آهان!
هه هه هه
مرسی
من فک کردم اطلاعاتم رو باید اون اول وارد کنم!!! اون برای ارشد بو.د
مرسی
کسی پاشخنامه ی کنکوره پیش رو نداره
2 روز مونده ها!×!
Printable View
آهان!
هه هه هه
مرسی
من فک کردم اطلاعاتم رو باید اون اول وارد کنم!!! اون برای ارشد بو.د
مرسی
کسی پاشخنامه ی کنکوره پیش رو نداره
2 روز مونده ها!×!
:31:نقل قول:
ببینم..این آدرسی که داده باید برای کارت بریم یخورده گنگ نیست ؟!! آخه من فقط یه خاقانی میشناسم که اونم بین تهرانپارس و امام حسینه ..جایی که گفته اطراف متروی دروازه دولت میشه؟
هه هه هه!
داری از کی میپرسی!
من خودم اصلا آدرسش رو نمیدونم کجا نوشته چه برسه بخوام نظر بدم!×!
خودم رفتم تو سایتش یه دفترچه داره که مال پارسال هست ودانلود کردمنقل قول:
منظورم شروع ثبت نام جدید میزان قبولی واین جور چیزهاش بود داداش
( برای کارشناسی ارشد )
خودم رفتم تو سایتش یه دفترچه داره که مال پارسال هست ودانلود کردمنقل قول:
منظورم شروع ثبت نام جدید میزان قبولی واین جور چیزهاش بود داداش
( برای کارشناسی ارشد )
خوب چطورید دوستان من که وقتی رفتم برای گرفتن کارت خیلی ادم اومده بودن تازه روز دوم رفتم یعنی کلی هم دادن رفته جالبیش این بود که طرف از لوشان اومده بود قزوین
من جواب دینی رو می زارم تا حد زیادی درسته و فقط دو سوال رو جواب ندادم
این جواب ها برای افرادی هست که پیش دانشگاهی دارند فارسی هم بعدش میزارم
1-1
2-3
3-4
4-1
5-3
6-2
7-1 *
8-4
9-1
10-4
11-1
12-4
13-4
14-2
15-4
16---
17-4
18---
19-3
20-4
21-1
22-2
23-2
24-3
25-1
ادبیات و زبان فارسی
26-3
27-4
28---
29-4
30-1
31---
32---
33--
34--
35--
36--
37--
38---
39-3
40-4
41-1
42--
43-2
44---
45-3 یا 4
46-4
47---
48-2
49-4
50-3
دیگه اونایی که نزاشتم رو ببخشید چون وقت خوندن نداشتم یعنی بلد نبودم و الان هم رو هر چی بلدم دارم مانور می دم
اگر کسی از دوستان می تونه
ماضی ها رو با ترجمه معنی بزاره
مثلا
ماضی بعید
هر عملي كه قبل از يك گذشته اي اتفاق افتاده باشد گذشته دور و يا ماضي بعيد مي گويند
مثال1 : دو سال بود او را مي شناختم.
I had known him for two years
اینجوری همه ماضی ها رو بگه ممنون میشم
به به به
مرسی محست جان دیگه ناامید شده بودم ها!×!
گفتم نکنه تو هم قطعه امید کردی!
اون ماضی اینا رو هم یه نگاهه سسری ادناختم یه فارسی داشت ! همه رو توضیح داده بود با مثال و ...
الان تازه رفتم کارتم رو گرفتم! والا دیگه آخراش بود کسی نبود زیاد من افتاده حوزم دبیرستان دانش 1 - شریعتی!
میگما شما ها کی میرید سره جلسه این که چرتو پرت نوشته
از ساعت 7 در رو ببندن که آخرشه! مگه چه خبره! من تازه میخوام 7 پاشم
تا برم برسم میشه طرفای 10 دقیقه به 8
نمیدونم اصلا هم حس و حاله خوندن نیست! جاتون خالی یه بازیه نیم وجبی فلش گیر آوردم خیلی باحاله!××!
الان هم فقط حال میده که بازی کنی!×!
راستی کسی آدرسه دقیق تره این دبیرستان دانش 1
رو داره؟
بچه ها خسته نباشید
نظرتون درباره این کنکور چی بود؟
به نظر من که دینیش رو یخوردکی عوض کرده بودند فارسی رو هم بد نبود ولی انگلیسیش رو حسابی تغییر داده بودند و بیشتر به صورت معنایی بود و باید معنا میدونستی که من وقتی رفتم سر انگلیسی 80 درصد کلمات یادم رفته بود
هه هه هه!
بله موافقم
خیل فرق کرده بود سوالا نسبت به قبلا
ولی به نظرم به مراتب آشون تر شده بود
الدبیات که زیاد نزدم ولی بینش بدک نبود
برای ما که انگلیسیمون مقادیری سخت بود فک کنم فرق کنه با ماله شما
دقیقا :13:نقل قول:
جوابا رو الکی پیچونده بودن ! معارف و ادبیات بد نبود اما اصلا انتطارشو نداشتم زبان عمومی اینطوری باشه ! فکر میکردم زبان عمومی رو بهتر از تخصصی بزنم اما درک مفاهیم روبهتر ازعمومی زدم !
داریوش جان حوزت کجا بود ؟ من دبیرستان الغدیر بودم .
هه هه هه!
ای بابا!
منم اول اومدم الغدیر بعد رفتم ماله خودمون!
آره لامصب زیان عمومیش خیلی اذیت کرد! نمیدونستم کدوم رو بزنم چند تا سوال! درکه مفاهیمش با اینکه دمشو.ن گرم هر 3 تا متنا از کتاب بود ولی اون اولیاش یه نمه خفن بود لغتی ها!
ولی study skills بد نبود
اتفاقا یه شرحه حال کوچیک هم در این راستا نوشتم ظهری یه نگا بنداز!!!!!!!!!
دوستان اگر میتونید سوال های امسال رو جور کنید ممنون میشم چون من دیگه اینترنتم ذغالی شد و تا مدتی نمیتونم از اینترنت خوبی استفاده کنم اگر کسی پیدا کرد ممنون میشم بزاره اینجا یا ادرس بده
چیزی پیدا نکردم.
والا ماله خودمم زغالی بود و الانم افتضاح شده یه چیزایی تو مایه های هیزمی!نقل قول:
دوستان اگر میتونید سوال های امسال رو جور کنید ممنون میشم چون من دیگه اینترنتم ذغالی شد و تا مدتی نمیتونم از اینترنت خوبی استفاده کنم اگر کسی پیدا کرد ممنون میشم بزاره اینجا یا ادرس بده
تو اینترنت که بعید میدونم به این زودی ها پیدا شه ولی چه طور مگه؟ خوب ندادی ؟
زبان رو چی کار کردی؟
داریوش انتخاب اولت کجا بود ؟
خوب تهران!!!
بعدیها هم اینا بود فک کنم:
کرج - رودهن - بومهن - دماوند
یه چیزی تو هیمن مایه ها بود!×!
راستی بی خانمان جان خودت چه رشته ای بودی و کجاها زده بودی؟
جوابه این کنکوره حالا کی مباد؟
سلام خدمت همه پيام نوري هاي خودم
آقا همگي قبول دارين كهما پيام نوري ها از همه محروم تريم؟ واينكه نسبت به دانشگاههاي ديگه اصلا خدماتي به ما ارائه نمي شه؟
پس حالا گوش كنيد:
ما چند نفري يه تيم تشكيل داديم به نام حاميان پيام نور ايران
قراره يه انجمن رفع اشكال واسه پيام نوري ها بزنيم
بنده حقير ليسانس انجمن (عين همين پي سي ورلد ) به اضافه 4 تا دامنه و كلي هاست با قيمت زيادي خريدم
كه يك انجمن فقط و فقط و فقط مخصوص پيام نوري ها داشته باشيم
تو همين بخش آموزش عالي هم يك تاپيك زدم با نام (پيام نوري ها بيان تو)
آقا من و رفقا قدم اولا برداشتيم ببينم شما چند مرد حلاجيد؟ من حتي از جيبم كلي مايه گذاشتم حالا ببينم شما در حد همكاري ساده كه خرجي هم نداره حاضريد كاري كنيد يا نه
هركي پايه هست تا يك تحول اساسي توي اينترنت واسه پيام نوري ها بديم ويه بستر فوق عالي در حد دانشگاه اينترنتي راه بندازيم
بگه ياعلي وبياد تو تيم حاميان پيام نور
والا تو این زمینه سایتهای زیادی دارن فعالیت میکنن حتی بعضیاشون مستقیما از طرف بعضی دانشگاه های پیام نور ساپورت میشن و اطلاعات بصورت مستقیم میاد میرسه دستشون اما مشکل و مسئله اینه که :نقل قول:
اطلاعاتی که همه در به در دنبالشن ، فقط از طریق مرکز اعلام میشه و هیچکس نمیتونه کمکی بکنه..مثلا همین اعلام نمرات و نتایج کنکور و ترم که واقعا معضلی شده برای همه..
نمیدونم دوستان در جریان هستن یا نه..پارسال هم مثل امسال قرار بود نتایج تا آخر شهریور اعلام بشه اما گفتن اول مهر ..مهر هم اومد گفتن نیمه دوم مهر..سرتون رو درد نمیارم ، هفته اول آبان اعلام شد !!!!!
حالا من دقیقا نمیدونم فعالیت سایت شما چه خواهد بود اما اگه دانشجو شدم همه جوره در خدمتم .
من مترجمی زبان - رقیب سرسختتو چه زود فراموش کردی :31: - احتمالا اینقدر توپ درس خوندی که مارو بحساب نیاوردی :18:نقل قول:
دماوند که مترجمی نداره ؟!
مال من :
تهران- رودهن - دماوند
راستی..میثم هستم.. :10:
هه هه ههنقل قول:
نه جانم
شما رو سره ما جا داری:40:
خوشبختم میثم جان منم که اسمم تابلویه!:31:
پس تقریبا مشابه هست انتخابامون
ولی چرا همه 3 تا انتخاب کردن؟
اونجا هم از بیشترا پرسیدم 2-3 تا انتخاب کرده بودن
ایشالله اگه قبول شدیم پس با هم میافتیم! بلکه بقله همم بیفتیم هی تقلب کنیم از رو هم!
من که به امیده تقلبش و این که 4 جوابیه اومدم!!!:27:
از اينكه نظر دادين ممنونمنقل قول:
ولي توضيحات كامل در تاپيكي با نام (پيام نوري ها بيان تو) هست
هدف ما نمره و اطلاع رساني و ...و.... نيست
هدف ما ايجاد يك انجمن رفع اشكال هست
با اين همه كتا سنگين !! با اين همه تعداد كلاس كم!! با اين همه تعداد دانشجوي زياد در هر كلاس آيا
امكان رفع اشكال از دروس به خوبي وجود داره؟
مسلما نه
واسه همين يه انجمن مي زنيم فقط بابت رفع اشكال دروس تا هركس در حين مطالعه دروس اشكالاتشا بپرسه و ترم بالاتري ها يا شاگرد هاي قوي جواب بدن
اگه جمعيت انجمن زياد بشه واقعا عاليه مخصوصا دروس سخت كه بدون استاد فهميدنشون دشواره
آقا وجدانا همكاري كنيد // پايه باشي ديگه
خود من اينهمه ميرم كلاس ولي حيف وقت مگه ميشه اشكال پرسيد؟ آخرشم بايد نفهميده بري سر جلسه
مخصوصا نمونه سوال كه گيرت مياد مگه ميشه جواباشا پيدا كني؟ كلي دردسر هاي ديگه هم داره
ایشالا..خیلی میترسم..از طرفی میترسم قبول نشم.از اونطرف میترسم قبول بشم اما سر معافیت کفالت دبه کنننقل قول:
آخه من با معافیت تحصیلی از آزاد شرکت کردم نمیدونم تا حالا کسی موفق شده با معافیت تحصیلی دانشجوی پیام نور بشه یا نه :41:
بنده در صورتیکه دانشجو بشم ، همه جوره در خدمتم..حاضرم به صورت مشارکتی یه سایت یا فروم خوب تو ین زمینه ایجاد کنیم .نقل قول:
کسی از ظرفیت پذیرش دانشجو (تعداد افرادی که پذیرفته میشن) برای هر رشته خبر نداره ؟ مخصوصا زبان
کسی میدونه پارسال چند نفر تو این رشته قبول شدن ؟
هی بابا!
منم خبر ندارم میثم جان
ولی امیدوارم از 800-100 نفر 60 نفر فقط نگیرن!
والا خودمم موندم هر کی یه چیزی میگه
یکی میگه اگه از هر درس 10 تا درست زده باشی قبولی
یکی میگه دو تا درسم بیافتی باز قبولی
یکی میگه خیلی رقابتیه و ...!
خلاصه آخر نفهمیدم به حرفه کی باید اعتماد کرد
راستی کسی میدونه جوابه همین کنکوره کی میاد؟ باید از داشنگاهه خودمون گواهی ای چیزی بگیریم؟
تو دفترچه نوشته تا دو درس بیوفتی، قبولی اما به شرطی که معدلت کمتر از 12 نباشه :45:نقل قول:
اگه واقعا این قضیه رو سخت بگیرم من قبول نمیشم چون اصلا Study Kills رو نزدم و بقیه رو هم به زور شاید 10 بگیرم .
از دونفر هم شنیدم که کسانی هم بودن که با 1 درس قبولی وارد شدن..این قضیه به من ثابت شده چون یکیشونو زیارت کردم :34: با این اوصاف ، دو نتیجه میشه گرفت :
1-یا دانشگاه ، برای تکمیل ظرفیت ، از مردودی ها هم دانشجو می پذیره
2-یا این عزیزان دارای سهمیه (شهید-جانباز-پاسدار و ..) بودن !
به نظرم دومی محتمل تره
آره..هروقت گواهیخواستن باید ببری...نیمه دوم شهریور جوابش میاد
آره میثم جان! ولی معمولا اون چیزایی که تو دفترچه مینویسن به درده خودشون میخوره×!!!
سنمی نداره
ای بابا استادی رو نزدی؟ بد نبود همچین ها یه نمه فک کنم ساده تر از پازسال بود ولی منم الله بختکی زدم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان نمره منفی میارم هوار تا چون اکثرا رو تو همه درسا رو دوتا تست مشکوک بودم و میزدم! همیشه هم اینقد بد شانسم که اونی که اشتباهه رو از بینه 2 تا میزنم!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه کم گرفتی حتما! ایشالله بیشتر از اینا میشی و قبول میشی! من اصلا به هوای تو شرکت کردم که تو امتحانا تقلب کنیم از رو هم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حالا کی قبول شد!×! تا به اونجاش برسیم!!)
در مورده اون دو مورد هم فک کنم سهمیه ای ها رو همون اول میگیرن دیگه بعدش به مردودی ها و تصادفی ها میرسن
هر چند هیچی بعید نیست از اینا! چه طور میبد یزد تو دله کویر رفتم سخت افزار امتحان دادم برای خودشون زد شونصد کیلومتر اونورتر وسطه دره و جنگل!!! تو مازندرون معدن قبول شدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم شاید همچین باشه!×!
ایشالا :31: حالا بذار یجا قبول بشیم قول میدم پاس کردن درسات با من :10:نقل قول:
ولی خودمونیما..امسال فکر کنم بیشترین شرکت کننده ها مال همین مترجمی بودن :19:
دوستم تربیت بدنی شرکت کرد میگفت فقط 6 نفر تو تهران شرکت کردن ! تو دبیرستان البرز که ما امتحان دادیم ، حداقل 150 نفر بودیم :15: همه مترجمی بودن حالا بماند که دبیرستان اندیشه (اگه اشتباه نکنم) که شما بودید هم ..
یعنی فرض کن 200 نفر شرکت کردن که اونم فقط آقایون + 200 خانم درسخون = 400 تا ! خدا میدونه چند نفر میگیرن
هه هه هه
اون جمعیتی که من تو حیاط دیدم البته تخمینم ضعیفه ولی کمه کم 200-250 نفری بودن!
تازه پسرا خیلی کمتر شرکت میکنن!
بدون 100 درصد 3-4 برابره این جمع تعداده دختراس!
فکرش رو بکن از حدوده 1000 نفر 60 نفر بگیرن!!!!
نم نم پولامون جمع کنیم برای دفترچه بعدی!×!
من باید پولامو جمع کنم واسه دفترچه سربازی :weird:نقل قول:
سلام كسي در مورد طرح تابان پيام نور و اينكه چه كسي مي تونند شركت كنند مي تونه منو راهنمايي كنه؟
پس چرا كسي جواب نمي ده؟
كسي مي تونه يك شماره از روابط عمومي اين دانشگاه به من بده تا خودم سوال كنم؟
دوستان کسی آدرس سایت دانشگاه پیام نور اصفهان را داره؟
میشه واسه ارشد واسه واحد پایان نامه از شهر و دانشگاه دیگری استاد گرفت؟
سلام بچه ها
امروز رفتم سایت نظام وظیفه عمومی نوشته بود که افرادی که در دانشگاه پیام نور تحصیل میکنن از معافیت تحصیلی بهره خواهند برد اما میخواستم بدونم برای فراگیر پیام نور نیز معافیت میدن یا نه
تمام رشته های فراگیر پیام نور به گفته خودشون باید مدرک پیش داشته باشید
سئوالات پیام نور ارشد برای پیام نور رشته کامیپوتر نرم افزار میخواستم کی داره؟
فقط سئوالات سال های پیش پیام نور
iroonikids{at}yahoo.com
سلام
35 امتحان ترم تابستان دانشگاه پیام نور تا تاریخ 12 شهریور لغـــو گردید
کسی می دونه دلیلش چی بوده ؟
موفق باشید .
یعنی چی ؟؟؟؟؟
دوستای من که همه امتحان دادن.
امتحانهای 6ام به بعد حذف شده . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1