سلام
كسي از شرايط تك ماده دوم حرفه اي رشته كامپوتر اطلاعي داره؟
Printable View
سلام
كسي از شرايط تك ماده دوم حرفه اي رشته كامپوتر اطلاعي داره؟
پس کی نتایج رو اعلام میکنند
قرار است امروز جمعه 15 شهريور -ساعت 9 شب اعلام کنند ولي تا الان 11 صبح توي سايت چيزي نيومدهنقل قول:
اگر دوستان اطلاعاتي درباره دارن بگن
ممنون
تاريخ و نحوه ثبت نام ازداوطلبان پذيرش دوره هاي كارداني علمي ـ كاربردي پودماني دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي شهريور ماه سال 1387 اعلام شد
سازمان سنجش آموزش کشور -10/06/87
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام در پذيرش دورههاي كارداني علمي – كاربردي پودماني دانشگاه جامع علمي - كاربردي شهريور ماه 1387 مي رساند ، ثبت نام براي پذيرش دورههاي مذكور از روز سهشنبه 19/6/87 به صورت اينترنتي آغاز و در روز دوشنبه 25/6/87 پايان مي پذيرد. هر يك از داوطلبان متقاضي ثبت نام لازم است با مراجعه به باجه هاي پستي توزيع كننده مدارك پذيرش دوره هاي مذكور و پس از پرداخت مبلغ 43000 ريال (چهل و سه هزار ريال ) ودريافت كارت اعتباري ثبت نام، يك جلد دفترچه راهنماي مربوط را نيز دريافت دارند و بديهي است هر داوطلب بايد پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما به سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام اينترنتي اقدام نمايد. برابر مقررات شركت پست جمهوري اسلامي ايران از هر يك از داوطلبان متقاضي پذيرش دورههاي مذكور مبلغ 4000 ريال (چهارهزار ريال ) به عنوان هزينه توزيع مدارك توسط باجه پستي مربوط اخذ خواهد شد.
ضمناً اضافه مي نمايد كه دفترچه راهنماي ثبت نام در پذيرش دوره هاي كارداني علمي – كاربردي پودماني دانشگاه جامع علمي – كاربردي بر روي سايت سازمان قابل مشاهده و دريافت است.
روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور.
.
.
.
.
.
.
.
واقعا اعصاب آدم رو خرد میکنند با این اعلام نتایجشون
امشب از ساعت 10 میزارن تو سایت
باید زرنگ باشی آدرسشو زودتر گیر بیاری تا ببینی چی کار کردی
اگه گیر نیاوردی باید تا 11:30 صبر کنی که خودشون اعلام میکنن
البته تا بخوان تو سایت بزارن میشه 8 صبح فردا
کسی نمیدونه جوابا کی میاد امروز هفدهمه ولی هیچ خبری نیست اینا ما رو فراموش کردن اصلا یادشون رفته پاسخنامه ها رو اصلاح کنن بعد کنکور پاسخنامه ها رو بایگانی کردن و یادشون رفته که اصلا کنکور فنی و حرفه ای هم وجود داشته!!!
کم مونده تا فنی حرفه ای به تاریخ بپیونده! نتایج؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخر هفته
20 يا 21 شهريور احتمالش هم کمه که زودتر بياد
بابا مردیم از استرس .
بابام هی میگه نتیجه اومده و به من نمیگی !
خدا وکیلی هیچی به اندازه ی فنی حرفه ای بی درو پیکر نیست ......
بچه ها فکر میکنم الان دارت میزنن تو ساینشون چون سایت شون بالا نمیاد شاید دارن اپ میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارسال اول رمضان اومد دي (دوستان خيال نكنيد من عربم ) من هم خوشبختانه قبول شدم روزانه نرم افزار حالا شما ها فعلا بمونيد تو كفش (اي چقدر استرس داشتيم ) !!!!!!!!!!!!!!!!!! ولي اصلا احتياجي به اين همه استرس نيست اگه هر رشته اي كه هستيد تخصصي بالاي 35 درصد و توي عمومي ها هي همچين دست برده باشد حداقل شبانه قبوليد ( من تضمين مي كنم) ولي بعد از قبولي حتما شيريني فراموش نشه و در اخر اين فني خيلي بي درو پيكره بزاريد بياييد دانشگاه(نه! نه! دانشكده) اونوقت ميفهميد من چي ميگم !! فعلا باي
شما برو حرف زدنتو درست کن تضمینت باشه ماله خودتنقل قول:
هر موقع که موقع ثبت نام جامع علمی کاربردی تمومشد اونوقت جوابا میادو..نقل قول:
پس کی میاد
مثل اینکه نتایج اومده..................
[کارنامه آزمون جامع دارندگان مدرک معادل کارداني سال 1387
این نتایج برای کنکور فنی و حرفه ای نیست.چون هم شماره داوطلبی و هم شماره پروندش ، یکی کمتر از شماره ای هست که من دارم.نقل قول:
برای جلوگیری از اشتباه ، برای مطمئن شدن از اعلام نتایج به این لینک برید :
کد:http://www2.sanjesh.org/Fani/Result.php
خوب کی میاد پس این جوابها
همه رفتن ثبت نام ولی هنرستانی ها هنوز تو صف منتظر ...........
خیلی خنده داره! ثبت نام دانشگاههای فنی و حرفه ایی از امروز شروع میشه ولی هنو جوابمونو ندادن :31::31::19:نقل قول:
سلام، من بعد از 5 ، 6 سال مي خوام ادامه تحصيل بدم. ثبت نام سراسري يا آزاد كي هست ؟ و در ضمن كلاس خوب كجاست؟ در ضمن فني حرفه اي خوندم. لطفا اگر جوابها قبلا داده شده لينك بديد چون تو اين شلوغي چيز خاصي يافت نكردم.
با تشكر
امسال که دیگه گذشت!مگه این که دانشگاه ازاد مثل پارسال دی ماه هم کنکور کاردانی پیوسته بذاره.وگرنه باید صبر کنی تا اردیبهشت سال 88 و برای اموزشکده های فنی و حرفه ای ثبت نام کنی.نقل قول:
آقا من خودم پارسال کنکور دادم ولی کلی از رفیق و رفقام امسال کنکور کاردانی دادن
ظاهرا جوابش نیومده هنوز درسته ؟
چرا امسال اینجوری شده ؟ پارسال فکر کنم زودتر جوابا رو دادن
این سازمان سنجش هم به اندازه سر سوزن هم به فنی و حرفه ای ها اهمیت نمیده
بعدش میاد میگه فنی و حرفه ای پشتوانه محکمی برای صنعت و اقتصاد کشور و از اینجور حرفا...
پارسال یه قسمت سوال و جواب توی سایت سنجش بود که فکر کنم امسال برداشتن اونو:13:
سایت سنجش بالا نمیاد! فک کنم داره جوابارو میزاره!!!!
امشب(شنبه - بیست و سوم) ، مسئول سازمان سنجش گفت که << تا اواخر شهریور امسال نتایج فنی حرفه ای را خواهیم زد>>>
حالا کی و چه روزی ، خدا علیمه....
بابا اومدیم قبول نشدیم خواستیم یه غلطی بکنیم!!! دیگه وقتیییییییییینمیمونه که!!! من منتظرم که جوابا بیاد اگه قبول نشدم برم تو از این دانشگاهها که بدون کنکورن ولی دیگه مثل اینکه وقتی نمیمونه! :41::41:نقل قول:
دیروز توهمشهری نوشته بود با یه سری نتایج دیگه هفته اینده اعلام میشه!
بابا منم همینو میگم .اینقدر دیر اعلام میکنن تا ثبت نام جامع علمی کاربردی توم بشه .اینقدر امسال سر ازمون سراسری مسخره بازی دراوردند که دیگه اصلاحواسشون به فنی حرفه ای نیست.
اره من هم كاملا باهات موافقم راستي امسال روي سراسري شير تو شير بود فكر ميكنم براي فني خر تو خر باشه:31:نقل قول:
معاون سازمان سنجش آموزش کشور زمان دقیق اعلام نتایج آزمون کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی و حرفه ای را اعلام کرد.
دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نتایج آزمون کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش 9 صبح روز 5 شنبه 28 شهریور ماه بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org قرار خواهد گرفت.
... 0&nid=3130کد:http://www.daneshnews.com/news/view.asp
28شهریور؟!!!
بابا گند بزنن به هر چی سازمانه
چرا اینقدر دیر ؟
میزاشتن یدفه ترم دو جوابارو اعلام میکردن! خیلی زحمت کشیدن!!!
این صفحه برای من باز نمیشه
میشه بگید ایشون دلیل این همه تا خیر را چی گفتن ؟
سلام
با آرزوي موفقيت براي شما بچه هاي فني
حس و حالتونو ميفهمم....................حس غريبيه حس انتظار:46:
نتایج اعلام شد ...
امیدوارم همه قبول شن :دی
من که قبول نشدم
دوستان شما چکار کردید
یه سوال بعضی ها مثلا تجدیدی دارن یا انصراف میدن نمیان دانشگاه جاشون کی پر میکنه؟
من که هر کاری می کنم نمیره داخل سایت
مردم از اضطراب و استرس
آقا سایت بد جوری سنگینه
هر کاری میکنم نتیجه ها نمیاد
من که خدارو شکر پارسال قبول شدم
ولی بیچاره رفیقم الان منتظره جوابه
سایت هم که باز نمیشه:19:
یلام
من کامپیوتر ساوه قبول شدم
فقط نمی دونم روزانه هست یا شبانه
کد جائی که قبول شدم این هست2672 تو اموزشکده فنی پسران ساوه
کسی می دونه روزانه هست یا شبانه ؟
چرا اين سايت لعنتي باز نميشه؟؟؟
منم که قبول نشدم البته نبایدم چون اوشگول اباد رو نزدم و فقط تهران رو زدم
راستی بچه ها دانشگاه ازاد کامپیوتر نیمسال دوم هم ازمون داره شرکت کنم ترم دو برم دانشگاه چون نتونستم دانشگاه ازاد شرکت کنم
سلام؛نقل قول:
من بعد عمري ميخوام ادامه تحصيل بدم. نزديك ترين آزمون چي هست (آزاد يا سراسري) و ثبت نامش كي هست ؟ ممنون