حسين من اگه خواسته باشم آيكن هام برگرده مثل اولش چي كار كنم؟
Printable View
حسين من اگه خواسته باشم آيكن هام برگرده مثل اولش چي كار كنم؟
باید واقعا از hmr007 یه تشکر ویژه کرد:20:
.
آقا حسین شما با برنامه ++XS کار کردید.
.
.
.
چه جوریاست. . .
بعدن فايل اورجينالش رو ميزارم.نقل قول:
خواهش ميكنم دوست عزيز.نقل قول:
اين هك كه با ++XS انجام نشده. زياد با ++XS كار نكردم.:13: :46: توي كلوپ P990 چند صفحه اخرش رو بينيد اموزشش رو گزاشتم همرا با دانلودش
WALKMAN 2.0 mod for p1,m600,p990 by dark Skeleton
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بالاخره آمد! اما هنوز جا هست که Walkman 3 را هم بر روی گوشی های دیگر ببینیم. اما این Walkman 2 که برای W950 بود روی p1 , p990 , m600 جواب داد و در حال حاضر در اختیار شما قرار گرفت.
این دیگه تنها یک اسکین نیست، خود نرمافزار Walkman 2 هست.با همون ظاهر و کارایی و حتی انیمیشن بک گراندش.
دوستان کاری که میکنید فایل dark_skeleton-walkman2.0_mod_for_m600i-p1i-p990i_EN.rar را دریافت و همه را پس از هک گوشی در درایو C خودتان کپی میکنید
با تشكر از دوست خوبم شهرام در سايت uiqarena
اگه از نارنجي خوشتون نمياد ، تم مشكي هم در فايل BlackWALKMAN.rar هست.
ويرايش:
اين واكمن روي P990 چند تا مشكل ريز و داره كه شما با جايگزين كردن فايل Skin For P990 Without Problem ديگه اون مشكلات رو نخواهيد داشت.فيال ضميمه شده.
سلام به دوستان عزیز
Walkman 2 خیلی خوب ولی منتظر Walkman 3 هستیم . یه سئوال: میشه دوباره playr گوشی را به حالت اول خودش برگردوند ؟ نسخه سیمبیان w960 با p990 یکی هست ؟
walkman 2 چه فرقی با پلیر خود گوشی(p990) داره؟؟
فرمتهای بیشتری رو پخش می کنه؟
دیگه چه فرقهایی داره؟؟
نقل قول:در حقيقت اين واكمن به جاي پلير خود گوشي جايگزين نميشه و به عنوان يك پلير نصبي ميره تو ليست برنامه ها. ولي دقيقا مثل واكمن گوشي W950 عمل ميكنه.پس شما ميتونيد با پاك كردن فايلهايي كه كپي كرديد به حال قبل برگرديد.نقل قول:
نه فقط طرز كارش تغيير ميكنه.ميتوني به اهنگها Rate بدي يا حالتش رو به ملايم و .. تغيير بدي.نقل قول:
فرمتهای بیشتری رو پخش می کنه؟
ویرایش:
این هم کارکرد هر کلید در واکمن 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
برم walkman 2 رو بریزم ببینم چی میشه.
.
.
.
.
.
.
.
.
چیز خوبیه
همونطور که حسین گفت میشه به اهنگها Rate بدي يا حالتش رو به happy , sad , energetic , chilld تغییر بدی sleep و چیزهای دیگه ای هم داره در کل خوبه.
فقط یه مشکل داره play و stop نداره
اینو نمیشه کاریش کرد؟
من میخوام اسکینش رو به blackwalkman تغییر بدم ولی نمیشه
یعنی نمیشه تو فولدر private فایلی رو کپی کرد.
از این پلیره چطوری باید exit کنی. نمیشه که !
مثل W950 دکمه های Next,Perv,Stop و غیره روی صفحه کلید تعبیه شده.ولی دقیق نمیتونم بگم کدوم دکمه چیکار مکینه.نقل قول:
blackwalkman حقیقتش هنوز امتحان نکردم.
خوی این خصوصیت واکمن و پلیرهای SE هست که exit نداره. شما میتونید آهنگ رو stop کنید و سپس دکمه Back گوشی یا روی صفحه رو کلیلک کنید.نقل قول:
راستی من الان w950 دم دستم نیست. توی واکمن W950 چند نوع حالت انیمیشن بگ گراند بود؟این که گزاشتم 5 تا داره.w950 هم همینطوره؟
ايول بابا عجب
واكمن هم حال ميده ها
حسين جان دمت گرم
خيلي ممنون
این هم 2 تا پک از آیکنهای گوشی iPhone برای P990
البته روی w950 و M600 هم تست شده و مشکلی نداره
تو w950نقل قول:
مثل W950 دکمه های Next,Perv,Stop و غیره روی صفحه کلید تعبیه شده.ولی دقیق نمیتونم بگم کدوم دکمه چیکار مکینه.
blackwalkman حقیقتش هنوز امتحان نکردم.
دکمه ها اینطورین
اعداد یک=perv
دو= stop/play
سه= next
راستی حسین جون واکمن 3 را برا w950 نداشته بیدی؟؟
سلام حسين جان
بازم ممنون!
ولي تو پستت 2 تا فايل واسه آيكون گذاشتي كه ظاهرا عينه همن !
ولي كودوم واسه M600i هست؟
حسين جان اسکرين شات از اين پک نداشتى؟نقل قول:
اگه بزارى ممنون ميشم.
موفق باشيد.
ميتونين يه كاري كنين كه Cda گوشيمو عوض كرد با اين هك يا نه؟
ميخوام قديمي ترش كنم تا بشه تا بشه آپديت كرد!!!
من فكر كنم بشه يه كاريش كرد ها!!! ولي نميدونم جطوري!!!
آخه وقتي تونستين وارد سيستمه گوشي شين يعني همه كار ميتونين بكنين!!!
شرمنده. من عكس گزاشته بودم ولي مثل اينكه سايتي كه عكسها روشه فيل- تر شده.نقل قول:
من جاي ديگه آپلود ميكنم كه مشلي نداشته باشه.دوباره پستها رو نگاه كنين
هر دونقل قول:
نه عزيز.نميشه.نقل قول:
اون كار نياز به تغييرات روي آيسي سخت افزاري گوشي داره ولي اينكارهايي كه اينجا انجام ميديم همش نرم افزاريه.
حالا دقيق مطمئن نيستم ولي فعلا كه نميشه.
دكمه هاي كنترل اهنگ روي صفحه كليد P990 :
3و4 : آهنگ قبلي
7و8 : آهنگ بعدي
5و6و كليد فاصله : Play و Pause
GوH : استپ Stop
M : ميني مايز Minimize
روش M600 و P1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین جون بی کار شدی فایل های اریجینال W950 را بذار .آخه گوشیم خیلی بی ریخت شده.آیکن ها
نصفیش سبزه نصفیش فابریکه!
نقل قول:
دوست عزيز سلام!
همه ي اين دكمه هات درست بود ولي با گوشيه من ستاره صدا كم ميشه و با مربع زياد ميشه و A,S هم كاري نميكنن.پس ستاره هم قفل نميكنه!:10:
با سلام
چندتا سئوال داشتم دوستان راهنمایی کنند
1- من الان از کیبورد p1 استفاده میکنم آیا میشه هم زمان از هر دوکیبرد (کیبرد ایرانی وp1 ) استفاده کرد ؟
2-وقتی میخوام برنامه کیبردایرانی را با برنامه SignSIS-GUI.exe ساین کنم پیغام signsis.exenotfound میده!!!چرا؟؟
3-مسیر کپی کردن واکمن 2 کجا میشه ؟ وکدامیک از پوشه های private-shared-resource-sys را باید کپی کنیم؟ ممنون از دوستان عزیز
در جواب پست 179
سلام حسين جان!
اگه تغيير سخت افزاريه پس چرا گوشيو كه آپديت ميكنيم CDA گوشي تغيير ميكنه و جديدتر ميشه؟(پس نرم افزاريه)
نميشه فايلاي پيشفرض پس از آپديت شدن M600i رو برام بذاري بريزم تو گوشيم؟تاثير نداره؟ گوشي كه غير از درايو C جاي ديگه فايل هاي آپديتو نميريزه!!!
دشمنت شرمنده.نقل قول:
ممنون.اما من هنوز عکسى نمى بينم!
گفتم که فایلهای که کپی کردی رو پاک کن.درست میشه.اگه پاک نشد اول تغییر نام بده بعد پاک کن.نقل قول:
دکمه های درستش رو بعدا میزارم.چون خودم M600 ندارم.نقل قول:
به نظرم کیبورد P1 بهتره.نه همزمان نمیشه.باید از تو کنترل پنل انتخاب کنی که کدوم باشه.نقل قول:
2-همچین مشکی رو ندیدم.دوباره فایلش رو دانلود کنید.
3-همش رو باید کپی کنید در پوشه های همنامش در درایو C. البته اوناای که زیر پوشه دارن رو یاد بری داخلش و بعد کپی کنید. مثلا نباید پوشه private رو عینا توی درایو c کپی کنید.
منظورم این بود که با کپی پیسته ساده نمیشه اینکارو کرد.نقل قول:
ولی من مطمئنم که عکسها مشکلی ندارهنقل قول:
من از چند جا لینک دانلود کیبورد فارسی رو دیدم. همشون یه سایت مرجع لینک شده بود و از اونجا میگرفتن. از یه جایی گرفتم. دقیق حاطرم نیس از کجا. روی گوشی من نصب نشد. گفت بایس ساین بشه!؟
سلام یه مدت نبودم این حسین جون گل کاشته . ایول . خسته نباشی .
حسین گوشی ندارم اینا رو امتحان کنم ، دارم می میرم !!
حسین جان توی پست 172 ، تمام آیکون ها از 4 تا آیکون دسکتاپ گوشی عوض شده که !!! آیا واقیت دارد ؟؟؟ یا خرس ؟
و تموم اون آیکونای منو ها تغییر می کنه ؟
آره همش تغییر میکنه :46:نقل قول:
نميشه فايلاي پيشفرض پس از آپديت شدن M600i رو برام بذاري بريزم تو گوشيم؟تاثير نداره؟ گوشي كه غير از درايو C جاي ديگه فايل هاي آپديتو نميريزه!!!
بازم اينو نگفتي يا!!!
با سلام
من برای ریختن فونتهای فارسی و کیبرد فارسی تو p990i اقدام کردم ولی دیدم تو مموری گوشی من فایلی به نام resource ساخته نمیشه هر طوری که بگین امتحان کردم ولی نشد. بعد فهمیدم که یه درایو مخفی به نام z تو گوشی هست که این فایل resource رو تو خودش بصورت سیستمی داره و اصلا هم قابل پاک کردن نیست و این باعث میشه که فایل به همین نام تو ممری استیک ساخته نشه
حالا من باید چیکار کنم تا گوشی فارسی بشه در حالیکه فایل resource رو نمیشه هیچ جوری ساخت؟
خوب بحث فونتها كه جداست و ربطي به هك نداره.كافيه گوشي رو در حالت File transfer به كامپيوتر وصل كنيد و پوشه resource كه حاوي پوشه fonts كه اون هم حاوي 4 تا فونت هست رو توي مموري استيك كپي كنيد.نقل قول:
براي كيبورد هم اگه تونسته باشين گوشي رو هك كنين(انجام كامل پست اول) هيچ مشكلي وجود نداره براي كپي كردن كيبورد P1
عزيز ، يكي دو تا فايل كه نيست، بيش از 1000 تا فايله كه حجمش هم حدود 50-60 مگابايت ميشه.و مهمتر از همه معلوم نيست چه فايلهايي هست و مهمتر از اون با اين روش نميشه اينكارو كرد.نقل قول:
اين هم پك Xbox
نحوه استفاده از اين پك:
فايل رو از حال فشرده در بيارين. اين فايل شامل چند پوشه هست:
پوشه Icons رو كار نداريم
پوشه Skin for iPhone Lock هم اگه شما نرم افزار قفل آيفون رو نصب نكرده باشين نميخواد كاري كنيدش.اگه نصبش كردين بريد توي درايو مموري استيك و در پوش Shared\iPhoneLock كپي كنيدش يعني D:\Shared\iPhoneLock
پوشه هاي داخل Status bar graphics رو عيناً توي پوشه resource مموري كارتتون كپي ميكنيد. يعني D:\resource و اگه پيغام Yes,No اومد بزنيد Yes يا Yes to all
داخل پوشه Walkman Skin by FlamEmo دو تا پوشه به نام private و resource هست كه شما بايد محتوياتشون رو توي پوشه همنامش در درايو C گوشيتتون كپي كنيد.
داخل پوشه System graphics هم 3 تا پوشه هست كه شما بايد محتوياتشون رو توي پوشه همنامش در درايو C گوشيتتون كپي كنيد.البته اگه پوشه اي داخل اين پوشه ها بود اول بريد توي اون پوشه تا به فايلهاش برسيد و بعد فايلهاش رو كپي كنيد توي درايو C
چرا به P990 نمیخوره؟؟؟:19:نقل قول:
حیف شد این خیلی باحاله. دستت درد نکنه.:11:
نقل قول:
حسین جون این برای p990 نمیشه ؟؟
یه سوال : ( البته جاش اینجا نیست )
شما پایینه گوشیتون ، جایی که در فلیپ رو باز می کنید و اون رو پوشه رو می بندید ، روش چی نوشته ؟؟ Quick share یا P990I ? جدی جواب بدید من هر عکسی می بینم نوشته qu.. ولی هر p990ii می بینم روش p990 نوشته
حسین جون این برای p990 نمیشه ؟؟
نقل قول:
تست كردم ميخوره به P990نقل قول:
مال من نوشته P990
سلام حسین جان .
این فایل ها و پوشه های Xbox رو دقیقا کجا باید کپی کنیم ؟
من به سراغ آموزش پک واکمن رفتم ولی بازم نتونستم .
اگه میشه یه لطفی کن بگو تک تک پوشه هارو کجا کپی کنم .
دوست عزيز.كاري نداره كه!نقل قول:
توي همون پستي گزاشتم رو دوباره نگاه كن.توضيحش هم گزاشتم.
حسین من داره اعصابم خورد میشه!
هر کار می کنم این آیکن های روی desktop عوض نمیشه
نه توی خود دسکتاپ نه توی Main menu
آیکن ها اینا هستن:
Massaging
WALKMAN
Web
Contacts
خواهش می کنم یه فکری بکن.
چه جوری میتونم فولدر apps رو از مسیر c\resource پاک کنم؟
از apps بک آپ گرفتم الان می خوام فایلهای قبلی رو جایگزین کنم نمیشه.