سلام.......... فکر میکنم فقط در حالت دیتا بشه این کارو کرد......... :)نقل قول:
در چه حالاتی دیتا یا سایر موارد؟
موفق باشید :)
Printable View
سلام.......... فکر میکنم فقط در حالت دیتا بشه این کارو کرد......... :)نقل قول:
در چه حالاتی دیتا یا سایر موارد؟
عزیزان سلام
من یه مشکلی به این نرو دارم
من وقتی یه فیلم دیویدی رایت می کنم وقتی داخل دستگاه دیویدی می زارم دقیقه های وسط صدا دیر پخش می شه یعنی تصویر که پخش می شه صدا دیر تر از بازیگر پخش می شه لطفا راهنمایی کنید
ممنون
موقع رايت به Option برو يعني More را بزن پايين صفحه و چندتا منو باز مي شود منو Video Option را بزن
در صفحه اولي تب General قسمت پايين نوشته Nero SmarEncoder آنرا غير فعال كن
بعد از رايت روي دستگاه بگذار ببين درست رايت شده است يا نه
خبرش را هم بگو
بهتره يه مقدار هم در مورد رايت فيلم بر روي CD بيشتر از 80 دقيقه بحث كنيم
من چند بار امتحان كردم و در اكثر مواقع CD ها خراب شدند
اما يه بار يك فيلم حدودا 94 دقيقه اي را رايت كردم
بدون هيچ مشكلي رايت شد
و در دستگاه Video CD نيز اجرا شد
كلا هيچگونه مشكلي نداشت خيلي حال كردم
خواستم بدونم چطور شد كه در اين نوبت رايت CD سالم از آب درومد ؟
دوستان هركس تجربه و يا اطلاعاتي در اين زمينه داره حتما بيان كنه
شايد Cd شما 90 دقيقه بوده؟
تازه همه Vcd ها هم قادر به خواندش نيستند در روشهاي فشرده
البته مدلهاي جديد فكر نكنم مشكلي براي خواندن داشته باشند
نه مطمئن هستم كه 90 دقيقه نبوده
در ضمن بيشتر از 90 دقيقه رايت كردم
بعدش چون فيلم بوده به همه دادم و نگاه كردند يني در همه Vcd پليرها قابل اجرا بود.
با سلام Lord_theOne /
در هنگام رايت DVD بصورت ديتا اين پنجره باز ميشود / چه كار كنم؟
در مورد اين پنجره توضيح دهيد و كدام يك را انتخاب كنيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مطلب در مورد رايتر بنده است / البته فعلا درست شده
ممنون.
سلام.........نقل قول:
توی هشدار گفته که شما میخواین یک دی وی دی Multisession یا به فارسی چند نوبته رایت کنید(یعنی بعدا بشه ادامش رو رایت کرد).......... بعد گفته که رایت دوم یا سوم و یا بالاتر رو بعضی DVD رام ها و همچنین سیستم عامل های قبل از ویندوز XP ممکنه نتونن بخونن ........ جواب اول گفته که شما قبول میکنید که به صورت Multisession رایت بشه، جواب دوم شما نمیخواین به صورت Multisession رایت بشه، و جواب سوم هم لغو رایت هست.......
من پیشنهاد میکنم که هشدارو نادیده بگیرین و جواب اول رو انتخاب کنید........ احتمال اینکه قابل خوندن نباشه کمه :)........
با سلام amintnt دوست عزيز
در نرو 6 از اين سوالات نمي پرسيد يا بنده بياد ندارم / و در مورد رايت سي دي هم همينطور
ممنون از راهنمايي شما / از نظر فني اگر رايت DVD ناقص ( سوخت ) ماند ميشه يك طوري آن را رايت كرد
با تشكر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضي موقعها مي شود سي دي سوخته را رايت كرد از بقيش يك امتحاني كن
در نرو 6 اين پيغام نمي امد نرو 7 بصورت كامل از DVD پشتيباني كرد
اون تيك never Show را كه بزني و بعد گزينه اول يا دوم را بعدش بزني هميشه همون گزينه بصورت پيش فرض اجرا مي شود و ديگه اون گزينه نمي ايد
سلام...... خواهش میکنم Lord The One جان :)نقل قول:
بعضي موقعها مي شود سي دي سوخته را رايت كرد از بقيش يك امتحاني كن
در این مورد من قبلا خوندم که اگه با نرو همون فایلا رو اد کنید نرو این قابلیت رو داره که ادامه ی سی دی سوخته رو رایت کنه........... البته من فقط اینو خوندم، و اصلا مطمئن نیستم که درست باشه یا نه :)
نميدونم كه بتونه فايل سوخته را درست رايت كنه
اما Cd يا Dvd را كه سوخته يا ادامش را مي خواهيد رايت كنيد
اول بگذاريد در دستگاه خوب كه كامل لود شد نرو را باز كن و Data را انتخاب كن معمولا با يكي دوبار امتحان چيزايي كه قبلا رايت كردي را نشان مي دهد با يك فونت كمرنگ و مي تواني اضاف كني و رايت بزني
سلام دوستان
من با رایت کردن با برنامه نرو 7 مشکل دارم من در نرو اسنتیال7 موقعی که میخوام یه فیلم به صورت ویدیو سی دی رایت کنم همانطور که داره رایت میشه تصویرش هم در گوشه سمت راست با سرعت نمایش داده میشه و من یه سی دی فیلم رایت کردم که 21 دقیقه زمان برد و مثل اینکه اینکود هم می کرد(البته سوالی مبنی بر اینکه این فایل نیاز به اینکود داره نکرد فقط در بالای جایی که خونه های سبز پر می شد نوشته بود trasfincode همچین چیزی) ولی من این برنامه 7 اسنتیال رو پاک کردم و ورژن 6 نصب کردم و در عرض چند دقیقه مثل زمان رایت های معمولی رایت شد حتی نیاز به اینکود هم نداشت به نظر شما مشکل از کجاست توجه داشته باشید که هر دو با سرعت 32 رایت کردم
دوست عزيز شما تصويريهاتونو با نرو Express يا burning رايت كنيد اون براي Mix هست و از CPU مي گيرد مي توني يك سيستم كه از ماله شما ضعيفتر و يا قويتر است را رايت كني فرقشو مي بيني
با Nero Xpress و Burning بايد رايت كرد
نرو اشنتیال هم یک نسخه از نرو با کارایی کمتر برای باندل های رایترهاست مثل نرو Ultra ولی بل کارایی کمتر و نرو Express رو دارهنقل قول:
سلام دوستان
میخواستم فیلمهای روی دی وی دی بریزم (فرمت فیلم Avi بوده از هارد ریختم به دی وی دی) از برنامه نرو 7.8.5رایت کردم و گذاشتم توی ضبط پخش پخش نشد ولی دی وی دی می خرم پخش میشه!!!
با نرم افزار CHeetah هم رایت کردم نشد
راستی چه جوری به VOB تبدیل کنم؟
ممنون
سلام
کسی نیست جوابمون رو بدن :(
من با نرو از درایو C یه بکاپ گرفتم البته رو خود ویندوز که پیغام قفل کردن Cرو میده و این کار هنگام کار سیستم امکان نداره با کلیک ایگنور کارشو ادامه میده ودر اخر پیغام میده به خاطر اینکه رو پارتیشن C ویندوز کار میکنه ممکنه از بعضی دیتا ها به درستی بکاپ گرفته نشده
و برای رفع این مشکل من با نرو بکاب تولر یه Cd بوتیبل ساختم ولی مشکل اینه وقتی میخوام از C بکاپ بگیرم و روdیاe ذخیره کنم میگه این درایو ساپورت میکنه ومجبورم رو Dvd رایت کنم
ابا راهی هست که بتونم مستقم رو هارد بزارم
بخشید وقتی با Cd Boot بک اپ میگیرم جلوی پارتیشنها مینویسه Read Only Sata ولی با ویندوز این جلوشون نیست وخیلی راحت رو یه پارتیشن دیگه کپی میکنه فقط میگه C رو قفل کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با نرم افزارهای مختلف می تونی تبدیل کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من با Back UP کار نکردم
اما Back UP از درایو ویندوز فایده ندارد چون نمی تواند وقتی توی ویندوز باشی برگردنه به حالت قبل
وقتی می خواهی رایت کنی درایو مجازی رو انتخاب کن تا بصورت Image بریزه توی سیستمت
من Back Up رو نصب نکردم نمی دونم
من الان فقط با cdboot بکاپ میگیرم ولی مشکل اینه که نمیتونم بریزم تو یه پارتیشن دیگه چون با neroback it up در حالت بوت جلوی پارتیشنها مینویسه readonly وباید رو dvd کپی کند
والا به همه دوستان پیشنهاد میکنم چون برنامه خیلی راحت وجالبیه چون در حالت بهم ریختن ویندوز 5gig را میتونیم تو 10 دقیقه برگردونی وصاحب یه ویندوز کاملا سالم با تمام برنامه های نصب شده بشی
فقط میخوام بدونم میشه موقع بکاپ گرفتن مستقیم ریخت تو یه پارتیشن دیگه اگه کسی میدونه لطفا البته در حالت بوت
دوست عزیز گفتم با
CD bootable nero back it up
نه در حالت کار ویندوز
Neroفكر نكنم اين كار را كند كه برود در DOS و بك آپ را باز كند
قويترين برنامه Acronis هست محشر هست
بعدشم Norton ghost
نرو با لینوکس این کار رو میکنه
به همه دوستان توصیه میکنم حتما
nero back it up رو حتما امتحان کنند خیلی راحت و جالبه
سلام
یه برنامه کانورت رو گرفتم Avi به Vob تبدیل کردم
حالا با نرو دی وی دی رو رایت کردم خودش به فرمت دیگه آنالیز کرده بعد شروع به رایت کرده ولی توی دی وی دی نریخته و خالیه گذاشته و دی وی دی غیر قابل استفاده شده :(
دوستان عزیز
لطفا یه آموزش رایت کردن فیلم روی دی وی دی بذار
ممنون
سلام
کسی این نرو 8 رو نصب کرده
برای من که نمیشه !
نرو 7 رو هم با همون برنامه cleaner خود نرو پاک کردم
اما بازم فرقی نکرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان فكر نكنم بتونم اموزشش را بگذارم حتما فايلت مشكل دارد كه تبديل مي كند استاندارد خودش نيست
امين جان من Nero 8را نصب نكردم
اما معمولا اولين نسخه از سري جديد را بد مي زند Nero مثل نرو 7 اولين نسخه اش آشغال بود مثل Nero 6 بود Nero 6 هم هينجوري بود
يكم صبر كن حتما مي گيرمش نصبش مي كنم اما باز مثل Nero 7 هنوز توي سايت خودش اعلام نكرده Nero 8 را
سلام
درسته
متاسفانه وسوسه شدم
یک گیگ دانلود کردم
آخرش هم طبق معمول چرت از آب درومد
باید تا ورژن 8.1 یا 8.2 صبر کرد
کسی میدونه چطوری میشه با نرو سی دی های 870 مگابایتی رو رایت کرد؟من یکی از این سی دی ها خریدم ولی بلد نیستم توش اطلاعات بریزم.
بايد بروي توي تنظيماتش دقيقه 80 را بكني 90 دقيقه اي مي توني رايت كني فكر كنم امتحان نكردم
گزینه ی flaxtralink مربوط به چی میشه و کارش چیه ؟
فعال باشه بهتره یا غیر فعال ؟
به Nero Burning Rom سوییچ کن........نقل قول:
File==> Options==> Expert Features
و تو قسمت Overburning میتونی ماگزیموم رو تعیین کنید........ وقتی خواستی بری واسه رایت حالت به تب Burn برو و Write Method رو روی Disk At Once تغییر بده........ البته این واسه رایت بیش از حد مجاز رو سیدیه...... و معمولا سی دی ها حجمشون موقع رایت مشخص میشه و تا همون مقدار اجازه ی اد کردن فایل داده میشه..........
من nero 6.3 دارم اصلا نمی دونم این منو file کجاست!یکدفعه هم شانسی وارد این منو شدم ولی دوباره پیداش نمی کنم!نقل قول:
سلام
یه سوال دارم:
این عمل OverBurn تا چه حد جواب میده؟ یعنی چند مگ میشه بی دردسر به سی دی 700 مگابایتی اضافه کرد؟ (اضافه بر 700 مگ)
من تا 750 مگ رو بدون هیچ مشکلی رایت کردم....... البته فکر میکنم بیشترم میشه رایت کرد..........نقل قول:
سلام
من می خواستم بدونم چه طور میشه با نرو 7 اولترا ادیشن سی دی خشدار رایت کرد
چنین کاری با نرو امکان پذیر هست چون دوست من با کلون این کار رو میکنه
البته خش زیاد داره و وقتی با مدیا بازش میکنم تو یه جاهایی که خش داره وای میسته
مرسیییییییییییی
ببخشید
تو نرو وقتی burn رو میزنم میره برا رایت بعد نشون میده که
flaxtralink activated
میخوام ببینم این گزینه ماله چیه و چی کار میکنه
فعال باشه یا نه ؟
با برنامه ISO Buster فايلهاتو كپي كن توي هارد خيلي قوي هست و بعد با نرو رايت كن
ببخشید
flaxtralink activated
فعال باشه یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید
flaxtralink activated
فعال باشه یا نه ؟
با سلام
لطفا آموزش ليبل زدن بر روي CD or DVD را برام بزاريد
ممنون