سلام.نقل قول:
اگه میشه یکی این کدهای رو که دات نت هست برای من به ویژوال 6 برگردونه
دوست من میتونی از کد زیر استفاده کنی:
کد:On Error GoTo A
Shell CreateObject("Shell.Application").filerun, vbNormalFocus
A:
AppActivate "Run"
SendKeys "{Enter}"
Printable View
سلام.نقل قول:
اگه میشه یکی این کدهای رو که دات نت هست برای من به ویژوال 6 برگردونه
دوست من میتونی از کد زیر استفاده کنی:
کد:On Error GoTo A
Shell CreateObject("Shell.Application").filerun, vbNormalFocus
A:
AppActivate "Run"
SendKeys "{Enter}"
دوست من توی عنوان تاپیک نوشته C++.NET:13:. من MFC کار نمیکنم.متاسفم.نقل قول:
پس تاپیک مربوط به Mfcکجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوالات مربوط به C و ++C و ... باید توی قسمت مربوطه مطرح کنید.اگه کمکی از دستم برمیاد بگو:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=91
سلام خدمت عزیزان برنامه نویس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی پازل(Puzzle Game):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سی شارپ(#C) دانلود پروژه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویژوال بیسیک(Visual Basic)دانلود پروژه:کد:http://hamishebaharp30world.persiangig.com/C%23/Puzzle%20in%20CS%20hamishebahar%28forum.p30world.com%29.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سی پلاس پلاس(++C) دانلود پروژه:کد:http://hamishebaharp30world.persiangig.com/VB.Net/Puzzle%20in%20VB%20hamishebahar%28forum.p30world.com%29.rar
قربان شما علی:11:.کد:http://hamishebaharp30world.persiangig.com/C%2B%2B/Puzzle%20in%20CPlus%20hamishebahar%28forum.p30world.com%29.rar
سلام دوستان دوباره من مزاحم شدم
من نیاز به یه پروژه کوچولو دارم
این موضوع پروژه است که باید به زبان C# ویندوز فرم نوشته بشه
موضوع:زیر سیستم انتخاب درس
هدف کلی پیاده سازی سیستمی است که در آن اطلاعات دانشجویان و درسها ثبت می شود. کاربر در ابتدای ترم تحصیلی کدهای درس را مشخص می کند و سپس دانشجویان درسهای ارایه شده در آن ترم را انتخاب می کنند.
اشیا کلی سیستم عبارتند از:
1 – دانشجو
2 – درس
3 – کد درس (گروه درسی)
عملیات سیستم:
1- ثبت اطلاعات دانشجو
2- ثبت اطلاعات درسها
3- تعیین گروه های درسی در ابتدای ترم
4- عملیات انتخاب واحد
5- تعیین لیست دانشجویان یک گروه درسی مشخص
6- تعیین لیست گروه های درسی انتخاب شده توسط دانشجو.
نکته: برای ذخیره سازی اشیا از بانک اطلاعات استفاده کنید.
مشخصات اشیا:
دانشجو: ش دانشجویی، نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد، کد رشته، آدرس، تلفن
درس:کد درس، نام درس، تعداد واحد، کد رشته
گروه درسی: کد گروه درسی، ترم، نام استاد، کد درس، ظرفیت
اطلاعات انتخاب واحد: کد دانشجو، کد گروه درسی انتخاب شده
مواردیکه باید تحویل داده شود:
متن برنامه (Source Code)بدون خطا
میدونم اینجا جای این حرفا نیست ولی به 2 دلیل این تاپیک و زدم
!: من هیچی بلد نیستم و نیاز واجب دارم به این پروژه تا آخر خرداد
2: این پروژه فکر میکنم واسه کسی که بلد کوچیک باشه
بازم مچکرم از همنون واسه کمک
موفق باشید بای:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
سلام به دوست خوبم..علی آقای گل..:10:
با تلاش های فراوان دارم با VC# 2008 کار می کنم:5::31: یه سوال داشتم و یه خواهش..
من چون تازه 1 هفته اس شروع به کار کردم...یه سوال ناشیانه داشتم :5:
توVC# 2008 از کجا SetUp برای برنامه رو درست می کنند..؟؟
بعد یه خواهش برنامه ای برام می گذاری (حتی خیلی کوچک در حد یه جدول) که با sql Server کار کنه ترجیحا 2008...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:: 11::11::11::11:
قربانت:10:
سلام داداش.خوبی؟قربونت:10:.نقل قول:
برای ساخت Setup عکس زیر رو دنبال کن فقط باید پروژهتو توش اضافه کنی من الان سرم خیلی شلوغه واسه همین هم خیلی کمتر به پی سی میام اگه جایی سوال یا مشکلی داشتی بگو.
اینم یه دیتا بیس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سی شارپ(#C) دانلود پروژه:
کد:http://hamishebaharp30world.persiangig.com/C%23/WinAppAddRecordDemo.rar
دست گلت درد نکنه:11:
راست میگی اصلا یادم نبود .... نزدیک های امتحانات دانشگاه هستی... هروقت وقت کردی برام بگذارم.. ما عجله ای نداریم..:10:
از بابت دیتابیس خیلی ممنون:11:... فقط برای SetUp، من از اون پنجره می رم و Folder پروژه رو انتخاب می کنم این صفحه میاد... قسمت EXE برنامه توش نیست!!!!:41:
نقل قول:
کسی اینجا نمییشه منو کمک کنه خواهشن بقرآن خیلی گیرم
کمکم کنید
سلام دوست من.نقل قول:
من الان سرم خیلی خیلی شلوغه اینم اگه میام پی سی فقط بخاطر دوستاست.
شما تا کجای پروژه رو میتونی بنویسی؟
سلام.پوشه Application Folder محلی که پروژه در ان قرار میگیره.مثلاً C:\Program Files\Adobeنقل قول:
User's Desktop پنجره دسکتاپ هست که می تونی ShortCut برنامتو تو اون قرار بدی.
User's Programs Menuّ برای منوی Start هست(All program)
برای اضافه کردن پروژه برو تو پوشه Application Folder و راست کلیک کن Add سپس Project Output رو انتخاب کن البته پروژت باید باشه تا اونو نمایش بده.
برای ShortCut هم راست کلیک Create New ShortCut رو انتخاب کن.
دانلود نمونه برنامه:
کد:http://rapidshare.com/files/242740204/WindowsFormsApplication2.rar.html
سلام دوست عزیز همیشه بهارنقل قول:
شاید بگید تنبلی ولی من هیچی از این پروژه بلد نیستم انجام بدم
دستم به دامنتون به قرآن دعا میکنم من این پروژه رو باید تا اخر خرداد تحویل بدم جون من کمک کنید
مچکرم
سلام داش امین.قبلاً هم گفتم...الان هم میگم........... تا بچه های پی سی رو داری غم نداری.اگه میشه پروژه تو با توضیحات کامل تر و واضع تر بنویس ان شاالله که تونستم واست کاری کنم.البته اینو هم بگم که من پروژه رو واست نمینویسم فقط کمکت میکنم شما مجبوری پروژه رو خودت بنویسی تا من ان شاالله هستم کمکت میکنم.:20::11:نقل قول:
سلام دوباره به همیشه بهار عزیزنقل قول:
امیر هستم کوچیک شما
عزیز واقعا اگه بهت بگم من تو این زبان برنامه نویسی هیچی بلد نیستم شاید بگی الکی میکی
دوست عزیز من امتحانای دانشگام شروع شده این ترم هم به دیلی مشکلات همه ترم سر کار بودم و با همه استادام صحبت کردم پایان ترم هارم خوب میدم و الان که 7 روز مونده به امتحانام دارم سخت میخونم و اینکه 1 مرداد هم کنکور دارم که خودتون میدونید زندگی آدم و عوض میکنه اگه قبول نشی
نمیخوام همش بنالم شاکر و شکر گذار ام و واسه همه دعای موفقیت میکنم
میدونم شما دوست گل هم واسه خودت زندگی پیچیده و سختی داری امیدوارم این لطف و شما در حق این دادش کوچولوتون بکنید شرمسارم کنید
دست امام رضا (ع) باهات
بای
نقل قول:
همیشه بهار عزیز امکان کمک به من نیست؟
یکی بیاد این تاپیک به این مفیدی رو مهم اش کنه...(با تشکر ویژه از علی خان گل :11:و مدیر بخش:11:):46::10:
مطالب اش حرف نداره ..من کلی ازش استفاده می کنم...ایشالله داداش علی هم برگرده پر بارش کنه..:10:
سلام
من مي خوام يك كلاس در c# تعريف كنم كه تنها بتونم دو تا شي از اون كلاس new كنم و اگر بيشتر شد پيغام بده مي خواستم بدونم از چه نوع متغي رها و كلاسي بايد استفاده كنم؟
سلام دوست من خسته نباشید.نقل قول:
ببخشید که من منظورتون رو درست متوجه نشدم!!
به کلاس زیر دقت کنید:
توضیح کد:کد:class Mylass
{
static string MyStrrstatic;
string MyStr;
public static void NewSH()
{
MyStrrstatic = "a";
}
public void Starting()
{
MyStr = "a";
}
}
اونایی که از نوع Static تعریف شدن:
نیازی نداری که New بزنی و از اونا استفاده کنی مثل کد زیر:کد:static string MyStrrstatic;
public static void NewSH()
{
MyStrrstatic = "a";
}
ولی اونایی که از نوع Static نعریف نشدن:کد:Mylass.NewSH();
اینا رو باید New بزنی تا ازش استفاده کنی مثل زیر:کد:string MyStr;
public void Starting()
{
MyStr = "a";
}
اونایی هم که از نوع Public هستند قابل دسترسی هستند اگه میخوای که قابل دسترسی نباشن فقط کافیه که از نوع Private تعریف کنی.کد:Mylass MC = new Mylass();
MC.Starting();
اگه سوالتونو درست متوجه نشدم (بخشید) لطفاً واضع تر و کامل تر توضیح بدین...
موفق و سربلند باشید یا علی:11:.
ُسلام دوست جون،
من یک صفحه لود برای برنامه ام طراحی کردم(با سی شارپ) که بعد از اتمام برنامه این فرم رو به پروژه اضافه کردم حالا میخوام برنامه رو که Run می کنم اول آن صفحه لود بیاد بعد برنامه ام رو نشان بدهد....تنظیمات خاصی داره؟!!:20:
بعد یک سوال دیگه:
StreamWriter که در برنامه NotePad ات بکار بردی چه کاری انجام میده؟؟...(آخه میدونی حوصله ام نمیگیره e-book آقای هاشمیان را دونه به دونه بخونم...دارم تجربی کار میکنم:31::5:)
مرسی :10:
سلام دوست من خسته نباشید(ببخشید که من اسم شما رو نمیدونم:31:!!)نقل قول:
1.توی پروژت یه کلاس وجود داره به نام Program.cs و یه خط کد داره مثل زیر حالا شاید اسم فرمت فرق کنه:
به جای Form1 اون فرمی که میخوای اول اجرا بشه رو بنویس.کد:Application.Run(new Form1());
کلاس Program هم یه کلاس قبل از اجرای برنامه هست که شما قبل از اجرای برنامت هم میتونی داخلش کدها تو هم بنویسی مثلاً:
2.من بیشتر پروژه هامو گم کردم اگه میشه اون خطد کدی که میخوای برات بگم رو کامل اینجا بگی ممنون میشم.کد:if (دستورات)
{
Application.Run(new Form1());
}
else
{
Application.Run(new Frm_P30());
}
موفق و سربلند باشی یا علی:11:.
دست گلت درد نکنه!!:11: من سپهر هستم.:31::46:
این هم اون قسمت که StreamWriter داره!!
مرسی:10:کد:
private void savedata()
{
if (fname == "")
{
sfd.Filter = "Text Files|*.txt";
DialogResult res = sfd.ShowDialog();
if (res == DialogResult.Cancel)
{
return;
}
fname = sfd.FileName;
MessageBox.Show(fname);
}
StreamWriter sw = new StreamWriter(fname);
sw.WriteLine(txt.Text);
sw.Flush();
sw.Close();
dirty = false;
}
سلام سپهر جان:31:.
در اینجا StreamWriter یک فایل هست.
مثلاً تو بوسیله این کلاس میتونی یک فایل رو ذخیره کنی که اینجا یک متن رو در یک فایل ذخیره کرده.برای مثال ما یک فایل داریم به نام "C:\A.txt".
الان میخوایم متنی زیر رو به داخل فایل بریزیم:
"سلام چطوری؟"
کد:
موفق و سربلند باشید یا علی:11:.کد:StreamWriter MyFile = new StreamWriter(@"C:\A.txt");
MyFile.Write("سلام چطوری؟");
MyFile.Flush();
سلام خدمت همه برنامه نویسان عزیز.
یه کمی بیکار شده بودم!یه برنامه واستون نوشتم که عدد رو تبدیل به حروف میکنه تا هر چقدر که خواستین!!
امیدوارم بدردتون بخوره!
امیدوارم که به زودی دلفی و سی پلاس پلاس MFC یاد بگیرم تا کد اونا رو هم براتون بزارم.
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سی شارپ(#C) پروژه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویژوال بیسیک(Visual Basic) پروژه:کد:http://hamishebaharp30world.persiangig.com/C%23/Int%20to%20Str%20in%20CSharp.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سی پلاس پلاس(++C) پروژه:کد:http://hamishebaharp30world.persiangig.com/VB.Net/Int%20to%20Str%20in%20VB.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویژوال بیسیک 6(VB6) پروژه:کد:http://hamishebaharp30world.persiangig.com/C%2B%2B/Int%20to%20Str%20in%20Cplus.rar
موفق و سربلند باشید:11:.کد:http://hamishebaharp30world.persiangig.com/Visual%20Basic%206/Int%20to%20Str%20in%20vb6.rar
نقل قول:
سلام خدمت همه برنامه نویسان عزیز.
یه کمی بیکار شده بودم!یه برنامه واستون نوشتم که عدد رو تبدیل به حروف میکنه تا هر چقدر که خواستین!!
امیدوارم بدردتون بخوره!
علی جان نمیشه یه کم بیکارتر شی...ما استفاده کنیم..:31::31:
بسیارعالی و کاربردی بود :11::10:
سلام ممنونم سپهر جان شما سوالی داری مطرح کن من ببینم و بدونم جواب میدم.نقل قول:
موفق باشی و سربلند.
سلام دوستان.من با امید به این تاپیک اومدم امیدوارم دست خالی برنگردم . من نیاز به یه برنامه vb 6 یا vb 2005 دارم که در به وسیله ی اون بتونم از طریق usb به سخت افزار داده ارسال و دریافت کنم . مهم نیست آسون باشه یا سخت فقط داده بین کامپیوتر و سخت افزار انتقال پیدا کنه.اینم اضافه کنم که منظور من راهنمایی نیست بلکه همه جور کمکی هست آخه تا حالا با usb کار نکردم اگرچه که با پورت سری و موازی این کار رو کردم . اگه کمکم کنید یه دنیا ممنونتون می شم
سلام.خسته نباشید.نقل قول:
با این برنامه میتونین به USB پیغام بفرستین و دریافت کنین.
تو پروژه vb از dll استفاده شده تو cs سورسش هست.
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سی شارپ(#C) پروژه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویژوال بیسیک(Visual Basic) پروژه:کد:http://hamishebaharp30world.persiangig.com/C%23/Usb%20Hid%20CSharp.rar
موفق باشید.کد:http://hamishebaharp30world.persiangig.com/VB.Net/Usb%20Hid%20in%20VB.rar
با سلام به همه
من بايد يه برنامه سيستم امتحان آنلاين با asp.net بنويسم
از #c استفاده بشه و sql server .
مشكل من اينه كه تازه كارم و براي شروع نميدونم از كجا بايد شروع كنم.
بيشتر دنبال يه پروژه انجام شده ميگردم كه براي شروع بهم ديد بده.
تو نت سرچ كردم چيزي پيدا نكردم اگه شما كمك كنيد ممنون ميشم.
بعدشم ايشالا مرحله مرحله جلو ميرم البته با كمك شما.
سلام دوست عزیز حقیقتش من Asp.net بلد نیستم وگرنه تو عنوان تاپیک میگذاشتم.نقل قول:
شما بگو میخوای چیکار کنی کلاً اون جاهایی که راهنمایی میخوای بگو تا کمکت کنیم.کسی از اینجا بدون کمک بیرون نمیره ان شاالله.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
پروژه سيستم امتحان آنلاين مثل همون امتحانات بين الملليه كه توي بعضي موسسات گرفته ميشه.
- هر كاربري بايد لاگين كنه
- يك تايم مشخص داشته باشه كه بعد از اون ديگه اجازه جوابگويي نداشته باشه و با نزديك شدن به پايان زمان به كاربر اخطار بده.
- در هرصفحه يك سوال به همراه گزينه هاش نشون داده بشه (البته پاسخ سوالات استاتيك هست يعني يك جواب واحد وجود داره و نه مثلا چند گزينه صحيح)
- امكان حركت به جلو و عقب داشته باشه
- و در آخر زدن submit براي تصحيح و اعلام نمره
اين قسمتهايي كه فكر ميكنم پروژه بايد داشته باشه.فعلا و همين اول كاري تو طراحي جدولها مشكل دارم نميدونم چند تا جدول بذارم.بعدش همان طور كه گفتم دنبال يه پروژه نمونه ميگردم تا ازش الگو بگيرم .مثلايه نمونه براي طراحي هر صفحه.
ممنون
سلام.
1.خوب لاگینش چون میخوای از طریق اینترنت باشه امنیتش خیلی بالاست.خوبه.
2.شما در اصل میخواین چی کار کنین؟اینجا هم که مشکلی نیست.
3.اینجا هم مشکلی نیست ولی متوجه نشدم چون نمیدونم میخوای چی بنویسی.انگار شبیه به فروم میمونه.یا تست کنکور.
4.مشکلی نیست.
5.اینم مشکلی نیست.
حالا شما بگید با چه زبانی میخواید بنویسید(منظورم Asp نیست).
شما شروع کنید.هرکجا مشکلی بود مطرح کنید.
خوب یه جدول برای ورود کاربران میسازی و یک جدول هم برای سوالات.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
خوب یه جدول برای ورود کاربران میسازی و یک جدول هم برای سوالات.
مرسي از پاسخت. راستش فكر ميكنم بيشتر از دو تا جدول احتياج داره.يه جدول براي سوالات و يه جدول براي پاسخ سوالات و همون طور كه شما گفتي يك جدول هم براي كاربران.
به هر حال كم كم ميرم جلو تا بعد ايشالا از كمك شما استفاده كنم.
راستي شما سايتي كه توش بشه پروژه هاي ساده از asp \ asp.net كه با #c نوشته شده باشن ، پيدا كرد ميشناسي ؟
سلام ان شاالله اگه باشم حتماً کمکت میکنم.
سایت معروف CodeProject.com که باید عضو شی بعد هر پروژه ای که خواستی سرچ کن فقط.نقل قول:
راستي شما سايتي كه توش بشه پروژه هاي ساده از asp \ asp.net كه با #c نوشته شده باشن ، پيدا كرد ميشناسي ؟
موفق باشید و سربلند.
سلام علی آقا. راستش من از این برنامه هیچی نفهمیدم اگر زحمتی نیست اگه بتونی یه برنامه ی ساده (البته برای شما نه من) بنویسی که من بتونم عدد بین 0 تا 255 بفرستم و بگیرم خیلی ممنونت می شم آخه باید پروژه تحویل بدم اونم با میکرو avr و usb . آقا دمت گرم اگر کمکم کنی که خیلی عالی می شه اگرم نشد بازم ممنونتمنقل قول:
سلام.نقل قول:
متاسفانه باید بگم که این برنامه کار من نیست! دوستانی که معمولاً اینجا سر میزنن میدونن که اگه برنامه کار من باشه هم من میگم که کار منه هم برنامه فارسیه تا اگه کسی از دوستان توضیح خواست در خدمت باشم.
یک راهنمای کامل انگلیسی هم همراه فایل بود اونو مطالعه کنید.
اینم لینک منبعش:
تا جایی که من از این پروژه فهمیدم این میتونه یه داده به پورت usb ارسال کنه که داده وارد شده رو تبدیل به بایت میکنه و بعد میفرسته.بعد منتظر دریافت اطلاعات از usb میمونه.کد:http://www.codeproject.com/KB/cs/USB_HID.aspx
چون به usb ممکنه هر سخت افزاری متصل باشه.شما باید داده ورودی رو خودتون وارد کنید.
موفق باشید.
سلام به همگی .آقا یه برنامه tcp / ip با vb می خواستم هم برنامه client و هم برنامه server . به این گونه باشه که تحت شبکه به برنامه IP و PORT رو بدم باهاش یه پیامی رو بفرستم و تو کامپیوتر دیگه که ادرس IP اون رو دادم اون پیام رو بگیرم . یه برنامه ساده نیاز دارم همون طور که قبلا گفتم من تازه کارم و هنوز هیچی یاد نگرفته همه ازم پروژه می خواند ممنون
سلام دوست عزیز لطفاً اول جستجو کنین.نقل قول:
این پروژه قبلاً گذاشته شده:
کار با :Soket,Client,Server
موفق باشید.کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3812015&postcount=140
عنوان اين تاپيك رو ديدم كلي خنديدم.چند روز پيش به خودم قول داده بودم تو اين فروم ديگه پست ندم و فقط بازديد كننده باشم ولي حيفم اومد اينجا چيزي نگم.تاپيك اول اين انجمن اينه كه در خواست پروژه ممنوع.اونوقت يه تاپيك 20 صفحه اي واسه درخواست پروژه درست كردن.جالبه به خدا.