می شه بگین تنظیمات Advanced مربوط به driving رو چطوری تغییر بدیم تا وضعیت رانندگی و فرمونش بهتر بشه؟
من همین طوری عوض کردم یک مقدار بهتر شد ولی نمی دونم هر کدوم چیه
Printable View
می شه بگین تنظیمات Advanced مربوط به driving رو چطوری تغییر بدیم تا وضعیت رانندگی و فرمونش بهتر بشه؟
من همین طوری عوض کردم یک مقدار بهتر شد ولی نمی دونم هر کدوم چیه
چه جوری باید برای تیمم تو مسابقه ها راننده استخدام کنم؟
چی میگی؟؟؟نقل قول:
مگه راننده میشه استخدام کرد.
دوستان هم در این مورد و هم در مورد تنظیمات فرمان ماشین یه کمکی بکنن.
ممنون.
سلام
این بازی رو بالاخره گرفتم ... تقریبا عین DiRT میمونه ( با توجه به اینکه سازنده و موتور بازی در هر دو یکی هستن ). اما تفوت های عمده ای داره. اول اینکه بیشتر روی مسابقات درون جاده تاکید داره و نه off-road. تفاوت بعدی برگزاری مسابقات در 3 منطقه ی آسیا - اروپاو آمریکاست که هر منطقه اتومبیل مخصوص به خودش رو داره.
از این بازی واقعا لذت بردم... تا به حال این چنین کنترل روونی رو برای بازی ریسینگ در ایک باکس خیلی کم دیده بودم. گرافیک بازی هم بسیار عالی هست.
نکته ی جالبی که در بازی وجود داره ، مسابقات 24 ساعته ی لمانز هست! البته توجه کنید که 24 ساعت واقعی نه! حدودا 24 دقیقه. اما باز هم بسیار جذاب هست خصوصا راندن با اتومبیل Dodge Viper SRT تیون شده!
موفق باشید
یعنی چی؟وسطش سیو هم داره یا یک ضربه؟نقل قول:
نکته ی جالبی که در بازی وجود داره ، مسابقات 24 ساعته ی لمانز هست! البته توجه کنید که 24 ساعت واقعی نه! حدودا 24 دقیقه. اما باز هم بسیار جذاب هست خصوصا راندن با اتومبیل Dodge Viper SRT تیون شده!
البته من یادمه تو جی تی 2 هم مراحلی بود که 4-5 ساعتم طول میکشید.آخراش انگشتام لت و پار بود دیگه.24 دیگه خیلی زیاده!!
استخدام که نه !!نقل قول:
یه قسمتی از بازی هست که بهت اجازه میده از بین سه تا راننده یکی از راننده ها رو به عنوان هم تیمی انتخاب کنی همین !
من به تنظیمات فرمونم دست نزدم
24 ساعت که نیست !!نقل قول:
یه مسابقه هست به نام 24 ساعت که شما فقط باید 24 ساعت برونی ! که فک میکنم هر دقیقش نزدیک به 1 ثانیه باشه یعنی تقریباً میشه 24 دقیقه نه 24 ساعت !!! :10:
بازی رو یک Dvd هست یا دو تا ؟
نقل قول:برای استخدام باید بری اینجا :نقل قول:
Grid World - My team - Team Mate
بعد اون پایین هم مینویسه ctrl FIRE AND REPLACE البته اگه یار نداشته باشی تا اون موقع نمیدونم چی مینویسه ! اما جاش همینجاس قاعدتاً ... بعد که کنترل رو بزنی مشخصات یاری که میخوا رو میزنی ( چقد قیمتش باشه - درصد برداش چقد باشه - از کدوم قاره باشه ) بعد اون بهت چنتا پیشنهاد میده توام هرکدوم و بخوای میگیری
در حالت عادی 12 دقیقه هست به نام 24 ساعته اما توی Free Race میتونی تا 24 ساعت واقعی تغییرش بدینقل قول:
دو تا پست دادم چون Browserام قاطی کرده بود نمیتونستم ویرایشش کنم :11:
دو تانقل قول:
من اشتباه متوجه شدم پس.یک لحظه ترسیدم.:دی
کسی نیست جواب مارو بده اول بعضی از تنظیماتش 100 در صد بعضیاشم اصلا 0 فکر کنم عوض شه بهتر باشهنقل قول:
من گرافیکم 8500 gt با cpu 3.2 میتونم با آخرین تنظیمات گرافیکی بازی کنم ؟
و کدوم تنظیمه که خیلی سرعت میگیره ولی تاثیر خاصی نداره ( اگه میشه بگید تا اونو آف کنم )
نقل قول:
آهان همینا میخواستم بدونم ولی برای من هنوز team mate نداره ! چقدر باید بازیا بریم تا این team mate را بهمون بده ؟
والا اون موقع که من بازی رو شروع کردم نشمردم !!نقل قول:
ولی خیلی نیست ! حالا عجله نکن ... برو بهش میرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شنیدم سبک بازی خشن وبا تمامی بازی های قبلی تفاوت دارد
خشن ؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
مگه اکشنه ؟!!!
از چه لحاظ شنیدی خشنه ؟!
من به قسمت global رسیدم بازی تموم شدن خاصی داره یا دیگه کاری برای انجام دادن وجود نداره؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم گیم پلی این بازی چجوریه ...یه بازی که فرمونش تو مایه های کربن و موست وانتد باشه(سر پیچ ،دستی ...باسرعت از پیچ های خفن گذشتن...منحرف نشدن الکی اتوموبیل و...) تو مایه پرو استریت هم باشه قابل تحمله
حالا میخوام بدونم این بازی چجوریه ...
چون اصلا با بازی های شبیه سازی رانندگی حال نمیکنم(GTR4,GT4)
درضمن سیستمم از این قراره:
cpu 3.00GHz p4
RAM 1GB
G cart =Geforce 6600
فک کنم اگر یکم گراف بازی رو کمتر کنم راحت اجرا بشه مگه نه؟
فرمونش باهات اصلاً سازگار نیست ... اگه نصف اون کارایی که توی کربن میکردی و بخوای بکنی ماشینت 100 تا دور میزنه ...نقل قول:
گرافیکم خیلی مطمئن نیستم چجوری باشه :11:
چند پیشنهاد برای اونایی که بازی براشون خیلی سخته:
1) موقع ماشین خریدن سعی کنید که بالاترین grip و acceleration را داشته باشه
2)تو مسابقه های touge و head to head که فقط دو ماشین شرکت میکنن میتوننین ماشین کامپیوتر را محکم به میله های کنار خیابون یا دیوار بکوبین تا دیگه نتونه راه بره البته باید به قسمت جلوش بزنین
3) یک راه ناجوان مردانه هم هست که باید برین توی X:\Program Files\Codemasters\GRID\ai و فایل ai_driver_config را از اونجا بر دارین حالا اینجوری وقتی مسابقه شروع میشه ماشینای کامپیوتر حرکت نمیکنن !
آقا این بازی باحال هست
اگه خوبه برم بگیرمش اخه انقدر اخبار خوب و بد ازش شنیدم که موندم چه کار کنم
اگه نظرتون مثبته بگید برم بگیرم
بازی که خوب بازی خیلی خوبیه اما اونایی که بد میگن با فرمونش مشکل دارین ...نقل قول:
اگه مشکل فرمون و منحرف شدن از جاده رو نداری همین الان بپر بگیرش :31:
سلام دوستان .
بالاخره این بازی به دست منم رسید .
واقعا گرافیکش عالیه .
گیم پلی هم خوبه . اونقدری که دوستان میگن بد نیست .
ولی در کل راحت میتونه با این بازی Ea رو از قسمت Nfs زمین بزنه !
دوستان این بازی با این سیستم رو چه حدی میشه بازی کرد
8600gt ddr3
cpu- 2180 intel
ram-1gbddr2
من که با بازی dirt که از همین شرکته عاشق جاده های پیچ در پیچ شده بودم با اینکه سبکش فرق مینکه ولی اگه مثلا اون باشه عالیه- لذت رانندگی یعنی dirtنقل قول:
دوستان 2 سئوال واسم پیش اومد »»»
1. توی این بازی Nitro Oxide هست ؟؟؟
2. توی این بازی میشه ماشین اسپورت کرد ؟؟؟
1- نمیدونم 2- تو چند صفحه پیش نوشته بود نمیشه فقط رنگ ماشین رو میشه عوض کردنقل قول:
فک کنم با گرافیک Normal یا Low خوب کار کنهنقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره تقریباً فرمونش فرمونه Dirt هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ... Nitro ندارهنقل قول:
اسپرت هم نمیشه کرد فقط تعدادی رنگ و طرح محدود برای رنگ کردن ماشین داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه حالا مشکل از رمه یا کارت - یه رم 1 بزارم فایدای داره؟؟ البته رو همون مدیومم جای شکر داره ولی من بازی dirt رو low میزارم با های فرقی آن چنان نداره اگه اینم همینطور باشه عالیهنقل قول:
خواهش میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
انقد گرافیک بازی بالا هست که شما نورمالم بزاری از گرافیکش لذت ببری
این مشخصاتیه که خودش میگه میخواد ... شما با این مشخصاتی که داری مشکلی اونجورییی نداری توی Normalش :10:
کد:Minimum Specifications
Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
DirectX 9.0c
Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 CPU
1GB RAM.
Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
DirectX Compatible Sound Card
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space
Recommended Specifications
Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
2GB RAM.
Graphics Card: GeForce 8800 or ATI Radeon HD 3800 series
Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space
TCP/IP mode (2-12 players) Requirements
Broadband internet connection required (512kbps+ recommended)
TCP/IP Network
Supported Graphics Cards
ATI Radeon x1300, x1550, x1600, x1800, x1900, x1950, HD2600, HD2900, HD3870
NVIDIA Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8600, 8800, 9600, 9800
Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (inc.Laptops
دستت درد نکنه حالا شما خودت سیستمت چطوریاست؟؟؟:20::11:نقل قول:
سرت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
core2 1.8
GeForce 8800 GTX - 320 Mb
2Ram ddr2 1Gb
رو سیستم من همیچیش تهش به غیر از V-Synce نرمه ( البته تو XP تو ویستا خیلی کنده ! )
بازي خفنيهنقل قول:
در مورد NFS هم بايد بگم شركت EA با اخرين شمارش يعني
PRO STREET خودش خودش رو زمين زد و ديگه احتياجي نيست كه اين كار رو كمپاني ديگه انجام بده
اين قدر ضعيف بود كه جدا از امتياز هاي كمي كه گرفت
تو جوايز بازي سال 2007 كانديد بدترين بازي هم تو سبك DRIVING و هم تو شاخه
THW WORST GAME OF THE YEAR
كانديد شده بود
به نظر من لذت واقعي انجام اين بازي و بازي هايي از اين دست
فقط و فقط در كننسول هايي مثله ps3 و xbox360 مشخص ميشه
موفق باشيد
برعكس دوست عزيز لذت چنين بازيهاي در PC معلوم ميشه كه يك گرافيك خفن داشته باشي و تنظيمات رو تا آخر بالا ببري همچنين هيچ خالقي از مخلوق برتر نيست بازيهاي PS3 و XBOX360 توسط رايانه و با گرافيكهاي قوي برنامه نويسي و ساخته ميشن PC هميشه صدر نشين است و خواهد بود اگر اينطور بود بازي MASS EFFECT كه براي نسخه هاي كنسولي 8.5 گرفته بود و زماني كه ميخواست براي PC عرضه بشه ميگفتن كمتر از 8 مياره ولي پوز همه رو زمين زد و امتياز 9 رو آورد.نقل قول:
بازي هاي Racing كيفش اينه كه با كيبورد بازي كني كه به نظر من خيلي هم راحته يك جسم بزرگ و راحت(كيبورد)زير دستت هستش با دكمه هاي جهت نما ميتوني بهترين رانندگي رو بكني همچنين كيفيت بازي هاي PC متغير هستش يعني شما بستگي به گرافيكي كه دارين ميتونين كيفيت بازي رو تغيير بدين كه كيفيت بازيهاي PC تا 6000RTP يا همان واحد كيفيت و وضوح كه تو فيزيك دانشگاه هم ميخونن متغير هستش ولي مال PS3 و XBOX360 فقط ثابت و آخرش 3000RTP هستش.
فقط اشكال PC اينه كه كمي جيب آدم رو خالي ميكنه ولي اگه سيستمت خوب باشه و بروز ميتوني 4 سال بدون عوض كردن بازي كني.
موفق و سربلند باشيد.:46:
دوست عزيزنقل قول:
من جواب اين پستت و محتوي اون رو نميدم
چون به هيچ وجه دلم نميخواد تاپيك از بحث اصلي خودش منحرف بشه
و اوصولا از SPAM اصلا خوشم نمياد
و اين رو هم مطمن هستم
كه با جواب دادن به حرفات كار به كل كل دراز مدت و گرفتن اخطار و بن شدن احتمالي
و در راستاي اين ها رفتن تاپيك به TRASH ميشه
نظرات و ديد شما به اين قضيه كاملا محترم
ولي من هنوزم رو حرف و اعتقادم هستم
چون اون حرفي كه زدم رو روي تجربه چندين و چند سالم از بودن
در صنعت بازيهاي كامپيوتري بدست اوردم
موفق باشي
آقا دعوا نکنید هر دوتاش خوبن
دوست عزيز من خودم 4 ساله در سايت دارينوس كه فكر كنم ميشناسين عوض هستم و اونجا هم شناسه ي كاربرديم همينه عادت كردم وقتي يه نفر چيزي ميگه خوب منم نظر خودم رو بگم ولي بعد از اون هيچ پستي نميزنم حتي اگه اون كس چيز ديگه اي گفته باشه من 25 سالمه از كوچكي زماني كه هيچ كس تو در و همسايه ميكرو نداشت من داشتم:31:من هم اين حرف رو در چند سال تجربه ميگم من الان داداشم XBOX360 داره كه تو خونه بازي ميكنه و GTA IV رو هم بازي ميكنه ولي باور كنيد يك بار به كنسول دست زدم كلا حالمو گرفت از اون به بعد اصلا به كنسول دست نميزنم.نقل قول:
از صاحب تيپيك هم معذرت ميخوام ولي من قوانين رو ميدونم و ميدونم كه بحث كردن در اين مورد باعث انحراف موضوع تيپيك خواهد شد ولي به هر حال شما گفتين كنسول بهتره منم نظر خودم رو گفتم اونم با دليل .
به هر حال همونطور كه گفتم من وقتي نظرم رو گفتم بعد از اون پستي نميدم ولي چون شما يجوري گفتيد كه انگار من توهيني كردم اين پست رو دادم.
نظر همه براي خودش محترمه يكي با كنسول حال ميكنه يكي با PC كه من دوميشم.
موفق و سربلند باشيد.:46:
تایید میشه هم نظرات شما وهم پایان دادن به این ماجرا:31:نقل قول:
سلام.
می خواستم بدونم این بازی به سیستم من می خوره ؟؟؟
سیستم من :
گرافیک : 256 ( 7300 GeForce )
رم : 1 گیگ
ممنون.
Minimum Specifications Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended) DirectX 9.0c Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 CPU 1GB RAM. Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above DirectX Compatible Sound Card Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive 12.5 GB Hard Drive Space Recommended Specifications Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended) DirectX 9.0c Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+ 2GB RAM. Graphics Card: GeForce 8800 or ATI Radeon HD 3800 series Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card. Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive 12.5 GB Hard Drive Space TCP/IP mode (2-12 players) Requirements Broadband internet connection required (512kbps+ recommended) TCP/IP Network Supported Graphics Cards ATI Radeon x1300, x1550, x1600, x1800, x1900, x1950, HD2600, HD2900, HD3870 NVIDIA Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8600, 8800, 9600, 9800 Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (inc.Laptops__________________نقل قول:
[]
سلام.
می خواستم بدونم این بازی به سیستم من می خوره ؟؟؟
سیستم من :
گرافیک : 256 ( 7300 GeForce )
رم : 1 گیگ
ممنون
این کمترین وبیشترین سیستمو برا اجرای بازی نوشته:20:
.