آقا دست شما درد نکنه دیدم زیاد اذیت می کنه بردمش نمایندگی گفتن منبع اگزوز سوراخه عوضش کردن درست شد:20:
Printable View
آقا دست شما درد نکنه دیدم زیاد اذیت می کنه بردمش نمایندگی گفتن منبع اگزوز سوراخه عوضش کردن درست شد:20:
سلام دوستان.
يه پرايد كاربراتوري مدل 81 دارم. يه مدتي بود كه نوسان دور موتور داشت، انقدر كه بعضي وقتها به حدي پايين ميومد كه احتمال ميدادم الان خاموش كنه! بعد رفتم و شمع هاي ماشين رو عوض كردم،تا حدي اين مشكل برطرف شد. اما تازگيا اين مشكل برگشته. شمعها كه نو هستند، ايراد از چي ميتونه باشه؟
يه مشكل ديگه هم اين كه اين كلاچ ماشين موقع گرفتن براي تعويض دنده، صداي خاصي ميداد كه پرسيدم گفتن مربوط به بلبرينگ كلاچ هست و يه وقت سر فرصت بيا درست شه. دو سه روز پيش ماشين افتاد توي جوب، و يك ضربه به زير ماشين خورد، اما هيچ آسيب ظاهري توي هيچ قسمت ماشين نديدم.اما از اون موقع گاهي دنده رو كه ميخوام عوض كنم، يه صدايي شبيه زوزه ميشنوم. خواستم ببينم نظر دوستان چيه.
ممنون.
من احتمال میدم از پیچ گاز باشه(اینجا اینو بهش میگن!)نقل قول:
که میزان هوایی رو که وارد موتور میشه رو تنظیم میکنه
فکر کنم اگه زیاد از حد اگه باز باشه یا بسته باشه ماشین این بلا سرش میاد
چون سر خودم هم اومده
بعید میدونم از کثیفی ----- بنزین یا کثیفی کاربرات باشه
سلامنقل قول:
احتمال زیاد اون نوسان از کاربرات باشه. (از وایر ها هم میتونه باشه ولی وایر ها معمولا لرزش هم به همراه داره) و همچنین بعضی موفع ها صدای ترقه. راستی منظورتون اینه که نوسان خود موتور هست. نه فقط نوسان آمپر. درسته؟
فـیلتر هوا رو هم چک کنید.
صدای زوزه شاید از همون بلبرینگ کلاج باشه. شاید هم بولبرینگ چرخ. یه بار که در حرکت هستید یه دفعه خلاص کنید و بذارید ماشین حرکت کنه و توجه کنید که صدا میده یا نه.
و همچنین یه بار هم آروم ترمز بگیرید و توجه کنید ببینم صدا میاد یا قطع میشه.
:12:
ممنون از راهنمايي، بله، خود موتور نوسان داره، ضمناً ماشين هم ميلرزه! احتمالاً مربوط به واير ها باشه. نه؟نقل قول:
ميتونه از تنظيم نبودن كاربرات باشه و دلكو هم ميتونه باشه آدوانس يا ريتارت(ريتارد ) باشهنقل قول:
بله.نقل قول:
در تایید حرف های زیر:
و در ادامه اینکه وقتی ماشین روشنه یکی یکی وایر ها رو بکش بیرون، اگه صدای موتور خیلی تغییر کرد و لرزشش خیلی زیاد شد خوب معلومه که اون وایر/شمع سالمه. ولی اگه لرزش نداشت و تغییری در کارکرد موتور ایجاد نشد، یا اگه هم شد خیلی کم بود، بدونید که از دلکو تا شمع، یکی از چیزایی که میگم مشکل داره. یا وایر، یا شمع ، یا جایی که وایر وصل میشه به دلکو. بعد از در آوردن هر وایر اونو سر جاش میذاری و میری بعدی.نقل قول:
ميتونه از تنظيم نبودن كاربرات باشه و دلكو هم ميتونه باشه آدوانس يا ريتارت(ريتارد ) باشه
اما اگه اینا سالم باشه، یعنی با کشیدن هر کدوم تغییرات مشاهده بشه، پس میریم مراحل بعد. یعنی همون کاربرات.
اگه کاربرات از تنظیم افتاده باش که بحث دیگه هست و تنظیمش کار من و شما نیست. ولی میتونید از بالا بازش کنید و یه نگاه کنید که مبادا ژیگلورش زیاد رفته باشه پایین. چون اگه زیاد بره پایین همین مشکل هم پیش میاد.
سلام دوستان اگرمشکل ترمز هرنوغ ماشین روخواستید میتونید ازمن بپرسید
مخصوصا سمند انواع دوو 206 405 پرشیا اردی روا وپراید
درخدمتم حسن
آقا ما قدیم یه pk داشتیم یه مشکلی داشت که هیچ وقت نفهمیدم چیهنقل قول:
وقتی تازه حرکت میکردم ترمز که میگرفتم چرخها قفل میکرد و رو زمین میکشید
فرقی نداشت هوا سرد باشه یا گرم
لنت ها خیس باشن یا خشک
هم لنت ها رو عوض کردم هم فنر های لنت
آخرش هم معلوم نشد چیه
بیشتر هم چرخ های عقب اینطوری میشد
البته دیگه بدونم و ندونم برام مهم نیست
چون دیگه دستم نیست که برام مهم باشه
اما گفتم شاید بقیه دوستان که پراید کلنگی دارن این مشکل رو داشته باشن و خوبه که شما دلیلش رو بگی
دوست عزیز ایراد ترمز pkشما دوتاعتت می تواند داشته باشد
1 فنر لنت های ترمز عقب ماشین از حالت فنریت افتاده باشد
2 مشکل ازداخل بوستر ترمز است که باید به تعمیر کار بوستر ترمز مراجعه کنید:31:
سلام ما یکی از اقواممون pkداره
من چند بار که سوارش شدم احساس کردم که فرمونش خیلی سفته و وقتی وایستادی که خیلی چرخوندنش مشکله اما تو پراید اینجوری نیست یعنی فرمونش شل تره تا این. بعد میخواستم ببین همه pkها فرمونشون سفته یا این مشکلی براش پیش اومده خود صاحب ماشین هم از این از این مشکل خسته شده آیا راهی براش هست که فرمون نرم تر بشه و راحت تر بشه چرخوندش ؟
سلامنقل قول:
ممکنه شما در رانندگی با پراید از فرمان هیدرولیک بهره بردید ولی در رانندگی با pk هیدرولیک نبوده که این تفاوت طبیعتا این احساس رو در شما ایجاد میکنه.
و نکته دوم اینکه کلا در حالت سکون و حتی سرعت کم پیچوندن فرمون دشوارتره از سرعت.
اما اگه به تشخیص خودتون فرمونش از غیر هیدرولیک ها هم سفت تره، و یا از اول نرم بوده و بعد سفت شده، بگید تا بگیم کجا هاشو بررسی کنید . اگه توضیح اضافه ای هم دارید بدید.
سلام خیلی ممنون که جواب دادین.
نه پراید که زیاد سوار میشم و هیچکدوم هیدرولیک نبوده. ولی پی کی ولی فرمونش خیلی سفت تر بود. مثلا من با پراید راحت میتونم با یک دست فرمون رو بپیچونم زمانی کع مثلا هم میخوای بپیچی و هم همزمان دنده عوض کنی ولی با اون با یک دست نمیشد خوب پیچوندش.حالا دیگه نمیدونم مشکل چیه. شاید هم عادی باشه براش ولی حالا شما راههای شل تر شدنش رو بگید برم بهش بگم شاید عملی شد حالا امتحانش که ضرری نداره.
با سلام خدمت دوستان من یک پراید مدل 86 دارام که یک مشکل داره مشکل خودرو من این است که وقتی در حال حرکت وقتی که چراغ ماشین روشن میکنم یک لحظه ماشین ریپ میزنه و کامپیوتر آن قاتی میکنه و ماشین صاف کار نمیکنه از مدیران و دوستان کمک میخواهم با تشکر
آیا این ریپ موقتیه یا تا وقتی چراغ روشنه ماشین بد کار میکنه؟نقل قول:
عاملش افت ولتاژ تو مداره
و باطری این افت ولتاژ رو معمولا دفع می کنه
حالا ممکنه سر باطریت قطعی داشته باشه
یا آفتامات (رله) چراغ ، اتصالی
یا دینامت ایراد داره
صفحه کلاچ چه موقع وقت تعویضش هست؟(پراید)
وقتی که دیگه کلاچ جای رگلاژ نداشته باشه - بالا بگیره - کشش ماشین مخصوصا تو سربالایی کم بشه !
با سلام و خسته نباشید
من وحید امشب عضو شدم دستگاه دیاگ خریدم واسه مغازه و گاهی نظرات شما رو جویا میشم
یه پراید که هیچ کد خطایی نداشت در مواقع سردی طول میکشه که روشن بشه اما وقتی گرمه زود روشن میشه اگه بگین ممنون میشم
پراید 86 در مواقع سردی طول میکشه که روشن بشه ایراد از کجاست؟
چطوری میشه فهمید که دیگه جای رگلاژ نداره
کلاج ماشینم بالا میگیره
بالا بگیره بهتره یا یایین میخوام بیارمش پایین
سلام من وقتی شبا که هیچ صدایی نیست رانندگی میکنم یه صدایی مثل اینکه کیسه دور محور چرخ عقب راننده پیچیده باشن میشنوم.ماشنم 206
صدای باده که از لای در عقب میاد تونقل قول:
اگه خوب دقت کنی میبینی یه جایی لای در بازه و واشر به در نچسبیده
انتهای سیم کلاج رو بگیر تا برسی به نزدیک گیربکس . در این انتها یه پیچ توخالی هست که سیم ازش رد شده و یه مهره.نقل قول:
اگه دیگه جا نداشته باشه که مهره رو شل تر کنیم میتونیم بگیم دیگه جای رگلاژ نداره.
ضمنا وقتی صفحه خراب میشه کشش ماشین شدیدا افت میکنه. همچنین شتاب ماشین.
در واقع الکی گاز میخوره.
سلام به همه دوستان و اساتيد.
عرض شود كه من يه پرايد gtx دارم. تازگيها كل سيستم اگزوزش رو عوض كردم. و جلوبندي رو هم دستي كشيدم، به طوري كه سيبك ها و طبق ها كاملاً تعويض شدن و تنظيم فرمون هم انجام شده. اما هنوز فرمون به چپ و راست ميكشه (البته طرف گفت تا يه مدت عاديه، فرمون رو هر طرفي بدي همون طرف ميره)، ضمن اينكه امروز احساس كردم فرمون خيلي سفت تر شده، و موقع چرخوندنش، سر جاش برنميگرده. ضمن اينكه جعبه فرمون هم صداي جير جير ميده. اين نكته رو هم بگم كه احساس ميكنم گاهي اوقات يه بوي عجيب و نامطبوعي هم توي ماشين ميپيچه.(احتمال ميدم وقتي فن ماشين كار ميكنه اين بو تشديد ميشه!)حالا نميدونم اين مسئله بو مربوط به همين موارد هست يا نه.
آيا اين سفت شدن فرمون طبيعي هست و درست ميشه؟يا بايد ببرم نشونش بدم؟
ممنون از راهنمايي.:10:
سلام، من یه 206 تیپ 2 دارم که چند تا مشکل براش پیش اومده:
1. وقتی ماشین رو که سرد هست رو، روشن میکنم یه کوچولو که گاز میدم ( در حدی که دور موتور دو یا سه تا بیاد بالا ) از داخل موتور یه صدایی مثل حرکت جریان آب رودخونه میاد!!! صدای شر شر! بعد که ماشین یکم گرم شد، دیگه اینجوری نمیشه. دلیلش چیه؟
2. وقتی فرمون رو یکم به سمت راست میکشم ( در حین رانندگی ) یه صدای تپ تپ میاد به گوشم و زیر پام احساس میکنم یه میله حی میخوره به کف ماشین! این رو یکی از دوستام بمن گفت، اما یادم رفت، یه چیز تو مایه های پلیت بود فکر کنم...
هزینه تعمیر هم اگه بگید ممنون میشم
:40::40::40:
کمی آب تقریبا زیر پاییم ریخته شده از کجا می تونه باشه؟
ماشین پراید مدل 81 است آب هم کم می کند و راستی درجه آب زود بالا می رود
احتمالا از بخاری یا اتصالات لوله هاش باشه !نقل قول:
آره جا دارهنقل قول:
اگه شل کنم چه اطفاقی میوفته؟میخوام کلاچم پایین بگیره
شما باید سیم رو شل تر کنید . یعنی وقتی پیچ تو خالی رو با آچار میگیرید آچار رو در جهت عقربه ساعت بچرخونید و بعد هم مهره رو به تکیه گاه بچسبونید.نقل قول:
این کار باعث میشه کاج از پایین تر بگیره.
توجه داشته باش اگه زیادیم شل کنی دنده بد جا میره !
مورد شماره 2، پیلس هست، که 150 تومن تعمیر جفتش هزینه بر میدارهنقل قول:
سلام يه پيكان 80 كاربرات هست كه دوگانه سوز هم شده كه يه مشكل عجيب داره دلكو ماشين رو اگر به سمت راست
بچرخوني ماشين گازش زياد ميشه يعني دور موتور مياد بالا ولي ماشين ديگه كشش نداره مخصوصا سر بالايي ولي اگه
دلكو رو به سمت چپ بچرخوني دور موتور كم ميشه ولي كشش زياد ميشه تو سربالايي هم خيلي خوبه ولي موقع
حركت بعضي مواقع ريپ ميزنه واشين عقب جلو ميكنه در ضمن ديسك و صفحه و شمع و واير و فيوز دلكو و پلاتين رو هم
عوض كردن باز فايده نداشته حالا مشكل از كجا ميتونه باشه اگه از خوده دلكو هست چه دلكو بخره بهتره.
درب رادیاتورت رو عوض کن
اینیکه میگی آوانس وریتارد استاتیک دلکو است اینو مکانیک باید با چراغ دلکو تنظیم کنه ضمنا آوانس خلائی ومدار قدرت کاربراتورت رو چک کن
برای خرید دلکو باید با
صدای آب رودخونه به خاطر بالا آمدن روغن است
سلام به همه
ما یه مزدا 323 FL تیپ 3 داریم (دنده معمولی-سانروف) کارکرد 70 هزار نقره ای-
تو نگهداری ماشین خیلی حساسیم. صدا و مشکل دیوونمون میکنه تا حلش کنیم.
کلا عذاب نمی دیم بنده خداروو
مشکل:
8 تا 10 ماه پیش صفحه کلاچ و بلبرینگ کلاچ عوض شد
یکی دوماه بعد دیدم در زمان رانندگی وقتی گاز نمیدم که صدای موتور کم شه صدای وووره میاد.
گفتن اگه کلاچ رو گرفتی صدا قطع شد بلبرینگ کلاچ مشکل داره.
کلاچ که می گرفتم باز قطع نمیشد.
گفتن100% بلبرینگ چرخهاست.
یک ماه پیش دادم جلوبندی کار آشنا باز کرد یکی از بلبرینگ های چرخ ها مشکل داشت عوض کرد.
باز صدا تغییری نکرد.
یکی گفت بلبرینگ اسپراگ مشکل داره( گویا یه رابط بین گریبکس با چیز دیگس)
نظرتون چیه؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
arvin2nd@yahoo.com
تسمه تایم رو هیچ عوض کردین؟؟
فیلر گیری نیاز نداره؟
آروین جان اگه صدا با گرفتن کلاج هم قطع نمیشه به نظر من ازبلبرینگ فلایویل است که چه با گرفتن کلاج و چه با نگرفتن کلاج فلایویل موتر در حال چرخش استنقل قول:
آروین جان اگه صدا با گرفتن کلاج هم قطع نمیشه به نظر من ازبلبرینگ فلایویل است که چه با گرفتن کلاج و چه با نگرفتن کلاج فلایویل موتر در حال چرخش است
سلام خوبید
بچه ها چطوری میشه نور دوو سیلو رو پایین آورد؟ خیلی بالاست یعنی توی چشم ماشین جلویی می افته ، نور بالا که دیگه نگوو ...:دی
؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچکسی نمیدونه؟