مشکلم همينه که تو view map نقشه خيلی خيلی نقصه ولی تو browse map تقريباً درستهنقل قول:
البته من خودم برنامه رو نصب نکردم همونجا که خريدم اينو برام نصب کرد
Printable View
مشکلم همينه که تو view map نقشه خيلی خيلی نقصه ولی تو browse map تقريباً درستهنقل قول:
البته من خودم برنامه رو نصب نکردم همونجا که خريدم اينو برام نصب کرد
پس مشكل از برنامس...نقل قول:
پس از تلاشهای شبانه روزی الان موفق به دانلود تمامی فایلها شدم!!
الان برم ببینم می شه نصبش کرد
احتمالا Legendجان مزاحمت خواهم شد...
خوشبختانه در همون بار اول تونستم gps را بدرستی فعال کنم. کمال تشکر را از دوستان و بخصوص Legend عزیز دارم
اما چندتا سئوال که اگه لطف کنین و پاسخ بدین ممنون می شم
اول اینکه آیا این نقشه ای که ما ازش استفاده می کنیم قابلیت up date شدن توسط خود ماهواره را داره؟یعنی اگر شکل خیابانی عوض شد در نقشه هم عوض میشه یا اینکه نقشه ثابت هستش؟
دوم اینکه آیا gps (در این برنامه یا برنامه های دیگه) قابلیت نشان دادن ترافیک و جهت خیابانها را بصورت یکطرفه و دوطرفه را دارد؟
اگر هم این برنامه امکانات خاص دیگری هم داره ممنون میشم کمی توضیح بدین
همه اين قابليت هايي كه گفتي در اصل بايد باشه...ولي چون نقشه درست حسابي ايران پيدا نميشه...(البته الان پوليش هست...10000 تومان) فقط همينه...نقل قول:
دوستان روي 6120 هم جواب ميده، يعني ميشه از Gps استفاده كرد؟
بايد gps اكسترنال جدا براش بخري تا بتوني استفاده كني...:46:نقل قول:
اینکه میگی نقشه پولی هست یا اینکه این سیستمش 10000 تومنهنقل قول:
اگر هم نقشه این قیمته خب چرا آپلود شدش نیست؟ معمولا این چیزا زود تو بازار و سایتها پر میشه
آخه يه شركت كه نمايندگي Garmin رو گرفته و كاملا" قانونيه...نقل قول:
نمایندگی گارمین؟؟؟ایول!چه فرقایی داره؟یعنی ارزش داره آدم 10 تومن بده یا نه؟
خب چه فرقی داره؟مثلا همین نقشه رهیاب87 خود سازندش داره میده 9500 تومان اما کرک شده اش تو همه جا ریخته و مفتی میشه از نت دانلود کرد...
فكر كنم بيارزه...حالا بايد بيشتر تحقيق كنم...:20:نقل قول:
پس حتما ما را هم از جریان تحقیقاتت باخبر کن. بخصوص در این مورد که این برنامه بتونه حجم ترافیک خیابانها را هم نشان بده چون من خیلی لازم دارمش...
دوستان
اگه این نقشه کامله،خوب 10 تومن پولی نیست که!میارزه!
من منتظر خبر های جدید هستم در مورد این نقشه!
راستی دوستان!نظرتون در باره ی این چیه:
کد:http://tehran.niazeshahr.com/ads/fa/365/504/2126
تو نمایشگاه یادمه یارو میگفت رهیاب 87 با قابلیت راهیابی(که گارمین نداره) ولی هر چی تو نت گشتم فقط جاواش هست که اصلا از Gps پشتیبانی نمیکنه!کسی قضیه ی این ورژن Gps دارشو نمیدونه؟
نقل قول:پس احتمالا" همون بوده كه ميفروختن و من ديدم...ببينم كي راهم به پاساژ پايتخت ميقته آمارشو بگيرم..نقل قول:
سلام به همگی :
رویN95 امتحان کردم جواب داد.
به صورت سه بعدی نقشه رو نشون میده.
توی ماشین وقتی داشتم به شهرمون بر میگشتم
فعالش کردم . فقط جاده و راه های اصلی کشور رو نشون میده .
ضمنا وقتی به محاسبه سرعتش توجه کردم تقریبا 10 تا از سرعت ماشین پائین نشون میداد. نوسانش خیلی زیاد بود . شاید به دلیل سرعت بالای ماشین بود . چون میدونید که تا اطلاعات gps گوشی به ماهواره های دور کره زمین فرستاده بشه و دوباره بر گرده یه مدت زمانی طول میکشه.
وقتی هم تو سرازیری حرکت میکردیم کم کم ارتفاع از سطح دریا کم میشد و نشون میداد.
واقعا اگه یه نقشه کاملی برای هر شهر درست بشه و اون وقت بتونی مثلا فاصله خونتون با عابر بانک یا رستوران مورد علاقتون رو بدونید ببینید چی میشه....... :wac:
یا وقتی رفتید اروپا دیگه نمیخواد از کسی رستوران یا هتل یا عابر بانک و ..... بپرسید با gps میشه بهترین هتل ها و .... رو پیدا کرد . بعد تو مسیر بهتون به صورت فینگلیش میگه که بپیچ به دست راست یا چپ بعد درست هدایتتون میکنه به مسیر مقصد.
وای چی میشه..........
حتی میشه مسیر مورد نظر رو به صورت پیش نمایش طی کرد تا به مقصد رسید و
میگه اگر این مسیر رو مثلا با سرعت ...... بری میتونی در مدت زمانه...... دقیقه یا ساعت به مقصد تعیین شده برسی.
به امید یه نقشه کامل فعلا تو کف بمونید.:31:
کدومو امتحان کردی؟گارمین یا رهیاب؟آخه شنیدم رهیاب 3 بعدی نداره!
نه از گارمین استفاده کردم.نقل قول:
دوستان
من جی پی اس گوشیم رو هنوز راه نداختم!
دو تا هم نرم افزرا تو فروم دیدم!کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
اگه تهراني همين...ولي اگه جاهاي ديگه ايراني اسمارت كام عاليه..نقل قول:
با سلام.
برنامه را کامل و قدم به قدم نصب کردم .
قسمت view map که میروم نقشه ایران میآید و یک فلش آبی روی نقشه است که ظاهرا" محل کنونی بنده است !
سوال:
1)هنگام اجرای برنامه با پیغام detail maps don't support routing روبرو شدم که agree را زدم.
این پیغام به چه معناست ؟
2) کاربرد دقیف این نرم افزار چیست ؟
3) برای مسیر یابی bluetooth باید روشن باشد ؟ چرا ؟ آیا به اینترنت هم نیاز دارد ؟
سلامنقل قول:
1- به اين معني كه نقشه شما جهت يابي رو پشتيباني نميكنه...همون سرويسي كه يه نقطه رو مشخص ميكنيد و دستگاه كوتاهترين مسيررو به شما ميده...
2- سرعت و جهت حركت شما رو نشون ميدههچنين موقيت كنوني شما.
3- خير بعد انجام اون قسمت كه فايل رو با فرمت unl سيو ميكنيد بايد از تو گوشي جي پي اس رو به داخلي تغيير بديد...
شاد باشيد:40:
هزینه اش تقریبا چقدره ؟
مگه هزینه داره ؟ فکر نکنم ؟!؟:41: جواب بدید ما هم بدونیم .... فکر کنم مستقیما به ماهواره وصل میشه یا از طریق بلوتوث ! بهر حال رایگانه ! نه ؟؟؟نقل قول:
هزينه چي؟:31:نقل قول:
رايگانه رايگانه....خيالت راحت..نقل قول:
سلام
من این برنامه رو نصب کردم اما وقتی میخواد اجرا بشه ..view map..یه صفحه ی سفید میاد با یه فلش وسطش..یا اگه شب باشه..صفحه ی مشکی و فلش آبی
اون کوچولو هم پایین مینویسه no map اما چک کردم دوباره محل قرار دادن نقشه ها رو..همه چیز سره جاش بود...
گارمین رو نصب کردم اما وقتی اجراش میکنم وارد برنامه نمیشه .
گوشی رو هم از حالت هک خارج کردم اما بازم درست نشد .
مشکل از کجاست ؟
گوشی :n78
خوب اگه Base Map نداشته باشی بار اول تا به ماهواره وصل نشه نقشه رو نمیاره.وصل شو درست میشه.نقل قول:
کسی با n96 تونسته نصب کنه؟ لطفآ راهنمایی کنید.
سلام
دوستان تا فردا آموزش نصب نقشه جديد رو براتون ميزارم كه دوستان در موبايلستان زحمت كشيدند...
اين نقشه قابليت راه يابي و راهنماي صوتي رو هم داره...كه ديگه عاليه....:8:
سلام
نقشه جديد با قابليت مسير يابي و راهنماي انگليسي به پست اول اضافه شد
با اين نقشه ميتونيد تو تهران هر جا كه ميخوايد بريد
بيمارستان | هتل | موزه | پارك | سينما و...
:40:لذت ببريد و شاد باشيد:40:
خیلی عالیه اگه اینجوری باشه ....... ولی حیف که من تهران نیستم ..... ولی سعی میکنم بیام تهران و امتحانش کنم .....:دی
من ورژن جدید Garmin که 5 باشه رو نصب کردم..الان هم داره بخوبی کار میکنه اما برای اضافه کردن فایل راهنمای صوتی مشکل دارم !
فایل راهنمای صوتی رو پیدا کردم و دانلود کردم ، گفته شده که باید در مسیر Garmin-voice کپی بشه اما تو گارمین ، پوشه ای به اسم VOice ندارم ..تو پوشه روت هم کپی کردم اما به برنامه اضافه نشد ..تو تنظیمات، قسمت Voice رو که انتخاب میکنم هیچ گزینه ای وجود نداره و نشون میده که هیچ فایل صوتی رو نشناخته
مشکل از کجاست ؟
من نصب کردم و راهنمای صوتیش هم فعاله.
اما دو تا مشکل دارم.
یکی اینکه نقشه کالیبره نیست و روی مسیر حرکت نمیکنه .این باعث میشه که اسم خیابونها رو توی مناطق متراکم که کوچه و خیابون زیاد داره اشتباه تشخیص بده.
دوم اینکه تعداد فریمها موقع حرکت کمه.انگار برنامه یه جورایی سنگینه.
این مشکلها فقط تو گوشی منه یا شما هم همین مشکلارو دارید؟
خوب ظاهرا این مشکل رو با ساختن پوشه ای به نام Voice حل کردم !! الان تو تنظیمات و در قسمت Voice ، امریکن انگلیش رو شناختهنقل قول:
سوال : چطوری به محل رو سرچ کنم که با صدا بهم بگه ؟؟
اين مشكل رو منم دارم...ولي دركل عاليه...نقل قول:
شما وقتي وصلي ميري به قسمت Where To و اونجا يه محل رو مشخص ميكني بعد كه انتخاب كردي يه خط بنفش از بين راه ها برات ميكشه كه كوتاهترين راه هست...بعد به سمتش حركت كردي راهنما خودش مثلا" ميگه 900 متر ديگه بپيچ به راست (يا چپ) البته به زبون انگليسي:31:نقل قول:
لذت ببريد و شاد باشيد:40:
یک سوال
من یکبار به دقت برنامه را روی گوشی ام نصب کردم و بعد از انجام کلیه مراحل وقتی وارد برنامه شدم برنامه بدرستی کار کرد !
بعد یه بک آݐ از ݐوشه GARMIN گرفتم و یکبار گوشی رو ریست کردم بعد آن دوباره ݐوشه مذکور را به جای قبلی کݐی کردم.
حال الان که برنامه را اجرا میکنم برنامه وقتی به منوی REMOTE gps میروم و Built-in GPS را انتخاب میکنم براحتی enable میشود ولی بالای صفحه که شکل آنتن است مثل گذشته ݐر نمیشود ! بنظر شما ایراد از چیست ؟
مشکل حل شد ! فقط چون خیلی دیر به ماهواره متصل میشد فکر کردم خراب شده !نقل قول:
یه سوال :
این gps مگه ماهواره ای نیست ؟ آیا مثلا در محل مسقف بودن با فضای باز بودن در مدت زمان متصل شدن به ماهواره موثر است ؟ :18: