نقل قول:
خیر اینجوری نیست اصلا سه تا تصویر ممکن نیست این یک تصویر و 2 صدا است رنگ شو ول کن چون که گفتم این نوع ارزونشه زیاد استاندارد نیست
Printable View
نقل قول:
خیر اینجوری نیست اصلا سه تا تصویر ممکن نیست این یک تصویر و 2 صدا است رنگ شو ول کن چون که گفتم این نوع ارزونشه زیاد استاندارد نیست
من باز هم رفتم این بار پایتخت و جمهوری رو زیر و رو کردم.
یک کابل HDMI به سه تایی صوت و تصویر هست که می گفتن کار نمی کنه. چون یک طرف دیجیتال هست و اون طرف آنالوگ.
تبدیلش رو گفتن اگه بخوای می آریم که 120000 تومان هست!!!!![COLOR="Silver"]
چه خبره؟؟؟:18::18: 120 هزار تومان:18::18:نقل قول:
من با کابل کیفیت بالاش 10 هزار تومان گیر اوردم مگه تبدیلش از چیه؟؟؟
تبدیلش برای آنالوگ به دیجیتال هست و همچنین یک کیت کامل رابط usb داره ... حساب کن تو خودش پروسسور داره و فن هم برای خنک کردن !
من 180.000 تومانی اش رو دیدم که تایوانیه و چیز خیلی ردیفیه
سلام من با کابل hdmi به lcd وصل میکنم ولی نمیتونم صدا رو درست کنم تنظیمات خاصی داره؟
کارت گرافیک ati4730
و
ge force 9300 gs
کمک کنید لطفا
باید تنظیمات خروجی صدا رو روی کارت گرافیک تنظیم کنی..
یعنی کارت صدای گرافیک رو به عنوان کارت صدای دیفالت انتخاب کنی و کارت صدای خود لب تاپ رو غیر فعال کنید تا بتونید صدا رو از روی خروجی HDMI داشته باشید..
یه راه دیگه هم اینه که روی آیکان صدا در Taskbar راست کلیک و گزینه Playback devices رو انتخاب کنی، بعد از اون اگه گزینه HDMI هست اون رو Set Default کنی..
با سلام اگه میشه کل اموزشها رو در یه پی دی اف یه جا اپ کنید تا همه حالشو ببرند
براي گرفتن صدا در hdmi بايد سيم spdif رو از كارت گرافيك به مين بورد وصل كني
سلام
من لپ تاپ رو با کابل اورجینال سونی به تلویزیون lcd وصل کردم .... همه چیز به راحتی انجام شد ... ولی یه مشکلی داره و اونم اینه که تو هر چیزی که تست کردم (مثل انواع فایل ویدیویی و بازی و غیره) صدای عالی و بدون مشکلی دارم ... فقط وقتی از طریق دی وی دی پلیر لپتاپ میخوام فیلم ببینم هر کاری میکنم صدا فقط از لپتاپ در میاد...
laptop:sony vaio fw590 fzb
lcd:sony 40s550
ممنون از توجه تون
من يه SAMSUNG LCD 41` دارم كه قبلا يدفعه رفت دسته تعمير...
ولي الان يه مدت روشن ميشه ولي مثلا صداش روشن شدنش مياد ولي تصوير نميده البته ميزنم كانالاي ديگه صداي اونام مياد و اگه وصله باشه با رسي+ور يا PS3 ويا لب تاب فقط صدا داره ولي تصوير نداره(البته اين مشكل بعضي اوغات )
ويرايش«ديگه الان اين مشكلش دائمي شده!
ميشه ايراد از كابل HDMI باشه؟
سلام
من کامپیوترم رو با HDMI به LED وصل کردم.ولی صدا نداره رو LED.چیکار کنم
البته تو ویندوز 7 مشکلی نداره. در ضمن جدیترین درایور گرافیکم رو که GTX275هست نصب کردم بازم صدا نداره
من کیفیت تصویر دلخواهم رو نمی گیرم. dell xps m1530 رو به sony klv-40v300a به کابل HDMI وصل کردم.صدا و تصویر رو دارم ولی کیفیت در حد 3gp`e .تنظیمات خواصی رو ندیدم که بشه تصویر رو در حد HD نشون بده.اینم بگم در حال پخش کیفیت HD رو تو laptop دارم.کارت گرافیکم NVIDIA Geeforce 8600m GT هستش.اگه تنظیمات خواصی داره بگین که منم بتونم از این قابلیت استفاده کنم.ممنون میشمنقل قول:
نوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشت تلوزیون من این فیش ها وجود داره که من هر کدوم از این 5 فیش رو به رنگ خودش وصل کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی اینو وصل می کنم (سه شبکه ویدیو روی تلوزیون هست که Video 1 و Video2 هست و DVD که من روی هر کدوم می زارم در روی دسکتاپ و تنظیمان کارت گرافیک این تلوزیون شناخته نمی شه. در عکس زیر می بینید که تنها مانیتور فیلیپس اینجا هست و خبری از تلوزیون نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابل من HDMI هست که سر HDMi به رایانه وصل هست و سر دیگه ی کابل دارای 5 فیش هست که به پشت رایانه وصلش کردم ولی بدبختانه نمی شناسه. باید چکار کنم؟
با سپاس
نقل قول:
من همین کاب رو خریدم 20 هزار تومن. 5 تا فیش داره و اون سرش هم hdmi هست
علت نویز زیاد با کابل s video چیه
سلام دوستان
من لپ تاپ رو با کابل HDMI به مانیتور وصل می کنم تصویر رو دارم اما وقتی تصویر وصل میشه صدا قطع میشه !
( مانیتور من فاقد اسپیکر است )
وقتی از خروجی صدا لپ تاپ ( هدفون) با کابل به اسپکر وصل می کنم باز هم صدا نداره !
آیا تنظیماتی هست که بشه صدا رو همزمان با کابل HDMI به مانیتوری که اسپکر نداره داشته باشم؟
با تشکر
یا حق
هرکی تبدیل هر چیزی رو می خواد بیاد بره اینجا:5:
کد:http://www.hdtvsupply.com/cotohd.html
با يه كابل ديگه امتحان كن دوباره وصلش كن شايد مشكل از كابل باشه !
سلام دوستان شرمنده من صفحات قبلی رو نحوندم...
لب تاپ من HDMI نداره ولی تلویزیون داره...کابل HDMI خاصی وجود داره که یکطرفش usb باشه و طرف دیگرش بصورت HDMi ?
یا اینکه تبدیلش وجود داره ؟؟
اگر شدنیه و وجود داره...کیفیتش چطوره..قیمتش ؟؟
دوستان خواهش ميکنم جواب بديد . يه ال سي دي دارم مدل panasonic TH-L32C4M وقتي به لب تابم وصل ميکنم توي lcd تصوير کامل نشون نميده و زده بيرون از هر چهار طرف هم اينجوريه يعني وقتي وصل ميکنم به lcd نصفه task bar رو ميتونم ببينم و بقيش نيست فهميديد ؟چطور ميتونم لب تابم رو به اين ال سي دي وصل کنم طوري که تمام صفحه رو در بر بگيره ؟ در ضمن روزلوش ال سي دي و لب تابم 768*1366 هست اما بازم تمام صفحه نيست
هیچکی اینجا نیست جواب بده ؟
من رابط DVI to HDMI, HDMI to DVI را دیدم که البته فقط تصویر را منتقل میکند و برای صدا باید از کابل جدا استفاده کنینقل قول:
در سایتهای خارجی هم تبدیل USB به HDMI را دیدم که یک مبدل است و قیمتش هم بالای 50 دلار بود.
با لپ تاپم حسابداری کار میکنم وبخاطر LCD کوچک 15.6 بعضی وقتها خسته میشوم.تصمیم گرفتم یه ولخرجی کنم و یک مانیتور بزرگتر بخرم که هم خسته نشم و هم کیفیت FULL HD را تجربه کنم.بنابراین یک LED 22 اینچ فول اچ دی خریدم و با کابل HDMI بهش وصل کردم.ولی کاملا نا امید شدم با هیچ رزولوشنی تصویری به وضوح خود لپ تاپ نداد که هیچ،بلکه با تمام تنظیمات رزولوشن یا بزرگتر از LED میشد یا کوچکتر.فقط در رزولوشن 1024*768 اندازه درست میشد ولی کیفیت افتضاح. اساتید لطفا راهنمایید کنید بنده چه خاکی تو سرم بریزم؟ظاهرا باید یه کیس واسه مانیتورم جمع کنم
اگر میخوای روی مانیتور رزولوشن ماکزیمم باشه باید از حالت dual display به single برینقل قول:
در تنظیمات کنترل پنل گرافیک قسمت display
نقل قول:
لطفا یکی جواب منو هم بده چند روز گذشت همچنان منتظریم
با تشکر از پاسختون،ولی وقتی به سینگل برمیگردونم فقط ال سی دی خود لپ تاپ کار میکندنقل قول:
نقل قول:باید مانیتور را بعنوان گزینه اصلی انتخاب کنیدنقل قول:
برای گرافیک اینتل در تنظیمات intel graphics قسمت display devices
برای گرافیک nvidia در تنظیمات nvidia control panel
برای گرافیک amd در تنظیمات catalyst control center
سلام دوستان.تو رو خدا لطف کنید کسی که میدونه جوابه سوالمو بده.من میخوام لپ تاپ asus n53sv رو له تلوزیون LG با کابل hdmi وصل کنم .وقتی وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته لطفا کمک کنید .ممنون
دوستان چرا وقتی به lcd وصل میکنم تصویر از تلویزیون بیرون میزنه. بعد رزولوشنو میزنه 1080*1920 بعد صفحه لپتاپ خاموش روشن میشه و تلویزیون رزولوشنو میزنه 900p!
سلام خدمت دوستان نمی دونم توی این تاپیک جاش هست یا نه ولی به هر حال من اینجا سوالم رو مطرح می کنم ...
من یک لپ تاپ فوجیتسو دارم که متاسفانه نمی دونم چرا وقتی به ویدئو پروژکتور وصلش می کنم تصویر نمیاد ... !!! کم کم دارم به این نتیجه می رسم که شاید این مارک از لپ تاپ به پروژکتور وصل نمیشه !!! چون دوستام با مارک های مختلف به محض اینکه کابل دستگاه رو وصل می کنن ؛ تصویر دارن و ....
حالا نمی دونم باید تنظیم خاصی انجام بدم یا نه ... اگه کسی می دونه راهنمایی کنه من رو بی زحمت ...
دوستان هرکی تصویرش تو LCD یا LED لبه هاش خورده شده و تموم صفحه نیست ، از تو TV قسمت Ratio درست میشه ، مال من که ال جی هست رو 16:9 لبه تصویر رو میزنه اما با Just Scan درست میشه.
راستی کیفیت تصویر ویندوز من با کابل HDMI که زدم به LCD یه کم پایینه ، لرزش داره ، کیفیت آیکن ها .... به نظرتون مشکل از کجاست؟
من صنام دارم . تغییر میدم به 4:3 ولی بازم مشکل داره . معلومه که تنظیمات لپتاپ مشکل داره و اینجا هم کسی نمیدونه:41:نقل قول:
سلام
من لپتاپ inspiron 5010 دارم و هنگام اتصال به LCD با HDMI فقط تصویر دارم و صدا رو از طریق لپتاپ دارم . چکار باید بکنم؟
ببین دوسته عزیز ستگی داره سیستم شما چه نوع پورتی داشته باشه
dvi
rbg
hdmi
که بهترینشون hdmi هستش و توصیه من هم همینه
بسته به نوع کابل طول و شرکت سازنده و همینطور مدلش میتونه متفاوت باشه
این کابل ها مدل 3d هم دارن
توصیه من اینه شما از برند سونی خریداری کنید
سعی کنید زیاد طولانی نباشه
در ضمن تو ورودی آرک هم نزنیدش
دوستان عزیز مد نظر داشته باشید که بعد وصل کردی سیستم به تلویزیون شما باید وارد قسمت رزولوشن بشید و رزولوشن مد نظر رو تنظیم کنید
به عنوان مثال اگه تی وی شما فول اچ دی هست شما هم باد رزولوشن 1920*1080 حالا میتونه i p یا هر چیز دیگه ای داره رو انتخاب کنید
در مورد صدا هم بعضی سیستم ها یه پورت های کوچکی به اسم i400 داره که مخصوص صداس
سلام دوستان یه سوال دارم اگه تکراری هست شرمنده
راهی هست به لپ تاپ یا سیستمی که اچ دی ام آی نداره این پورت رو اضافه کرد ؟؟
بله دوسته عزیز
شما میتونید با مدل های موجود مانند :
DVI-to-HDMI
RBG-to-HDMI
ای کارو انجام بدید
ممنون بعد صدا چی دی::10:نقل قول:
نه دیگه!!! صدا نداره...تنها شما نوع پورت رو عوض میکنی فک کنم تو نوع تصویر و رزولوشن هم نمیتونه تاثیر گذار باشه
سلام
من ميخوام كابل HDMI بخرم براي LED سوني 46EX520 آيا سيم ها مدل هاي مختلفي دارن ؟ 1.3 1.4 ؟؟؟
ممنون ميشم تا قبل از خريد راهنماييم كنيد