نه پس چرا من نمي تونم ، من اومدم ازتون همين رو بپرسم ديگه!!
نه پس چرا من نمي تونم ، من اومدم ازتون همين رو بپرسم ديگه!!
شما باید کد رو بزنی تا دانلود شروع بشه؟
تو کامپیوترمن امروزه فقط باید اون دکمه دانلد رو بزنم هیچ کدی نیست و صبر هم نمیخواد بکنم.
بعد از دکمه ی Free بعد دکمه Download کار تمام.
شما از چه دانلودري استفاده مي كنيد ؟، مي شه بيشتر توضيح بديد اول دكمه دانلود دانلودر رو مي زنيد يا اول free رو مي زنيد دكمه download سايت رو كي مي زنيد؟
سلام بر دوستان
یک توضیح می دم راجع به سایت های به اشتراک گذاری و نحوه ی دانلود از اونها ، امیدوارم مورد پسند قرار بگیره
شاید شما هم با سایت هایی مثل نمونه ای که حمید جان گفت روبرو و دانلود منیجر شما ناگهان دخالت نموده و قصد دانلود داشته باشد دو دلیل می توان برایش ذکر نمود
1-آدرس را از کلیپ برد بخوان فعال باشه
2-جزء سایت هایی ننوشته شده که نباید ازشون دانلود بشه
راه حل ها : به لیست سایت هایی که نباید ازشون دانیده بشه اضاف کنین خاصیت یک رو غیر فعال کنین یا هر دانلود منیجری یک کلید میانبر داره که باعث می شه دانلود به وسیله ی اون صورت نگیره می تونین برین توی راهنما و کلید های ترکیبی رو بیابین
موفق باشید
سلامنقل قول:
مگه شما نمیگید از دانلودر Internet Download Accelerator استفاده میکن؟ منم الان از این استفاده میکنم.
اول دکمه ی Free تو سایت راپید شیر بعد هم Download تو کامپیوتر من امروزه میتونم یکسره دانلود کنم بدون کد ولی با Internet Download Accelerator نمیشه Pause کرد چون دانلود متوقف میشه.
Ghaioom جان پس چرا برا من نمي شه تنظيمات خاصي داره ؟
shahedi جان ميشه بگي اين ليستي كه گفتي در كدام منو قرار داره (توي دانلود اكسليريتور)؟
Hamid2010 جان شاید کامپیوتر من قات کرده. تنظیمات نداره خود به خود اینطوری شده. :31:نقل قول:
اول یه دفعه کد میومد یه دفعه هم بدون کد.
ولی حالا همیشه بود کد هست.
من که امروزه با این سایت حال کردم.
بدون کد فقط دانلود میکنم ولی قابیلت Resume نداره.
چطوري ميشه يك مديريت دانلودي(idm) روي گوشي نصب كرد كه بعد از اينكه روي سيستم ديگري گذاشتيم بتونيم ادامه دانلود هارو انجام بديم يا يك مرورگر باز هم همينطور رو فلش باشه با تمام تنظيمات
سلام
لطفا خارج از تاپيكهاي مرجع پست ندهيد
م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من ازنرم افزار auto.power-on.&.shut-down استفاده می کنم لطفا اگه کسی آموزش کامل اون رو داره بذاره خیلی ممنون ازش می شم.
و اما سئوال!!!!!
وقتی یک آدرس رو به این نرم افزار می دم و منتظر دانلودش می مونم راحت عمل می کنه سریع کانکت می شه اما متاسفانه وقتی آدرس رو باز می کنه (از قبل مقداری از حجم اون چیزی که می خوام دانلود کنم رو با IDM دریافت کردم) نمی تونه روی دکمه شروع دانلود IDM کلیک کنه و .........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست جواب بده؟:41:
سلام
من تعدادی فایل از اینترنت گرفتم ولی حالا اجرا نمی شن چند بار هم دانلود رو تکرار کردم اما همون جوری بود و هیچ فرقی نکرد. موقع دانلود غایلها به صورت فشرده دیده می شن ولی بعد از دانلود پسوند exe دارند وای اجرا نمی شن . کسی هست که بدونه چکار باید بکنم تا درست بشن؟ ازش ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
exe هم میتونه فایل فشرده باشه
با وین رر میتونه چنین کاری کنه آدم
شما روی فایل مربوطه اگه وین رر داری کلیک راست کن بعد گزینه ی extact file رو انتخاب کن ببین باز هم باز میشه یانه ؟
من میخام جواب بدم ولی سوال رو نفهمیدم
یعنی دقیقا چه کار؟نقل قول:
وقتی آدرس رو باز می کنه
دوست عزيز چرا از نرم افزار Ida استفاده نميكنيد؟؟؟؟ خودش Schaduler قوي داره
اکثر دانلود منیجرها scheduler دارند.من خودم از IDM استفاده میکنم!
با سلامنقل قول:
به محض فعال شدن auto.powe و کانکت شدن IDM هم باز میشه دقیقا مثل تصویری که براتون گذاشتم اما کلید شروع دانلود کلیک نمی خوره و همین طور منتظر فرمان باقی می مانه. من باید بعدش فرمان جدیدی به auto.powe
بدم یا نه؟ :41:
اگه کسی می دونه در رابطه با این کلید های auto.powe توضیح بده خیلی ممنون دارش میشم
کد:http://i27.tinypic.com/2yjr3ls.jpg
دوست عزیز احتیاجی به استفاده از نرم افزارهای جانبی نیست .
خود IDM کار شما رو انجام میده .
ابتدا روی دکمه ی Options کلیک کنید .
از قسمت Dial-Up گزینه ی Use Windows Dial Up Networking رو فعال کنید .
سپس از قسمت Connection ، Connection مربوطه رو انتخاب کنید و در قسمت Username و Password ، یوزر نیم و پسورد شبانه رو وارد کنید .
قسمت Redial Attemps رو برابر با 0 قرار دهید .
قسمت Time Between Redial Attempts رو هم برابر با 1 قرار دهید .
روی دکمه ی OK کلیک کنید .
حدث میزنم صبا نت داشته باشید اینطور نیست ؟
قسمت Scheduler رو باز کنید قسمت Stop Download at رو فعال کنید و ساعت 7:45 رو وارد کنید .
قسمت Hang Up Modem when Done و Shut down when Done رو فعال کنید .
قسمت Force Processes to terminate رو نیز فعال کنید .
روی Start کلیک کنید و بگیرید بخوابید !
اینطوری تا ساعت 3 که شبانه شروع میشه ، IDM به طور اتوماتیک هر 1 ثانیه یک بار سعی می کنه که کانکت شه و وقتی سر ساعت 3 کانکت شد ، دانلود رو شروع می کنه و وقتی هم دانلود تموم شد و یا ساعت 7:45 سر رسید سیستم رو خاموش می کنه !
البته برای اینکه تا 7:45 دانلود کنید باید ساعت 6:45 یک بار دیسکانکت کنید و دوباره کانکت کنید .
لینک هاتون رو هم از قبل توی IDM آماده کنید .
شما باید دانلود اتوماتیک رو از قسمت scheduler یا زمانبند IDM تنظیم کنید.
اگر مادربورد شما Wakeup Alarm داشته باشه فکر نمیکنم اصلا نیازی به برنامه Auto Power باشه.
نقل قول:
سلام
من هم از IDM استفاده می کنم اما می تونی برام بیشتر توضیح بدین که چه طور از scheduler اون استفاده کنم
خلاصه دوستان من چند روز هست ADSL گرفتم و میخوام از موقعییت دانلود شبانه اش استفاده کنم و موندم که چه طور؟
حدث میزنم صبا نت داشته باشید اینطور نیست ؟
آره آقا ساسان صبا دارم
فقط یک سئوال
من adsl دارم وشما گفتی که برم تو تنظیمات دیال آپ!!!!!! این به هم نمی خوره می تونی توضیح بدی ؟
متشکرم
سلام..نقل قول:
دوست عزیز!
هیچ فرقی نمیکنه که ادسل داشته باشی یا دایل-آپ؛ مهم اینه که میخوای خودبخود به نت وصل بشه
پس باید تو همون قسمت، همون کارهایی که ساسان جان گفت انجام بدی!
---------
کلیدهایی که خواستی، این کارهارو انجام میدن:
1- میتونی با این قابلیت، کاری کنی که دکمههای خاصی از کیبورد زده بشه و حرکات و کلیکهای موس انجام بشه (اسکریپت)
2- یه فایل اجرایی باز میکنه (در زمان مشخص شده)
3- پروسهی خاصی رو میبنده (مثل عملکرد End Process در TaskMgr)
4- فایلی که تو این قسمت انتخاب میشه، با برنامهی پیشفرضش باز میشه (مثلن یه آهنگ انتخاب کنی، با مدیا پلیرت پخش میشه)
با تشکر از carl عزیز
امکان این هست که آموزش کامل نرم افزار Auto Power-on & Shut-down
رو اونم به صورت تصویری برامون بذاری ؟
در ضمن توی همین مایه ها نرم افزار بهتری هست یا نه؟
با تشکر از لطفتون
همه ی تنظیمات idm رو همونطور که رفقا گفتند انجام دادم ولی نمی دونم اوتو مات چرا کانکت نمی شه
اگه کسی می تونه راهنمایی کنه
اگه اجرا نمیشه پسوند exe رو بردار و پسوند rar رو بنویس.نقل قول:
سلام
چرا وقتی هر وقت میخوام دانلودر Internet Download Accelerator رو باز کنم باید کد فعال سازی رو بدم؟
من دو تا کد فعال سازی داریم ولی بعد از یه ریستارت یا خاموش کردن کامپیوتر بعد از باز کردن دوباره برنامه Internet Download Accelerator باید دوباره کد فعال سازی رو باید بدم.
هر وقتی که میخوام بازش کنم باید کد فعال سازی رو باید بدم.
چرا اینطوریه؟
عزیز اگه ویندوزت ویستا هست فکر کنم sceduler توی ویستا اتومات کانکت نشه!نقل قول:
ویندوزم xp هست، لطفا یکی راهنمایی کنه داره 3 ماه اکانتم تمام میشه:41:نقل قول:
سلام بر همگی
شما اگر به راهنمای برنامه مراجعه کنید هر قسمت را توضیح داده است نیازی نیست از دیگران درخواست بنمایید.
نمونه:
نقل قول:
Keyboard/Mouse Macro - Record to scripts and playback that you type with the keyboard and move and click with the mouse, a useful feature for such as TV record.
شما اگر دقت می کردی و این مبحث رو در تایپیک خودش مطر می نمودی محمود جان در این مورد فکر می کنم در پست دوم توضیح داده اند.نقل قول:
می تونی برام بیشتر توضیح بدین که چه طور از scheduler اون استفاده کنم
سلامنقل قول:
چون به جعلی بودن سریال پی می بره
از این پچ استفاده کنید
موفق باشید
با سلام
تنظیمات زمان بندی و اپشن idm رو برای دانلود شبانه از صبا نت تنظیم کردم ولی idm اتومات کانکت نمی شه ممنون میشم جواب بدین:41:
خواهش!نقل قول:
دیر یادت افتاده؟ مشکلی نیست! اگه درستحسابی بتونی بگیری یه 2-3 گیگ میتونی دان کنی :46:
راستش خود من هیچوقت به شمارهگیری این IDM اعتماد نداشتم و ندارم؛ درسته که شمارهگیری مجددش خوبه، اما واسه شمارهگیری جدید خوب کار نمیکنه :13:
بجاش بهتره از خود ویندوز استفاده کنی؛ اینطوری:
اول قسمت Properties واسه اکانت شبانه رو باز کن
تو تب Options گزینهی اول به میل خودته (نشون دادن پنجرهی شمارهگیری موقع انجام این کار)
گزینهی دوم رو غیرفعال کن (برای اینکه موقع اجرای کانکشن، بدون درخواست یوزر و پسورد، کانکت بشه)
و گزینهی سومی هم غیرفعال باشه
پس بگونقل قول:
ممنون از پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببخشید یه برنامه برای اتوماتیک کانکت شدن می خام مثل advance dialer
اون زمانش تموم شده دیگم بالا نمیاد
سلامنقل قول:
نرم افزار را حذف و رجیستری را تمیز و
این سریال ها رو امتحان کنین
name: PANK s/n: 97430800
Name: CORE/JES Key: 745F7400
سلام ببخشید رجیستری را چگونه تمیز کنم ...یه برنامه windows care دارم با اون میشه؟نقل قول:
سلام ، برنامه ای که استفاده می کنین باید این قابلیت ها رو داشته باشه با برنامه ای که نام بردید امتحان نمایید اگر نشد Registry Optimizer 3.1 را امتحان کنین.نقل قول:
ورژن advance dialer را هم بنویسین.
قابلیت ها:
Add/remove programe
Invalid File Path
---------------------
کد:http://www.programurl.com/software/auto-dial.htm
سلام
یه مشکل در برنامه getright برام پیش اومده
ویندوز رو هم عوض کردم ولی باز هم همون مشکل رو دارم
وقتی یه فایل در GetRight می زارم برای دانلود بعد از مدتی که به سیستم دست نمی زنم و هیچ کاری نمی کنم با این ارور مواجه می شم که پشت سر هم دیده میشه، مثل شکل زیر:
اول ورژن GetRight این بود : GetRight Pro 6.2a که با این ارور مواجه شدم
بعد ورژن GetRight Pro 6.3d رو نصب کردم باز هم همین مشکل پیش اومد
بعد ویندوز عوض کردم و GetRight Pro 6.3d رو نصب کردم باز هم این ارور رو میده!
این مشکل جدیدا برام بوجود اومده و قبلا همچین مشکلی رو نداشتم
یه موضوع دیگه اینکه این اواخر در ویندوز قبلیم وقتی چند برنامه سنگین باز می کردم سیستم "رم" کم میاورد و مجبور می شدم بعضی از برنامه های در حال اجرا رو ببیندم تا مشکل حل بشه
مشکل کم آورد "رم" دستگاه همزمان با مشکل اِرور GetRight برام پیش اومد
رم دستگاه 1 گیگا بایته
کارت گرافیک 128 OnBoard
لطفا کمک کنید!
راه حل رفع این مشکل چیه !؟
ممکنه مشکل سخت افزاری باشه !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]