[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنبه ساعت 14:55
Printable View
من ديروز حجم 5 گيگم تموم شد در حالي كه يه روز به پايان قراردادم مونده بود!
با لايزر تماس گرفتم و گفتن كه فردا بايد قرارداد جديدتون شروع بشه چونكه پول رو به موقع پرداخت كرديد ، ولي هنوز مبلغ پرداختيتون تاييد نشده و اگه تا فردا هم تاييد نشه ما به شما 48 تا 72 ساعت اينترنت به صورت اشانتيون ميديم تا مبلغتون تاييد بشه!
گفتم كه دوستان بدونن لايزر انگار خسيس نيست! ( مثه خيلي از شركت ها نيست كه سريع اينترنت رو قطع كنن)
دوشنبه 25/9/1387 ، ساعت 23:10
128 ، 5 گيگ
سرعت آپلودم روي 60 بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان سلام/اگه امکان داره مودمی معرفی کنید که با اکثر شرکتها سازگاری داشته باشه/ و شرکتها هی گیر مودم ندن/ممنون میشم راهنمایی کنید
من دارم دنبال یه شرکت میگردم که سرویس نامحدودش با تورنت مشکلی نداشته باشه
لایزر 128 و 256 داره سوال اینه که کلا با تورنت و p2p ها مشکلی نداره و سرعتش چطوره؟
256 به خونه میده؟
من خودم از مودم planet استفاده میکنم.
هم از صبانت سرویس داشتم و هم الان از لایزر.
با همه شرکتها سازگاری داره.بیشتر وقتها هم صبح تا شب روشنه.سرعتش هم مثل بقیه ی مودم ها بالاست.
30 هزار تومن هم خریدم.:10:
بچه هایی که ADSL 128 نامحدود دارن سرعت دانلودشون رو چنده؟؟؟ مال من با محدودیت 5 گیگ روی 20KB/s هست!!!
برا من هم حدود 20 نوسان داره!
128 / 5 گيگ
کسی نامحدود نداره سرعتشو بگه؟؟؟؟؟؟
سلام من قبلا نامحدود داشتم ، سرعتش با محدو هیچ فرقی ندارهنقل قول:
خیالت راحت:46:
قیمتاش خوبه
کل هزینه های نصب و ... چقدره
اگه نصب رو خودم انجام بدم چی
شما اگه خودتون نصب كنيد ، 15.000 تومان نصب رو نمي خواد كه ببيد ولي بقيه هزينه ها مثه آبومان و ماليات رو بايد بديد!
باور نمیکنم چه عجب یه شرکت اینجوری پیدا شد:31:نقل قول:
کیفیت سرویس128 3 گیگ چطوریه؟
من كه از 128 5 گيگ استفاده مي كنم ، راضي هستم
سرعت پنج شنبه ها يه مقداري افت داره ولي كلا سرعتي كه بهتون ميده معمولا بالاتر از 128 هست! چون من خودم با سرعت 30 هم دانلود كردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته بايد توجه داشته باشيد كه منطقه با منطقه فرق مي كنه!!
قطعي هاي شركت لايزر زياد شده و ديگه داره اعصاب خورد كن ميشه ، اين طور نيست؟
بله متاسفانه قطعي زياد شده ولي انشاء الله حل مي شود مشكل از فيبر نوري مي باشد
دوست عزيز مودمي بخواهي كه با هيچ شركتي مشكل نداشته باشد مودمي بخر كه چيپ Broadcom داشته باشد
ولي پيشنهاد شخصي من Comtrend هست مودم خوب و اين قابليت دارد كه اطلاعات چند شركت را روي آن ست كني
در مورد سرعت دانلود در لايزر تمام سرويسها برابر هستند
سلام دوستان
من مشترک اینترنت لایزر هستم 128k نامحدود. چند روزی هست که تقریبا هر یک ساعت یا نیم ساعت یکبار دیسکانکت میشم یا اینکه به کل ارسال و دریافت داده ها قطع میشه و مجبور میشم که دیسکانکت کنم و دوباره وصل بشم. خیلی از وقت ها هم وقتی میخوام دوباره وصل بشم نمیشه و ارور 678 میده. مجبور میشم مودم رو خاموش روشن کنم. بعضی وقت ها هم که دیگه این کارها هم جواب نمیده و مجبور میشم مودم رو ریست کنم و از اول تنظیمش کنم. من از طریق کانکشن Bridge وصل میشم.
این رو هم بگم که حدود یک سال و نیم هست که دارم از adsl استفاده میکنم. قبلا از آسیاتک میگرفتم ولی الان چند ماهی هست که از لایزر میگیرم. قبلا اصلا همچین مشکلی نداشتم. جای مودم و یا کابل کشی ها رو هم تغییری ندادم که بخوام بگم ممکنه مشکل در کابل کشی یا نویز باشه. وقتی که دیسکانکت میشه چراغ مودم چشمک زن نمیشه و ثابت میمونه که این یعنی ارتباطم با سرور قطع نشده.
به پشتیبانی هم زنگ زدم ولی خودتون که بهتر میدونید فقط سعی میکنند یه جوری قانعت کنند که مشکل از طرف اونها نیست! واقعا نمیدونم پس پشتیبانی فقط به این درد میخوره که 4 تا آدم بذارند اونجا که فقط بگند مشکل از طف اونها نیست؟ جدیدا هم که خوب چیزی یاد گرفتند و تا مشکلی پیش میاد فوری میگند مشکل از سمت مخابرات هست و دست ما نیست!
خلاصه اینکه اعصاب برام نذاشته. برجی 27 تومان دارم میدم آخرش هم هیچی. خیلی لطف میکنید اگه بهم کمکی بکنید. ممنونم
آره برای منم خیلی قطعی هاش زیاد شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان برای من هم درست مثل دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده به شرکت زنگ زدم گفت مودمت را کلا 10 دقیقه قطع کن درست میشه
جالب اینجاست من گفتم مشکل از طرف مخابرات نیستش گفت نه گفتم چه عجب
ولی از حق نباید گذشت تا الان من مشکلی نداشتم ولی این 4 روزه اینجوری شده
کسی سر در اورد ما را هم در جریان بزاره
منم همینطوری میشه مودمو کلاً خاموش می کنم بعد از 2-3 دقیقه که روشن می کنم برای یه مدتی خوب میشه ولی دوباره خراب میشه بیشتر این مشکلات هم در ساعات 1-7 بعد از ظهر هست !!! بقیه اوقات خیلی کمتره
سلام دوستان
ببخشيد شما عزيزان كه مشكل داريد در كدام شهر هستيد اين مشكل از نرم افزار جديدي هست كه در شركت درحال نصب مي باشد و انشاء الله به زودي حل مي شود.
در مورد دوستمان كه فرمودن مودم را ريست مي كنم امتحان فرمائيد در موقع بروز اين مشكل اگر كامپيوتر را ريست كرديد و مشكل حل شد ياوقتي خواستيد كانكت كنيد مشكل داد و صفحه كانكت يك لحظه نمايش داده مي شود بعد كانكت نمي شود مشكل ويروس جديد مي باشد كه متاسفانه خيلي از آنتي ويروسها نمي شناسند كنترل فرمائيد
من در تهران هستم
من هم تهران هستم. جالبیش اینه که به من گفتند مشکل از سمت مخابرات هستو گفتم خب حالا کی درست میشه در کمال پرروی گفت نمیدونیم معلوم نیست!!!
تو رو خدا می بینید این ها فقط موقع پول گرفتن یادشون میاد مشترکی هم دارند. پول رو که گرفتند میرند تا یک ماه دیگه.
من هم در تهران هستم.
dibagroup عزيز ، اين نرم افزاري كه لايزر داره نصب مي كنه چي هست؟! چه كاربردي داره؟!
من دیروز دوشنبه (16/دی)قطعی نداشتم
اینم سرعت امروز 17 / دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز اینترنتم وصل شد
توی سایت قسمت ورود کاربر کار نمی کنه؟
برای دیدن ریز مصرف چکار کنیم؟
برای شارژ چطوریه؟ از طریق کارت بانکی و اینترنتی میشه؟
تشگر
به سلامتینقل قول:
1- اگه 128 دارید نمیشه از طریق اینترنت وارد حساب کاربری شد
2-نمیدونم ولی فکر کنم باید زنگ بزنید شرکت
3-از طریق حساب جام بانک ملت شماره حساب توی قرارداد هست
شرکت لاوان (لایرز شیراز) هم بر باد رفت. تنها برتری این شرکت این بود که در صورتی که 3 گیگ ماهانه ی شما به پایان می رسید می توانستید به ازای هر گیگ تمدید 3 هزار پرداخت کنید تا زمان یک ماهه ی شما به پایان برسد. ولی از هم اکنون این امکان را برداشته و دیگر ماندن در این شرکت اشتباه و لغزش بزرگی به شمار می آید.
روز اول این برتری را داشت و مشتریان را گول زدند و هزینه ی رانژه کردن دوباره را هم پذیرفتیم ولی امروز زیر همه چیز می زنن! (15 هزار تومان به هر مشتری که با این آماج به این شرکت آمده زیان خورده)
256 دارم ولی بازم نمیرهنقل قول:
یعنی از طریق کارت بانکی نمیشه؟ مسخرس
شما با پشتيباني تماس بگير ، ببين چرا نميتوني وارد حساب كاربري بشي!
خير،از طريق كارت هاي بانكي نمي تونيد پرداخت كنيد!(منظورم پرداخت انترنتي بودا)
زنگ زدم پشتیبانی گفت هنوز راه اندازی نشده !!
شما می تونی وارد بشی؟
نه ،
من 128 دارم 5 گيگ
نتونستم وارد بشم
برای شارژ حتما باید برید بانک و تو صف وایسد و بعد پول بریزد به حساب ، در آخر ( قبلا رسید بانکی را فکس میکردیم) ولی الان شماره رسیدو بخونی کافیهنقل قول:
برای ورد به سایت لایزر، باید بگم که هنوز راه اندازی نشده....
من تازه مي خوام به جمع adsl دارها بپيوندم . دنبال 128 نا محدود با قيمت مناسب مي گشتم كه به لايزر رسيدم . اوايل تاپيك را خوندم كه اكثرا راضي بودن به اخراي تاپيك كه رسيدم تعداد ناراضي ها همين جور زياد مي شدن . حالا من چيكار كنم بالاخره 128 نا محدود بگيرم يا برم سراغ يك شركت ديگه ؟ منطقه مخابراتيم هم اشرفي اصفهاني 3318
نقل قول:
من احتمال زیاد اگه شاتل پورت خالی داشته باشه میخوام برم از اون 512 بگیرم 2.5گیگ داره ولی از 1 تا 7 صبح هم رایگان اینم بگم قطعی های لایزر تموم نشده ولی کمتر شده!!!
دوست عزيز من هم طرفاي شما ساكن هستم ( آهنگ)!نقل قول:
به نظرم يه 128 ، 5گيگ ازشون بگير اگه راضي بودي قردادت رو تمديد كن:46:
من كه راضيم!
با اين كه قطعي هاش زياد شده بود ولي الان بهتر شده و بايد بگم كه نوسان سرعت كمي داره!
این چه وضعیه:41:
قطعی ها فوق العاده زیاد شده
هر 20 دقیقه یک بار قطع میشه الان بیشتر از دو هفته هست که این مشکل رو داره و هیچ کاری هم نمیکنن زنگ هم میزنی میگن اشکال از مخابراته (هر شرکتی افتضاح به بار میاره میگه از مخابراته) :41:
واسه من قطعی هاش خیلی کم شده ولی از طرفی سرعتشم اومده پایین اینی که شما میگی هر 20 دقیقه قطع میشه برای من 1-2 هفته پیش اینجوری شده بود!!!نقل قول:
نقل قول:
اميد ، اين قد قطعي داري واقعا؟!!!:18::18:
برا من اين طوري نيستا!!!!!!!!!!!
برا من 2 هفته پيش 2 تا 3 روز اين طوري شده بود!
الان داره مثه قبل ميشه!:13: