این ریکاوری از روی هارد میشه؟ منظورم اینه که دقیقا برمیگرده بحالت اولیه یا مثل سیستم ریستور ویندوزه؟نقل قول:
ممنون
این ریکاوری از روی هارد میشه؟ منظورم اینه که دقیقا برمیگرده بحالت اولیه یا مثل سیستم ریستور ویندوزه؟نقل قول:
ممنون
نقل قول:
فکر خوبیه ... البته چیپست کنترلر intel matrix storage توی لپ تاپ ها هست که درایور مخصوص خودش رو میخواد ( مشترک هست تقریبا برای برندها ) ولی توی این سی دی ها نیست و کمتر از 1 مگابایته و دانلود کردنش راحت
نقل قول:
بله یعنی از پارتیشن مخفی میخونه ... مثل DVD به حالت اولیه ولی سریعتر و راحت تره
نقل قول:
سلام دوست من:46:
ممنون از لطف و راهنمایی شما
من درنهایت نتونستم با تغییر مد بهata در بایوس تمام هارد رو به ویندوز حالی بکنم!
واز همون روش nlite و سی دی ویندوز به راحتی و با راهنمایی شما و استفاده از inf که با پک مخصوص دل لطف کرده بودین در اولین تلاش و بدون هیچ دردسری ویندوز رو نصب کردم
ممنون
خواهش وکنیم
من یه لپ تاپ Sony VAIO NR-385 دارم و می خوام روش ویندوز xp نصب کنم ولی متاسفانه نمی دونم کدوم درایور ها رو بگیرم ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر
Intel matrix storage بهمراه یک پک اضافه اگر کار نداد ... در آموزش و بخش های دیگر هم ضمیمه شده است
میشه یکم توضیح بدید کدوم درایور ها مورد نیاز هست ممنون میشمنقل قول:
Intel matrix storage بهمراه یک پک اضافه اگر کار نداد ... در آموزش و بخش های دیگر هم ضمیمه شده است
این رو خوندی ؟؟؟نقل قول:
میشه یکم توضیح بدید کدوم درایور ها مورد نیاز هست ممنون میشم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2580152&postcount=122
البته شما فرموده بودید که دیگه به این سوالات جواب نمی دین و گفته بودید که اگر یکم تاپیکهای قبلی رو مطالعه کنید به جواب می رسید که متاسفانه من هر چی بیش تر می خوندم بیشتر گیج می زدم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2462542&postcount=68
خوب شما باید گیج بشید تا یاد بگیرید ... قرار نیست همه روش ها آموزش داده بشه که برای تک تک نوت بوک ها ... باید خودتان هم تست کنید و یا اگر موفق نشدید بازار و هزینه 25.000 تومانی آن ! البته کار سختی نیست میبینید که همه انجام داده اندکد:http://downloadmirror.intel.com/10609/eng/iata57_enu.exe
کد:http://drivers.softpedia.com/get/Other-DRIVERS-TOOLS/INTEL/Intel-Matrix-Storage-Manager-6101002.shtml
واقعا خواندن چند پست گیج شدن داره ؟
مرسی بابت آموزشتون که فوق العاده بود و باید بگم یه اشتباهی داشتم که الان مشکل رفع شده و خوشحالم که بگم که تونستم ویندوز xp رو روی این لپ تاپ نصب کنم!!
با عرض سلام و با سپاس فراوان از دوست خوبم آقای REGISTERED USER و دیگر عزیزان بابت آموزشی چنین گسترده و کامل
من طبق مراحل بیان شده رفتم و سی دی رو هم ساختم اما مشکل اینه که بعد از چند دقیقه لود شدن سی دی وسط کار این پیغام ظاهر می شود :
The File ia.Stor.sys is Corrupted
دوباره یه سی دی دیگه رایت کردم با این تفاوت که تمامی فالهایی که برای هارد ساتا برای ویندوز 32 بیت و 64 بیت بود که در اولین پست این تاپیک قرار داده بودند در سی دی گذاشتم و این بار بعد از یک لود طولانی این پیغام اومد :
The File acpi.sys is corrupted
و بعدش هم ریستارت کردن سیستم را می خواهد
به نظر شما مشکل از کجاست و چه باید کرد؟ (گمان می کنم یک فایل رو در سی دی پیدا نمی کند)
مجددا ممنونم
از دوستان کسی نیست پاسخ رو لطف کنه ؟
شما باید از یک پک درایور دیگه برای دانگرید کردن استفاده کنید
این ارور در صفحات قبل بوده و توضیح داده شده کدام پک
موفق باشید
نقل قول:
دوست عزیزم ضمن سپاس مجدد بابت تمامی زحماتی که می کشی و در این راه صبر می کنی ...
من تمامی صفحات رو خوندم - فرمودید در صفحات قبل این مشکل بوده - بله دیدم بوده اما شما پیشنهاد دادید که پک درایور رو عوض کنم
من پک درایوری رو دیدم با نام iata78_enu - اونم دانلود کردم اما نشد
2-3 تا لینک دیگه هم داده بودید که نوشته بودید برای لپ تاپ های سونی خوبه اما جفتش خراب بود!
اینجا چند تا سوال پیش میاد :
1- نوت بوک من مارک DELL VOSTRO 1510 هست و در بخش دریافت درایور درخواست دادم اما .... (یه نگاهی بندازید)
2- پکی که مثلا در خطوط بالا ذکر کردم که دانلود کردم وقتی روش کلیک می کنی برای نصب توی خود محیط ویستا نصب میشه و باز میشه - جایی نیست که بتونی فایلهاشو کپی کنی توی برنامه ی ان لایت - موردی نیست؟!
3- میشه درایور های نسخه ی های 32 و 64 رو در یک سی دی ویندوز قرار داد ؟ مشکلی نداره؟
با توجه به دو پیغام موجود در 2-3 پست قبل و با توجه به مارک نوت بوکم میشه یه راست بگید چیو باید کپی کنم تو این سی دی تا کار تموم شه؟ 3 روزه شبانه روز سرشم خسته شدم والا (باز حالا به صبر شما :40:)
منتظرم
مجددا ممنونم ازت :40:
شما نیاز به چیز اضافه ای ندارید ، این روش به پک درایور صحیح خود نیاز داره ... من خیلی وقت پیش گفتم دیگه پک درایور نمیزارم جستجو و دانلودش با خودتان (یعنی دیگه برای پک درایور ساتا ساپورت نمیشه و جستجو و دانلودش وظیفه کاربران هست بنا به دلایلی و سوء استفاده از ساپورت این تاپیک در بازار ) ... در هر حال شما میتوانید برای این مدل درایور intel matrix mass storage رو از این لینک دانلود کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ید
در ضمن توی لپ تاپ dell در قسمت bios setup گزینه ای وجود داره که شما میتونید sata mode رو disable کنید و بدون نیاز به دانگرید XP را نصب کنید
2- پک را باید Extract کنید با یک نرم افزار مثل winrar و از محتویاتش استفاده کنید ... یا آن را در درایور C نصب و از فایلهایش استفاده کنید
3- خیر ... فایل های مشابهت اسمی دارند و دیسک ساخته شده برای یک نسخه از X86 یا X64 هست
حالا دیدی از خود ساپورت سایت دل میشه استفاده کرد برای دانلود درایور ؟
فکر کنم این آخرین راهنمای ام باشه
موفق باشید
در ضمن برای دانلود درایورهای Xp از همین لینکی که دادم میتونید استفاده کنید
باید به اطلاع برساند پس از 4 شبانه روز به لطف خدا و با مساعدت بی دریغ دوست خوبم REGISTERED USER عزیز ، مشکل به کلی برطرف و سیستم عامل ایکس پی بر روی لپ تاپ نصب شد.
مجددا از همکاری و راهنمایی های ارزشمند REGISTERED USER عزیزم تشکر می کنم ...
من ویندوز ویستا رو پاک کردم اما موقع نصب ویندوز xp همون erore که صفحه اول همین تایپک توضیح داده شده می یاد که متاسفانه خیلی گنگ توضیح داده شده(شاید من .....!!!)
اما خوب الان درمونده ام شدید!!
جالب هم اینجاست که ماله من insprion 1520 است که نوشته بودید این eror اصلا نمی یاد اما خوب اومد!!
جدا ... ؟ فکر کنم شما هم اگر یک بار 20 تا 30 هزار تومان خرج کنید و بدید بازار براتون نصب کنند، شاید آسون میشه :27:نقل قول:
متاسفانه خیلی گنگ توضیح داده شده
روش بسیار ساده ای هست و بسیار روان توضیح داده شده (کلا بگم همه دارن از اینجا لینک میگرین برای آموزش) :5:
بستگی داره به چیپست به کار برده شده ... در بعضی سری های مثل سری n ایرلندی نیست (سیستم عامل ندارند ) ولی در بعضی دیگر هستنقل قول:
جالب هم اینجاست که ماله من insprion 1520 است که نوشته بودید این eror اصلا نمی یاد اما خوب اومد!!
ماله من ایرلندیه!
اما عزیز منظورم از گنگی اینه که اصطلاح ها یی به کار بردی که من سر در نمی یارم ازشون!الان لپ تاپم بدون ویندوز افتاده یه گوشه!
می گم ای دی نداری تا تو یاهو باهات تماس بگیرم!!؟؟؟
سلام
ببخشید من یک نوت بوک توشیبا مدل a135 satellite دارم چه جوری بفهمم چیپستش چیه؟
قبلا ویندوز ویستا روش نصب بود و هارد هم ATA میشناخت اما الان که ایکس پی نصب کردم IDEمیشناسه
ممنون از راهنمایتون به یک مبتدی
شما باید intel matrix storage رو دانلود کنید برای توشیبا قبلا گذاشتم هم سری satllite هم tecra
عزیزان می شه توضیح بدین اصلا این چیپست چی هست؟؟؟
یک چیپست جدید کنترلر هارد دیسک ساتا هست هست که روی مادربرد نصب میشه و باعث میشه سیستم عامل های قدیمی تر از ویستا نتوانند هارد رو شناسایی کنند ... در نتیجه شما دانگرید انجام میدید و درایورها رو اضافه (integrated) میکنید توی بخش درایورهای سی دی نصب سیستم عامل ها تا بتونید موقع نصب هارد رو شاسایی کنید
خوبه توی آموزش توضیح دادم ها
:31:هیچی مفهمیدمنقل قول:
اما باز دمت جیز که زود جواب دادی
حالا یه سوال دیگه
من دل 1520 دارم یه سی دی موقع خریدن توش بود نوشته روش drives &utilits من از روی اون تونستم کارت صدا و مودم و نصب کنم اما گرافیک رو نتونستم error
می ده
علتش چیه؟
برا XP ؟ یا ویستا ؟ فرق داره ... باید بری سایت nvidia یا توی همین سی دی ها و دی وی دی های بازار بگردی و جدیدترین نسخه درایور forceWare رو نصب کنی که حاوی انواع درایورهای سری M جیفورس هست :البته شاید گرافیک شما Intel X3100 باشه که راحت از سایت اینتل بگیرید :کد:www.nvidia.com
کد:www.intel.com
من به سایت پی سی ورلد رو به نظر شخصی خودم بهترین سایت ایرانی میدونم
بله اصلا حواسم نبود که باید بگم امانقل قول:
خوب دستت درد نکنه تو همون سی دی بالاخره تونستم نصبمش کنم
دستت درد نکنه اقای رجیسترد یوزر
بله اصلا حواسم نبود که باید بگم امانقل قول:
خوب دستت درد نکنه تو همون سی دی بالاخره تونستم نصبمش کنم
دستت درد نکنه اقای رجیسترد یوزر
سلام محمد جان
من لپ تاپ Xps M1530 دارم
میخوام بدونم کدوم درایور رو باید دان کنم
اگه ممکنه لینک دانلود nlite رو میخواستم
ممنون
سلام REGISTERED USER
می گم چطوری می تونم کار کنم با بلوتوث لپتاپم
من تو سی دی درایوش نصبش کردم اخره نصب هم می زنه
Active bluetooth using fn*f2 or radio on/off switch
من fn*f2 می زنم اما باز چراغ بلوتوث روی لپ تاپ روشن نمی شه
این هم بگم تو ویندوز ویستا اورجینالی که روش نصب بود یه فایل بلوتوثی تو کنترل پنلش بود اما الان که اون ویندوز رو پاک کردم دویاره ویستا نصب کردم نیست
کسی اینجا جواب نمیده ؟نقل قول:
intel matrix mass storage از خود سایت دل بگیر و ذکر شده
من لب تابم dell vostro 1510 2.5 core 2 duo چیپستش چیه؟
از تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید چی رو دانلود کنم؟
ممنون از راهنمایی ها ی خوبتان
رجیستر جان یه دنیا ممنون از اطلاعات مفیدت مشکل منم حل شدنقل قول:
من لپ تاپ dell vostro 1510 دارم آیا می توانم بدون دانگرید ویندوز xp را نصب کنم ؟ اگرشدنی است چکاربایدانجام دهم درضمن برای نصب xp صفحه آبی مبنی برعدم شناخت هارد نمایان می شود
با تشکر
شما درایور مربوط به چیپست ICH8 رو بگیرید یا intel matrix mass storage ... توی خود سایت دل هم برید گذاشته