اينم موتور من! چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اينم موتور من! چطوره؟
كاوازاكي سفيده مال منه.
دمش گرم
ولي اين همه ابزار چيه كنارش؟
آچار و چكشو ...
راستي چندتا ميره؟(البته تو جاده مستقيم و بدون اغراق!!)
سلامنقل قول:
منظورم این بود که برای سن 40-50 سال سوار شدن روی این موتورها خجالت نداره !
چون تابحال آدم میانسال ندیدم سوار این کراس ها بشه
فعلا
نه بابا
دلت جوون باشه
فقط بايد سنگين ببري!!
اين موتور از هوندا خيلي سنگينتره. خوبيش اينه كه وقتي با هوندا 100 تا به بالا ميري انگار تايرهاي موتور روي زمين نيست و موتور داره رو هوا ميره! ولي اين موتور توي سرعتهاي بالا هم تعادلش حفظ ميشه در ضمن ترمز جلوش ديسك هست و خيلي قوي ميگيره و هروقت اراده كني باسرعت 60 تا ، 5 ثانيه بعدش كامل ايستاده ولي من زياد ترمز جلوش را استفاده نميكنم. اين موتور قبلا" دوزمانه بود! از همونهايي كه وسطش را ميبرند. يه موتور هوندا گذاشتم روش ولي كاربراتورش همون كاوازاكيه و به جاي روغن توي روغندون كاربراتور گازوئيل ميريزم تا نرم كار كنه.نقل قول:
منظورتون را متوجه نشدم. يعني شما 40-50 سالتونه؟نقل قول:
يعني چي؟..نقل قول:
فقط بايد سنگين ببري!!
سلامنقل قول:
اطفا فقط راجع به سووال نظرتون رو بگید :
موتورسیکلت های کراس و مسابقه جاده "اسپرت خیابانی" رو می شه تو چه سن و سالی سوار شد "از دید عرف اجتماعی ایران "؟
سووال دیگر هم اینکه می شه با پاسپورت داشتن با این نوع موتورها از مرز عبور کرد ، یعنی مجوز تردد بین المللی به این نوع وسیله نقلیه تعلق می گیره یا اینکه باید حتما با فدراسیون مربوطه هماهنگ کرد ؟
سلام به همه .
می خواستم اگه امکانش هست بصورت تئوری موتورسواریو آموزش بدین.
این که ابتدا برای حرکت چیکار باید کرد؟چه جوری میشه دنده عوض کرد ؟ چه وقت رو دندس چه وقت خلاصه؟واسه رفتن از یک به دو یا معکوس کشیدن اون اهرم زیر پای چپ رو چند بار باید بدیم عقب و جلو ؟
مرسی.
الان متوجه شدم ، حد اكثر 40 سال به طور متوسط 30 سال.نقل قول:
اگه از فدراسيون مجوز داشته باشي ميذارند بري
موتور سيكلت تركيبي از حفظ تعدل و فرماندهي دوچرخه و تعويض دنده و كلاج ماشين هست. اگه دوچرخه سواري بلد باشيد و از ماسين روندن هم سر در بياريد حتما" ميتونيد موتور برونيد.نقل قول:
من پيشنهاد ميكنم هر كسي يه عكس از موتورش بذاره و يه توضيحي بده. مخصوصا" Orginal Titan عزيز (درست نوشتم؟)
من موتورم
خوشكل نيست
يعني بهش نرسيدم(از لحاظ ظاهري)
ولي از لحاظ موتوري بهش رسيدم
مثلا يه راهنماش رو كه دزدزدن ديگه نرفتم بخرم
چون خيلي هم سوار نمي شم
حالا اگه مي گيد بذارم مي ذارم
به صورت کاملا تئورینقل قول:
سلام به همه .
می خواستم اگه امکانش هست بصورت تئوری موتورسواریو آموزش بدین.
این که ابتدا برای حرکت چیکار باید کرد؟چه جوری میشه دنده عوض کرد ؟ چه وقت رو دندس چه وقت خلاصه؟واسه رفتن از یک به دو یا معکوس کشیدن اون اهرم زیر پای چپ رو چند بار باید بدیم عقب و جلو ؟
مرسی.
1- اول از ایمنی موتور مطمئن شوید
2- هندل - نه سوئیچ - خودم هم بعضی وقتها اول هندل می زنم بعد می بینم سوئیچ بسته است
3- بعد از اینکه روشن شد کلاچ را گرفته و دنده را می زنید روی یک و کلاچ را رها نمی کنید
4- برای شروع حرکت هنگامی که پاها روی زمین است ابتدا گاز را 1 الی 2 درجه چرخانده (کلا 15 درجه می چرخه) سپس اندکی کلاچ را رها می کنید تا احساس کنید موتور می خواهد پاهای شما را به جلو هل دهد و فشار می آورد. در این حالت پاها را از روی زمین برداشته اندکی گاز را زیاد می کنید و حرکت آغاز می شود.
5- عوض کردن دنده که کلاچ را می گیرید و می زنید روی اون یاروی دنده (جلو زیاد می کنه و عقب کم می کنه)
6- اگه موتور خلاص باشه راحت حرکت می کنه ولی اگه رو دنده باشه اگه هلش بدی جلو نمی ره در حال حرکت هم اگه روی دنده باشه و گاز ندی متوجه کاهش سرعت می شوی.
7- واسه هر دنده کشید یک بار باید بزنی (!!!) جلو زیاد می کنه و عقب کم
خدا کنه سرکار نباشیم!
بابت توضیحاتت یک دنیا ممنون ایشالاه عروسیت.نقل قول:
چند تا سوال :
وقتی که موتور رو دندس چطور میشه خلاصش کرد؟
در حین حرکت از کجا میشه فهمید رو دو هستیم یا چهار؟
باور کن سر کار نیستی ... مرسی از راهنماییت.
با گرفتن كلاچ (اوني كه مثل ترمزه دست چپ موتوره) دنده را يكي پس از ديگري به عقب بر مي گردوني تا اينكه ديگه چيزي براي برگشتن نباشه(دنده كه ديگه مي دوني كجاس؟)نقل قول:
وقتی که موتور رو دندس چطور میشه خلاصش کرد؟
با توجه به سرعتي كه داري و ومهارتي با تمرين زياد به دست مياري حضور ذهن پيدا مي كني (يعني هر بار كه دنده را زياد مي كني يا كم مي كني حسابش هم دستته...)نقل قول:
در حین حرکت از کجا میشه فهمید رو دو هستیم یا چهار؟
حالا اگه ميخواستي موتور 200 پنج دنده را بروني چيكار ميكردي؟ دنده يكش ميخوره پايين ( عادي) بقيه دنده هاش ميخوره بالا ! يكي پايين چهار تا بالا. بعد تا مياي خلصش كني پدرت در مياد ( چهار تا پايين يكي بالا !!!!)نقل قول:
سري قبل که کارت سوختم شارژ شد 140 ليتر ريختن ولي ايندفعه106 ليتر قضيه چيه ؟ سهميه ها کم شده؟
مال من كه درسته.نقل قول:
دستتون درد نکنه . خیلی ممنون بابت توضیحاتتون.نقل قول:
سوال :
اگه رو چهار باشیم یه دونه بدیم جلو چی میشه؟
فرض کن رو چهاریم رسیدیم سر یه چهار راه ایست کامل کردیم بعد برای شروع حرکت سه تا باید بزنیم عقب تا بره رو یک و دوباره راه بیفتیم؟
یه سوال دیگه ( نخندیا )...
اگه تو امتحان عملی قبول بشیم گواهینامه چند روزه میاد؟
سوال 1: اگه رو 4 باشی دیگه پدال پایین نمی ره و متوجه میشی که رو چهاری. (البته به شخصه تا حالا یادم نرفته رو کدوم دنده هستم)
سوال2: شما قبل از رسیدن به چهار راه باید کم کم دنده ها را پایین بیاورید تا هنگام رسیدن به چهار راه رو یک یا 2 باشید. ولی اگه اینکار را نکردید بله باید دنده را روی یک قرار داد تا موتور بتونه راه بیفته. (گرچه با 2 هم راه میفته ولی موتور ممکنه آسیب ببینه)
پس از قبولی تو امتحانها و دادن مدارک ، فکر کنم جدیدا 2 هفته طول می کشه (البته مال دوست من شد یه ماه!!!!)
نکته: اگه تا حالا سوار موتور نشدید ابتدا برید تمرین کنید بعد برید امتحان عملی. دوست من 3 سال موتور رونده بود و استاد لایی کشی بود ولی تا دفعه چهارم قبولش نکردند. (به چیزهای الکی گیر می دهند)
1- اگه دنده 4 باشه پدال پایین میره کی گفته پایین نمیره؟ ولی دنده عوض نمیشهنقل قول:
2- درجا هم دنده کم کنی ایراد نداره ولی به شرطی که حسابش از دستت در نره
نکته آخری را تایید میکنم
حتما مال ايشون پايين نميره!!!نقل قول:
- اگه دنده 4 باشه پدال پایین میره کی گفته پایین نمیره؟ ولی دنده عوض نمیشه
با آرزوي موفقيت براي اين دوست عزيز!
فقط آروم برو پسرم!
نقل قول:
1- اگه دنده 4 باشه پدال پایین میره کی گفته پایین نمیره؟ ولی دنده عوض نمیشه
مال من که تو جاش یه لقی بیشتر نمی زنه که معلومه دنده عوض نمی شه.نقل قول:
حتما مال ايشون پايين نميره!!!
اینجوری گفتم که اگه روی 4 بود و دنده رو کشید روی یک ، اگه کلاچ رو ول کنه می تونید تصور کنید چی میشه مخصوصا اگه سرعت داشته باشه.نقل قول:
2- درجا هم دنده کم کنی ایراد نداره ولی به شرطی که حسابش از دستت در نره
چی میشه؟نقل قول:
دوستان می تونم چندتا سوال دیگه بپرسم یا اینکه نه مزاحمم.؟؟
ببینید هر دنده برای سرعتی طراحی شده است. اگه شما روی دنده 4 باشید و مثلا 70 تا هم سرعت داشته باشید و برید رو یک و کلاچ رو ول کنید نیرویی موسوم به مقاومت دنده باعث میشه یا به جلو پرت شوید یا اینکه موتور در جا قفل می کند و چرخ عقب می کشه روی جاده (با سرعت 70 تا) البته برای جلوگیری از تصادف ترفند خوبیهنقل قول:
چی میشه؟
هنگامی که در سراشیبی تند قرار گرفتید و می خواستید آهسته بروید می تونید بزارید روی دنده یک و گاز ندهید. نیروی مقاوم دنده باعث میشه شما از 10 تا بالاتر نروید
نکته: حداقل موتور من و موتور دوستم (یاماها ybx داره) وقتی دنده رو عقب می کشیم (هنگامی که اختلاف سرعت مشهود است) و کلاچ را ناگهانی رها می کنیم قفل می کنه. شاید با بقیه فرق داشته باشه.
اینجا فرومه دیگه...نقل قول:
دوستان می تونم چندتا سوال دیگه بپرسم یا اینکه نه مزاحمم.؟؟
توضيحات دوست خوبمون آقاي زاهدي كامل بود
چشم ، بابا بزرگ !! :دینقل قول:
فقط آروم برو پسرم!
نه پسرم
با تو كه نبودم
با اون پسرم بودم! :دي
چند ليتر ريختن برات؟نقل قول:
چی؟نقل قول:
.
هارلی دیویدسون الان قیمتش چه جوریاست، فکر کنم سی جی می زدش تو ایران درست نمی گم؟
سوالم مربوط به پست 180 همين تاپيک هستش.نقل قول:
فکر کردم خودتون متوجه ميشيد.
امروز رفتم زدم دیدم 180 تا توشه یادم نیست از سری قبل چقدر توش بودنقل قول:
(به نام خدا)
قهرماني کيسي استونر در مسابقات موتور سواري هلند
گروه بين الملل: کيسي استونر به مقام قهرماني مسابقات موتور سواري کلاس موتو جي پي هلند دست يافت.
به گزارش خبرخودرو ، در دور نهايي مسابقات موتور سواري کلاس موتو جي پي که در پيست موتور سواري شهر آسن هلند برگزار شد کيسي استونر از تيم موتور سواري دوکاتي توانست با مدت زمان چهل و دو دقيقه و دوازده ثانيه و سيصد و سي و هفت هزارم ثانيه زودتر از ديگران از خط پايان بگذرد و به مقام قهرماني اين مسابقات دست يابد.
پس از استونر دانيل پدروسا از تيم هندا به مقام دوم رسيد و کالين ادواردز از تيم موتور سواري ياماها مقام سوم اين مسابقات را کسب کرد.
والنتينو رُسي دارنده رتبه نخست مسابقات موتور سواري جهان در دور نخست مسابقه به دنبال از دست دادن کنترل موتورش دچار حادثه شد و از دور اين مسابقات کنار رفت.
منبع : خبر خودرو
راستی تبریک میگم دوتا ایرانی مقامهای دوم و سوم موتور کراس را اوردند
دوستان 1 سوال من 3 مدل موتور طرح هارلي پيدا كردم
كيوان
شهاب
تكرو
كدوم بهتره؟؟؟؟؟
سلام.
دوستان یه آقایی موتور هزار هوندا داره(از همونایی که جلوش رادیاتور داره)که میخواد بفروشنش نزدیک 350 هزار میفروشه.
سند نداره
مجوز هم نداره
فقط یه برگه ی اوراقی داره
میگه سالمه با یه تک استارت روشن میشه فقط یکم تایر هاش وضعش خرابه.
سوالم اینه که آیا میرزه بخرم؟
آیا تایرهاش گیر میاد؟
ممنون.
سلام دوستان ميشه چند تا از موتورهاي cg125 خوب رو نام ببريد چون اينقدر ماركها زياد شدن سر در گم شدم چي بگيرم
لطفا به ترتيب خوب بودن نام ببريد و حدود قيمت انها رو هم ذكر كنيد
ممنون