:13:نقل قول:
به هر حال ممنون
Printable View
:13:نقل قول:
به هر حال ممنون
بعضي از مدلهاي دي وي دي رايتر سوني اينجوري هستننقل قول:
شايد مشكل شما هم همينطور باشه كه بعضي از دي وي دي ها رو نميخونه
از خود شركت وارد كننده اون پرسيدي مشكلش چيه؟
ببين اپتيك اين مدل دي وي دي رايتر به صورت انبوه وارد ايران نميشهنقل قول:
تا جائيكه حتي شركت وارد كننده هم الان اپتيكش رو نداره
تو ميتوني بگردي يه اوراقيشو پيدا كني شايد اپتيك اون به دردت بخوره
ولي اگر تهران هستي بگو چندتا آدرس بدم بهت شايد اونها داشته باشن
بده تعميركارها قسمت مكانيكشو برات سرويس كنننقل قول:
آقا تهرانم دستت درد نکنه خیلی بهش احتیاج دارم ممنون میشم آدرس ها رو بدی.نقل قول:
پاساژ ايرانيان و پاساژ پارسيان طبقات همكفنقل قول:
چند تا تعمير كار خبره دارن
رایتر بنده بعد از رایت با سرعت بالا 52 ! دیگر قادر به خواندن و رایت ه هیچ سیدی ای نیست . فریمور آن را هم آ÷دیت کردم مشکل حل نشد ... آیا مرخصه؟
تکراری ...repeated
رایتر بنده بعد از رایت با سرعت بالا 52 ! دیگر قادر به خواندن و رایت ه هیچ سیدی ای نیست . فریمور آن را هم آ÷دیت کردم مشکل حل نشد ... آیا مرخصه؟
asus 52-32-52
cd writer
[quote=R_M_1002;2497567]رایتر بنده بعد از رایت با سرعت بالا 52 ! دیگر قادر به خواندن و رایت ه هیچ سیدی ای نیست . فریمور آن را هم آ÷دیت کردم مشکل حل نشد ... آیا مرخصه؟[/quote
با جمله بندي مناسب تر سوال خودتونو مطرح كنين
من یه dvd riter liton 8 ماه پیش خریدم .
1 هفته هست که وقتی میخوام چند فولدر فیلم باهاش رایت کنم بعد از رایت فقط فولدر 1 رو نمایش میده . البته برا رایت image dvd هیچ مشکلی نداره ولی مثلا 5 فولدر 700 m رو به صورت دیتا رایت کردم ولی فقط 1 فولدر رو باز کرد اصلا وقتی dvd رو میزاری صدای دور گرفتن dvd نمییاد .
اگه میشه یه کمکی کنید .
dvd رایتر دوستم رو گرفتم مشکلی نبود پس اشکال از pc نیست .
کسی از دوستان میتونه Firmware LITE-ON DVD RW LH-16AIP رو برام بزاره ما با اون روشی که دوستمون گفت هرکاری کردیم پیدا نکردم .
فريم ويرش رو آپ تو ديت كن اولنقل قول:
بعد اگر مشكلت حل نشد دوباره بگو
میتونی فرم ویرشو برام پیدا کنی از اون روشی که گفته بودی سرچ کنیم نتونستم .نقل قول:
گشتم چيزي پيدا نكردمنقل قول:
یعنی بفرستمش گارانتی دیگه .
راستی گارانتی سازگار سیستم چجوریاست ؟
هیچکس همچین مشکلی براش پیش نیومده .
سلام دوست عزیز
اگر دوتا درایو داشته باشیم که یکیش سی دی رایتر و دیگری دی وی دی رام باشه و یکدونش لنزش خراب بشه و دیگری موتورش. میشه موتور اونی که لنزش خرابه رو بزاریم روی اونی که موتورش خرابه؟
منظورم از موتور همون آرمیچر است.
نقل قول:
بفرست
هيچي شاخ و دم ندارن تا اونجايي كه من ميدونم
معمولا همچين كاري نميكنننقل قول:
و عملي نيست
سلام
من يه مدتيه سي دي رامم وقتي سي دي مي زارم توش مي نويسه لطفا سي رو بگذاري با اينكه سي دي توشه.
دوستان سلام
من یه DVD-Rom دارم که درش یا باز نمیشه یا اگه باز شد بسته نمیشه!!!
یعنى وقتى کلید خروج روی DVD-Rom رو میزنم ، درایو میخواد باز بشه اما انگار به چیزى گیر میکنه
ویا وقتى میخوام ببندم سریعا به بیرون رانده میشه
ناچارم براى باز کردن از سوزن استفاده کنم و براى بستن از زور ماهیچه!!!
من خودم فکر میکنم مشکل احتمالا از آهن رباى داخل درایو باشه
چطورى میتونم این مشکل رو حل کنم
ممنون
سلام . من یه dvdwriter benq دارم که 16x هست . این درایو من یکی در میون یا دوتا در میون dvd ها رو می سوزونه. (معمولا توی 5% یا 40-50% ارور می ده) . چه کار کنم .ایا لنزش خراب شده؟ بهتره تعمیرش کنم یا یکی دیگه بخرم؟ اگه تعمیر بشه عین اولش میشه ؟ با تشکر
آهن رباى داخل درایو ???نقل قول:
بده يه تعمير كار ماهر مكانيكشو سرويس كنه
لنزش پيدا نميشهنقل قول:
دوستان سی دی رایتر من هر چی سی دی داخلش می زارم نشون نمیده مشکل از کجاست؟ ممنون
نقل قول:
قسمت هاي قبلي رو خوندي
توضيح كامل داده شده
اونها رو بخون اگر مشكلتو نتونستي حل كني دوباره بپرس
با سلام
هر چی گشتم تاپیک مناسبتر برای این سوال پیدا نکردم.
مدل Lite-On LH-20A1L رو از کدوم فروشگاه تهران میتونم گیر بیارم؟ این دیویدی رایتر رو سازگار ارقام گارانتی کرده (توی تبلیغاتش دیدم ولی تو سایتش نیست!)
سلام
من یه سی دی رایتر ال جی دارم. از جمعه که ویندوز رو عوض کردم دیگه کار نمیکنه
توی محیط ویندوز اصلن کار نمیکنه ولی موقع بوت شدن سیستم اونجا که سی درایو ها رو چک میشن وقتی سی دی توش باشه شروع به خوندن میکنه ولی در ویندوز اصلن
چیکارش کنم؟
راستی من یه احتمال میدم ببینید ممکنه از این باشه:
من از Norton Ghost برای نصب ویندوز استفاده میکنم این ایمیجی که داشتم مال وقتی بود که سی دی رام و رایتر داشتم
حالا که دی وی دی رایتر و سی دی رایتر دارم هم از همون ایمیج سابق استفاده کردم. ممکنه از این باشه؟
اینم بگم که dvd writer به خوبی کار میکنه
نقل قول:
جناب محترم glc_engineer
شما فقط بلدي همينجوري يك Reply زير هر پست بزني! اين چه راهنمايي مسخره اي هست كه شما مي كني؟ اگه ميدوني جواب بده، اگه هم نمي دوني چرا هي Reply الكي ميزني به هر پستي؟! يعني ميگي اون آقا نميدونه و عقلش نميكشه كه بايد ببره به تعميركار نشون بده!؟!
دو تا حالت داره!
1 - يا عشق اينو داري كه به هر پستي Reply بزني كه اون امضات پايين هر پست باشه بگن تو چقدر فعالي!
2 - يا خودت تعمير كاري داري اينترنتي واسه خودت مشتري درست مي كني كه جاش اينجا نيست! ببين عزيز جان، بزار يه مثال واست بزنم! مثلا" برو تو سايت Tuningtalk.com كه يك سايت تخصصي واسه خودرو هستش! اونتو يه عالمه از اساتيد خودرو هستن كه اگه يكي مثلا" يه 206 داشته باشه كه خوب شتاب نداشته باشه يا بخواد رنگ پشت كيلومتر ماشينشو عوض كنه، با اينكه پولش 20 تا 30 هزار تومنه و خيلي ها تو اون سايت مغازه كه اين كاره ميكنن، ولي هچكس آدرس نميده و يا جواب چرت و پرت! يك فايل Pdf عكس دار ميزارن اونجا و به ملت ياد ميدن كه چجوري اين كارو مجاني بكنن!!!
حالا اگه اين آقا اشتباهي گفت آهن ربا و با اون علامت سئوال هايي كه گذاشتي يعني ميدوني مشكل چيه، بهتره واسش توضيح بدي! شايد هم واسش يه پيام خصصوي زدي و آدرس مغازتو فرستادي! :27:
دوست عزيزنقل قول:
به احتمال زياد مكانيك اون كثيفه، اگه خودت ميتوني بازش كن، مكانيك رو تميز و روغن كاري كن، خوب نشد بايد تسمه كشي اونو عوض كني، زيادم گرون نيست! :20:
اگه هم نتونستي بده سرويس كارهاي ماهر تو اين سايت واست تعمير كنن! :31:
سلام
من از وقتی مادربردم رو عوض کردم(p4p800x به p5k/epu) سی دی رامم دچار مشکل شده یعنی کندتر شده سرعت خوندنش یا کپی اطلاعات سی دی به هارد کم شده موقع کار هم اولش یه صدای تیک ازش میاد مدلش هم asus s400/a مشکل از کجاست و راه حل چیه؟ توضیح دیگه ای هم خواستید بگید.(کابلشو تازه عوض کردم و مطمئن هستم سالمه)
لطفا یه راهنمایی کامل بکنید
با تشکر
سلام دوستان dvd rom\cd rw من وقتي ديسكي رو تو اون ميذارم اولش يه tittle discميبرسه بعد ميخواد ديسك رو فرمت كنه يه بار ok زدم يه سي ديmp3 رو فرمت كرد_ ديكه اون سي دي توسط كامبيوتر خونده نمي شه (بنجره خالي باز ميكنه) ولي روي دستكاه سي دي خونه كار مي كنه حالا من جيكار كنم برا سي دي رايترم و اطلاعات اون سي دي رو جطور بازيابي كنم?
dvd rw من بعضی dvd ها رو نمی خونه dvd ها سالم هستند خط و خشی ندارند
مشکل از کجاست ؟ یعنی ضعیف شده ؟ تعمیر میشه ؟
دوستان من با يك مشكل بسيار عجيب برخورد كردم......!!!لطفا هرچه سريعتر به دادم برسيد......
من در حال حاضر 3 cd rom ASUS 40x دارم كه يكي از اونها بردش سوخته.....و يكي كاملا سالم و ديگري اپتيكال اون ضعيف شده بود
من ديشب اومدم و اوپتيكال رو از روي سي دي رام سوخته باز كردم و روي اوني كه اپتيكالش ضعيف شده بود انداختم وقتي كه به سيستم وصل كردم ديدم كه سيستم cd rom رو ميشناسه اما cd رو نميخونه و پيغام please insert the disk..... رو ميده!!!!
بعد كابلي كه به اپتيك وصل ميشه رو با دقت وارسي كردم اما مشكلي نداشت(از نظر قعطي اتصالات و كابل!!)
بعد اپتيكي كه ضعيف بود (اما كار ميكرد ) رو جايگزين كردم و باز هم همان پيغام......
رفتم سراغ cdrom كه كاملا سالم بود و اونو بازش كردم و با دقت عمل كردشو نگاه كردم و ديدم كه اپتيك اين روشن و خاموش ميشه اما اون دوتا قبلي اصلا نوري ندارن!!!!
با دقت فراوان كابل مربوط به اپتيك رو جدا كرده و اپتيك سالم رو جايگزين كردم....ولي باز هم پيغام please insert the disk.......اپتيكال سي دي رام سالم رو روي سي دي رام سالم انداختم و با كمال تعجبباز هم همون پيغام ظاهر شد....!!!!!
اپتيكال دو سي دي رام قبلي رو روي سي دي رامي كه سالم بود انداختم اما باز هم همون پيغام......
دارم ديونه ميشم!!!
آخه چرا اينجوري شده؟؟؟الان من موندم و 3 اپتيكال و 3 cdrom كه.....اوني كه سالم هم بود ......
اصلا مثل اينكه كابل اپتيك رو جدا كني و بعد سر جاش قرار بدي ديگه كار نمي كنه..!!!!
من قبلا اين كارو كرده بودم اما براي NEC و مشكلي به وجود نيومده بود اونم به اين شكل!!!!
لطفا سريعتر كمكم كنيد
سی دی رایتر من سالم بود حتی یک ماه پیش باهاش 15 تا سی دی رایت کردم و هاردم را خونه تکونی کردم.
اما یه مرتبه نمیدونم چش شده هیچ سی دی را شناسائی نمیکنه یعنی میشه باهاش سی دی ها را خوند ولی رایت نمیکنه و وقتی میخوایم رایت کنیم درش باز میشه و اخطار میده که یه سی دی خالی بزارید توی درایور ، با هر سی دی هم که امتحان میکنم این مشکل را داره.
رایتر هم ایسوز 52 ایکس هست.
ویندوزم را هم چند بار عوض کردم ولی درست نشده.
میشه منو راهنمائی کنید؟
اتفاقا ، من هم دقیقا همین مشکل رو دارم.نقل قول:
دوستان سلام
من یه مشکل با Burn یه دی وی دی دو لایه (DVD 9 یا DVD+R DL) دارم
درایو من Sony DRU-840A هست،و با برنامه نرو رایت می کنم.دی وی دی که ایندفعه استفاده کرده بودم HP بود و 5000 تومان پولشو دادم و فکر می کردم بهترین باشه..با سرعت 2.4 رایت کردم.اولین باری بود که با درایوم 9 رایت می کردم،که همین بار اول وسط کار ارور داد و سی دی من سوخت.اگه میشه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم.
كسي نيست كه جواب ما دونفر رو بده؟؟؟؟نقل قول:
لطفا اگه ميشه سريعتر آخه مشكل حياتي...اورژانسي.....فوري......
نقل قول:
یه راهنمایی
دیگه از سیدی رامت استفاده نکن
یه دی وی دی رایتر ساتا بخر قال قضیه را بکن
ببین من ناقص العقل نگرفتم منظور دقیقت چیه میشه واضح تر بگینقل قول: