشده هست و با 30 روز مهلت قانونی ... هرچند مشکلی نداره میتونید یک نسخه بدون کرک پیدا کنید و نصب کنید ... در مورد Genuine کردن مجدد خودم تابحال تست نکردم
4- ساده است ... باید با کامپیوتر به سایت مایکروسافت متصل و همزمان اکتیو کنید ... دقت کنید که اگر مشکلی پیش بیاد هم سریال رو از دست دادید و هم ویندوز غیر فعال میشه متاسفانه ! پس باید قطعی نداشته باشید و دقیق کار کنید
برای این کار به این قسمت برید و آپدیت زیر رو دانلود و نصب کنید و راهنما هم مطالعه کنید :
راه ساده تر :
برید دکمه استارت و روی Help & Support کلیک کنید ، در قسمت بالا تایپ کنید : Activate Windows on this computer و روی گزینه اول کلیک کنید که پیدا کرده ، سپس روی لینک Click to open Windows activation کلیک کنید تا پنجره اکتیویشن باز بشه
موفق باشید :10:
بسمه تعالینقل قول:
سلام و عرض ادب خدمت شما و تشکر به خاطر راهنمایی هایی که می کنید انشاء الله خیر ببینید.
غرض از مزاحمت ذکر چند ابهام دیگر بود طبق مورد شماره 1 که اشاره کردید چون پول ویندوز اصل رو دادید پس امکان اکتیو مجدد ویندوزهای دیگر با سریال پشت لپ تاپ هست به دلائلی مثل فرمت پارتیشن ریکاوری یا تعویض هارد دیسک حال با این اوصاف چرا در پست قبلی فرمودید90 درصد ویندوز مثل ویندوز قبلی و اولیه می شود و این 10 درصد تفاوت با وجود اکتیو قانونی و نصب درایورها و نرم افزازهای مربوطه چیست؟
و شنیدم در گمرک بعضی کشورها لپ تاپ هایی که ویندوز آنها ارجینال و قانونی نباشد اقدام به ضبط آنها می کنند آیا با روش اکتیو مجدد ویندوزی مشکلی از این حیث وجود ندارد؟ و اگر قید همراه بردن لپ تاپ به سفرهای خارجی رو بزنیم باز هم به غیر از محرومیت از آپدیت های مایروسافت در کشور ما که قانون کپی رایت دقیق اعمال نمی شود چه تفاوت عمده ای بین ویندوز اورجینال با ویندوز رایتی هست؟
سوال دوم اینکه می شود دقیقا بفرمایید تفاوت اکتیو کردن با Genuine کردن چیست؟ آیا اکتیو به تنهایی کافی است ؟ و اگر اطلاعاتی فارسی در مورد Genuine کردن دارید ممنون می شوم راهنمایی کنید.
- تطابق کامل با سخت افزارها توی نسخه اصلی وجود داره و توی نسخه نصب شده ممکنه پک های آپدیتی وجود داشته باشه که مشکلات رو debug کنندنقل قول:
غرض از مزاحمت ذکر چند ابهام دیگر بود طبق مورد شماره 1 که اشاره کردید چون پول ویندوز اصل رو دادید پس امکان اکتیو مجدد ویندوزهای دیگر با سریال پشت لپ تاپ هست به دلائلی مثل فرمت پارتیشن ریکاوری یا تعویض هارد دیسک حال با این اوصاف چرا در پست قبلی فرمودید90 درصد ویندوز مثل ویندوز قبلی و اولیه می شود و این 10 درصد تفاوت با وجود اکتیو قانونی و نصب درایورها و نرم افزازهای مربوطه چیست؟
- در نسخه اصلی preinstalled روی سیستم ، یک سری اشانتیون ها و نرم افزارهای دمو و مدت دار و مجانی وجود داره که اغلب توی سی دی ها نیست
چی ؟ آخه گمرک چی کار ویندوزت داره ؟ مگه میخوای بری کشور مایکروسافت که مثل خودت که انگشت نگاری میشی یه ویندوزت کار داشته باشند ؟ خیر شما تعرفه واردات رو بدی میخوای لپ تاپ سوخته بیار ربطی نداره !!!!!!نقل قول:
و شنیدم در گمرک بعضی کشورها لپ تاپ هایی که ویندوز آنها ارجینال و قانونی نباشد اقدام به ضبط آنها می کنند آیا با روش اکتیو مجدد ویندوزی مشکلی از این حیث وجود ندارد؟ و اگر قید همراه بردن لپ تاپ به سفرهای خارجی رو بزنیم باز هم به غیر از محرومیت از آپدیت های مایروسافت در کشور ما که قانون کپی رایت دقیق اعمال نمی شود چه تفاوت عمده ای بین ویندوز اورجینال با ویندوز رایتی هست؟
تنها تفاوت عمده ویندوز اصلی با غیر قانونی در آپدیت شدن و پک های اصلاحی مایکروسافت برای نسخه OEM ویندوز شماست همین که به نظرم ارزش نداره !!!
Genuine یک لوگو هست و یعنی ای که ویندوز شما قانونی و اکتیو شده هست ... اکتیویشن را برای این انجام میدن که ویندوز در صفحه system properties دارای این لوگو بشه و محدودیت برطرف بشهنقل قول:
سوال دوم اینکه می شود دقیقا بفرمایید تفاوت اکتیو کردن با Genuine کردن چیست؟ آیا اکتیو به تنهایی کافی است ؟ و اگر اطلاعاتی فارسی در مورد Genuine کردن دارید ممنون می شوم راهنمایی کنید.
بقیه بحث به ویندوز بر میگرده و با کمی سرچ یا مطرح کردن در بخش نرم افزار و کامپیوتر فروم پیدا کنید
موفق باشید
بسمه تعالی
و موضوع آخر اینکه بنده ویندوز ویستا Ultimate نصب کردم و البته این ویندوز واقعا اکتیو و Genuine هست چون با کلیک راست روی computer شماره اکتیو و آرم Genuine کاملا مشخص است از لحاظ آپدیت هم مشکلی ندارد مایکروسافت اجازه آپدیت را به این ویندوز می دهد حال با این اوصاف باز هم ضرورتی در نصب نسخه سابق ویندوز ویستا و اکتیو کردن آن با برچسب زیر لپ تاپ می بینید؟ گرچه برخی معتقدند ویندوز اصل لب تاپ چون ویندوز خام نیست و OEM است برنامه های ناخواسته ای دارد که قابل حذف هم نیستند.و عملکرد سازگاری سخت افزار با ویندوز هم تا به حال بدون مشکل بوده. لذا اگر باز منفعتی در مورد عزل این ویندوز و نصب ویندوز مطابق نسخه اصلی سابق با اکتیو پروداکت برچسب لپ تاب می بینید راهنمایی کنید متشکر می شوم.
خیر اون ویندوز شما کرک شده هست و کرک جدیدش به شما اجازه میده تا ویندوز رو آپدیت کنید براحتی ... مشکلی نیست از همان استفاده کنید و چون توی ایران هستیم نیازی نیست که دوباره نسخه OEM رو اکتیو کنید با سریال ... تفاوتی نیتنقل قول:
و موضوع آخر اینکه بنده ویندوز ویستا Ultimate نصب کردم و البته این ویندوز واقعا اکتیو و Genuine هست چون با کلیک راست روی computer شماره اکتیو و آرم Genuine کاملا مشخص است از لحاظ آپدیت هم مشکلی ندارد مایکروسافت اجازه آپدیت را به این ویندوز می دهد حال با این اوصاف باز هم ضرورتی در نصب نسخه سابق ویندوز ویستا و اکتیو کردن آن با برچسب زیر لپ تاپ می بینید؟
سلام Registered User عزيز ممنون با تشكر از زحمات و راهنمايي ها مفيد شما
من يه دل 1510 دارم كه با آموزشهاي شما هر كار كردم نتونستم پارتيشن اضافه كنم تا اينكه ديروز وقتي با هايبر خاموش كردم متوجه شدم به هنگام بوت مجدد با ارور ريكاوري بالا مياد و با استارت نرمال بوت ميشه كه با استفاده از سي دي هاي خودش اقدام به تعمير ويندوز كردم ولي در آخر متوجه شدم كه يه ويندوز ديگه نصب شده و ويندوز قبلي هم هست ولي هنگام بوت فقط ويندوز جديد مياد و گزينه اي براي ويندوز قديم نيست در ضمن در ويندوز جديد تونستم يه پارتيشن اضافه كنم حالا ميخوام بدونم كه چطور ميتونم هر دو ويندوز را داشته باشم؟ و اگر نميشه چطور يكي رو پاك كنم؟ در ضمن آيا من احتياج به سي ديه ريكاوري دارم؟ يا هميناست كه با لب تاب بود؟چطور ميتونم از ريكاوري براي رستور به حالت كارحانه برگردم؟هر چه F10 و F8 رو زدم نشد كه نشد .لطفا اگر ممكنه منو راهنماي كنيد ممنون.
دوست عزیز من هم این مشکل رو داشتم و وقتی تاپیک های شما رو میخوندم دیدم که قدم به قدم دقیقا همون کار های من و انجام دادین.نقل قول:
فقط موضوع دیگه این که درسته که تا حالا با ویندوز کرک شدتون مشکلی نداشتین ولی مطمئن باشین به مرور زمان(زیاد هم طولانی نیست) تعداد ارور ها زیاد میشن درجه حرارت لپ تاپ زیاد میشه و بلاخره یه روز انقدر کند میشه که واسه رفتن به فولدر ساده هزار تا ارور میده .(اونوقته که از هر چی کرک متنفر میشید)
به نظر من شما با خدمات پس از فروش شرکتی که لپ تاپ رو ازش خریدین تماس بگیرین و هر جور شده dvd ها ریکاوری رو تهیه کنید.(قیمتش هم زیاد نیست حدودا 20 تا 25 هزار تومن)
میشه لینک دانلودش رو هم بزارین. ممنون:20:نقل قول:
بالاخره درايو c رو ديلت كردم و ويندوز اورجينالشو نصب كردم ولي يه مسئله برام مبهمه و اون اينه كه چرا سيدي درايور لبتاب به صورت اتوماتيك درايورها رو نصب نميكنه و بايد تك تك نصب كرد و اينكه وقتي سيدي داره ( DEll) پس اين درايو ريكاوري به چه درد ميخوره؟؟؟آخه توي دل هيچ آپشني براي استفاده از ريكاوري وجود نداره.نقل قول:
در بخش درخواست نرم افزار مطرح کنیدنقل قول:
میشه لینک دانلودش رو هم بزارین. ممنون
اون سی دی تویدل مخصوص همه کانفیگ های یک برند و مدل هست دلیلش اینه ... مثل سونی و اچ پی اختصاصی نیستنقل قول:
بالاخره درايو c رو ديلت كردم و ويندوز اورجينالشو نصب كردم ولي يه مسئله برام مبهمه و اون اينه كه چرا سيدي درايور لبتاب به صورت اتوماتيك درايورها رو نصب نميكنه و بايد تك تك نصب كرد و اينكه وقتي سيدي داره ( DEll) پس اين درايو ريكاوري به چه درد ميخوره؟؟؟آخه توي دل هيچ آپشني براي استفاده از ريكاوري وجود نداره.
چرا توی دل میتونید با زدن ctrl+F8 از کنسول ریکاوری HDD استفاده کنید
سلام ، ببخشید با نرم افزار paragon میشه بک آپ گرفت . توی سایش که شما معرفی کرده بودین آموزش بک آپ گیری رو گذاشته بود . این که میگن قبل از پارتیشن بندی از درایو مخفی ( همون درایروهای لپ تاپ ) بک آپ بگیرید ، همین بک آپی که paragon میگیره ؛ همونه ؟؟؟؟
از ویندوزم باید بگیرم ؟؟؟؟؟؟
توی سایت ، آموزشهایی که برای پارتیشن بندی هستش ؛ برای m1530 کدومشه ؟؟
اینه :
Resize System Partition
و یا این
Resize System Partition for x64 platform
سلام دوستان
امروز بعد از اینکه نرم افزار pc booster و anty spwareرا روی سیستم نصب کردم دیگه بالا نیومد.یعنی بالا میاید ولی صفحه کاملا مشکی است و در واقع دسکتاپ دیده نمیشود .
من سیستمrestoreرا غیر فعال کردم.
مشخصات سیستم
dell vostro 1500
vista home basic v6
دارای دو پارتیشن c,d
ویندوز اور حینال بود.
ایا سیستم بالا خواهد امد؟
یکcd windows vista که با لپتاپ دادند و نوشته فقط برای لبتاپ dellاست ایا اور جینال است؟
پارتیشن ریکاوری چه کمکی میکند؟
از لطفتان ممنونم
ماوس روی صفحه حرکت میکند و کلید numlock هم روشن میشود فقط صفحه مشکی شده است.نقل قول:
قبلا وقتی سرویس dwm(windows desktop manager) را از task managerحذف میکردم چنین اتفاقی می افتاد وlogoffمیکردم درست میشد؟
لطفا مرا راهنمایی کنید.
بله با خود paragon هم میشه بک آپ گرفت اما توصیه نمیشه تا وقتی که acronis true image و norton ghost هست که بسیار حرفه ای تر ، دقیق تر و سریعتر هستندنقل قول:
سلام ، ببخشید با نرم افزار paragon میشه بک آپ گرفت . توی سایش که شما معرفی کرده بودین آموزش بک آپ گیری رو گذاشته بود . این که میگن قبل از پارتیشن بندی از درایو مخفی ( همون درایروهای لپ تاپ ) بک آپ بگیرید ، همین بک آپی که paragon میگیره ؛ همونه ؟؟؟؟
از ویندوزم باید بگیرم ؟؟؟؟؟؟
توی سایت ، آموزشهایی که برای پارتیشن بندی هستش ؛ برای m1530 کدومشه ؟؟
اینه :
Resize System Partition
و یا این
Resize System Partition for x64 platform
بک آپ رو شما از یک پارتیشن میگیرید ... حالا چه ریکاوری و چه پارتیشن ویندوز !
آموزش اول :
Resize System Partition