چقده مشکل!ولی کسی نیس که به داد ما برسه
Printable View
چقده مشکل!ولی کسی نیس که به داد ما برسه
نبود؟
کجایند مردان این انجمن
سلام
من یه هارد اکسترنال مکستور دارم . این هارد رو وقتی با کابل usb به ورودی تلویزیون lcd و یا ورودی کیبورد کامپیوتر وصل میکنم شناسایی نمیشه . چراغ هارد روشنه و دائم بوق ممتد میزنه!!!
ولی وقتی به ورودی پشت کیس و یا به ورودی ----- وصل میکنم شناسایی میشه . بنظر شما مشکل با کیبورد و تلویزیون رو چطور میشه حل کرد؟
سلام دوستان من ازتون تقاضاي كمك دارم
من متاسفانه يه فلش 600 گيگ از بانه خريدم و اين طور كه تو اين چند وقت فهميدم تقلبيه ولي دوستم كه دقيقا فلش منو داره مي گه اين فلش تا 40 گيگ قابل استفاده هست و منم سعي كردم با استفاده از چند تا نرم افزار حجم واقعيشو بفهمم
ولي فلش به كلي هنگ كرده و حتي فرمت هم نمي شه يكي نيست كمكم كنه تا هم اينو فرمتش كنم هم حجم اصليشو بفمم:19:
باز من تو این فروم یه سوال کردم و باز طبق معمول هیچ کس نیست یه جوابی بده:41::19:نقل قول:
من چند تایی هارد اکسترنال استفاده کردم هیچ کدوم بوق نمیزند. احتمالا منظورتون بوق زدن سیستم بوده.
هارد اکسترنال شما چه نوعی هست؟ دسکتاپی یا پورتابل (اگه ترانس خارجی داره و بزرگ و سنگینه میشه دسکتاپی ولی اگه ترانس خارجی نداره و کوچک و جیبیه میشه پورتابل)
تا مورد بالا مشخص نشه کمک زیادی نمیتونم بهتون بکنم. ضمنا منظورتون رو از "جای کیبورد" نفهمیدم. در کامپیوتر فقط ورودی های PS2 قدیمی مخصوص کیبورد بودند و هارد های اکسترنال همگی به USB وصل میشن. منظورتون دقیقا از جای کیبورد چی بود؟
در مورد هاردهای مکستور شما یه برسی کن ببین پسورد روی هارد نگذاشتی یا نه. مثلا ببین هاردت روی یک سیستم غریبه بدون نصب نرم افزار مربوطه هم قابل شناسایی هست یا نه ممکنه نشناختن در تلوزیون هم به علت پسورد باشه. شاید هم این حچم هارد شما براش قابل شناسایی نباشه و برای تلوزیون عمدتا باید از مموری های پر ظرفیت استفاده میشه.
عرض سلام و خسته نباشید
من فلش 8 گیگ Transcend خودم رو با برنامه JetFlash Online Recovery فرمت کردم ( این برنامه مخصوص فلشهای Transcend است) که متاسفانه بعد از پاپان فرمت دوتا درایو ایجاد شده . یعنی وقتی فلش رو به usb می زنم دوتا درایو میاره یکی درایو J که اسمش هست securedrive با حجم 2 مگ و دیگری K که همون درایو اصلی فلش هست. لازم به ذکر که درایو securedrive نه فرمت میشه و نه میشه فایلهای توش رو پاک کرد.
آیا راهی هست که دوباره مثل قبل فقط یک درایو بشه ؟ آیا برنامه ای هست که بشه کل فلش مموری رو دوباره فرمت کرد؟
ممنونم
سلام بر دوستان عزيز
من يه مشكلي داشتم
البته تو چند صفحه قبل يكي ديگه از دوستان هم همين مشكل رو داشت كه متاسفانه به جواب نرسيده بود
دوستان من يه مدتي كه وقتي فلش رو به سيستم ول ميكنم با پيغام
Usb Device Not Recognized
مواجه ميشم
اگر در اين زمينه كمكم كنيد ممنون ميشم.چون اطلاعات رو فلش خيلي برام مهمن و من فعلا نميتونم بهشون دسترسي د اشته باشم
خيلي ممنون
با تشكر
اولا به پروتهای جانبی کیس نزن. به پورتهای مادربورد که پشت کیسه مستقیما وصل کنی بهتره.نقل قول:
دوما یه خورده فلشت رو عق جلو بزن ببین در حالت های مختلف شاید وصل شد. مثلا تا ته نده تو یه ذره بزار بیرون باشه ببین جواب میده یانه.
سوما یه کمی نوک فیش یو اس بی رو با دستت فشار بده که فشرده شه و محکم به پورت مادربورد وصل بشه.
هر سه راهی که گفتم برای اینه که اتصال فلش به پورت یو اس بی محکم تر باشه چون معمولا این پیام به غیر ار نبودن درایور به همین مساله ربط داره. درایور ک فکر نمیکنم اصلا داشته باشه چون فلشه دیگه. پس همین نویز اتصاله که مشکل ایجاد کرده.
سلامنقل قول:
دوست عزیز هارد اکسترنال من هم همین وضعیت رو داره
به نظر من به خاطر مقدار جریانی هستش که نیاز داره و این جریان رو نمیتونه از usb کیبورد یا تلوزیون بگیره
هارد من ختی برای dvd player هم پاسخگو نیستش ، اما فلش مموری به راحتی میتونه کارکنه
سلامنقل قول:
غیر از کارهایی که دوستمون گفت ، اگه جواب نداد ، یه بار سیستم رو خاموش کن و اونو کلا از برق بکش و باطری داخل کیس رو در بیار و بعد چندبار دکمه پاور رو در حالت خاموش فشار بده تا مطمئن بشی که هیچ برقی تو سیستم باقی نمونده.
با این کار تنظیمات سیستم به حالت پیش فرض بر میگرده و اگه فلش رو به سیستم وصل کنی از اول شروع میکنه به شناختن درایور اون. فکر کنم این کار جواب بده
موفق باشی
سلام من یک فلش مموری transcend-16GB دارم که راحت اطلاعات میشه روش ریخت ولی بعد از اینکه اونو از سیستم جدا میکنی دوباره وصلش میکنی اطلاعات قابل خواندن نیست یعنی وقتی روی یکی از فایل های داخلش کلیک میکنی باز میشه ولی وقتی سراغ بقیه اطلاعات میری هیچکدوم قابل خواندن نیست یعنی سیستم ارور میده که فایل خراب است...!!!!
اول فکر کردم که ویروسه اما بعد از چندبار فرمت کردن و امتحان کردن روی سیستم های مختلف و کلی ویروس یابی هنوز همین مشکل داره...:41:
لطفا کمک کنید...
این فلش مموری رو برات از بانه آوردن ؟نقل قول:
سلام
بعضی اوقات فلش و ام پی تری پلیرم سیفلی ریموو نمیشه . مشکل از کجاست؟
ویروسی هم نیست!
با تشکر . هارد پرتابله . صدای بوق از خود هارده نه کیس و سیستم. بعضی از کیبوردها پورت usb در کنار خودشون دارن مثل کیبوردی که من استفاده میکنم. هیچ پسوردی هم روی هارد نگذاشتم. حجم هارد 160 گیگ:10:نقل قول:
کسی نیست ؟نقل قول:
یه برنامه مخفی داره بارم کار میکنه
اکسپلورر رو به طور کامل از تو تسک منیجر ببند دوباره باز کن درست میشه
---------- Post added at 07:36 AM ---------- Previous post was at 07:33 AM ----------
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اقا این کارا چیه میکنید ؟!اینطوری بدتر سیستمم میپکه !
این فلش اقا که پیغام میده شناسایی نمیشه چیپ کنترلرش سوخته باید چیپش عوض شه اطلاعاتشم برمیگرده.
سلام
دوستان خسته نباشید
من یک مموری کارت Micro Sd 4gig دارم مارک SanDisk
که از دیشب قاتی کرده نه باز میشه نه فرمت میشه و از همه جالب تر حجمش شده 30mb !!!
به ترتیب از ارورهایی که داد عکس گرفتم میزارم تا شاید شما بتونید کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تو cmd و Computer managment هم رفتم نشد فورمت کنم
خواهشا کمکم کنید
مرسی
من فقط میتونم پیشنهاد بدم که با سی دی بوت ابل paragon یا acronis هم تست کن و اگه ظرفیت درست نشده معلومه مشکل داره و باید ببری گارانتی.نقل قول:
فرق مابین سی پی یو 430 و3 سلرون درچیست؟ و کدام یک قویتر و بهتر است ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
اول ممنون بابت کمکتون
ولی از تو بوت رم ریدر رو نمیشناسه داداش :41:
اقا تبریک میگم مموریت تقلبیه
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم. فلش مموری رو که وصل می کنم به سیستم درایوش هی میاد و میره خیلی سریع ناپدید میشه دوباره سریع میاد نمیمونه که حتی فرمت یا کار دیگه کنم. به نظر شما چکار کنم؟
فقط یه بار موند من فرمت کردم آخرش که رسید زد windows unable to complete format
مرسی
سلام .هارد اکسترنال من دسکتابی و تا امروز مشکلی نداشته امروز سیم هاردکشیده شد و قطع شده الان که به کامپیوتر وصل میکنم بوق می زنه و کامپیوتر نمی شناسه اونو.الان اطلاعات من پاک شده یا نه. یکی کمک کنه!
سلام یه فلش دارم نه میشه فرمت کرد نه میشه چیز ریخت نه میشه کپی کرد
فقط میشه چیزایی که روش هستو خوند!
اخطار زیرو میده
ran-ps. com/view.php?filename=947flash.jpgکد:http://up.i
ممنون میشم کمک کنید
ميشه يكي بگه چه جوري ميتونم فلشم رو باز كنم!
كنترلر فلشم سوخته!!
فلش من با اینکه فرمت میشه و حافضه هم خالی میشه ولی بعد از انجام این مراحل بازهم نشون میده که یک گیگ اشغال هست
می خواستم ببینم این ویروس خاصیه؟مربوط به چی هست؟
وپیشنهاد شما چیه؟
از چه نرم افزاری استفاده کنم؟از چه آنتی ویروسی ؟
ممنو میشم پاسخمو بدید
من یک مموری m2 سونی دارم
وقتی وصلش میکنم به سیستم اصلا نمیشه فایلی رو پاک کرد یا رم را فرمت کرد فقط ارور write protected رو میده
چیکار کنم
کسی نیست کمک کنهنقل قول:
شدیدا به کمک احتیاج دارم
منم دقیقا همچین مشکلی دارمنقل قول:
میشه فایل ها رو کپی کرد ولی نمیشه پاک کرد یا اطلاعات جدید ریخت یا فرمت کرد :41:
یه راهنمایی کنید ما رو :10:
آره دقیقا مال من هم اینطورهنقل قول:
اما فکر کنم کسی نیست که اینجا کمک کنه :2::2::2::2::2::2:
سلام من یه رم 4 گیگ میکرو اس دی دارم که وقتی تو گوشیم که ان 85 نوکیا هستش میزارم مشکلی نداره ولی وقتی میزارم تو رم ریدر سیستم هنگ میکنه و سعی کردم که با برنامه های مختلف فرمتش کنم اما متاسفانه فورا سیستم هنگ میکنه و با گوشی هم که میخوام فرمتش کنم حدود نیم ساعت زمان میبره تا فرمت بشه لطفا منو برای برطرف کردن این مشکل راهنمایی کنید
با سلام به اساتید عزیز
من یک Memory Stick Pro Duo 4G سونی دارم که برای دوربین دیجیتالم است
چند روز پیش وقتی داشتم عکسهای دوربین رو می دیدم مموری قاط زد و گفت که نمی تونه فرمتش کنه!
با ویندوز 7 هم هر کاری کردم فرمت نشد (هر راهی توی فرومها گفته بودند انجام دادم) ویندوز مموری رو می شناسه و می گه باید فرمت بشه ولی تا می گی فرمت کن ارور می ده!
اگه دوستان بتونن کمک کنن ممنون می شم کلی فیلم و عکس داخل مموری دارم
لطفا کمک کنید. :41::19:
با تشکر
سلام دوستان
من یه رم 8 گیگ SD دارم که گوشش شکسته ولی تو دوربین خودم و رم ریدر جواب میده ولی
تو دوربینها ی دیگه که میزنم اصلآ نمیشناسه کسی میدونه آیا میشه قاب یا پوسته رویی این رم ها رو عوض کرد ؟
:5::40:
با اين برنامه ببينيد فرمت ميشه
Flash Memory Toolkit Pro 1.22 full
کد:http://www.4shared.com/file/7xN6Bzlw/Flash_Memory_Toolkit_Pro_122_f.html?start=
کسی نمیدونه شکستگی رو میشه درست کرد یا نه :5:نقل قول:
سلام من یه فلش 16GB kingmax دارم وقتی می خوام فرمتش کنم ویندوز error : windows was unable to complete the format میده
نمی دونم چی کار کنم ؟
به فروشگاهی که خریدم زنگ زدم گفت بیارش ببینمش البته گارانتی lifetime داره آواژنگ خواهشا سریع جواب بدید .
سلام دوستان
من یک مموری گوشی m2 دارام که گوشیم دیگه اوو نمیشناسه وپیغام memory corrupted میده
کامپیوتر هم به همین شکلplease insert disk drive میده
چاره کار چیه؟
با سلام من فلش 8گیگ میکرو اس دی دارم که یک دفعه شناسایی نمی شود و تا داخل سیستم می گذارم میخواد فرمت کنه و فرمت هم میکنم شناسایی نمیشه چون اطلاعات روش دارم میخوام اونهارو برگردونم . خواهش میکنم کمکم کنید . با سپاس
دروود بر شما .... عزيز من يك فلش مموري مدل.. sony vaio 16 گيگ دارم هر كاري ميكنم فايل ها در فلش ذخيره نميشه ...مثلا تا 2 گيگ فايل ذخيره ميشه ولي وقتي فلش را در ميارم و دوباره وارد ميكنم ذخيره نميشه چند بار فرمت هم انجام دادم باز ذخيره نشد ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد با تشكر دوست عزيز..........