چرا نميشه ؟؟؟نقل قول:
نمیشه.چون وقتی گوشی به کامپیوتر وصله که نمی تونی آهنگ گوش بدی.
هر سه تاش مزيته !!!نقل قول:
نوکیا برعکس سونی اریکسون 3 تا پورت داره. یکی جک 3.5 میلیمتری صدا که یه مزیته.دو تا دیگه هم واسه Usb و شارژر.این بده.
Printable View
چرا نميشه ؟؟؟نقل قول:
نمیشه.چون وقتی گوشی به کامپیوتر وصله که نمی تونی آهنگ گوش بدی.
هر سه تاش مزيته !!!نقل قول:
نوکیا برعکس سونی اریکسون 3 تا پورت داره. یکی جک 3.5 میلیمتری صدا که یه مزیته.دو تا دیگه هم واسه Usb و شارژر.این بده.
بهراد خواهشا امضاتو عوض کن. ستون پنجمی شدی.
زودباش!!!
ادیت شد.....
درسته.هر سه تا مزیت هستن.
اگر خدا بخواد سونی هم یواش یواش باید دست از این fast port برداره .چون کلا 5 تا برند اول گوشی قرار هست توی اکثر موارد استاندارد سازی کنن.
گذاشتن mini usb
استفاده از مموری یونیورسال: Universal Flash Storage (UFS)
منبع:قرار هست از 2009 به بعد انجام شه.البته تا یه مدتی پیش که سونی اریکسون زیر بار نرفته بود.کد:http://www.informationweek.com/news/personal_tech/showArticle.jhtml?articleID=201806565
این شاید ربطی به موضوع تاپیک نداره و نتیجه تحقیقات و ازمایشاتم رو که به همراه استاد درس میکروپروسسور انجام دادم رو میخوام بگم. که البته چند تا مموری هم سوزوندیم .
می دونستید که سرعت read & write روی مموری های M2 بالاتر از microSD هست ؟
برای خواندن و نوشتن روی حافظه های فلش سریال، از دو پروتکل استفاده میشه یکی I2C هست و یکی SPI.
ما فهمیدیم که :
M2 از پروتکل I2C و microSD از پروتکل SPI برای انتقال دیتا استفاده میکنند.
و پروتکل I2C بالاترین سرعت رو در بین انتقال های سریال روی حافظه های Flash و e2prom سریال داره.
ممنون از اطلاعات خوبی که دادی.چه استاد اهل حالی دارید.
خواهش می کنم.اتفاقا همشهری شماست.
فلاش این گوشی چه مدلی هستش؟قیمت الانش توی بازار بدون گارانتی چنده؟چه چیزایی توشه؟
عکسی از شب از این گوشی ندارید؟یه منظره در تاریکی
سلام دوستان.
امروز داشتم به عکسش نگاه میکردم که یک چیز جالب دیدم.
برای استفاده از دوربین وقتی پوشش لنز را کنار میزنی گوشی بزرگتر نمی شه بلکه اگر خوب دقت کنید میبینید که پوشش لنز به داخل باز و بسته میشه و ربطی به بزرگ شدن گوشی نداره.
ببخشید اگر تکراری بود:10:
ولی من یه عکس دیدم که گوشیو تو حالت دوربین باز و دوربین بسته بغل هم گذاشته بودن.
در حالت دوربین باز گوشی دراز تر بود.
چرا این تاپیک انقدر خلوت شده ؟
اینم دو تا ویدیو گرفته شده توسط c902 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.com/files/140983939/MOV04220.MP4.html
کد:http://rapidshare.com/files/140989610/MOV03990.MP4.html
عکسای توپی میگیره..ولی فیلموش نمیدونم.بچه ها دان کنن نظر بدن
من الان نگاه کردم کیفیتش خوب بود یکم بهتر از K850
از یکم ، یکم بیشتر :31:نقل قول:
خدايا !!!!
اين سوني ه ؟؟؟ چه كرده ؟؟
اووووووووووووووف :دي
حال كردم !!مرسي حميد
فلاش این گوشی چه مدلی هست ؟بعضی ها میگن که دابل led هست چه جوریه؟
الان قیمتش توی بازار چنده؟توی پکش چیا هست؟صداش چطوری هاست؟
الان بهترین کمرا فون بازار همینه دیگه درسته؟کسی خریده؟
نه.این که photo flash داره.یک چیزی بین زنون و ال ای دی.
قیمت 450-70
از لحاظ دوربین نمیدونم چرا توی سایتها حرفی ازش نمیزنن با اینکه خیلی خوبه.
بهترین 5 مگی هست.کا 850 رو میزاره تو جیبش.
امروز یک دسته دوم دیدم 330.000
نمیدونم کی خریده بود که به این زودی پشیمون شده بود.
lcd گوشی ادمو راضی نمیکنه. به نظرم تنها ایراد گوشی همینه.
تایید میشه اگر صفحه اش 2.4 بود بهتر میشد:10:نقل قول:
قیمت نو مگه چنده؟(شاید تا قبل از C905 خریدیم:31:)
به نظر من یک ایراد دیگه ی اون جای بد بلند گو هست . یعنی طوریه که ادم وقتی گوشی رو میگیره دستش صدا کم و مبهم میشه.
حالااون بلندگو هم زیاد مهم نیست این یک کمرا فون هستش کاشکی واقعا هم عکساش خوب باشه و هر چه زودتر به قیمت مناسب حدود 350 برسه که بشه بخریمش.
کسی نخریده؟
زیمکا عکساش تو روز حرف نداره همچنین ماکروش --- ولی در نور کم و تاریکی به خوبیه N82 عکس نمیگیره --
اون رو که من میدونم توی شب نمیتونه خوب عکس بگیره حتی بهتر از کا850 هم نمیتونه بگیره حتی بهتر ازک ا800.
شما این گوشی رو خریدین؟صدا مداش چطوره؟به نظر شما چی کار کنم الان این دی900 مزخرف رو بفروشم و کا770 بخرم و بعد از این ترم برم سی 902 بخرم خوبه ؟
ولی عکسهای c902 در شب هم خوب میگرفت
نه من ندارم این گوشیو -- از تحقیقاتی که درباره این گوشی کردم اینا رو فهمیدم :
شب رو که کلا بیخیال با توجه به فلاشش -- جاهایی که نور هم کم باشه نمیگم بده عکس عالی گرفتن باهاش سخت میشه , بلور میشه به خوبی عکسای روزش نیست --عکسای روزش از لحاظ رنگ و کنتراست و شارپنس عالی هستند---اتوماتیکش خوب تشخیص میده وضعیت رو-- تنظیم زیاد نمیخواد اسلاید و میدید بالا و زرت عکس میگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه اسمی میگن براش easy point & shoot camera
صداشم خوبه کلا گوشیهای جدید مثلا G900 و G700 C902 C702 میگن صداهای قوی و باکیفیتی دارند -- به نظر من یه دو سه ماه صبر کن بعد یه ضرب C902 بگیر( تازه سه ماه اومده بازار جهانی- تو ایرانم که هنوز جا نیفتاده) البته K770 گوشیه خوشگلی --C902 خیلی باریک و خوشدسته کیفیت ساختشم خیلی خوبه اونایی که خریدن راضی بودن-- کاور دوربینش چیز باحالیه تو نگاه اول هر کی دستت ببینه میگه پس دوربینش کو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Face detection هم داره. بدنش و ال سی دیش هم ضد خش هست.
نظرات متفاوته . من قبلا یه w580i داشتم خیلی عالی بود چه از نظر طرح و اندازه چه از نظر کیفیت صدا چه از نظر دوربینش که 3.2 بود در اندازه خودش خوب بود. بعد از اون این گوشی رو گرفتم . از نظر اندازه کنار گوشی و قد ش به نظرم بزرگه ، اون خطهای موازی کنارش هم برای اینه که زیاد نشون نده !
از نظر بلند گو هم به نظر من اینطوری که اگر گوشی روی بدون گذاشتن رو ویبره روی میز بگذاریم صداش به سختی شنیده می شه و این الان برای من یک ناراحتی بزرگه!
دوربینش هم برای فیلم هم برای عکس خوبه . یعنی عالیه . البته اونم در روز، واقعا جای یک دوربین عکاسی رو میگیره ، ولی اگر عکس را زیاد تر از حد زوم کنید کاملا معلومه که عکس دوربین نیست . ولی همونطور که گفتم می تونه جالی یک دوربین همراه رو بگیره.
عکس و فیلم درشب واقعا افتضاح می اندازه با اینکه فلاش قوی ای هم داره. راستش تنها استفاده از فلاشش زمانی برای من خوب بود که توی خیابون بودیم و برق می رفت اونوقت فلاشش خیلی خوب جلو رو روشن میکرد. اما برای یک عکس خوب در شب باید از یک سانت متری سوژه عکس گرفت تا عالی بشه!!
ولی از هر چی بگذریم به نظر من هنوز هم محل بد بلندگوش یک عیب خیلی بزرگ محسوب میشه. هدفونشم به خوبی هدفونه سری w نیست.
عجب اخه من شنیده بودم که فلاشش از این فلاشهای led که روی اکثر گوشیها هستش بهتره.
صداش در چه حدی هست؟از نظر کیفیت و بلندی نسبت به دبلیو580 چطوره؟با سایر گوشیها مقایسه بکن
در ضمن میشه چند تا عکس از دوربینش که گرفتی توی سایت بذاری اینطوری خیلی ممنون میشم
راستی دبلیو580 دوربینش 2 هست نه 3.2.
مرسی از یاد اوری.نقل قول:
به نظر منم فلاشش خیلی خوبه ، اما همونطور که گفتم در اصل یک چراغ قوه! ی خوبه! و در شب اصلا تا فاصله یک سانتی متری خود سوژه جواب خوبی نمی ده.
صدای 580 خیلی بهتر بود،بلندیش که به نظر من بیشتر بود ،کیفیتش رو زیاد نمی دونم(تفاوتش محسوس نیست!!) چون من یه موسیقی گوش کنه حرفه ای نیستم.
الان چند تا عکس گرفتم برای گذاشتن اینجا اما به خاطر اینکه محیط محدود بود زیاد جالب نشده ، به نظرم باید توی محیط باز مثل پارک عکس بگیرم بعد حتما می ذارم ، تا میزان وضوح تصویر و رنگها کاملا مشخص بشه
مرسی دوست عزیز.
چند خریدی و توی پکش چه چیزایی بود؟در کل از اون راضی هستی؟
صداش در حد چه گوشیهایی هست ایا از دبلیو810 بلندتره؟
صداش توی هدفون با هندسفری خود واکمن چطور هست؟اخه با هندسفری خودشون خوب نیست.
در کل گوشی خوبی هستش یا نه؟کلیدهای لمسی اطراف صفحه نمایش چطوره؟
من یک ماه پیش خریدم اون زمان 6-7 روز بود اومده بود توی بازار 540 تومان بود. الان باید خیلی ارزونتر شده باشه. متاسفانه من صدای 810 رو نشنیدم تا حالا.
همسر من یک موزیک گوش کنه حرفه ایه که میگه صدای هدفونی که همراشه خیلی خوبه . ولی به نظر من هدفونه سری دبلیو یه چیزه دیگس
کلید های اطراف صفحه نمایش خیلی جالبن و به نزدیک شدن موبایل به یک دوربین دیجینال خیلی کمک میکنن.و در هنگام روشن بودن هم به نظر من خیلی قشنگ هستند.
توی پکش سی دی ، دفترچه راهنما ،هدفون ، سیمی که به کامپیوتر وصل میشه و البته خود گوشی! (سری های دبلیو البته یک سیم دیگر هم دارن که این نداره)وجود داشت.توی دفترچه اش نوشته که اگه جی پس اس میخواهید می تونید بخرید، اما همراه گوشی نیست.
در کل من به جز جای بد بلندگوش مشکلی باهاش ندارم.اونم به خاطر اینه که من در گوشیه قبلیم همه تماس ها رو حتما می شنیدم، اما توی گوشی جدید تماس ها رو از روی ویبره می فهمم، البته چون گوشی رو در جای خودش(که یک کیف هست ) می ذارم توی کیفم و حتی توی خونه.
البته اگه جلوی بلندگوش گرفته نباشه صدای خوب وبلندی هم داره
مرسی بابت توضیحاتت در کل به نظر من سی902 گوشی خیلی خوبیه بهترین کمرافون هستش عکسهاش که توی این تاپیک هست فوقالعاده هست.
که فقط دو تا عیب داره که زیاد بزرگ نیستند و ادم رو نمیتونه از خریدش منصرف کنه یکی صفحه نمایش اون هست که اگه 2.2 بود خیلی خوب میشد و دیگری به قول شما محل اسپیکر هستش اما باز هم ادم رو از خریدش منصرف نمیتواند بکند قیمتش هم الان 450 تومان هست
شما هم بهتره که گوشیتون رو آپدیت کنید خدایی نکرده نسخه بتا نباشه
دو تا سوال دارم:
1_ چه جوری می تونم بفهمم که بتا هست یا نه
2- چه جوری میتونم اپدیتش کنم
امروز هم رفتم دو تا عکس از پارک گرفتم فقط به خاطر اینکه وضوح عکس و رنگها دیده بشن اونو با حجم اصلی می ذارم .
اگر کمی تار بودن در عکس احساس می کنید به دلیل زاویه بد موبایل نسبت به خورشید و زمان بد عکس گرفتن هست و اصلا به کیفیت عکاسی موبایل ربطی نداره