نقل قول:
درسته که یکمی بیشتر ازش انتظار داشتن ولی خیلی بی رحمی که بگیم بازی بدی هست
Printable View
نقل قول:
درسته که یکمی بیشتر ازش انتظار داشتن ولی خیلی بی رحمی که بگیم بازی بدی هست
بازیش رو گرفتم قشنگه کنترلش سخته که اونم واقعا بعضی موقع ها اشکمو در میاره اما..واقعا روش کار نکردن باگ زیاد داره!! نشخه قبلیش کجا و این کجا!! تون چقدر ترسناک بود این چی!!
من که بعده 1 / 2 ماه هنوز سر در نیاوردم بازی از کجا شروع میشه !!!
سلام .
من به جايي رسيدم كه اون هيولا (غول) سه پا داره از ساختمان (ستون ها) مي ره بالا . بعد من و مي بينه مي ياد پايين . بعدش هم كه مي زنم به اون جاهاي نارنجيش مي ره بعد نمي دونم چي كار كنم .
نقل قول:
کنار دری که اثر انگشت میخواد یک شمشیر هست اون رو بردار و دست مامور رو قطع کن و ازش استفاده کن
سلام
بازی قشگی
من یه جا گیر کردم اونجا که خفاشها دختر می برند بعد من با تبر نجاتش می دم بعد ضربان قلبش و بعد نفس مصنوعی هر کاری می کنم نموتونم نفس مصنوعی بدم کمکم کنید که کی موس فشار بدم؟
آقا رد کردم
اما یه جا دیگر گیر کردم اونجا که تو موزه ایم بعذ جولوت یه در ،آهنی بسته که نشون می ده یه خزنده میاد خون می خوره میره و من باید لونه اون نابود کنم اما نمیدونم چه جور ی کمک کنید؟
اول یک بطری رو چسب میزنی و دستمال رو میبندی روش وقتی که موجوده اومد با فندک روشنش میکنی میندازی روش برمیگرده و اونجا منفجر میشه در هم باز میشهنقل قول:
چه جوری این کار کنم خودم امتحان کردم منظوروم چه بطری ؟ و چه جوری چسب بزنم ممنون؟نقل قول:
خواهش می کنم سریع تر بگید کدوم بطری و چه جوری چسب و دسمال بهش ببندم ؟ممنوننقل قول:
کافی روی دسمال یا چسب کلیک راست کنی بعد روی هر کدوم از بطری ها(شیشه یا پلاستیک) کلیک راست کنینقل قول:
سلام
چرا تو xp بازی اجرا نمیشه اما تو ویستا اجرا میشه
شرمنده
یه سوال دیگر بالابر چه جوری کار میکنه یعنی دو تا زبانه را چه جوری بالا پایین کنم؟
کدوم بالابر................!!!؟؟؟؟؟
واضح تر بگو
اقا من بالاخره رسیدم اپیزود 8 اون قسمت choose for all
اونجا وقتیه و اصلا نمیدونم باید چه کار کنم...یکی کمک کنه
یه نفر اینجا بازی رو گفت تموم کرده ولی اصلا نمیاد کمک بقیه کنه
همون جایی که تازه تو محل کارش همه چی به یاد میاره بعد با چراغ قوه و علامت شیطان سنگ ها را خراب میکنه یه کم جولو تر اون جا که دو تا لونه خزنده که یه چیز سبز پرتاب مب کنه بعد اونجا یه Fork یا بالابر من بالبر نمیتونم کار کنم بعدش پریدم اون ور چاله بعدش یه کم جولوتر یه دستگیره بود که فشار می دادیم یه میله آهنی میامد جلو دیگه نمودونم چی کار کنم؟
دوست عزیز شما اون ماشین که اونجا هست رو با خودت ببر پیش بالابر
قبل از این که بزنی اون میله در بیاد با اون ماشین اون پل رو بلند کن و بعدش از ماشین بیا بیرون و برو اون میله رو در بیار تا پل رو نگه داره
بعد ماشین رو از پل در بیار برو از پل بالا و اون جعبهای بزرگ رو از سر راهت بردار
با ماشین برو برو داخل......داخل که بشی سمت چپ بالا یک دستگیره هست که باید از همین جعبه ها بچینی و بری بالا اونجا یک دستگیره هست که میزنی و یک پل دیگر که رابط شما بین دو راه هست میاد بالا و میتونی ماشینت رو ببری اونطرف
بعد یک در کرکره ای هست که مورد داره وبالا نمیره یک کمی از در که باز شد با همون ماشین میندازی زیرش و تا اخر بالا می بریش
و میتونی بری اونطرف
اقا تو اپیزود5 قسمت 2ش اونجا که دختره باید تنفس بش بدی رو رد کردم رسیدم به یه در که بستس یه موجود پشتشه یه خرچنگ میندازه بیرون خرچنگه از کانال میاد پشت در طرف ما باهامون کاری نداره پشت در خون ریخته از خونه میخوره از کنال برمیگرده پیش باباش اونجا رو چی کنم؟
دوست عزیز فکر کنم اونجایی هستی که باید با ماشین سریع به موزه برسیو بری پیش در 943 و با تیر قفلو بشکونی و وارد بشینقل قول:
دقیقا توضیح بده بهت بگم چیکار بکنی
شما یه بطری پلاستیکی بردار بهش چسب وصل کننقل قول:
بعد چاقو رو بگیر دستت و باهاش بطری رو سوراخ کن
و اونو طرفه خرچنگه پرت کن و فندک رو بیار
هر موقع خرچنگه رفت پشت کانال با فندک آتیش رو روشن کن:46:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی یکم دیره...چون که تمومش کردم
ولی باز هم ممنون
داستان بازی چیه؟؟ پچ اصلاحی براش نیومد؟
پست 142 من توضیح دادم.خبری نیست.نقل قول:
داستان بازی چیه؟؟ پچ اصلاحی براش نیومد؟
بعد از اتاق توی موزه که میره توی یه اتاقی که یه ستون از وسطش رفته بالا باید چی کار کنم؟یه سنگ هست که روش معما گفته باید چیکار کنم؟
سلام
من تو چشم وسط پارک { The Eye of Central Park } مرحله دوم Burning Roots Part 2 گیر کردم کسی میتونه کمک کنه ؟
همون جایی که اول ریشه هارو همون 12 تا رو آتیش میزنی بعد باید 6 تا نشانه پیدا کنی اونا رو نمیدونم کجان ؟
خوب رفیق یه سمبل فلزی روی تاقچه هست برش میداری میای بیرون روی سمت راست کانتینر یه سمبل هست چراغ قوه و اون تیگه فلزی برمیداری ترکیب میکنی و اونقد جلو و عقبش میکنی تا با عکس رو دیوار ست بشه و بدرخشه تا یه در باز شهنقل قول:
شاید فقط نسخه Ps3 درست بشه
شاید هم یه پچ بیاد که مشکلات رو درست کنه
اگه اومد یکبار دیگه بازی میرم
عکسش پیدا کردم میزارم شاید بدرد بقیم بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.wikicheats.com/index.php/Alone_in_the_Dark_-_PC_PS2_PS3_XB360_WII/Walkthrough#Sequence_1_-_Evil_Roots
کد:http://guides.gamepressure.com/aloneinthedark/guide.asp?ID=5077
اقا این fork چه جوری کار میکنه یعنی اون 2 تا میله را چه جوری با کدوم دکمه بالا پایین کنم؟
اقا من یه جا دیگه گیر کردم اونجا که هلکوپتر میان بالا سرت باید زیر نور اون حرکت کنیم من زیر نور هستم اما نمودونم چی کار کنم؟
واقعا که بازی مشکل داری هستش!!!دوربین ادم را عذاب میده و کلا یک چیز بسیار پوچ هست!!!من که پاکش کردم
همینجور که نور حرکت میکنه شما هم دنبالش برو (البته در وسط نور باش)نقل قول:
بعد از دو بار دور زدن هلیکوپتر شما رو میبره
این اپیزود 8 اونجا که میری ته شهر یه ساختمون هست با یه نوری یا چیزی دورش محافظت میشه و نمیزاره بری داخلش رو چی کنم؟
سلامنقل قول:
یه بطری پلاستیکی بردار بهش پارچه وصل کن
با فندک آمادش کن
بعد یجوری نشونه بگیر که پرت بشه پشت اون حفاظ
بعدش که اون گیاه نابود شد راه باز میشه :46:
اقا نمیشه من یه کوکتل مولوتف درست کردم هرچی نشونه میگیرم از این حفاظ رد نمیشه...این خط نشونه پرتابو هرچی امتحان کردم تو هر نقطه ای تا روی دیواره هیچ جاش از دیوار اون و ر تر نمیره؟؟ چیگکار کنم؟؟نقل قول:
سلام
یه بطری پلاستیکی بردار بهش پارچه وصل کن
با فندک آمادش کن
بعد یجوری نشونه بگیر که پرت بشه پشت اون حفاظ
بعدش که اون گیاه نابود شد راه باز میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من در قسمت اتاق 943 گیر کردم من اون قسمت رو میرم بعد یک در باز میشه میرم بیرون بعد یک دستگاه بالا بر هستش بعد پل رو بالا میبرم و ازش رد میشم میرم یه جایی که یه اهرم هستش از اونجا به بعد نمیدونم چیکار کنم وقتی اهرم رو میزنم یک تخته روی یک چرخ دنده میاد بیرون نمیدونم باید چیکار کنم خواهشا توضیح بدید.
اول باید با ماشین بالابر پل زیر اهرم رو ببری بالا بعد اهرم رو باز کنینقل قول:
من خودم X رو زدم چشامو بستم دوباره باز کردم حفاظ کامل معلوم شدنقل قول:
بعدش یه خورده رفتم عقب نشونه افتاد اونور حفاظ بعد پرت کردمو تمام
دوستان بازی رو تموم کردم اخرش یا باید دختر رو بکسی که اون یارو مرده میره تو اون نور سفیده تو هم چشم ابرو مشکی میشی...یا بزاری دخمله زنده بمونه تو هم قهر کنی برگردی عقب( یه سوال این که بر میگرده عقب کجا میره درهای پشتش که بستن(مچگیری)...یعنی چی یکی بیاد توضیح بده
اقا خدایی این اتاری خجالت نکشید این بازی رو داد بیرون؟!؟!
من از این بازی انتظار خیلی بیشتری داشتم.
گرافیک که عالی بود ولی کنترل شخصیت و کلا کنترل ها خیلی مسخره بودن.مثلا وقتی از یه جایی پرش می زنی یا میری بالا دوباره باید اصلحه و چراغ قوه که قبل از بالا رفتن دستت بوده رو انتخاب کنی.تمامی eposide ها هم باز بودن راحت هر کودوم رو که می خواستی می تونستی راحت بری.خدایی خیلی مسخره بود.با این مسخرگی اومده بودن یه قفل خفن روش گذاشته بودن کاش که قفلش شکسته نمی شد.ابروری نسخه ی قبلی رو برد این یکی.نسخه ی قبلی خدایی کلا یه چیز دیگه بود.
سلام خدمت دوستان عزيزم
من اين بازي رو تازه ريختم ، چجوري مي تونم خودمو ترميم كنم ؟ اون بطري ها و چسب ها و اسپري ها و دستمال كاغذي به چه درد مي خوره ؟ من اون مرحله اي هستم كه با ماشين مي خواي از پاركينگ بياي بيرون ، بعد ماشين گير مي كنه و همه ازش ميان بيرون . چيكار كنم؟
ممنون...
سلام - دوستان من اونجا گیر کردم که تو اتاق یه شی که علامت جادویی روشه رو باید بزاری جلوی نورها تا سنگها بیان بیرون - اینجا گیر کردم چطوریه ؟