اقا اشكان پرت را بايد از كجا بياوريم براي نرم افزار Spy Uploader
Printable View
اگه بخوام با داشتن ادرس ايميل يك نفر پسوردش را پيدا كنم چكار كنم
آقا اشكان گل يه سوال تو بعضي از اين بوترها يه قسمتي هست كه نوشته clone name..costom text اون چيه وبايد بهجاش چي گزاشت همچنين كارايشون براي چه كاريه .منتظر پاسخ شما دوست بزرگوار هستم اميد
دوست عزيز شما بايستي يه سري پرت ها رو بدونين مثلا 25 براي تلنت .... 80 براي http و ...نقل قول:
سعي مي كنم يه ليستي از پرت ها رو بعدا براتون بزارم.
بايد بگم به همين راحتي ها نيست... روش هايي كه گزاشتم رو بايد با دقت پيش بري...نقل قول:
اگه بخوام با داشتن ادرس ايميل يك نفر پسوردش را پيدا كنم چكار كنم
اميد عزيز... شما وقتي كسي رو بوت مي كني... ممكنه بخاهي به طرف فحش بدي يا يه طوري بفهموني كي بوده كه بوتش كرده... اينجا يه متن فدايت شوم مي نويسي .. :laughing:نقل قول:
آقا اشكان گل يه سوال تو بعضي از اين بوترها يه قسمتي هست كه نوشته clone name..costom text اون چيه وبايد بهجاش چي گزاشت همچنين كارايشون براي چه كاريه .منتظر پاسخ شما دوست بزرگوار هستم اميد
موفق باشين.
ايول اشکان
کارت مثل هميشه عاليـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــه :happy:
I :wub: YoUنقل قول:
ايول اشکان
کارت مثل هميشه عاليـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــه
اين Magic Pcهم كه تروجان داره
بوت كردن يعني چه
اشكان جان ممنون اون هردو قسمتي كه گفتم براي همين كاره .2تا سوال ديگه دارم 1.چطوري صفحه پي ام رو ميبندن كه كسي نتونه برات پيام بده 2. ديدي بعضيها توي روم ايديي كه براوشون نوشته يه چيزه ديگست و وقتي ميزارن ادشون كني ميبيني كه اون ايدي يك اسمه ديگه داره . ممنونتم تورو خدا مارو ببخش انقدر ازت سوال ميكنيم موفق و مويد و سرفراز باشيد دوستار شما اميد
بالا سمت راست صفحه ی پی ام یه علامت ممنوع قرمز هست اگه اونو بزنی آی دی طرف ایگنور میشه یعنی اینکه دیگه پی ام هاش به شما نمیرسه
درمورد سوال دوم هم اون آی دیها یی که اول می بینی اونا یه پروفایل هستن نه یه آی دی واقعی و موقعی که آی دی اونا رو اد
می کنی آی دی اصلیشون نشون داده میشه
نقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
این بوتر یه ویروس داره
عزیزاننقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
میشه اینو یه جای دیگه آپلود کنید
واسه من ف ی ل ت ر ه
ممنون
اگه منظورت Magic PS هست بايد بگم كه موقع استفاده اينها بايد انتي ويروست رو از كار بندازي ... بعد دوباره فعال كني...نقل قول:
اين Magic Pcهم كه تروجان داره
شوخي نكن ديگه ;) .... طرف رو اگه بخاي از ياهو پرت كني بيرون از بوتر استفاده مي كني...نقل قول:
بوت كردن يعني چه
صفحه پي ام رو نمي بندن... از توي مسنجر پي ام ها رو مي بندن...نقل قول:
1.چطوري صفحه پي ام رو ميبندن كه كسي نتونه برات پيام بده
اين مسير رو دنبال كن:
Messenger/Preferences/ignore list/ Ignore anyone who is not in my Messenger List.
اون ها رو ميگن Profile... اين طوري مي سازن:نقل قول:
ديدي بعضيها توي روم ايديي كه براوشون نوشته يه چيزه ديگست و وقتي ميزارن ادشون كني ميبيني كه اون ايدي يك اسمه ديگه داره .
Messenger/My Profiles/(Create/Edit My Profiles)/...
اين مسير شما رو مي بره به وبسايت ياهو و اونجا بهت مي گه چي كار كني.....
شما احتمالا از كسپرسكي استفاده مي كني ... اين ها ويروس نيستن دوست عزيز... اگه به ريسكش نمي ارزه دانلود نكن...نقل قول:
این بوتر یه ویروس داره
دوستان اين رو براي اين دوستمون اپلود كنين من نمي دونم كجا ----- نيست!نقل قول:
میشه اینو یه جای دیگه آپلود کنید
موفق باشين... :rolleye:
الان چرا هيچ سريالی برا y!tunnel کار نميکنه؟من 2 تا داشتم که قبلاً کار ميکرد امّا الان هيچ کدوم کار نميکنه
نقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
چرا ناراحت میشی داداشی من که چیزی نگفتم
یه قفل کننده ی آی دی خفن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط armin_goooodboy
خدمت شما دوست عزیز
اینم یه بوتر قوی
آقا مسلم ممنون از توضيحات شما ولي منظور من اين بود كه چطوري صفحه پي ام رو ببندم كه از هيچيك از افراد روم پي ام نرسه واينكه اون بوتري كه گزاشتيد باز نمي كنه همچنين در مورد ساختن پروفايل لطفا" توضيح بديد چون من وقتي ماي پروفايلو مي زنم صفحه اي باز نمي شه ممنون اميد
آقا اشكان گل سلام اون راحي كه براي بستن پي ام گفتي رو ميرم ولي بازم پي ام ميياد اگه مردوني بايد چي كار كنم لطفا" برام بنوسي ممنونتم اميد
با اجازه آقا اشكان دوست گرامي شما بايد با يك اي دي قير از اوني كه باهاش تو روم هستي لوگين بشي من باهاش كار كردم لوگين ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط b-z
مسلم و اميد عزيز ممنون از كمك...
موفق باشين. :)
نقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
منم از این به بعد اینجا کمکه اشکان جان میکنم
نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
از قسمت Contact گزینه ی Veiw Profile رو انتخاب کن و بعد Veiw my Profile رو انتخاب کن و ok کن تو صفحه ی باز شده نوشته Creat new public profile
مسلم جان سلام اون كاري كه گفتي ميكنم يه ويندو باز ميشه كه اي ديه ياهو رو ميخواد وپس از انتخاب مراحت بهد هيچ اتفاقي نمييوفته و قسمت آخر نمي ياد نميدونم اشكال از كجاست قربان شما دوستان خوب اشكان ومسلم
اميد
سلام.كسي ميدونه با چه برنامه اي در روم Vc ميكشن.و طرز كارش چجوريه ؟ :blush:
من 1 برنامه می خوام که بشه برای قربانی در 1 ثانیه 9999999999999999 پیغام داد (البته به رقمش توجه نکنید)
مسلم اين لينكش خرابه... بوترش هم زياد خوب نيست زحمت اپلودش رو ديگه نكش.
دخترا و اين كارا؟ :blink:نقل قول:
سلام.كسي ميدونه با چه برنامه اي در روم Vc ميكشن.و طرز كارش چجوريه ؟
برنامه هاي زيادي در اومده اما معروف ترينشون STB هست... ميگردم اخرين ورژنش رو برات مي زارم.
شما با همين بوتر هايي كه مي زارم مي توني تا دلت مي خاد براي طرف پي ام بفرستي و توش هر چي مي خاي بنويسي..نقل قول:
من 1 برنامه می خوام که بشه برای قربانی در 1 ثانیه 9999999999999999 پیغام داد (البته به رقمش توجه نکنید)
منتظر بوتر ها باشين.
یکیشو بده
من 2-3 تاشو دیدم این کارو نمیکرد
شما يكي از بوتر هاي رو كه توي صفحه سوم همين تاپيك هستشو انتخاب كن و دانلود كن بعد وقتي براي قرباني پي ام ارسال ميكني پشت سر هم پي امها فرستاده ميشن همچنين وقتي استاب كني و مجدد ارسال رو بزني ارسال پي ام تكرار خواهد شد. براي ارسال پي ام به تعداد زياد از گزينه مولتي پي ام بوتر استفاده كنيد
بزارید من راحتتون کنم. هرچی بوت و ابزار یاهو از جمله انسرینگ ماشین و عوض کردن استتوس و این چیزها می خواهید همه ی جدید هاش اینجا هست. امیدوارم که خوشتون بیاد
نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
تو پنجره ای که باز شده گزینه ی پایینی رو انتخاب کن ( View My Profile ) بعد OK رو بزن
بعد تو صفحه ای که باز شده Create New Public Profile رو بزن
بعد از این کار یه صفحه ای باز میشه که یه مقدار مشخصات برای ساخت پروفایل جدید از شما می خواد
موفق باشی
منظورت كجاست؟ :)نقل قول:
نوشته شده توسط nimo
مسلم جون قربون دستت قبل از اينكه جوابيتو ببينم ايرادو پيدا كردم ايراد از جستجو گرم بود در هر صورت خيلي ازت ممنونم بعد از اين بريم سراغ آقا اشكان گل . اشكان جون ميبينم كه هر چي بوتر ديشب در گوشه و كنار دنيا پيدا شده همرو امروز گزاشتي تو تاپيك با كار دوروست .با اجازه شما توضيحا" بگم كه اولين بوتر كه مولتي بوتره و با اي دي هاي بسيار هم لوگين ميشه براي لود كردن بايستي خودمون يك فايل تكست جاي ديگه بسازيم و سيو كنيم تا لود كنه چون در خود فايلهاي پشتيبان بوتر موجود نيست دومي براي من كار نكرد چون موو نمي شد و اگر آقا اشكان گل در مورد آخرين بوتر و نحوي نوشتن تكست يه توضيح مختصر بده ممنونش ميشم . با تشكر اميد
اشكان جان اينو اينجا نوشتم كه با قبلي ادغام نشه اگه لطف كني چنتا نرم افزار وي سي كشي هم برامون بزاري با توضيحاتي در مورد نحوي بدست آوردن ------ و اس اوك 5 ها كه ديگه خيلي خيلي شرمنده ميكني ما كه هميشه زحمتامون براي شماست قربان تو اميد