منم یه فیفا باز هستم و هنوز فرصت نکردم یورو 2008 رو بگیرم ولی یه چیز رو میگم واسه کامپیوتر فقط فیفا واسه کنسول فقط ساکر
اونم 2008 چه حالی کردم من با این بازی رو پلی استیشن 2
Printable View
منم یه فیفا باز هستم و هنوز فرصت نکردم یورو 2008 رو بگیرم ولی یه چیز رو میگم واسه کامپیوتر فقط فیفا واسه کنسول فقط ساکر
اونم 2008 چه حالی کردم من با این بازی رو پلی استیشن 2
دقیقآ بر عکس حرف شما من نظر دارم البت تو کنسول ایکس باکس 360 فقط
بازی خیلی بهتر از فیفا08 کار شده و آدم صفا می کنه . (البته رو 360) ولی برای pc هنوز ساکر 2008 بهترین انتخاب هست ...
تو تک به تک رو ورلد کلاس چرا گل نمیخوره این گلراشون آه ه ه ه!!!
دوست عزیز فرمایشات شما درست اما تو fifa تا حالا دقت کردین اگه مثلا تو تیم بارسا deco شوت از راه دور بزنه چقدر می تونه خطرناک باشه اما این ضربه رو دقیقا از همون نقطه اگه valdes بزنه شاید با 20 متر اختلاف به بیرون بره این در حالیه که من یه دفه pes بازی کردم شوت valdes و deco یکی بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
و این یه ایراد خیلی بزرگ برای یه همچین گیمی هست شما امتحان کن ضربات سری که klose و مثلا valdes تو fifa می زنن با همون ضربات تو pes تو pes هر دو همیشه گل می شن ولی تو فیفا 30 تا کلوزه بزنه شاید یکی والدز بزنه دقت کنید که والدز دروازه بانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینم یه ایراد دیگه . بعدشم تو pes پاس های عمقی رو دقت کردین چقدر دقیق هستن و هر جا بزنی می رسه به بازیکن خودی اما تو فیفا اینطور نیست .
البته بهتره از این بحث های بی مورد بگذریم چون داره نظم تاپیک به هم می خوره.
يكي بياد يه تاپيك ناب واسه فيفا 09 بزنه البته ميدونم از الان خيلي زوده ولي خداييش كيف فروم بازي به قبل انتشارشه نه؟
بابا همه فراموش كردن اين تاپيك رو يكي چيزي بگه اي بابا همه مشغول بازي هستن يعني؟
براي psp توي پنالتي زدن نسبت به فيفا 08 صحنه عوض شده و تغيير كرده( مايل نشون ميده ) . براي pc يا كنسول هاي ديگه هم به همين ترتيبه ؟
آره.برای pc که همین طورهنقل قول:
من نسخه اوریجینال بازی ندارم و میخواستم online بازی کنم آیا راهی هست بشه code registration رو گیر آورد؟
دقيقا همينطوره نسخه هايfifa pc,ps2 گرافيك نسل جديد رو ندارند ولي pes براي pc خيلي بهتره البته امكان دارهنقل قول:
در نسخه هاي بعدي FIFA گرافيك نيل بعد براي pc هم بياد.ولي uero 2008 براي ps3,360 واقعا عاليه.
نه ما ايرونيا (داخل ايران) نميتونم بازيهاي ساخت EA رو آنلاين بازي كنيم چون Select Country اصلا گزينه اي به نام ايران نداره و كد ريجستر براي هر دي وي دي استفاده منحصر به فرد هست بنابراين خيلي گرون تموم ميشه كه بخواي از خارج يه دي وي دي سفارش بدي و اين تنها راهه براي آنلاين بازي كردن
سلام دوستان میشه یکی بگه چه جوری میشه شادی بهد گل رو تعیین کرد؟!!!!!!!!
بله درستهنقل قول:
از ایران نمیشه
البته نرم افزارهایی است که ip رو عوض میکنه و در واقع کلکی هست که میزنه و شما مثلآ با آی پیه آمریکا وارد اینترنت میشید
بله منم اشاره كردم كه راههايي وجود داره ولي بايد آنلاين بازي كردن براي يه نفر خيلي حياتي باشه كه مثلا 30 40 هزار بده و از آمريكا يا اروپا دي وي دي اورجينال سفارش بده يا آي پيشو تغيير بده به نظر من در مورد بازيهاي ورزشي بازي كردن به صورت آنلاين خيلي جا نيفتاده توي كشورمون
موافقمنقل قول:
نه تویه بازی های ورزشی بلکه بیشتر بازیها به صورت آنلاین انجام نمیشه
به نظر من فیفا 2008 واقعآ پسرفت کرده به جای پیشرفت
مطمئن باش حتي اگه اين ايرادات تو 09 هم برطرف نشه فيفا 10 استثنايي رو شاهد خواهيم بود كه گفته ميشه انقلابي در بازيهاي سري فيفا خواهد بود
به نظر من بازي يورو 08 با كيفيت دور از انتظار درست شد
نقل قول:
يعني بهتر شده يا بدتر؟
البته از من بپرسي ميگم شبيه فيفا 2005 شده فقط گرافيكش بالار رفته پنالتي زدنش هم مذخرفه من از طرفداراي 2 آتيشه EA هستم ولي معتقدم سري فيفا بهتر از يوفا هست يعني بازيهايي كه هر سال مهر ماه ميده بيرون بهتر از بازيهايي هست كه فروردين ميده
البته نميشه گفت پسرفت بهتره بگيم سرعت پيشرفتش پايينهنقل قول:
منظورم پسرفت بودنقل قول:
مثلآ تماشاچیان در سری های قبلی زنده بودن ولی در یورو 2008 عکس شده بودن
همونطور كه گفتم كلا بازيهاي سري يوفا از EA به درد نخورن معمولا واسه كنسولها جالبتر از آب در مياننقل قول:
اين EA علاقه زيادي داره رو اعصاب ما PC Game بازها رژه بره چون واقعا انتظار رو برآورده نميكنه ولي چه كنم كه اصلا نميتونم PES رو به حتي فيفا 2000 هم ترجيح بدم. واقعا فضاي فيفا آدم به رويا مي بره
وقتي Pes بازي ميكني انگار داري كوه ميكني واقعا حركت بازيكناش نفرت انگيز هست بخصوص وقتي ميخوان رو سانتر از جناحين ضربه سر بزنن غيرطبيعي ترين مورد تو بازي هست البته اگه سرعت بازيكنان رو نسبت به توپ بخواييم ناديده بگيريم
فیفا هیچ وقت به سوکر نمیرسه.
من یکی از طرفدارا فیفام بد فورم
تجربه نشون داده كل كل بر روي اينكه كدوم بهتره بي فايده بودهنقل قول:
چون هر كسي با يكي از اينها انس ميگيره. جالب اينجاست كسي كه با يكيش انس ميگيره به طور غريزي از اون يكي متنفر ميشه نميدونم دليلش چيه يه چيزي مثل تقابل استقلال و پرسپوليسه
اين كه كدوم بهتره بايد تو يه جاي منطقي تر بررسي بشه نه بين طرفين
حتما هم ضد PES درست نميگم؟نقل قول:
دقیقا عاشق فیفا ضد پی ای اس البته نه اونقدرا ولی خوب خوشم نمی یادنقل قول:
ولی این یورو 08 یکم بد تر از قبلی ها بود
ببخشید این یورو با فیفا چه فرقی داره ؟
منظورتون را متوجه نمی شمنقل قول:
شرکتش مگه یکی نیست ؟
خوب من که فرقی توش ندیدم.
از لحاظ گیم پلی یکی هستن.
100% تاييد ميشه بازيش اصلا سخت شده بود لذت نبردم از بازي كردنشنقل قول:
شبيه هستن ولي تفاوتهايي هست كه فقط فيفا خورها درك ميكنن طبيعيي هست كه شما نتونيد تفاوت رو درك كنيد. البته يه جورايي حق دارين خيلي هم توفير ندارن ولي 08 جذاب تره به لحاظ فضاي بازي و رنگ و روي بازينقل قول:
يورو 2008 انگار كارتونيه گيم پليش هم ناجوره مخصوصا دريبل زنيش واقعا اعصاب خورد كنه
من سيو آخر بازي رو دارم اگه خواستيد بگيد بذارم همينجا فول تموم شده
اينجا ديگه كسي پست نميزنه؟ نميزنه نيام ديگه خسته شدم بس كه هر روز ميام ميبينم جوابي نيست
ما كه رفتيم اگه فعال شد تاپيك يكي پيام خصوصي بفرسته برام
9 ماه ديگه تاپيك يوفا جام باشگاههاي اروپا فصل 2008-2009 رو ميتونين بزنيد توش شركت كنيم من كه بعد اين تاپيك نميزنم
این تا÷یک به کل تعطیل شد من نمیدونم چرا من از هر تاپیک خوشم بیاد یا میبندنش یا کساد میشه
دلیلش افتضاحیه که Ea سر این بازی واسه Pc بالا آورده....نقل قول:
این تا÷یک به کل تعطیل شد من نمیدونم چرا من از هر تاپیک خوشم بیاد یا میبندنش یا کساد میشه
خداییش من وقتی بازی رو نصب کردمش و رفتم تو بازی یه لحظه با آتاری بازی رو اشتباه گرفتم...صد رحمت به فیفا 08
آره مسعود واقعا صد رحمت به فیفا خیلی افتضاح بود یورو 2008نقل قول:
سلام.
Registration Code بازی euro 2008 رو برای بازی آنلاین میخواستم.
کدی که تو کرک cd هست رو سایت قبول نمیکنه.