سازنده بازی propagana games . آخه دایی ام اون جا کار می کنه.:31:
من کی طرفداری کردم گفتم دوست عزیز باید فرصت بیشتر داد فرصت..
نمونش همین ایران خودمون با بازی بد شروع کردن حالا دارن گرشاسب (سوشیانت)و
شمشیر نادرو... رو میسازن.
Printable View
سازنده بازی propagana games . آخه دایی ام اون جا کار می کنه.:31:
من کی طرفداری کردم گفتم دوست عزیز باید فرصت بیشتر داد فرصت..
نمونش همین ایران خودمون با بازی بد شروع کردن حالا دارن گرشاسب (سوشیانت)و
شمشیر نادرو... رو میسازن.
اوكي فرصت بديم ببينيم چي ميشه يه بار با ترينر بايد تمومش كنم ببينم چي هست به گردنم افتاده اولين باري كه رفتم تا يه جاهايي رفتم ولي داداشم وينوز رو دستكاري كرد ديگه بازي اجرا نميشدنقل قول:
بازيش خيلي باحاله !!!
يارو دايناسورو بلني ميكنه ميكوبه زمين !!!
بازانداز ميزنه روش آخرم چاقورو ميكنه تو حلقش !!!
فكر ميكنم ارزش يك بار تموم كردن رو داره !!!
با توجه به اين كه مضخرف ترين بازيه تاريخ Legendry شناخته شده !!!
من یه سوال داشتم، چه جوری میشه توی بازی Turok از نارنجک استفاده کرد؟! یکی از دوستان راهنمایی کرد ولی نشد، با کدام کلید باید نارنجک پرتاب کرد؟ من که نتونستم! خیلی عجیبه
عزيز شما map رو شايد عوض كردي برو به تنظيمات كنترل ببين نارنجك رو روي كدوم كليد گذاشتينقل قول:
عزيز شايد شما map رو براي كليد ها و دكمه ها تغيير دادي يه سر برو به تنظيمات كنترل ببين نارنجك رو كدوم كليد گذاشتي ديگهنقل قول:
اقا این بازیش چجوریاست شبیه چه بازیه ارزش بازی کردنو داره ؟ اخه چند جا ازش بد شنیدم
داستان بازي بدك نيست نصبتا جالب هست يا اسلحه هاي جالبي استفاده مي كنه مثه تير كمان و اينا ولي يه ذره گيم پلي سختي داره كلا بازي داستانش به صورت خطي هست از نظر گرافيك كه شرم آور هست و با اين همه سيستم پاييني هم نميخواد البته تجربه جالبي هست نمره بازي كم بود ولي اگه شما به بازي اول شخص علاقه مند باشي مثل من ميري مي خري حتي اگه خوشت نياد گيم رو بايد بازي كني حالا يا خوشت مياد يا نمياد مهم اينه كه تجربه اش كردي اگه خوشت اومد چيزي از دست ندادي اگه هم نيومد به ارزش بازي هاي بهتر از اين پي ميبري گيمر خوبش رو هم بازي مي كنه بدش رو هم بازي ميكنه خوب ها رو بيشتر بازي مي كنه بدها رو يه بارنقل قول:
ممنون جواب دادی می فهمم چی میگی یه زمانی هرچی بازی میمد تو بازار از هر سبکی تا تموم نمیکردم از جلو کامپیوتر پا نمیشدم اما این اواخر دیگه خسته میشم دیگه فک کنم کم کم دارم پیر میشم هر game رو حوصله نمیکنم بازی کنم
در کل بازیه خوبیه چونکه قابلیت های جدیدی رو ارائه داده. من که از این بیشتر از بازی نمیگم
چونکه الان krauser میاد این پستو بمبارون میکنه.
نه بابا اين چه حرفيه من كه نسبت به شما يا اين بازي هيچ غرضي ندارم فقط گفتم اين بازي نسبت به ساير بازي هاي اولي شخصي كه بازي كردم از لحاظ گيم پلي و گرافيك پايين هست داري مي بيني كه از داستان بازي تعريف ميكنم انصافا نقش اول داستان هم شخصيت دوست داشتي هست ارزش يه بار بازي كردن رو دارهنقل قول:
سلام
آقا ما اینو یجاش گیر کردیم!
همون موجود گنده که تو آب ( من دنبال slade یدفعه این ظاهر میشه!)
اینو چجوری باید بکشم
100 درصد مثل اون دایناسوره که دهنش رو با چاقو بریدم یه روش خاصی میخواد...
یکی راهنمایی کند مارا....
راستی من نسخه فارسیش رو دارم میرم عجب جالبه داستانش
خیلی باحاله
هرچند گرافیک محیط افتظاحه ولی بازیش خیلی قشنگه.
البته اگه راهنمایی کنید بتونم این قسمتش رو برم قشنگتر هم میشه:31:
=============
پ.ن: به مدت خیلی زیادی فکر میکردم تنظیمات بازی درست نیست که گرافیک پایینه...بعد ها فهمیدم نه مشکل از خود بازیه!
یافتم!نقل قول:
سه تا دریچه آتشین هست که هر وقت از یکیشون داره گاز میزنه بیرون باید بریم پشت اون دریچه که داره ازش گار میزنه بیرون بمونی
هروقت کلش رو نزدیک کرد که بخورتت آتیش بزن تا اون گازه منفجر بشه
یه 7_8 باری این کارو انجام بدی تمومه و میمیره
فقط یچیزی که تو این بازی بده اینه که
یه قسمت رو که چندبار میخوای بری همش یه شکله!
مثلا این غوله روش حمله کردنش خیلی تابلو.....
یا بعضی قسمت ها بنظرم اگه تغییر میکرد بهتر بود مثلا یجا دایناسور ها از راست میان وقتی ببازی دوباره اون قسمت رو بری دوباره از راست میان!اینجوری خیلی تابلو و راحت میشه رفت.
کشتن همه غول هاش بنظر یه قلق خاصی میخواد تاحالا دوتاش که اینجوری بوده
یکی اونی که دهنش رو پاره میکنیم یکی هم این.
انگار نقشه هم نداره بازیش!
من این بازی رو تموم کردم
به نظر من که بازی باحالی بود مخصوصا استفاده از کمان و چاقو حسابی حال می داد
کشتن دایناسور ها با چاقو باحال بود شما هم حتما امتحان کنین
صلاح هم زیاد کم نداره فقط باید یه ذره جلو بری جنتا مرحله رو تموم کنی بعد صلاح های جدیدتری پیدا میکنی در ضمن اکثر صلاح ها دو کار انجام میدن
سلام
الان بازی تموم شد...حیف شد:31:
بازی خیلی قشنگی بود
برخلاف خیلی ها من اعتقاد دارم داستان بازی خیلی خوب بود...
و البته بازیش خیلی آسون بود:31:
فقط Boss های بازی یه مقداری وقت میگرفت که اینم سخت نبود!
خلاصه بروبچی که بازی نکردن پیشنهاد میکنم بازی کنن.
میگم این "صلاح" فکر کنم با س باشه!نقل قول:
صلاح هم زیاد کم نداره فقط باید یه ذره جلو بری جنتا مرحله رو تموم کنی بعد صلاح های جدیدتری پیدا میکنی در ضمن اکثر صلاح ها دو کار انجام میدن
همه سلاح ها دوکار انجام میدن.
محتوای مخفی: :D
من بازی میکنم ولی اگه خوشم نیمد من میدونم با تو : دی !نقل قول:
اصلا یادم نیست که به چه دلیل با این بازی حال نکردم ! در صورتی که نسخه ی خیلی قدیمیش رو با کنسول Nintendo 64 تمم کرده بودم ولی با این حال نکردم !
حالا به خاطر تو بازی میکنمش ببینم چی میشه !
آخه میدونی چرا من ازش خوشم اومد
بیشتر بخاطر اینکه نسخه فارسیش بود...!
کلی صحبت میکردن ماجرا داشت
عین فیلم می نشستم می دیدم!
اگه دنبال گرافیکی چیزی برای گفتن نداره
شاید حتی برخی قسمت هاش حوصله آدم رو سر ببره!البته برای من همچین حالتی پیش نیومد
ولی خوب سبزه زار ها و چنگل خیلی خوب کار نشدن(نسبت به بازی های بزرگ)
چنتا باگ کوچولو هم داره که البته خیلی مشکلی نیست Dead Space هم داشت(مال Dead Space که یجا خیلی فیجیح بود...تو تاپیکش عکسش رو میذارم!)
احتمالا این پستم رو ادیت میکنم و یه مواردی در رابطه با بازی میگم.
خوب حرف از اسلحه و... شد
من سلاح های این بازی رو که میتونید با خودتون حمل کنید, پایین میگم:
1)Knife : چاقو...که بعضی قسمت ها خیلی بکار میاد مخصوصا برای کشتن دوتا از Boss ها و همچنین کشتن مخفی کاری.
2)Bow : تیر کمان معروف توراک که قدرت خوبی داره و اگر تا آخر بکشیدش میتونید با یک تیر هر شخصی رو از پا در بیارید...البته بدرد کشتن دایناسور ها نمیخوره!
3)Hand Gun : از همین کلت کمری ها!صدا خفه کن هم داره پس مشخصه کجا ها بدرد میخوره!
4)یه اسلحه خودکار اسمش رو یادم نیست (زیاد تیر هاش قوی نیست ولی خیلی تیر توش جا میگیره)
5)ShotGun : اینم خوب بکار میاد بعضی وقتها مخصوصا در حالت دومش....
6)Pulse Rife یه اسلحه قوی ک اورانیوم پرتاب میکنه! بیشترین کاربرد رو تو بازی این اسلحه برای من داشت....
7)Horse Mini Gun که اینم زیاد برای من کاربرد نداشت!وقتی میخوای تیر بزنی اولش یه مقدار شروع میکنه به چرخیدن(که میتونید راست کلیک رو قبلش بگیرید که چرخش شروع بشه)
8)Flame Gun آتش انداز...اینم بیشتر به درد کشتن عنکبوت ها و یکی از Boss های بازی میخوره در بقیه جاها کاربردی نداره!
چون فاصله های دور رو پوشش نمیده و حداکثر 5 متر جلوتر رو میتونه بزنه!
9)Bomb Gun بمب چسبان پرتاب میکنه + پرتاب مین اینم خیلی زیاد بکار من نیومد!
10)RPG که دیگه همه میدونید چیه!بدرد شلیک به تانک و هلیکوپتر میخوره....کشتن Boss اخر با این اسلحه راحت تره.
11)Sniper البته من زیاد بکارم نیومد ولی اسلحه خیلی قوی تقریبا با یه گوله دشمن رو از پا درمیاره
12)Grenad نارنجک دستی که فقط 3 تا رو میتونید حمل کنید!(البته فکر کنم 3 تا بود!)
همه این سلاح ها هم یه قدرت ثانویه دارن که با گرفتن Shift و زدن کلیک چپ فعال میشن
دوستان من هنوز فرصت نکردم این بازی رو انجام بدم . به نظرتون ارزش داره برم بخرم ؟
نقل قول:
نه آقا اگر نظر منو می خوای بازیش ارزش رفتنو نداره.می خواستن به بازی هیجان بدن پاک خرابش کردن.اصلا من با این نوع موجودات تو این بازی مخالفم.بازیش خیلی شلوغه.
ببين گرافيك بازي به صورت وحشتناكي نا اميد كننده اس اگه بازي هاي اول شخصي مثل كريسيس CoD و غيره رو ديدي راحت بگم با ديدن گرافيك اين بازي احتمال بالا آوردن مي ره ضد حالش هم اينجاست كه بازي 4 تا دي وي دي هست اسلحه هاي موجود در بازي محدود هست. ده ها باگ گرافيكي داره كه داشت منو به كام مرگ مي كشوند. ايراد هاي ديگه اي هم داره كه مجال بحث روشون نيست كلا 2 بار بازي رو نصب كردم و هر دو بار به دلايل داشتن ايراد بازي به ناچار حذفش كردم شديدا مي خواستم بازي رو تموم كنم ولي همونطور كه گفتم پاك شدنشون توفيق اجباري بودنقل قول:
بازی که 3 تا dvd هست . اگه گرافیکش پایینه پس این حجم بالا ماله چیه ؟نقل قول:
من همین امروز تمومش کردم این بازی رو....
داستان بسیار کلیشه ای داره و بسیار سطحی روایت میشه ....
گرافیک هم به قول دوستان نا امید کننده است البته در مقایسه با سایر بازی های موجود.
نکات مثبتش هم وجود دایناسورهاس که به جذابیت این بازی کمک میکنه و گیم پلیی که در برابرشون داری، به نظره من تنها نکته مثبتش همینه
حجم بالاش هم ماله محیط بزرگ بازی باید باشه
نه به خاطر اينه كه سازنده بازيش ضعيفه و بلد نيست بازي رو چه طور بسازه كه اين قدر پر حجم نشه. در ضمن اصلاح مي كنم درسته بازي 3 تا دي وي دي هست كه من اشتباها در پست قبل گفتم 4 تا. در هر صورت فاركراي2 محيطش با جزئيات تر و عظيم تر از توراك هست ولي فاركراي 2 يك دي وي دي هست. چون سلطاني به اسم يوبي ساخته اون رو. دايناسورها كاملا مصنوعي هستند وقتي ميميرن و به خون آغشته ميشن عين مجسمه چوبي كه روش رنگ قرمز ريخته شده مي افتن زمين كلا گرافيك بازي در حد بازي هاي سال 2002 هم نيست. سازنده ضعيفي داره متاسفانه با اينكه سوژه جالبي هست ولي خوب كليت بازي وحشتناكهنقل قول:
چه بد بازی رو کوبیدین!
نگاه کنید وقتی میخواید مقایسه کنید حتما قرار نیست همه بازی هارو با بازی های بزرگ مقایسه کنید
اینجوری بازی کردنتون محدود میشه به چند بازی مطرح و دیگه هیچ بازی بهتون مزه نمیده....
اگه تو بازی کردن فقط بدنبال گرافیک هست سخت در اشتباهید من براتون بازی مثل Braid رو مثال میزنم میتونید سرچ کنید و در این رابطه اطلاعات کسب کنید. قرار نیست همه بازی ها گرافیک خیلی بالا داشته باشن....و یا خیلی بازی های بزرگ دیگه که اصلا گرافیک قابل توجخی نداشتن....این از گرافیک.
اسلحه ها هم اونقدر که به محدود بودنش پافشاری میکنید محدود نیست!
12 تاش رو تو پست 178 لیست کردم!
از لحاظ باگ:
شما بازی های کرایسیس یا Dead Space رو قبول دارید؟تو همه اینها من اینچنروزه باگ های جالبی دیدم.
من تو تاپیک Dead Space آمشب عکسی قرار میدم که خیلی از باگ ها در برابر این هیچن!
حج بالا هم بدلایل خاصیه
مثلا یکیش بخاطر صدا های محیط و شخصیت هاش که بالغ بر 5 گیگه!
الكس جون من مي گم بازي باس به آدم فاز بده اين توراك از همون اول حالم رو مي گرفت. من تنها بازي اول شخصي كه ازش بدم اومده همين توراك بود. من اول شخص باز هستم ولي اين توراك حالم رو به هم مي زد واقعا مشكلش زياده ديگه نمره گيم اسپات با ارفاق 6 بوده واسه اين بازي ديگه ببين چيه ديگهنقل قول:
ولی هرچی باشه از Legendry بهتره : دی
من این بازی رو خیلی وقته که انجام دادم و و یکی از طرفداران بازی هستم چون چیزهای جدیدی توش بود.
در ضمن بازی فارکرای و کرایسیس چیزی بجز یک گرافیک ندارن بدون نوآوری هستن و فقط یه گرافیک دارن
و چون جامعه گیمر ما گرافیک گرا هست و بازی باید گرافیک و جزییات داشته باشه اگه که نه خوب بازی رو باید
آتیش زد.
نوآوری ها و چیزهای جدیدی رو که میگید لطفا نام ببر
سپاس
داستان.
سلاح ها.
دشمن ها و Boss های بازی.
تغیر حالت FPS به TPS در هنگام کشتن دشمن.(البته بازی وگاس و چند بازی دیگه دارن ولی اونها برای کاورگیری هست)
دایناسور ها.(الان دیگه داخل اکثر بازیها با آدم یا موجود فضایی طرفی)
چیز های دیگه هم بود ولی من بازی خیلی وقت پیش انجام دادم زیاد یادم نیست.
در ضمن یه چیز دیگه که بیخودی رو این بازی حساس شدید.:دی
+نقل قول:
داستان.
سلاح ها.
دشمن ها و Boss های بازی.
تغیر حالت FPS به TPS در هنگام کشتن دشمن.(البته بازی وگاس و چند بازی دیگه دارن ولی اونها برای کاورگیری هست)
دایناسور ها.(الان دیگه داخل اکثر بازیها با آدم یا موجود فضایی طرفی)
چیز های دیگه هم بود ولی من بازی خیلی وقت پیش انجام دادم زیاد یادم نیست.
در ضمن یه چیز دیگه که بیخودی رو این بازی حساس شدید.
مرحله آخر که با کین میجنگیم واقعا قشنگه
و فقط باید کلیک های چپ و راست رو بزنیم و فن هارو خودش میزنه این یه قسمتش خیلی سینمائیه.
در ضمن دوست عزیز Krauser شما میگید با ارفاق بهش 6 داده مگه کلاس درسه.
نسخه کنسولی بازی نمره 7.0 گرفته و خود گیمرها به بازی 7.5 دادن این که کم نیست.
آقا این بازی اصلا ارزش بحث نداره.الآن همه میریزن اینجا می گن نظر همه محترمه.آقا این بازی تقریبا هیچ کاری روش نشده بود.با سه دی وی دی هیچ تنوعی نداشت.خودمونیم توراکه چه زوری داشت گردن دایناسور رو می شکست.بابا دایناسورها به ماهیچه گردن معروفند.تخیلی بود اساسی......
کلا همون دایناسور ها بارز تر و مشهود تر بود تا تغییر از Fps به Tps که این تو بازی های دیگه هم هست...البته به عنوان نکته مثبت!!!
بازم از نظرات قشنگ دوستان مستفیض گشتیم !
یکی تو این تاپیک یک دلیل بیاره که این بازی خوبه من کلا از این تاپیک می رم.الآن یکی میاد میگه "خوب داستان داره" اگه این جوری باشه بازی قارچ خور سگا هم داستان داشت.یه دلیل قانع کننده اگه دارید بگید شاید ما هم نظرمون عوض شد.
چیزی که مشخصه اینه که شما نظرتون عوض نمیشه!نقل قول:
یکی تو این تاپیک یک دلیل بیاره که این بازی خوبه من کلا از این تاپیک می رم.الآن یکی میاد میگه "خوب داستان داره" اگه این جوری باشه بازی قارچ خور سگا هم داستان داشت.یه دلیل قانع کننده اگه دارید بگید شاید ما هم نظرمون عوض شد.
پس نیازی نیست برتری های بازی لیست بشه
چون اگه قرار باشه چشمامون رو ببندیم و از چیزی بد بگیم میتونیم بازی بزرگی مثل کرایسیس رو هم پایین بکشونیم.
شخصا دلیلی که شمارو قانع کنه بنده پیدا نکردم.نقل قول:
یه دلیل قانع کننده اگه دارید بگید
==================
این پست من هم هر وقت صلاح دیدید حذف بشه لطفا.
برادران,دوستان, عزیزان!
هر دوست داره بازی مکنه و هر کی هم نداره بازی نمی کنه!
اگه یکی خوشش نمیاد از بازی دلیل نیمیشه که هی پست بزنه و این رو اعلام کنه!
هر کسی هم یه نظری داره و قرار نیست کسی نظرش رو به کسی تحمیل یا غالب کنه!
ممنون!
:king:
آقا این جوری که شما می گید یعنی اینکه سر هیچ بازی بحث نکنیم.من کسی نیستم که بدون دلیل بگم بازی بده.بازی که بده روراست می گم بده.بازی ام که خوبه چیزی از خوب گفتنش کم نمی زارم.
آدم عاقل در موردش بحث میکنه............
نه اینکه سر و ته قضیه رو با یکی دوتا کلمه نسخش بپیچونه!!
در ضمن احترما عرض کنم که قصد این نیست که کسی رو ترغیب کنم به کردن یا نکردن این بازی!!