دوستان برای انتقالی گرفتن از شبانه ی تهران به شبانه ی رشت در دوره ی کارشناسی ارشد زبان انگلیسی چه باید کرد ؟!
اینکه همه ی هزینه های دانشگاه مبدا باید پرداخت شه راسته ؟
Printable View
دوستان برای انتقالی گرفتن از شبانه ی تهران به شبانه ی رشت در دوره ی کارشناسی ارشد زبان انگلیسی چه باید کرد ؟!
اینکه همه ی هزینه های دانشگاه مبدا باید پرداخت شه راسته ؟
اگه تو کنکور ارشد آزاد مثلا دانشگاه آزاد نجف آباد یا بروجرد قبول بشم میتونم به دانشگاه علوم تحقیقات (آزاد) اهواز انتقالی بگیرم؟
اگه میشه چقدر دردسر داره؟
با سپاس.
دوستان کسی از شرایط انتقالی گرفتن از دانشگاه پیام نور به دانشگاه علم و فرهنگ، اطلاعی داره؟
ممنون.
اگر منظورتون جا به جایی از دوره پیام نور به دوره های روزانه و شبانه دانشگاه علم و فرهنگ باشه که باید بگم طبق آئین نامه ممنوعهنقل قول:
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
دوره های تحصیلات تکمیلی ارشد انتقالی ندارن فقط 2 ترم مهمانی اون هم شرایط خاصنقل قول:
انتقال، تغيير رشته و مهمان
ماده 16- انتقال و تغيير رشته در هر سه شيوه دوره كارشناسي ارشد ممنوع است.
تبصره 1- انتقال از دوره شبانه به روزانه، نيمه حضوري و مجازي به حضوري اعم از (روزانه و شبانه) و از دانشگاههاي غير دولتي به دانشگاههاي دولتي ممنوع است.
تبصره2 - انتقال از يك شيوه به شيوه ديگر و ساير موارد مجاز با رعايت سنوات دوره در اختيار دانشگاه است.
تبصره 3- هر دانشجو در هر سه شيوه كارشناسيارشد ميتواند حداكثر دو نيمسال را با موافقت دانشگاه های مبدأ و مقصد به عنوان مهمان بگذراند.
سلام
چطور میشه از دانشگاه های اطراف تهران برای تهران انتقالی گرفت؟!قانونی,غیر قانونی(بند پ):31:,....
آزاد
کارشناسی پیوسته
IT
ممنون
ولی من تو دفترچه راهنمای پیام نور خوندم که انتقال دانشجویان پیام نور به دانشگاه های نیمه حضوری و غیر دولتی، با رعایت شرایط از طریق آموزش استان امکان پذیره. اون وقت این یعنی چی؟نقل قول:
فقط دوره های نیمه حضوری میشه.دوره های غیرانتفاعی چون جزو نظام تمام وقت هستن نمیشه.نقل قول:
بعدشم اینکه اگه منظورتون دانشگاه علم و فرهنگ تهران باشه. طبق ائین نامه انتقال به دانشگاه های تهران ممنوعه مگر در موارد خاص. دانشگاه علم و فرهنگ تهران هم جزو دانشگاه های گروه 8 هستش. یعنی واسه مهمانی که باید نمره های ترم قبلت عالی باشه و اگه بخوای انتقال هم بگیری که باید حداقل 95 درصد نمره اخرین فرد پذیرفته شده ی همون کد رشته در سهمیه ثبت نامی خودت رو اورده باشی.
ممنون. بله منظورم انتقالی از پیام نور تهران به علم و فرهنگ تهران هستش. پس بالاخره یه جوری میشه انتقالی گرفت.نقل قول:
البته توجه داشته باشید که برای انتقالی در دوره ی کارشناسی پیوسته باید سه سال مهمان شده باشید بعد تقاضای انتقال بدید. شرط معدل مطلوب هم 13 برای علوم پایه و فنی و مهندسی و 14 برای علوم ا نسانی هستشنقل قول:
درود
میخواستم اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنی
من اصفهانی هستم و دانشگاه سید جمال توی اسداباد همدان درس میخونم ترم 2 هستم
توی اون گزارشی که رتبم رو در دانشگاه ها زده بود رتبه دانشگاه ارومیه رو اوردم (همون رشته) و میخوام برم اونجا
ولی هرکسی یه چیزی میگه! یکی میگه از طریق سایت باید اقدام کنی یکی میگه دانشگاه
یکی از مسئول ها هم میگه اصلا همچین کاری نمیتونی بکنی این در حالیه که دانشگاه خودمون مخالف نیست و مدیر گروه کامپیوتر دانشگاه ارومیه هم راضی هست.
اگه میشه راهنماییم کنید.
سلام
من دو سال و نیم پیش انتقالی گرفتم.که هم واسم خوب بود هم بد.
ولی انتقالی گرفتن من از طریق دانشگاه مبدا بود.
خیلی سخت بم انتقالی دادن و البته پول شهریه ثابت تمام ترم ها رو ازم گرفتن ( غیر انتفاعی میخونم).
سوالی داشتین بفرمایید.
سلامنقل قول:
شما می تونید تقاضای مهمانی مبنا بدید ( وقتی شما توی کنکور 90 % نمره رشته و دانشگاه مقصد اورده باشید می تونید تقاضای این نوع مهمانیو بدید ) که معمولا با تمام تقاضاهای مهمانی مبنا موافقت میشه .
اما در مورد این که زمان تقاضا دادن کی بوده من نمی دونم اما 2 سال پیش سال 89 مهر و آبان بود که فرم هاشو توی سایت سنجش گذاشته بودن .
با بخش آموزش دانشگاه مقصد تماس بگیرید در این مورد سوال بپرسید .
موفق باشید .
توی آیین نامه نوشته شده برای درخواست انتقالی حداقل 2 ترم باید به صورت مهمان در دانشگاه مقصد گذرونده باشیدنقل قول:
که البته خیلی جاها حداقل 3 ترمو اجرا می کنن البته جلب نظر دانشگاه های 2 طرف هم شرطه ، که دانشگاه مقصد با معدل بالای میانگین گروه توافق می کنن .
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون از راهنماییت برای من که نمیدونستم برای ثبت نام به کدوم بخش دانشگاه مراجعه کنم کمک بزرگی بود
ولی این فرمی که گفتی توی سایت سازمان سنجش نبود از سایتش مطمئنی؟
آخه معمولا اطلاعیه ها شو پاک نمیکنه.
یه سر به سایت وزارت علوم بزن اونجا تمام شرایط رو نوشته.فکر کنم اونجا باید تقاضا بدی.نقل قول:
از شما هم ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی سایت وزارت علوم هیچ حرفی از این نوع انتقالی نزده ( منظورم با کسب رتبه هست)
خواهش می کنم .نقل قول:
از اینکه توی سایت سنجش بود این فرم تقاضا 100% مطمئنم ولی خودم هم نتونستم پیداش کنم توی سایت .
الان دیگه درخواست ها توی سایت وزارت علوم داده میشه
بازم میگم با آموزش دانشگاه مقصدتون تماس بگیرید بگید که می خواید مهمانی مبنا بگیرید اگر در آخر به جواب درستی نرسیدید درخواست مهمانیو بدید . موفق باشید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تنها جایی که می تونی تقاضا بدی اینجاست .درباره سنجش هم بگم که فقط توی مهر و آبان برای انتقال فعالیت می کنه.
این سامانه رو هم تازه راه انداختن . توش تمام ایین نامه ها هم هست. موفق باشی.
بدبخت شدم
امروز با رییس دانشگاه صحبت کردم شدیدا مخالف بود!
نیازمند پیشنهاد ، راهکار ،مشاوره، دعا و ...
چرا مخالف بود؟نقل قول:
دانشگاه خراب شدش 60 تا بیشتر دانشجو نداره همه هم میخواند انتقالی بگیرند برند!!نقل قول:
بچه ها میشه یه نفر که گرایشش سخت افزار هست( رشته مهندسی computer ) مهمانی بگیره به دانشگاهی که فقط گرایش نرم افزار رو داره؟؟
قبول میشه این درخواست؟؟
اخه تازه طرف ترم 3 هست و نرم افزار و سخت افزار هم تفاوت انچانی با هم جز تو ترم های 7 . 8 ندارن...
متن صریح آئین نامه نوشته مهمانی به دانشگاهی میشه که مجری برگزاری رشته و گرایش شما باشهنقل قول:
پسرخالم کارت معافیت کفالت داره واسه سربازی ، می تونه روش حساب کنه برای گرفتن انتقالی به تهران ؟
در صورتی که محل زندگی خانواده ایشون تهران باشه، میتونه از طریق گرفتن سرپرستی خانواده اقدام کنه
میتونین از دانشگاهتون یه اطلاعاتی بدین.مثل نوع دانشگاه واستاداش و...خوابگاهش که چه شرایطی داره وایا به شبانه ها هم تعلق میگیره؟فاصله دانشگاه با تهران چند ساعته من این اطلاعات رو برای انتخاب رشته میخواستم.ممنون میشم.نقل قول:
در مورد فاصله از تهران باید بگم از افسریه تا دانشگاه 3.5 ساعت راه هست شهرشم شهر بیخودی ولی برای اتخاب رشته بخاطر فاصله نسبتا کمش با تهران انتخابش می کنم
سلام...من مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان میخونم امسال سال اولم رو تموم کردم...درخواست انتقالی به دانشگاه کاشان رو داده بودم که الان نتیجش اومده و دانشگاه کاشان موافقت کرده...حالا می خوام بدونم این دانشگاه در چه سطحیه؟ (از نظر امکانات و سطح علمی و ...) اگه کسی کاشان میخونه یا اطلاعاتی در مورد دانشگاهش داره لطفا دریغ نکنه! یه چیز دیگه... مهلت ثبت نام در دانشگاه جدید حدودا چه تاریخیه؟همون اواسط شهریوره دیگه درسته؟پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما:11:
سطح بالایی داره مخصوصا رشته مکانیک که خیلی شنیدم سخت گیری می کنن پس از نظر علمی خیالت راحت باشه ( البته اگه درسخونی )نقل قول:
اگه روزانه هستی که خوابگاه هم داره و بد نیست ( مثل همه ی خوایگاه ها )
با سلام
من رشته ی پزشکی هستم ورودی 91 رفسنجان می خواستم ببینم راهی هست که بتونم خودمو انتقال بدم به کرمان مثلا پرونده روانشناسی یا همچین چیزی یا راه دیگه ای چون کرمان اموزش نوین شده و گفتن باید همین ترم اول انتقال بگیرم اگر نه باید تا اخر علوم پایه رفسنجان بمونم :41: منم مشکل دارم اصلا نمی دونم باید چیکار کنم :37:
سلام، خسته نباشید
من دولتی شبانه قبول شدم. کاردانی کامپیوتر/نرم افزار
هنوز دولتی ثبت نام نکردم و نیم سال دوم هستم.
بخاطر برخی مسائل میخواستم برم غیرانتفاعی ثبت نام کنم. چطور امکانش هست؟
خیلی ممنون
سلام
دوستم مکانیک مرودشت استا ن فارس قبول شده و میخواد انتقالی بگیره بیاد ازاد شیراز میخواستم ببینم شرایط انتقال از آزاد به آزاد چیه ؟ و با چه کسی باید هماهنگی و صحبت کنیم ؟
سلام دوست مناگر در انتخاب های بعدی انتخاب رشته قبول شده باشید میتواند انتقالی بگیرد.نقل قول:
یکی از شروطش این هست معدل بالای 18 داشته باشه البته معدل در دانشگاهها متفاوت هست.نقل قول:
یا مهمان بگیرد شهر دیگر در اونجا معدل خوب باشه میتونه بمونه.
شاریط دیگری هم هست مثل ازدواج و غیره ...
موفق باشید
انتقالی از کاردانی سراسری به کاردانی غیرانتفاعی چه جوریه؟
ورودی 90 هستم
مبدا میگه مهلت تموم شده
کنکور فنی داشتید یا سراسری؟نقل قول:
وردودی امسال هستید؟
کسی مهندسی الکترونیک غیر انتفائی قبول شد. و در دانشگاه سراسری ثبت نام کرد.میخواد تو شهر خودش در بخونه بخاطر همین ایشون اگر در تکمیل ظرفیتی که 1 آبان هستش شرکت کنه و مهندسی الکترونیک غیر انتفائی در یک دانشگاه دیگه قبول بشه.امکانش را داره که از دانشگاه خودش انصراف بده و به دانشگاه بعدی بره و در اون ثبت نام کنه؟
سلام و بسیار ممنون از پاسختوننقل قول:
بله این جایی که من قبول شدم انتخاب سومم بوده و دانشگاه غیر انتفاعی که مایلم برم انتخاب پنجمم هست.
امکانش هست بیشتر توضیح بدهید که در این شرایط به چه صورتی باید اقدام کنم؟
خیلی ممنون
خب الان کارنامه نهایی اومده.نقل قول:
ببینید اگر قبول شده بودید.باید در دانشگاهی که قبولی اولیه شما بوده 24 واحد یا همون یک ششم کل واحد ها رو پاس کنید.
این قانون اغلب دانشگاهها هست.
با دانشگاه مبدا صحبت کنید در این باره
دوستان من دانشجوی رشته مترجمی انگلیسی ام تو تهران جنوب ! میخوام تا 1 ترم بیشتر تهران نباشم و برم شهر قدس :31: برادرم اونجاس ! :31: توی شرایط انتقالی خوندم که اگه 2 برادر مجرد توی دانشگاه آزاد باشن میشه اون یکی برادر هم انتقالی بگیره بره پیش اون یکی :38: شرایطش چطوره ؟ چی میخواد ؟ راحت انتقالی میدن یا باید فیلم بازی کنم ؟ :31: آخه بعضی ها میگن واسه اینکه انتقالی بگیری سعی کن بیفتی به پاشون و التماس کنی و فیلم بازی کنی :31: