رجیستر جان درباره HP Compaq 6720s بیشتر توضیح بده که چرا خوبه، ضمناً کانفیگ و قیمت هم بده. متشکرم. ( برنامه نویسی تا 800 تومن)
رجیستر جان درباره HP Compaq 6720s بیشتر توضیح بده که چرا خوبه، ضمناً کانفیگ و قیمت هم بده. متشکرم. ( برنامه نویسی تا 800 تومن)
بله مدل 1520 یا Vostro 1500 همین حدود هستنقل قول:
سلام من 1200 پول دارم به نظر شما تو اين گروني بازار مي شه يه لپ تاپ dell با ويژگي هاي قابل قبول خريد ؟ يادم رفت كه بگم اون رو براي كارهاي عادي مي خوام ولي ظرفيت رم و هاردش برام خيلي مهم هست. ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام
یک سوال فوری داشتم !
دوستان کسی یه نت بوک سراغ نداره که بازی های Hitman Blod mony و Assassins بدون هیچ اشکال و full Graphic روش اجرا بشه ؟
لطفا :
Name
Model
Advanced
سلام دوستان.
من یک موقعیتی برام پیش اومده که میتونم یک نوع نوت بوک رو به قیمت مناسبی و آکبند خریداری کنم اما هر چقدر
در اینترنت گشتم اطلاعاتی در مورد این مدل پیدا نکردم. اطلاعات بود اما اطلاعات کلی بودند و مثل بقیه نوت بوک ها
هیچ رویو و یا بحثی در مورد این مدل نشده.
مدل انتخابی من HP Pavilion DV6829eo هست. دقیقا مدلش همینه که نوشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ سخت افزاری هم این مشخصات رو داره ...
AMD Turion 64 X2 TL-60 /2,0 GHz
15,4" WXGA
320 GB SATA harddisk
3 GB RAM
Super Multi DVD
10/100 Lan
Nvidia GeForce Go 8400M GS med 256/1535 MB
5i1 قابلیت خواندن مموری کارت ها, وب کم 1.3 مگاپیکسل و FireWire, HDMI
S-Video, Bluetooth
Windows Vista Home Premium
و قابلیت رمز گذاشتن از طریق اثر انگشت.
آیا به نظرتون این سیستم برای من که میخواهم کارهای ساده با برنامه هایی مانند Adobe Photoshop بکنم و
همچنین بعضی وقت ها هم میخوام بازی کنم بدرد میخوره؟
البته میدونم شاید بعضی بازی ها با این کارت گرافیک که داره جواب نده اما میشه راهنمایی کنید ببینم مثلا چه
نوع بازی هایی رو میشه روش نصب کرد.
مثلا Call of Duty 2 و Quack 4 و Doom3 رو میتونه جواب بده؟
ممنون... :11:
نقل قول:
ممنون عزيز از راهنماييت. لطفا چند مدل خوب از این مارک ها در این رنج قيمت بهم پيشنهاد کنيد . خيلی فوريه.
دوست من ، 5 ماه پيش برای خواهرم يک لپ تاپ دل خريدم به 670 . مدلش الان يادم نيست اما خيلی خيلی ازش راضی هستيم. الان هم به دليل اینکه يک مدت طولانی از بازار دور موندم آمدم اینجا تا راهنمايی بگيرم که چه مدلی بگيرم. لطفا راهنمايی بفرماييد.
عزيزان مثل اینکه پست منو جا انداختين.!!
من خیلی عجله دارم رجیستر جان
چین سفارش آمریکا ... اچ پی من هم همینه دیگه ... همه اینطورند ... کیفیت خوب و مناسبهنقل قول:
چين؟ اسم جنس چيني رو كه ميشنوم تنم مي لرزه! روي تجربه شما خيلي حساب كردم. اگر چيني خوبه لطفا راهنمايي كنيد.
من شهرستانم نمي تونم برم فروشگاه. مگه خريد از سايت چه مشكلاتي داره؟
آقا آخر 2670 يا 6720 ؟
سایت معلوم نیست برات چی میفرستند ... ما که همکاریم سرمون میاد چه برسه مشتری که دیگه ...!
این سایت که چرند زیاد میگه ... اما یه نگاه میکردی همه جا نوشته :نقل قول:
ميدونم پس اينا اشتباه مينويسن؟
کد:
کد:http://www.digikala.com/Reviews/Notebooks/Details.asp?PId=NO-Del-1525-A
صفحه نمایش وایداسکرین 15.4 اینچی WSXGA
اگر واقعا تمیزه و مشکلی نداره خوبهنقل قول:
واقعا بهت خسته نباشید میگم ایول خیلی پرکاری
قیمتشو بهم 750 گفنه ولی حقیقت مشکل سر مارک سوزوکیه اگه مشکلی برای برداش پیداشه جایی نیست که از سوزوکی سرش بشه - کلا نظرت در مورد این مارک چیه ؟بخرمش با این قیمت
اما به فکر خدماتی که هیچ جا براش نیست هم باش
چرا که نه ؟ یک vostro 1500 با امکانات و کانفیگ عالی میتونی بخرینقل قول:
سلام من 1200 پول دارم به نظر شما تو اين گروني بازار مي شه يه لپ تاپ dell با ويژگي هاي قابل قبول خريد ؟ يادم رفت كه بگم اون رو براي كارهاي عادي مي خوام ولي ظرفيت رم و هاردش برام خيلي مهم هست. ممنون ميشم راهنمايي كنيد
لیست قیمت ها رو نگاه کن ... دل با این بودجه موجودی زیاده
نقل قول:
سلام رجیستر جان
خواهش می کنم بدون اینکه به تهداد پستهام نگاه کنید جواب منو بدین .
من یه لب تاپ می خوام که بتونم باعهاش کارایی از قبیل یه سری نرم افزارهای مهندسی مثل Autocad و یک سری بازی ها ، البته بازیهای آنچنان سنگین نه ، ( متوسط به بالا ) و یا نرم افزارهای میکس قیلم معمولی و... .
حالا می ریم سر اصل مطلب : من نهایتاً 800 تومان می تونم بدم . البته دوام و به روز بودنش هم برام خیلی خیلی مهمه .
ازتون می خوام یه مدل لب تاب با قیمت و مشخصاتش با این شرایط به من معرفی بفرمائید .
رجیستر جان خیلی واجب هست چون قصد خرید دارم .
با تشکر
خوب با این بودجه اکثرا گرافیک share دارند ... نرم افزار های مهندسی چرا میشه و همچنین میکس فیلم ... اما بازی به هیچ وجه با این بودحه
دو انتخاب داری
DELL 1520 - core2 dou 1.66
830.000
HP compaq 6720s
840.000
نقل قول:
به بزرگواریه خودتون ببخشید چون خیلی عجله داشتم دوباره ÷ست دادم
همون طور که قبلا ÷ست داده بودم من دنبال یه لب تاب واسه کار با مایا و نرم افزارهای مهندسی و معماری می خوام و نهایت بودجم 850000 هستش ...مدلی رو که مد نظرم هستش رو معرفی می کنم لطفا نظرتون رو بگید و اگه مدله بهتری واسه کاره من سراغ دارید کوتاهی نکنید لطفا مرسی
acer5715 820000t
cpu 2core2duo
ram 1g hdd 160
grafic 256 intel
cash 2
monitor 15
dvd
خیلی خوبه ...
اما کیفیت ساخت ایسرها زیاد خوب نیست ... اگر باگارانتی معتبر میدن خوبه
کیفیت ساخت خوبهنقل قول:
سی پی یو و رم خوبی داره و سانتاروزا هست
صفحه نمایش و طراحی خوبی داره
درایورش LS هست و امکانات جانبی مناسبی داره
سیستم نرم افزاری ریکاوری و ... خوبی داره
به قیمتش می ارزه
تقریبا میشه گفت مثل دستگاه منه و از سری SE باشه ... خیلی خوبه و جواب هم میده برای این بازیهانقل قول:
سلام دوستان.
من یک موقعیتی برام پیش اومده که میتونم یک نوع نوت بوک رو به قیمت مناسبی و آکبند خریداری کنم اما هر چقدر
در اینترنت گشتم اطلاعاتی در مورد این مدل پیدا نکردم. اطلاعات بود اما اطلاعات کلی بودند و مثل بقیه نوت بوک ها
هیچ رویو و یا بحثی در مورد این مدل نشده.
مدل انتخابی من HP Pavilion DV6829eo هست. دقیقا مدلش همینه که نوشتم.
از لحاظ سخت افزاری هم این مشخصات رو داره ...
AMD Turion 64 X2 TL-60 /2,0 GHz
15,4" WXGA
320 GB SATA harddisk
3 GB RAM
Super Multi DVD
10/100 Lan
Nvidia GeForce Go 8400M GS med 256/1535 MB
5i1 قابلیت خواندن مموری کارت ها, وب کم 1.3 مگاپیکسل و FireWire, HDMI
S-Video, Bluetooth
Windows Vista Home Premium
و قابلیت رمز گذاشتن از طریق اثر انگشت.
آیا به نظرتون این سیستم برای من که میخواهم کارهای ساده با برنامه هایی مانند Adobe Photoshop بکنم و
همچنین بعضی وقت ها هم میخوام بازی کنم بدرد میخوره؟
البته میدونم شاید بعضی بازی ها با این کارت گرافیک که داره جواب نده اما میشه راهنمایی کنید ببینم مثلا چه
نوع بازی هایی رو میشه روش نصب کرد.
مثلا Call of Duty 2 و Quack 4 و Doom3 رو میتونه جواب بده؟
ممنون...
لپ تاپ پر بازدهی هست
الن دقیقا قیمت های لپ تاپ ارزان یادم نیست ... مثلا مدلهای aspire ایسر زیر 750 هستند ...سری IBM R6 هم خوبهنقل قول:
ممنون عزيز از راهنماييت. لطفا چند مدل خوب از این مارک ها در این رنج قيمت بهم پيشنهاد کنيد . خيلی فوريه.
دوست من ، 5 ماه پيش برای خواهرم يک لپ تاپ دل خريدم به 670 . مدلش الان يادم نيست اما خيلی خيلی ازش راضی هستيم. الان هم به دليل اینکه يک مدت طولانی از بازار دور موندم آمدم اینجا تا راهنمايی بگيرم که چه مدلی بگيرم. لطفا راهنمايی بفرماييد.
اون لپ تاپ دلی هم که داستی DELL 6400-D - core dou 1.66 احتمالا بوده ... لپ تاپ های خوبی بودند اما جدیدا کیفی کارشون اومده پایین
دوستان اگر پستی جا افتاد لطفا شماره اش رو که در گوشه بالا سمت چپ پست هست بگویید
نقل قول:
سلام
یک سوال فوری داشتم !
دوستان کسی یه نت بوک سراغ نداره که بازی های Hitman Blod mony و Assassins بدون هیچ اشکال و full Graphic روش اجرا بشه ؟
لطفا :
Name
Model
Advanced
DELL
XPS M1530
core2 dou - 2.4 GHZ - 4 MB cache T7500
2~3 GB ram DDR2
160~200 GB HDD SATA
Nvidia GF8600M GT GDDR3 - 256 MB dedicate memory upto 1204MB
حدود 1.720.000 تومان
همه hp هاي چيني، سفارش آمريكا هست يا علامت مشخصي دارند؟نقل قول:
چین سفارش آمریکا ... اچ پی من هم همینه دیگه ... همه اینطورند ... کیفیت خوب و مناسبه
بايد دل رو به دريا بزنم. چاره اي نيست. مشخصات خاصي هست كه متوجه بشم طرف چقدر با انصاف بوده يا نه؟نقل قول:
سایت معلوم نیست برات چی میفرستند ... ما که همکاریم سرمون میاد چه برسه مشتری که دیگه ...!
باز هم جواب نداديد كه 6720 يا 2670 ؟ مدل هاي ديگه hp كه در رنج قيمت 1.100.000 هستند چطور؟ خوب نيستند؟
تشكر فراوان
رجیستر جان سلام
یه خبری شنیدم
من مدل Toshiba Satellite X205 رو تو سایتش دیدم،به نظر خیلی خوب میومد مخصوصا گرافیکش فقط یه چیزی یکی از آشنایان گفته اصلا توشیبا نگیر سرعتش خیلی پایینه چون طراحی مادربورد خوبی نداره
حالا بین این و 1530 کدومو می پسندی؟
register عزیز.منظورت از gb ram ddr2~3 چیه؟هر دو نوع هست؟میشه معلوم کرد؟نقل قول:
رجیستر جان کانفیگ HP Compaq 6720s را دقیق بده با قیمت در ضمن نظرت درباره IBM Lenovo چیه؟
(برای برنامه نوسی تا 850 تومن)
6720 بخرم یا 6720s
اغلب هستند ... نشانه خاصی نداره اما همه سری pavilion سفارش آمریکا هستند یعنی کیفیت خوبه ... تازه سفارش آمریکا نمایندگی اماراتش هم هست که راهنما و برچسب عربی روی قسمت های بدنه و حروف عربی روی کیبورد هست که بهتره اگر گیر آوردینقل قول:
نقل قول:
چین سفارش آمریکا ... اچ پی من هم همینه دیگه ... همه اینطورند ... کیفیت خوب و مناسبه
همه hp هاي چيني، سفارش آمريكا هست يا علامت مشخصي دارند؟
نقل قول:
بايد دل رو به دريا بزنم. چاره اي نيست. مشخصات خاصي هست كه متوجه بشم طرف چقدر با انصاف بوده يا نه؟
باز هم جواب نداديد كه 6720 يا 2670 ؟ مدل هاي ديگه hp كه در رنج قيمت 1.100.000 هستند چطور؟ خوب نيستند؟
تشكر فراوان
2670 هم ارزونه و هم سایز مانیتور پایینه ... سبک و کم حجم ... من که خودم 14 اینچی بیشتر میپسندم
سرعت پایینه ؟ به طراحی مادربرد چه ربطی داره ؟نقل قول:
جیستر جان سلام
یه خبری شنیدم
من مدل Toshiba Satellite X205 رو تو سایتش دیدم،به نظر خیلی خوب میومد مخصوصا گرافیکش فقط یه چیزی یکی از آشنایان گفته اصلا توشیبا نگیر سرعتش خیلی پایینه چون طراحی مادربورد خوبی نداره
حالا بین این و 1530 کدومو می پسندی؟
مدل های X توشیبا خیلی خوب و قوی هستند اما 17 اینچی بودنش مشکله ... من خودم قوی و ظریفتر رو به قوی تر و بزرگتر ترجیح میدم
آره ... یا 2 یا 3 گیگ رم هست ... قیمت هم 30 تومنی فرق داره ... علامت ~ منظورم یا هستنقل قول:
register عزیز.منظورت از gb ram ddr2~3 چیه؟هر دو نوع هست؟میشه معلوم کرد؟
رجیستر جان نظرت در مورد مارک suzuki چیه؟
اول ببین کدوم موجوده ... فرقی هم نداره یکی هاردش بیشترهنقل قول:
رجیستر جان کانفیگ HP Compaq 6720s را دقیق بده با قیمت در ضمن نظرت درباره IBM Lenovo چیه؟
(برای برنامه نوسی تا 850 تومن)
6720 بخرم یا 6720s
IBM جالب نیست به نسبت HP ... HP رو خیلی بیشتر ترجیح میدم به خاطر قدرت و زیبایی اش
بد نیست من مثل ایسر میدونمش از لحاظ کیفیت اما خدمات براش نیست ... مشکل اینهنقل قول:
رجیستر جان نظرت در مورد مارک suzuki چیه؟
خیلی نوکرم
دمت گرم
دوستانی که دنبال لپ تاپ قوی تا 850 میگردند جدیدا مدلهای core2 1.66 دل 1525 هم اومده با رم 1 و هارد 120 حدود 725.000 تومان با گارانتیهایمعتبر ... در کنار و زیر HP 6720 انتخاب خوبیه
اول ممنونمنقل قول:
دوم. بی ریط که نیست،خودت میگی مادربورد
یعنی میگی هر سیستمی که رم و سی پی یو و هاردو ... یکی داشت عین هم کار میکنن؟!!!!:13:(من که فکر نمی کنم، لا اقل که من که این مدته رو دسکتاپ کار کردم خلاف این مطلب بود)
registered جان تشكر فراوان
يك مدل رو انتخاب مي كنم باز مزاحم ميشم
با سلام
از کاربر محترم registered user یه سوال داشتم.
من مدتی که داشتم از این بخش اطلاعات جمع میکردم و میخوام یه xps 1530 بگیرم ولی شما تو امضاتون خیلی از hp 6650 تعریف میکنی میشه این دو یه مقایسه کنی و بگید کدوم بهتره ؟ قیمتش چنده چون با این کافیگ تو اینترنت پیدا نکردم .اگه از 1530 بهتره بگید اونو بگیرم .
سلام.من در تركيه هستم و در اينجا يك لبتاب casper به سايز 14.1 اينچ و به مشخصات زير است :
l2 cache 2 .cpu:core2duo 1.8
ram:2 gig
vga:128 intel
hd:160gig
و به قيمت ايران 762هزار تومان كه در فروشگاه و نمايندگيهاي شركت casper قرار دارد.به نظر شما بگيرم يا خير؟وسوال دوم اينكه گمرگي به ان ميخورد اگر بگيرم يا خير؟
[QUOTE=REGISTERED USER;2336341]دوستانی که دنبال لپ تاپ قوی تا 850 میگردند جدیدا مدلهای core2 1.66 دل 1525 هم اومده با رم 1 و هارد 120 حدود 725.000 تومان با گارانتیهایمعتبر ....
ميشه ادرس بدهيد؟
دوستان نظرتون در مورد hp 6755 چیه
قیمت 1200000 دارم شما قیمت ندارین تو بازار چنده؟
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/DEAR-U%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
ماردبرد های شون رو که اغلب یک شرکت میزنه ( البته چیپ و قطعا اصلیوگرنه توی شرکت های سازنده مونتاژ میشه) ... منظورم این بود که ببینی بر چه اساسی و با چه طراحی ساخته شده .... مثلا مادربرد ساخت asus یا ساخت giga توی بازار PC اگر چیپ ها یکی باشند واقعا اهمیتی داره ؟ چیپ مهمه ! چیپنقل قول:
اول ممنونم
دوم. بی ریط که نیست،خودت میگی مادربورد
یعنی میگی هر سیستمی که رم و سی پی یو و هاردو ... یکی داشت عین هم کار میکنن؟!!!!(من که فکر نمی کنم، لا اقل که من که این مدته رو دسکتاپ کار کردم خلاف این مطلب بود)
این مدل 6650 special game edition هست و فقط برای گیم و به درخوایت توی یک سری نمایندگیهای خاص برای مشتری کاستوم میشه و یک ماه بعد هم دستش میرسهنقل قول:
با سلام
از کاربر محترم registered user یه سوال داشتم.
من مدتی که داشتم از این بخش اطلاعات جمع میکردم و میخوام یه xps 1530 بگیرم ولی شما تو امضاتون خیلی از hp 6650 تعریف میکنی میشه این دو یه مقایسه کنی و بگید کدوم بهتره ؟ قیمتش چنده چون با این کافیگ تو اینترنت پیدا نکردم .اگه از 1530 بهتره بگید اونو بگیرم .
این مدل توی ایران نیست ... من از آمریکا آوردند برام
XPS M1530 قدرتش از این مدل کمتره ولی توی موجودی بازار ایران قوی ترین لپ تاپ 15.4 اینچی برای بازی هست
اسم همه لپ تاپ چینی شنیده بودم جز این ... اصلا این برند رو نمیشناسم ... چینیه دیگه عین گوشی های موبایل چینی ... اگر خراب شد نه کسی هست خدماتش رو بده نه کسی میخردشنقل قول:
سلام.من در تركيه هستم و در اينجا يك لبتاب casper به سايز 14.1 اينچ و به مشخصات زير است :
l2 cache 2 .cpu:core2duo 1.8
ram:2 gig
vga:128 intel
hd:160gig
و به قيمت ايران 762هزار تومان كه در فروشگاه و نمايندگيهاي شركت casper قرار دارد.به نظر شما بگيرم يا خير؟وسوال دوم اينكه گمرگي به ان ميخورد اگر بگيرم يا خير؟
البته شاید این برند ساخت خود ترکیه باشه ....! نمیدونم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت که خوبه ... گمرکی هم اگر بخوای قانونی بدی بله باید بپردازی ... اما به نظرم پول بیشتر بزار و یک برند معتبر مثل HP یا ACER و ... بخر
بازار پاییتخت تهران ... شرکت های زیادی در حال حاضر آوردند ... میتونید به سایت آنها رجوع کنید مثلا :نقل قول:
ميشه ادرس بدهيد؟
کد:http://www.lioncomputer.ir/notebook/dell
البته اینجا تبلیغات ممنوعه و من هم این فروشگاه رو نمیشناسم ... بزارید یکم دیگه تا شرکت های معتبر هم وارد کنند مثل زیگورات یا ... که با گارانتی های معتبر خریداری کنید
البته خود زیگورات هم دو مدل با رنج بالای 1.000.000 تومان داره
کلا این مدل ریلیز شده اما جدیدا مدلهای ارزان با کانفیگ خوب هم آمده
نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد hp 6755 چیه
قیمت 1200000 دارم شما قیمت ندارین تو بازار چنده؟
[URL]http://www.rayaneh.com/product-6496.aspx[/URL
خوبه ... قیمت خوبی هم داره از مدلهای جدیدا که در مقابل HP 6680 اومدند ... البته من حدود 1.340.000 توی آخرین لیست های همکارم قیمت دارم .... باید ببینی شاید بدون گارانتی میده یا قیمت اشتباهه !
درسته مثلا چیپها اگه یکی باشن سیستم خنک کننده چی؟نقل قول:
بیخیال این بحث فکر نکنم مال اینجا باشه:46: