نه نیمده هنوز هم اعلام نشده که میاد یا نه.نقل قول:
Printable View
نه نیمده هنوز هم اعلام نشده که میاد یا نه.نقل قول:
برای pc فکر نکنم بیاد کلیف بلزیسنکی گفت تمام فکرشو روی x360 متمرکز کرده.به احتمال خیلی کمی برای pc بیاد.
موفق باشید.
كاملا تاييد ميشه!!!توي قسمت خبرهاي كوتاهم برين هستش اين مطلب.نقل قول:
خود كليف گفته كه اين نسخه براي pc نمياد...
یک 6 ماهی بعد را صبر کنید اون موقع که گفتند ما افتخار میکنیم بازی را برای PC میاوریم و ....این بازی مشخص هست که برای PC میاد!!!الان هم زمزه های اومدن Fable 2 هست روی PC که مشخص هست میاد بعد هم نوبت همین بازی میشه حالا دیر یا زود!!
تجربه میگه که این بازی اگه نیاد باید تعجب کنیم ...!
تنها دلیل این حرف ها که میگن نمیاد اینه که فروش بازی رو کنسول بره بالا....
Epic: No Gears of War 2 for PC EVER
Epic's highly anticipated sequel will forever remain a 360 exclusive
If you want to play Gears of War 2, it turns out your options will begin and end with the Xbox 360"Gears of War is a great franchise first and foremost for Xbox 360, and therefore we're focusing on that platform for Gears of War 2. We've decided we're not going to do a PC version this time around," said Bleszinski in the interview.
ای بابا شرکت ها از این حرف ها زیاد میزنن.خدا می دونه این مایکروسافت چند به این EPIC Games پول داده تا این شرکت یه کاری کنه که فروش x360 چند برابر بشه.چند ماه دیگه صبر کنین به حرف من میرسین.چون که الان این بازی داغ هست این حرف رو میزنن تا فروش 360 بالاتر بره.
مشکل از فروش رفتن نسخه های غیرقانونی و ضعف حدود نصف PC هاست.نقل قول:
ببین تعداد تقریبی افرادی که Xbox 360 دارند تقربیا مشخص است. مطمئنا همه آنها GoW 2 را می خرند. پس شرکت ناراحت Minimum و Recommanded System Requirements نیست.چون سخت افزار X360 مشخص است.نیاز زیادی هم به پشتیبانی نداره. همین آخری ها آمار دانلود غیر قانونی بازیها فقط از TORRENT مشخص شد که خیلی خیلی زیاد بود (PC) همین باعث شد مثلا شرکتی مثل Capcom از تایید کردن RE5 فعلا برای PC خودداری کنه چون از DMC 4 برای PC خیلی ضرر دید ( دانلودهای غیر قانونی از اینترنت ) همین مسئله برای GoW هم اتفاق افتاد.
تا اونجایی که می دونم بازی های x360 هم توی تورنت ها ریختن!ولی تنها مشکلی که هست اینه که نمیسه با نسخه ی غیر قانونی کنسول 360 انلاین بازی کرد!اگر یه نفر بخواد single player بازی کنه برای اون مشکلی وجود نداره.در مورد سیستم یعنی یه کنسول 200 یا 300 دلاری از یه پی سی به عنوان (مثال) قویتر هست؟!البته پی سی های جدید رو میگم نه مال زمان قاجاریه!و البته تا اونجایی که من میدونم موتور این بازی که unreal engine فکر کنم ورژن 3 (شاید 3.5) هست خیلی انعطاف پذیر هست و توی رندرینگ همراه با کیفیت بالا بسیار قوی هست و یه پی سی تقریبا high end مثل کریسیس رو نمیطلبه.در ضمن توی کنسول هم pirate وجود داره.
پ.ن:من فعلا بهتره در برم تا طرفدارای کنسولی لت و پارم نکردن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ شکی نیست که PC قویتر از کنسول هاست. اونم به خاطر اینه که همیشه در حال پیشرفته. کنسول باید به کل عوض بشه. نمونه بازیهایی هست که هم برای کنسول میاد هم برایPC مثل Fallout 3 که در PC چندین برابر بهتره ولی شرکت ها همیشه به فکر منافع خودشونند. خرج کردن برای پیدا کردن قفل برای PC و پشتیبانی طولانی Patch و ... از مسائلی هست که همه شرکت ها گریزانند.
بله پیدا میشن ولی تعداد کسایی که نسخه های غیر قانونی PC را دانلود می کنند چندین برابره تازه همه به خاطر بازی Online به دنبال نسخه های اصلی می روند.نقل قول:
تا اونجایی که می دونم بازی های x360 هم توی تورنت ها ریختن!ولی تنها مشکلی که هست اینه که نمیسه با نسخه ی غیر قانونی کنسول 360 انلاین بازی کرد!اگر یه نفر بخواد single player بازی کنه برای اون مشکلی وجود نداره
مطمئنا کسی که بازیباز باشه و به صنعت بازی علاقه داشته باشه و میخواد بازی کنه(بیشتر در خارج)سیستمش را طوری جمع میکند که نیازهایش را بر طرف کند!!!!کسی که میخواد Cd کپی کنه که نمیاد Geow نصب کنه!!!
و البته Epic و کلیف بی هم نه ته پیاز هستند نه سر پیاز که بالا پایین میپرند همه چیز دست ناشر بازی هست که خود ماکروسافت هست!!!حالا Epic پورت نمیکنه یکی دیگه این کار را میکنه!!!!
دوستان فکر نکنین ما(X360 دارا) بدمون میاد برای pc بیاد اتفاقا بهتر بزار مردم بیشتر گیرز بازی کنن تا همه بفهمن چه بازی عالیه.
موفق باشید.
برای من نصب شد ولی وقتی روی آیکونش کلیک میکنم اینو میگه !
فکر کنم ارور توی عکس واضح نباشه ! نوشته to play gear of war please double click startup.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مگه واسه pc اومده ؟!!!! :18:نقل قول:
احتمالا توی خواب نبودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چون اگه واسه pc می یومد الان این تاپیک در سطر تاپیک ها بود.
ممکنه نسخه ی یکش باشه.
این نسخه ای که ایشون نصب کرده، Gears 1 هست.
اي بابا من فكر كردم بازيو براي PC تاييد كردن كه تاپيك اومده بالا ، وقتي پست سامونگ رو خوندم فكر كردم نه بابا تاييد كردن كه هيچي بازيو عرضه هم كردن :31:( چقدر خوشبينم!) ولي وقتي اسكرول رو دادم پايين ديدم هنوز بايد در غم دوري Gears of War 2 بسوزم . توي دي وي دي يه بازي هم تريلرش رو گذاشته بودن كه بعد از ديدنش هر روز مياد تو خوابم ! دارم سعي ميكنم كه بتونم تو خواب بازيش كنم ولي نشده هنوز !!
اگه برا پی سی بیاد 100 سال طول میکشه تو ایران بیاد تازه اگر هم یه شرکت علکی پورت کنه! مصل gta iv ممکنه دردسر ساز بشه!
مایکروسافت فرق داره با راک استار ( البته نسخه ی 1 همین بازی بد پورت شد )نقل قول:
بازی خدایه فقط همین ............
از اینکه همرو به شک انداختم معذرت میخوام . نمیدوتسم که این تاپیک برای شماره دو بازی هست ! :d
اولیش که خیلی با حال بود، اینکی هم فکرکنم عین قبلی توووووووووووووووووپ باشه.
ببخشید این بازی برای pc نمیاد ؟
احتمالش چقدره ؟
توی صفحه اول گفته بودید :
هنوز خبری از انتشار بر روی پی سی نیست ؟نقل قول:
بدون شک این بازی برای pc هم عرضه خواهد شد ولی چه وقتی؟ , بهترین حدس یک سال بعد از عرضه آن روی 360 است یعنی november 2009
والا تا اونجايي كه ما ميدونيم خبري نيست و نخواهد بود !!!
نقل قول:
چرا نباید ناامید بود.
چون مایکروسافت خیلی به پورت بازی ها حساسه کمی دیر بازی عرضه میشه.
ولی مطمئن باش بازی ای که نسخه ی 1 برای pc هم بیاد این یکی هم میاد.
ولی خوب به ما چی میرسه!!! :دی :31:
مایکروسافت pc رو دوست داره!! :40:
Halo 1 و 2 را برای PC داد اما 3 که آخرین شمارش بود نه. خیلی ضدحال کار کرد. بعید هم نیست این بازیو سر GoW هم در نیاره.نقل قول:
البته شایعاتی هست که قراره هیلو 3 هم برای pc عرضه بشه با عرضه شدن odst احتمالش خیلی بیشتر میشه
بابا من هرچی میگردم تاپیک 1 گیر نمیارم میشه یکی لینکشو برام بزاره.
برو اینجا پیداش کن :
کد:http://www.forum.p30world.com/announcement.php?f=19&a=210
شاید تو E3 امسال یه سورپرایز خوب ماکروسافت بکنه ملت رو بگه این GOF2 برای PC عرضه میشه من نمیدونم اگر این Gears و Halo رو نخواد برای PC بده چی میخواد برای Game for Windows بده خیر سرش این ماکروسافت باید پشتیبانی اول و اصلیه این برندGame for Windows باشه ولی تو E3 سال پیش که همه رو نا امید کرد مرده شور.
به هر حال کلی خرج x360 کرده باید یه جوری پولش برگرده دیگه !
ولی شک ندارم جفت این بازی ها برای pc میاد حالا کی میاد نمیشه گفت
سلام دوستان
من تازه بازی gow یک رو تموم کردم و بی صبرانه منتظر ریلیز شدن این دومی روی pc هستم البته اگه ریلیز بشه . راستش من یه خورده زیاد دیر با این بازی آشنا شدم ولی عاشقش شدم و یه شاهکاره به امید اومدن بازی روی pc.
البته تا اونجا که من می دونم اپیک شروع کرده نسخه سوم رو بسازه بعیده وقت داشته باشن نسخه دو رو برای کامپیوتر پورت کنن ولی در کل نسخه دو زیاد جالب نبود نسبت به نسخه اول
ولي آخرين مصاحبه گفتن فعلا داريم روي DLC ها و Updateهاي جديد كار ميكنيم ونقل قول:
وقتي اونا تموم شد بعد شروع به ساختن شماره ي 3 ميكنيم ...
البته يه شايعه بود كه ميگفتن قراره اوايل 2010 بياد !!!
يه سوال ... ميشه بگي چرا 2 نسبت به 1 زياد جالب نبود ؟؟؟
دقیقاً بر عکس! اتفاقاً در تمام بررسی ها و نظرات کاربران ذکر شده که بازی دوم از هر لحاظ نسبت به بازی اول پیشرفت کرده و بهتر شده که شخصا این مساله رو در تک تک مراحل و قسمت های بازی دیدم.نقل قول:
ولی در کل نسخه دو زیاد جالب نبود نسبت به نسخه اول
دوتا سوال داشتم
1 . مگه شماره 2ش اومد که دارید درباره 3 حرف میزنید ؟
سوال دومم درباره شماره یک این بازیه ! وقتی نصبش میکنم این ارور میده . روی بیشتر کامپیوتر ها هم دیدم که همین ارور رو میده مشکلش چیه ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال :
این بازی در نسخه های احتمال بعدی اصلا قرار نیست بیاد رو پی سی !؟
نسخه هاي بعدي كه هنوز معلوم نيست اما شماره ي 2 براي pc نمياد ...نقل قول:
توی شماره دوم از ترس اثر کمتری بود و بیشتر اکشن بود ولی نسخه یک همراه با اکشن ترس رو بهمون منتقل می کرد مخصوصا مرحله ای که باید با روشن نگه داشتن آتش راه میرفتیم تا خفاشها ما رو نخورن به نظرم جالبترین مرحله نسخه اول این بازی بودنقل قول:
ولی در کل گرافیک نسخه دوم خیلی بهتر بود
خب در مورد ترسو اين حرفا هركي يه نظري داره خب !!!نقل قول:
به نظر من چيزي به عنوان ترس تو بازي نبود شايد به خاطر تاريك بودن محيط و سياه و سفيد بودنش
اين حس رو داشتيد !!!
در مورد هيجان بازي كه اگه بخوايم واقع بين باشيم شماره ي 2 فوق العاده بود ... بيشتر شدن جنگ ها و
وسيع تر شدن اون !!! سوار شدن بر روي River & Brumark و ماشين سواري !!!
زياد شدن Lucostها در بازي كه خودش كلي هيجان رو برده بالا !!!
ولي خب Boss ها در اين نسخه بسيار كم و راحت بودند كه اين تنها مشكلش بود !!!
گرافيك و نورپردازيه بازيم ديگه فكر نكنم كسي باشه كه بخواد ايرادي ازشون بگيره !!!
شما در نسخه ي اول فقط رنگ سياه ميديدي تو محيط اطرافت !!!
نه من کلا گرافیک رو قبول دارم که بهتره توی نسخه دوم ولی داستان و مراحل بازی به نظر من توی نسخه یک بهشون بهتر پرداخته شده بود توی نسخه دو غیر از گرافیک چیز جدیدی نداشت