من اين ورژن اينترنت سكوريتي را نصب كردم بعدش Internet Explorer ارور يا دونت سند مي داد....
Kaspersky internet security 6.0.0.268
بعد يك سوال اگر
Kaspersky internet security
را نصب كني ديگر لازم نيست كه انتي ويروسش را هم نصب كني.....چهجوري...
Printable View
من اين ورژن اينترنت سكوريتي را نصب كردم بعدش Internet Explorer ارور يا دونت سند مي داد....
Kaspersky internet security 6.0.0.268
بعد يك سوال اگر
Kaspersky internet security
را نصب كني ديگر لازم نيست كه انتي ويروسش را هم نصب كني.....چهجوري...
جایی خوندم که کاسپر یک روتکیت هم رو سیستم نصب میکنه!!ولی شرکت کاسپرسکی هیچ واکنشی نداده!!اگه اینجوری باشه که واویلاست.........
این یک باگ هست که در نسخه های 268 این آنتی ویروس وجود داره و به احتمال زیاد در نسخه های بعدی این مشکلشنقل قول:
نوشته شده توسط jarooo_khakandaz
رو بررسی و درست خواهند کرد.
برای برطرف شدن موقتی اسن مشکل Web Antivirus رو میتونید غیر فعال کنید. اما بعد از انجام کارتون دوباره آن را فعال
کنید.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط arkadas
بيشتر وگو ببينيم چي وشده
ممنون
پچ 5.0.391 برای کاسپرسکی هم اومد;)
البته برای کسایی که آپدیت نمی کنن:
نا گفته نمونه که این پچ برای کسانیه که ورژن های 5.0.390 یا 5.0.388 رو دارن;)کد:ftp://ftp.kaspersky.com/AutoPatches/windows/patch_ppro_5.0.388_390_to_5.0.391.exe
من دیشب داشتم با Corel Paint Shop Pro X کار میکردم و متوجه شدم که موقع باز کردن Corel Paint Shop Pro این برنامه Crash میشه . و دلیلش هم وجود آنتی ویروس کاسپرسکای نسخه 6.0.0.268 هست . با توجه به اینکه این Crash شدن مربوط به
Internet Explorer و ده ها برنامه دیگه هم میشه من فعلا استفاده از نسخه پرو 5.0 رو پیشنهاد میکنم. یا اینکه از نسخه های قدیمیتر
6.0 استفاده کنید. و یا اینکه فعلا صبر کنید و منتظر نسخه جدید آن باشید و هر وقت نسخه جدید اومد و مطمئن شدید که این مشکلات
رو نداره آنوقت اقدام به نصب آن نمائید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خودم خیلی به ندرت اتفاق میوفته که بخوام از IE استفاده کنم ولی خوب این مطلب رو برای آن دسته از کسانی
که از IE استفاده میکنند گفتم که خیال نکنند مشکل از سیستمشون هست.
البته با مرورگر های فایرفاکس و Opera هیچ مشکلی نداره .
موفق و پیروز باشید.
با سلام.
كركي جان سلام.در عكسي كه آپلود كردي متوجه شدم كه از برنامه Processguard استفاده ميكنيد.ببخش منو كه در اين تاپيك از شما سوال ميكنم.ميتونم عملكرد اين برنامه را بپرسم.چون زمانيكه در مورد اين برنامه مطالعه ميكردم نكات جالبي را در مورد اين برنامه مشاهده كردم.ايا نصب اين برنامه را پيشنهاد ميكنيد؟آيا كار كردن با اين برنامه راحته يا پيچيدگيهاي خاص خودش را داره؟ممنون ميشم اگر در اين تاپيك يا تاپيك ديگري كه صلاح ميدونيد توضيحاتي را بفرماييد.
با تشكر.
نقل قول:
نوشته شده توسط jarooo_khakandaz
سلام
توی پست قبلی گفتم که ورژن 268 اشکالاتی دارد امروز ورژن 269 هم در آمده است که اشکالات مربوط به ورژنهای
قبلی برطرف شده است از جمله اشکال مربوط به اینترنت اکسپلورر و توی این چند ساعتی که از آن استفاده کرده ام
به نظرم بهترین ورزن بتای این آنتی ویروس تا به حال است.
Kaspersky internet security 6.0.0.269
Kaspersky Antivirus 6.0.0.269
Trial Keys
KIS: 2EC09247-68E4-4D6F-9BF3-30D4237C7C08B
KAV: 1E7CD68C-B4A6-4195-B650-FDFB6928DB8F9
در ضمن اگر " Kaspersky internet security" را نصب کنی دیگر نیازی به نصب " Kaspersky Antivirus" نداری.
سلام سودا جاننقل قول:
نوشته شده توسط soda
در بین منابع فارسی،وب سکیوریتی هم این خبر رو نقل کرده و تو منابع فارسی جای دیگه ای ندیدم!
گویا یک شخصی یک روتکیت توی نرم افزارهای نورتون و کاسپرسکی کشف کرده است،شرکت نورتون این موضوع رو قبول کرد و یک پتچ برای رفع اون ارایه کرد ولی کاسپر نه!!
خودت بهتر می دونی که روتکیت از تروجان هم بدتره،چون باز ویروس یا تروجان یا ورم رو بالاخره یک انتی ویروس پیدا میشه که تشخیص بده ولی روتکیت رو نه!!
این پست پاترول هم به کاسپر گیر میده همیشه و یک فایل از درون پوشه کاسپر رو اسپای ور تشخیص میده........
به هر حال خودتون می دونید!منم یوزر کاسپر بودم و لی مدتیه بیخیالش شدم!با اینحال بازم به نظر من کاسپر بهترین انتخابه.....
نمی دونم شاید کاسپر هم حالا که دیگه به عنوان یک انتی ویروس مطرح جهانی مطرح شده داره میره تو خط سیمانتک........
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط soda
ماه گذشته توی بعضی سایتهای مربوط به مسائل امنیتی شرکت کاسپرسکی را متهم کردند که با استفاده از تکنولوژی
"iStream " که برای کوتاه کردن زمان اسکن ابداع شده است باعث نصب "Rootkit " روی سیستم می شود یا راه را برای ورود آن باز می کند ولی شرکت کاسپرسکی این اتهام را رد کرده است و گفته است که تنها مشکلی که این تکنولوژی برای
کاربران ایجاد میکند اشکال در پاک کردن آن به هنگام " Uninstall" برنامه است و به همین خاطر در نسخه 6 این آنتی ویروس
از یک تکنولوژی جایگزین ومتفاوت به اسم "iSwift " استفاده کرده است که این مشکلات را ندارد.پس مو قع " Uninstall"
کردن ورژن 5 و 4 این برنامه حتما گزینه ".......Remove iStream " را انتخاب کنید تا این اضافات را از فایلهای موجود در هارد پاک کند البته اگر ورزن 6 را نصب کنید خود آن در اولین اسکن آنها را پاک میکند.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط vtn54
خیلی ممنون که این موضوع رو روشن کردید.......
.......
راستش پست پاترول در پوشه خود کاسپر یک اسپای ور همیشه پیدا می کنه در چندین سیستم مختلف چک کردم و همینجور بود،این موضوع هم روشن بشه بد نیست.......یادمه مک افی اوون قدیما یک نرم افزاری رو الوده تشخیص داد و شرکتش کلی شکایت و دادو بیداد از مکافی به راه انداخت و کارشون به دادگاه کشید و اخرش مک افی این اشتباه رو قبول کرد،حالا چطور میشه پست پاترول به کاسپر گیر میده ولی هیچ موضوعی پیش نمی یاد!!حتما کاسپر هم به این موضوع اذعان داره که شکایتی چیزی نکرده...
ببخشيد فضولي كردما....کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=230599&postcount=231
دوست عزیز به دلیل اینکه نظم تایپک بهم میخورد من پست شما رو ویرایش کردم.
برای مطرح کردن و یا گفتن یک چیزی به شخص مورد نظرتون همیشه از نقل قول استفاده نکنید. آن هم در همان
صفحه ای که شخص پیغامش رو نوشته.
مثلا آرکاداش در همین صفحه مطلبی رو نوشتند و شما اومدید و تمام مطالب اون رو دویاره نقل قول کردید و فقط به
خاطر یک جمله. نقل قول بیشتر در زمانهایی بکار میره که طرف در 2 یا 3 صفحه قبل یک چیزی رو گفته و شما میخواهید
که جوابشون رو بدید.
در ضمن زمانی هم که میخواید نقل قول کنید اگر دیدید که پستی که شخص مورد نظرتون داده زیاده فقط اون قسمتی
رو نقل قول کنید که مد نظرتون هست.
اگر هم نقل قول نکردید با توجه به اینکه هر کسی اینجا یک اسم کاربری داره شما میتوانید با نوشتن اسم کاربری
اون شخص و توضیح دادن مطلبتون نظر و گفته ای رو که در ذهن دارید بهش برسونید و حتما هم طرف متوجه خواهد شد.
از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم.
امیدوارم که شاهد فعالیت های بیشتری هم از شما باشیم.
با تشکر.
کرکی
با سلام . لطفا لينك آخرين نسخه از اين نرم افزار و يك سريال مئطبر را به من بدهيد .
در ضمن اگر اين آنتي ويروس برنامه اي براي شبكه دارد هم به من بگوييد
Hoom@n جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Hoom@n
بیا اینم آخرین نسخه ;)
Kaspersky Anti-Virus Personal 2006 6.0.0.269 Beta
Kaspersky Internet Security 2006 6.0.0.269 Betaکد:ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.com/6.0.0.269%20nct/kav6.en.msi
سریال:کد:ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.com/6.0.0.269%20nct/kis6.en.msi
کد:Trial Keys
Trial Keys
KIS : 01943253-88BC-4958-9B20-F64A83C3AC262
KAV: 28549FB4-B414-4BF9-8DDD-97EC258C7CCB4
Trial Keys
KIS : 01943253-88BC-4958-9B20-F64A83C3AC262
KAV: 28549FB4-B414-4BF9-8DDD-97EC258C7CCB4
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Hoom@n
آخرین نسخه
Kaspersky Anti-Virus 6.0.0.271 Beta
Kaspersky Internet Security 6.0.0.271 Beta
Trial Keys (Until 2006-04-15)
البته حالا که من این را می نویسم سرور بتای کاسپرسکی دچار اشکال شده و هیچکدام از نسخه های بتا آپدیت
نمیشوند پس اگر قبلا از نسخه بتا استفاده نمی کردید فعلا دست نگهدارید البته تا چند ساعت دیگر این مشکل برطرف خواهد شد.
ايني كه مي گه دوباره اكتيو كن وقتي 1 بار اكتيو كردي براي چيه به من مي گه 29 روز مونده..
سلام
مشکل آپدیت سرور کاسپرسکی ساعتی پیش حل شد الان بدون دردسر آپدیت میشود.در برای اکتیو کردن برنامه از کلیدهایی که
در پست 237 داده ام استفاده کنید تا دو ماه دیگر اعتبار دارد در ضمن می توانید از کلیدهایی که برای رجیستر کردن ورژن 5 این برنامه استفاده می شد استفاده کنید.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط vtn54
اين لينك مشكل داره اگه ممكنه تصحيح كنيد
"I" آخر رو هم زدم اما بازم دانلود نكرد !!!!
سلام
ممنون ساسان جان
-------------------------------------
يكي به من بگه اين نسخه Internet Security با Anti-Virus چه فرقي ميكنه ؟؟؟
جفتشو بريزم ؟؟؟
من هميشه Anti-Virus رو ميريختم
Amin جان Kaspersky Internet Security دارای این امکانات و برنامه هایی است که در عکس زیر میتوانید
مشاهده کنید.
اما Kaspersky AntiVirus 2006 فقط آنتی ویروس و ProActive Defense را دارد . قابلیت پرو اکتیو این امکان را به شما میدهد
که رجیستری و برنامه هایی که اجرا میشوند را کنترل کنید . همچنین قابلیت کنترل کردن فایل های آفیس را هم دارد.
این قسمت پرو اکتیو را میتوانید در عکس بالا مشاهده کنید که تنظیمات مخصوص به خودش را دارد.
در ضمن شما باید فقط از یک نسخه استفاده کنید. یا Kaspersky Internet Security را نصب کنید و یا Kaspersky AntiVirus
اما توجه داشته باشید که Kaspersky Internet Security خودش دارای فایروال است و شما بعد از آن نمی توانید
هیچ فایروال دیگری را نصب کنید. یا اینکه موقع نصب فایروالش را نصب نکنید.
اما اگر فقط از نسخه ای که آنتی ویروس است استفاده کنید بعدا میتوانید در انتخاب فایروال خود آلترناتیو های
بیشتری داشته باشید.
سلام
این هم آخرین نسخه بتای کاسپرسکی
Kaspersky Anti-Virus 6.0.0.272 Beta
Kaspersky Internet Security 6.0.0.272 Beta
Trial Keys(Until 2006-04-15)
با سلام
یه سوالی داشتم من از وژن 5.0.385 استفاده میکنم آیا این وژنهای جدید کرک دارند وتا کی وآیادانلودشون کنم یا منتظر نسخه نهایی باشم
با تشکر
من اين آنتي ويروس رو دانلود كردم و آپديت هم بعدش كردم بعد يهو (بعد از ريستارت كردن) وقتي برنامه رو open مي كردم ميگهThe anti-virus-database is corrupted and has to be updated in order to proced.
هر وقت هم كه آپديت مي كنم يه فايل 150 كيلو بايتي رو دانلود ميكنه. و بعدش دوباره كه برنامه رو open مي كنم همون پيغام رو ميده و ...
چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیزی که 150 کیلو بایت آپدیت میکنی.
شما لطف کن اول عکسی رو که در امضای خودتون قرار دادید بردارید. کاملا تایپک رو بهم ریخته . یا برش دارید یا
سایزش رو کوچیک کنید.
من اصلا نمی تونم اسم کاربری شما رو ببینم تا اینکه ببینم با چه کسی دارم صحبت مینکم. برای همین فعلا کلمه
150 کیلو بایتی رو بکار بردم. در ضمن موقع گذاشتن عکس جدید در هر قسمت چه آواتار و چه امضا اول آن را چک کنید
ببینید که نظم انجمن و تایپک ها رو بهم نمیریزه.
با تشکر.
کرکی.
والا من كه خودم هيچ به هم ريختگي رو نمي بينم همه چيز به اندازه است . اسم كاربري خودم رو هم به راحتي دارم مي بينم. اون چيزايي هم كه تو امضامه از اين ديگه اندازش بهتر نمي شه! وكاملا اندازش درسته حتي از نوشته هايي كه شما تو امضاتون گذاشتين هم طولش و هم عرضش كوچكترِ (حد اقل توي اين صفحه اي كه من الآن دارم مي بينم)،
نمي دونم شما منظورتون چي بوده ولي باز در هر صورت چشم كوچيكشم مي كنيم....
حالا اگه مي تونيد يه كمكي هم به ما بكنيد.
خب حالا شما از کدام نسخه آنتی ویروس کسپرسکای استفاده میکنید؟
چونکه بعضی از نسخه این مشکل رو با آپدیت کردن داشتن ولی در نسخه های جدید این مشکل حل شده. البته با صحبتی
که در انجمن کسپرسکای صورت گرفته انگاری نسخه 272 نیز مشکل آپدیت رو داره . اما نسخه 270 آن مشکلی ندارد.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
کرکی عزیز
مشکل آپدیت نسخه های بتای کاسپرسکی ربطی به نسخه برنامه ندارد چون مشکل از برنامه نیست اشکال از سرور
کاسپرسکی است چون خود سرور هم نسخه بتا است ودر حال بازسازی است و هنگامی که اشکالی در آپدیتها ایجاد
می شود همه نسخه ها اشکال پیدا می کنند.
چرا من نمیتونم هیچ کدومشونو دانلود کنم همش پیغام خطا میده
یا میگه تایم اوت شده یا سرور پیدا نشد یا همچین چیز هایی
vtn جان خود انجمن کسپرسکای رو اگه شما نگاه کنید با بیرون دادن هر نسخه جدید از نسخه های آزمایشی 2006
کاربران میان و باگ ها و مشکلاتی رو که اون نسخه داره رو بیان میکنند. در خود انجمن کسپرسکای که ارائه دهنده و سازنده
خود آنتی ویروس است بارها گفته شده که نسخه های قدیمی آن از لحاظ آپدیت کردن مشکل دارند اما در نسخه های جدید آن را
بر طرف کردند. البته حرف شما هم از طرفی درسته که میتونه مربوط به سرورش نیز باشه اما اگر بیاید بگید که اصلا به برنامه ربط نداره
باید بگم که اینطور نیست و حتما به نسخه ای که کاربر استفاده میکنه ربط داره.
جهت اطلاع شما بگم که کسانی که از نسخه های 271 و 272 استفاده میکنند نمیتونند اتوماتیک آپدیت ویندوز رو انجام بدن یعنی اینکه
نمی تونند ویندوزشون رو اتوماتیک آپدیت کنند بخصوص در نسخه های Internet Security 271 و 272 . در نسخه 268 نیز هر
آپدیتی که از طریق Internet Explorer صورت میگرفت Crash میشد.
من هر روز در انجمن کاسپرسکای هستم و حتی نظراتم رو هم در آنجا اعلام میکنم به همین از مشکلات و باگ هایی که در این
نسخه ها پیدا میشه خبر دارم. حالا شما از کجا گفتید که اصلا نمیتونه به برنامه ربط داشته باشه رو تا حالا من نشنیدم.
بهر حال نظر است است دیگه اما خب نباید گفت اصلا ربطی به برنامه نداره چون همونطور که توضیح دادم حتما میتونه ربط داشته
باشه ولی در کنارش باید سرور بتای اون رو هم نادیده نگرفت.
در ضمن نسخه جدید کسپرسکای نیز امروز بیرون داده شد و من برای کسانی که قادر به دانلود آن از FTP نیستند آپلود کردم .
Kaspersky AntiVirus 6.0.0.273
در این نسخه مشکلاتی رو که با آپدیت آنتی ویروس و آپدیت ویندوز داشت برطرف کردند. و همچنین خیلی از مشکلات قبلی نیز
از جمله سرعت بالا آمدن آن با ویندور برطرف شده.
HolySooshiant شما برای دانلود میتونید از لینک بالا استفاده کنید. اگر مشکلی با دانلود داشتید میتونید بگید که جای دیگهکد:http://rapidshare.de/files/12479187/Kaspersky_AntiVirus_6.0.0.273.msi.html
براتون آپلود کنم.
موفق باشید.
از كركي عزيز ممنونم كه اينو آپلود كردند
من خودم خيلي با ftp كاسپر مشكل دارم
براتون يه لينك ريسيوم ساپورت هم ميدم شايد بكار اومد
کد:http://dl20l3.rapidshare.de/files/12479187/314192807/Kaspersky_AntiVirus_6.0.0.273.msi
کد:http://dl20cg.rapidshare.de/files/12479187/314192807/Kaspersky_AntiVirus_6.0.0.273.msi
سلام کرکی عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
اول بگم ما مخلصیم و به خاطر زحمتی که برای انجمن می کشی و وقتی که می گذاری منت داریم خلاصه ما قصدمان جسارت نبود ولی در مورد مشکل آپدیتها باید بگم من منظورم مشکل آپدیت خود برنامه بود و در مورد مشکلات آپدیت
ویندوز حق کاملا با تو است ولی اگر توی خود انجمن کاسپرسکی دیده باشی موقع ایجاد این مشکلات در آپدیتها تمامی کاربران چه آنهایی که از نسخه های جدید استفاده می کنند و چه آنهایی که از نسخه های قبلی استفاده می کنند از بروز
مشکلات مشابهی شکایت دارند.من خودم چند بار امتحان کرده ام و علارغم ارتقا به نسخه بالاتر مشکل حل نشده است
ولی ممکن حق با تو نیز باشد اگر نسحه جدید حاوی آن فایلی باشد که از سرور قابل آپدیت نیست مشکل آپدیت حل خواهد شد.
در ضمن سودا جان در مورد سرور " ftp" کاسپرسکی حق با تو است داد همه را درآورده است ولی ظاهرا مشکل آن هم
برطرف شده است چون امروز همه توی انجمن کاسپرسکی از سرعت داونلود آن تعریف کرده اند به هر حال کزکی عزیز
اینترنت سکیوریتی نسخه جدید را گذاشته است و من برای کسانی که مثل خودم فقط از آنتی ویروس آن استفاده می کنند نسخه جدید آن را می گذارم:
Kaspersky Antivirus 6.0.0.273
Trial Keys (Until 2006-04-15)
با درودنقل قول:
نوشته شده توسط vtn54
دوست گرامی من این نسخه از نرم افزار رو دریافت کردم و نصب کردم.
اما این نرم افزار آنتی ویروس نود رو خودبخود پاک کرد!!! چرا که من هر دو رو میخواستم داشته باشم!!!
مشکل دوم هم در شماره سریال هاست که هر چند وارد میکنم اون ها رو این ایراد رو میگیره!!:
Kaspersky Anti-Virus Personal v5.0.388
كرك :
================
Kaspersky Anti-Hacker 1.8
كرك :
================
Kaspersky Personal Security Suite 1.1
كرك :
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط korosh bozorg
تا آنجایی که من اطلاع دارم نسخه 6 آنتی ویروس کاسپرسکی و همچنین نسخه 6 اینترنت سکیوریتی آن جهت احتراز
از بروز مشکل قبل از نصب,سیستم را چک کرده و پس از شناسایی , نرم افزارهای زیر را از سیستم پاک می کنند:
Norton AntiVirus Corporate Edition 7.5 (v761)
Norton AntiVirus Corporate Edition 8 (v8.1.0.821)
Symantec Client Security 9 (v9.0.0.338)
Symantec Norton AntiVirus 2004 Professional
Symantec Norton AntiVirus 2005 (11.0.2)
Norton Internet Security 2005 (8.0.0.64)
McAfee Desktop Firewall 8.0 (2004)
McAfee Desktop Firewall 8.5 (2005)
Security Center + McAfee VirusScan Professional v8 (2004)
McAfee VirusScan Enterprise (ver 8.0i) (2004)
Dr.Web for Windows 95-XP (ver 4.32)
Trend Micro PC-cillin Internet Security 2005
Trend Micro PC-cillin AntiSpam Pilot
Agnitum Outpost Firewall 1.0 (1.0.1817.1645)
Outpost Firewall 1.0 SDK (1.0.1202.0558)
Agnitum Outpost Firewall Pro 2.1 (2.1.303.314)
Agnitum Outpost Firewall 2.5 (2.5.369)
Agnitum Outpost Firewall 2.6 (2.6.452)
Agnitum Outpost Firewall 2.7 (2.7.485.412)
ZoneAlarm Security Suite 5.5 (5.5.94)
ZoneAlarm Wireless Security 5.5 (5.5.094.000)
ZoneAlarm Pro 5.5 (5.5.094.000)
ZoneAlarm with Antivirus 5.5 (5.5.094.000)
ZoneAlarm 5.5 (5.5.094.000)
IMsecure (1.5.0.39)
NOD32 Antivirus System (2.50.16)
Panda Platinum 2005 Internet Security
EZ Firewall (6.1.7)
EZ Antivirus (6.1.7)
eTrust EZ Armon (6.1.7)
eTrust Anti-Spam 2005 (2.11.15.0)
eTrust EZ Antivirus 2005 (7.0.6.7
اابته آنتی ویروس کاسپرسکی فقط آنتی ویروسهای دیگر و یا نرم افزارهای حاوی آنتی ویروس را پاک می کند ولی اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی تمامی موارد ذکر شده در بالا را پاک می کند. ولی تو می توانی پس از نصب کاسپرسکی
نود 32 را دوباره نصب کنی و مشکلی هم برایت پیش نمی آید چون ظاهرا دوستان دیگر این دو را با هم استفاده می کنند و مشکلی هم ندارند ولی خوب اگر نظر مرا بخواهی با داشتن نسخه 6 آنتی ویروس کاسپر نیاز به استفاده از انتی ویروس دیگری نخواهی داشت حتی اگر ان آنتی ویروس نود 32 باشد و در ضمن شرکتهای سازنده کاسپرسکی و نود 32 هر دو استفاده از محصولاتشان را همزمان با دیگر انتی ویروسها نهی کرده اند. در مورد سریالها هم باید بگویم مشکلی ندارند چون من هر دو را امتحان کرده ام فقط یادت باشد " 1E7CD68C-B4A6-4195-B650-FDFB6928DB8F9" مال آنتی ویروس و سریال
دیگر مربو ط به اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی است پس از نصب , صفحه فعال سازی ظاهر می شود که گزینه اول را انتخاب کرده وبه صفحه بعد برو در صفحه بعد شماره سریال مربوطه را در محل مربوطه وارد کن وبه صفحه بعد برو , بقیه مراحل قعال سازی به طور خودکار انجام می شود فقط یادت باشد در تمامی مراحل فوق باید به اینترنت وصل باشی. عکسهای مربوطه را اینجا آپلود کرده ام اگر خواستی یک نگاهی بیانداز.
کوروش بزرگ و vtnجان سلام
شما در یک جا از مقاله ی بالا گفتید که هر دو رو را با هم ولی یادت رفت که به کورش بزرگ یاد اور بشین که باید مانیتورینگ یکیش رو غیر فعال کنه
بله درسته
کوروش جون اگه میخوای هر دو را با هم داشته باشی
وقتی کاسپر ناد رو پاک کرد
دو باره ناد رو نصب کن و یکی از مانیتورینگ ها رو غیر فعال کن
در غیر این صورت سیستم بالا نمیاد
منظورم همون وینوزه که بالا نمیاد
قربانتان
Adel.p30
سلام به دوستان
ببخشین من تازه به این تاپیک اومدم همه صفحات را نخوندم.شاید سوالم تکراری باشه یا ساده!!در هر حال مشکلی هست که من دارمواونم اینه
از چند ماه پیش که کاسپر رو نصب کردم در مورد ویروس سیستمم آخ نگفته بود ولی یه اشتباه کردم واونم اینکه یه ایمیل مشکوک رو تو gmail باز کردم .از اون به بعد دیگه از منوی کاسپر خبری نیست. برای بار اول که روی آیکون کاسپر دابل کلیک می کنم چیزی نشون نمی ده و برای بار دوم پیغام زیر رو میده
kaspersky Anti-Virus personal has already started by anoother user
از آیکون کاسپر در میان آیکون های استارت آپ هم خبری نیست.
لطفا دوستان در مورد این مشکل منو راهنمایی کنند.
این پیغامی که برای شما میده یعنی اینکه کاسپرسکی توسط یه User دیگه داره استفاده میشه و شما نمیتونید استفاده کنید!
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
من هم می دونم ولی ویندوز من فقط یه یوزر داره ؟!!!!!!!
من بوسیله سایت کاپر هم اسکن کردم هیچ ویروسی در سیستم من پیدا نکرد!!!!!!
احتمالا یه چیزی تو مایه هک شدن باشه؟
من در جایی در مورد از کار انداختن کاسپر توسط کرم اینترنتی دیدم !!!آیا توسط کرم از کار انداخته شده؟؟
چرا سایت کاسپر هیچ ویروسی پیدا نکرد؟؟
habib جان شما یه بار کاسپرسکی رو آن اینستال کن بعدشم یه فایروال توپ مثل Outpost یا کریو بریز;)