من دیروز شرکت کردم
ولی نمی دونم قبول بشم یا نه:41:
سوالهای سیستم خیلی با پارسال و سالهای قبل فرق داشت
نظریه هم یک سوالش به نظرم غلط بود
با چه درصد هایی میشه تهران قبول شد؟
Printable View
من دیروز شرکت کردم
ولی نمی دونم قبول بشم یا نه:41:
سوالهای سیستم خیلی با پارسال و سالهای قبل فرق داشت
نظریه هم یک سوالش به نظرم غلط بود
با چه درصد هایی میشه تهران قبول شد؟
گرایش نرم افزار به قول این دوستمون سوالات سیستم عاملش واقعا سخت بود...... به طوری بود که من نمونه سوالاتش را حتی توی این کتابهای تست هم ندیده بودم........
به نظر من پایگاه د اده هم یک سوال غلط داشت (مهون که گفته بود کدام یک از واستگی های تابعی زیر را میتوان از این وابستگی تابعی داده شده استنتاج کرد) چون همه گزینه هاش درست بود..........
در کل من هم زیاد خوب نشد..........
سیستم عاملش واقعا اعصابم را خورد کرد...... اینقدر سیستم عامل خونده بودم آخرش هم اینجوری شد.........
سپهر جان امتحان IT چطور بود؟؟؟؟؟؟ اونم سخت بود یا آسون؟
آره موافقم
پایگاه هم یه سوالش به نظر اشتباه می آمد
شما فکر می کنید چند درصد زدید ؟
اگه موافق باشید بیاید هر کسی هر سوالی که یادش هست رو با جواب احتمالی بزاره روی سایت.
من یک سری از سوال ها رو یادم مونده.
من که فکر نکنم جالب بوده باشه نتیجش........
در مورد پیشنهادتون هم باهاتون موافقم..... فقط به نظر من بهتره اول سوال ها را گیر بیاریم و بعد در موردش صحبت کنیم... من به محض اینکه سوال ها را پیدا کردم میگذارم همین جا که با کمک شما ببینیم چه کردیم....... :دی
من معماری فقط 1 تست زدم ، همون که یک برنامه داده بود که دستورالهمل های 0 آدرسه داشت جوابش رو هم 10 درآوردم
منطقی هم 2 تا زدم دیکدر و مولتی پلکسر.
نقل قول:
من که معماری اصلا نخونده بودم...... هیچی نزدم.....
مدار هم دقیقا همین 2 تا که شما گفتید به غلاوه اون سوال که از مدار الکتریکی بود و گفته بود مدار معادلش چی میشه را زدم.......
سیستم عامل هم که با اینکه خیلی خوندم تا اونجا که یادمه فقط تونستم یک سوال بزنم.......همون که گفته بود cache 256 کیلو و هر صفحه 16 کیلو و حافظه اصلی 8 مگابایت که فکر کنم گزینه اول میشد جوابش.........
من هم کلی سیستم خونده بودم ، اصلا به امید سیستم اومده بودم سر جلسه !
البته من این سوال رو نزدم
2-3 تا دیگه روزدم
اما ساختمان داده و الگوریتم خیلی راحت بود ، تقریبا همه رو میشد زد.
فکر می کنید سوالها کی بیاد بیرون؟ من هر چقدر می گردم پیدا نمی کنم کسی چیزی گذاشته باشه.
نقل قول:
بله دقیقا.........
طراحی الگوریتم که واقعا آسون بود...... همش حفظیات بود... و همینطور ساختمان داده.........
نمیدونم والا من هم هرچی دنبال سوال ها هستم توی نت چیزی گیر نمی ارم.....
اگه چیزی یافتید بگذارید اینجا که ببینیم چه کار کردیم........
سلام..
میگم حالا که سوالا رو نمیشه پیدا کرد، هرکس سوالایی که یادش هست رو بنویسه..
سیستم یه خورده مشکل بود ولی میشد جواب داد.. به نظر من پایگاهش خیلی مورد داشت.. اینگار یکی که تازه این ترم داره پایگاه رو پاس میکنه سوالا رو طرح کرده بود.. چند تا از سوالاش چند گزینه غلط بود باید میدیدی کدوم غلط تره..
ولی در کل خیلی راحت بود.. سوال اول نظریه و سوال وابستگی تابعی پایگاه حذف میشه..
من زبان رو 8 تا زدم
ریاضی 11 تا
مشترک 21
تخصصی 12 تا (شبکه رو نزدم)
خیلی خوب زدید .
من درصد هام زیاد جالب نیست . تازه جواب ها هم هنوز معلوم نیستند که بدونم درست زدم یا نه .
ریاضی فقط 2 تا زدم.
تست ها رو درست یادم نیست که بنویسم
نقل قول:
سوال وابستگی تابعی را که کاملا موافق هستم باهاتون..... چون همه گزینه هاش غلط بود.......
به قول این دوستمون خیلی خوب زدید شما
از 80 تا سوال 56 تا را زدید........
سیستم هم برای من که خیلی سخت بود...........
خیلی ریز سوال داده بودند......
سلام دوستان عزیز
منم نرم افزار شرکت کردم بااین که گرایش اصلیم آی تی بود ولی خوب مجبور شدم به جای آی تی آزاد ،نرم افزار شرکت کنم
بااین که چند ماه از کنکور سراسری میگذشت و برای آزاد هم اصلاًنخونده بودم چون امیدی بهش نداشتم (اونایی که برای نرم افزار میخونن براشون این کنکور مشکله دیگه مایی که چندتااز درسا رو هم نخونده اومدیم سر جلسه !!!) ولی خوب به نظرم سوالاش آسون بود مخصوصا شبکه ،ساختمان داده و طراحی الگوریتم و پایگاه البته اشتباه هم فراوون داشت .
تقریبا میتونم بگم اگه این کنکورو دقیقا بعد از کنکور سراسری برگزار میکردن میتونستم بگم میشد به 99 درصد سوالاش جواب داد چون از همه دوستانمم که سوال کردم سوالا براشون خیلی آسون بوده ولی چون یه مدت ازاون آمادگی میگذشته خیلی از مطالب فراموش شده بودن.
سیستم هم اصلاً سخت نبود اونایی که گفتن سخت بوده منابعشون خوب نبوده وگرنه من خودم اون موقعی که برای کنکور سراسری میخوندم دقیقا سه تا از سوالا یی که اومده بود تو این کنکور، سوالای تکراری سال های پیش بود که اون موقع من خونده بودم ولی خوب با گذشت این زمان چند ماهه خیلیاشو فراموش کرده بودم و تو زدن تستا تردید پیدا میکردم
ولی در کل فکر نمیکردم این قدر سوالا رو راحت بدن وگرنه برای آزاد هم میخوندم .
سوالای ریاضیاتو نمیتونم نظری بدم چون اصلاً نخونده بودم برای هیچ کدومشون و هیچی نزدم !!!
بهر حال امیدوارم همگی موفق و موید باشید بچه ها و همه نتیجه ی زحماتشونو بگیرن . برای همتون دعا میکنم
برای منم دعا کنید اون هفته جوابای ارشد سراسری میاد دیگه
سازمان سنجش اعلام کرده نتایج ارشد سراسری تا 6 خرداد میاد
سوالات آی تی هم همونطور که انتظار می رفت نسبتا آسون بودن،مثل سالهای قبل
البته من زیاد نخونده بودم
اما تقریبا هرچی که خونده بودم میتونستم تستش رو بزنم
6 خرداد که خیلی دیره... این خبر کجا بود؟؟
ماکزیمم تا 30 اردیبهشت نتایج ارشد سراسری میاد..
کسی سوالای دانشگاه آزاد رو پیدا نکرد؟؟
دانشگاه آزاد کلید سوالات رو تو سایتش نمیزنه؟
6 خرداددددددددددددد؟ خیلی دیره ؟ آخه این سازمان سنجش داره چه کارمیکنه که سه ماه این جوری همه رو اذیت میکنه؟
این خبر حقیقت داره واقعا؟
این خبر رو تو سایت نصیر زده.. خوب مثل اینکه نتایج تو اردیبهشت نمیاد.. ولی امیدوارم لااقل همون 1 یا 2 خرداد بیاد، نه 7 خرداد
نتایج 2 خرداد میاد
با سلام. من یه سری از سوالات کنکور ارشد 88 دانشگاه آزاد رشته هوش مصنوعی رو تا اونجائی که ذهنم کمک میکرد، همراه با جواب درست یا جوابی که خودم توی کنکور زدم و درباره درستیش هنوز تحقیق نکردم اینجا آوردم.
امیدوارم شما سوالات و جوابها رو بیشتر و بهتر از من به یاد داشته باشید و کمک کنید تا بیشتر سوالها استخراج کنیم.
لطفا اگر من صورت یا پاسخ سوالی رو اشتباه نوشتم، تصحیح کنید و اگر سوال جدیدی به خاطرتون میاد اینجا قرار بدید. اگر هم احیانا دانشگاه آزاد هم شعور داشت و روی سوالات و یا کلید سوالات رو مثل سازمان سنجش بیرون داد، ما رو هم از محل و آدرسش مطلع کنید
نتايج ارشد اعلام شد .
اگه امكان داره دوستان رتبههاشون رو بگن و بگن چه كتابايي خوندن
ممنون
من شركت نكردم .
gh-reza ظاهرا محدودیت دانلود داشت.. به ما که نرسید دانلود کنیم، وگرنه حتما جواب میدادم.. بچه ها رتبه های سراسری تون چند شد؟؟
من 172 نرم
121 الگوریتم محاسبات
کسی میدونه کجا میشه قبول شد؟؟
سلام
من رتبه 147 نرم افزار رو اوردم
به نظرتون کجا در میام؟
زبان 11
ریاضیات 32
مشترک 45
تخصصی نرم افزار 50
میشه لطفا بگید درصد هاتون چه طور بوده ؟
من مجاز شدم اما رتبه ام خوب نیست 1900 شدم .
درصد : زبان 26
ریاضی :10
مشترک 23
تخصصی 16
لطفا درباره برنامه ریزی تون هم بگید
مال من :
زبان : 12.22
ریاضی : 11.67
مشترک : 43
تخصصی نرم 61.67
سلام
بي زحمت بگين منابع اصلي مطالعه تون چي بوده تو هر درس
اگه دانشگاه تون رو هم بگيد خوبه
ممنون
اگه دانلود نمیشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید. حتما جواب میدهنقل قول:
اگه مقدور هست يه جاي ديگه آپلود كنيد:5:
فکر کنم شبانه اصفهان رو بیاری شایدم روزانه بیارینقل قول:
من می دونم 250 نرم غیرانتفاعی شیخ بهایی اصفهان قبول شده پارسال
من IT هستم
امسال نخونده بودم مجازم نشدم
فقط فهمیدم که به هیچ وجه نباید منفی زد:31:
فقط زبان که خوندنی نبود خوب زدم 42
امسال می خوام بخونم تقریبا هم شروع کردم
اگه کسی می خواد قبول بشه از همین حالا باید شروع کنه
این سوالات ارشد آزاد 88 کامپیوتر - حالا زود بیاین جوابها رو بنویسیم
کد:http://www.4shared.com/file/111364472/89b3f017/arshad_azad_88_eng.html
با سلام
من الان سال دوم مهندسی کامپیوتر - نرم افزارم می خوام از تابستون یواش یواش برای فوق بخونم
1-منابع کارشناسی ارشد؟ اگه سر فصل ها رو هم بگین که خیلی عالی میشه
2- در مورد گرایش های کامپوتر توضیح بدین لطفا. چه درسایی می خونن. چه کارایی می تونن انجام بدن. از نظر بازار کار و ...
3- من آزاد تهران شمال می خونم تو دانشگاه ما معمولا هم کم درس میدن هم سطح پایین می خوام ببینم از رو چی بخونم؟ کتاب خوبی سراغ دارین؟
ممنون:40:
دوستان، اگر آزمون ارشد آزاد 88 کامپیوتر شرکت کردین، به من ایمیل کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حاوی اطلاعات مهمی در مورد کنکور ارشد آزاد امسال هستم
سوالات را دارم و کلید را میخواهیم با هم پیدا کنیم و در مورد قبولی و تراز و در صد صحبت کنیم
من حاوی اطلاعات مهمی در مورد کنکور ارشد آزاد امسال هستم
به من ایمیل کنید:
دوستان من، پاسخ بسیاری از سوالات ارشد آزاد 88 را دارم، با من تماس بگیرید:
دوستان، کارنامه های کنکور ارشد آزاد کامپیوتر سالهای قبل را دارین یا نه؟
برای قبولی در آزمون ارشد آزاد کامپیوتر، چه درصدهای ریاضی، مشترک، تخصصی، لازمه؟من یه نفر رو میشناسم که در آزمون سراسری این رشته حتی مجاز به انتخاب رشته هم نبود و لی آزاد ارشد همین رشته قبول شد
دوستان، فکر میکنید درصدهای قبولی برای ارشد دانشگاه آزاد چقدر میتونه باشه
ارادت دارم حضور همه دوستان، خواهشن در بحث شرکت کنید
تراز قبولی آزاد مسلمن از سراسری پایین تره اما چقدر؟
بیشتر تلاش کنید تا بیشتر نتیجه بگیرید