دوستان سلامنقل قول:
اینم از اون اسپمای توپ بودا
ناراحت نشو رفیق کار همه همینه
مگه کسی تو این جمع پولدار باشه یا از پولش سیر شده باشه
من که می صبرم تا سری بعدش بیاد تا تو سر این بخوره بعد میگیرم
اونوقت شما ها دارین اینو میفروشین من تازه دارم میخرم
Printable View
دوستان سلامنقل قول:
اینم از اون اسپمای توپ بودا
ناراحت نشو رفیق کار همه همینه
مگه کسی تو این جمع پولدار باشه یا از پولش سیر شده باشه
مثل اینکه قرار هست این گوشی رو Htc برای سونی اریکسون تولید کنه که فکر میکنم همون مالزی بشه.
آخه بچمون مال آبادانه :31:
سیدی جون SE که کارش ppc زدن نیست. من که فکر نمیکنم زود جانشین x1 معرفی کنن. همین تا یه مقدار ارزون شد میریم تو کارش. هیچ وقت گوشی گرون که میخرید پشیمون نشید چون اولای تولید هر گوشی کیفیتش عالیه به مرور زمان از کیفیت ساخت ضعیفتری برخوردار میشه.نقل قول:
منظورت چیه؟ (شکلک عصبانیت)نقل قول:
آخه بچمون مال آبادان
اولا ببنید این X1 کی وارد بازار میشه تا سری بعدش!
بعید می دونم زودتر از 2009 بیاد بیرون!
در کل باید گفت تویه نمایشگاه امسال Gsm سونی اریکسون برند برنده بود به نسبت بقیه برندها...
نظر من باش یکی نیست
سامسونگ اول بود
چون
خیلی گوشی معرفی کرد که بعضا گوش های خیلی خوبی هم بینشون
بود
و ضمنا سری پاکت پی سی هاش هم بد نبودن
و قبل از سونی اریکسون به بازار معرفی کرده بود
علی جان درسته سامسونگ خوب کار کرد تو mwc. ولی میدونی چرا اینقد تو چشم میاد؟ چون 666 تا گوشی معرفی کرد.
که همشون خوب نبودن خیلیاشون جز گوشیای ارزون قیمت بودن
ولی SE 7 تا گوشی معرفی کرد که همشون خفن بودن!
اینکه گفتی شاید اصلا با اسم سونی به بازار بیاد!!نقل قول:
از تو بعید بود
شاد باشید:20:
بابا باطریشو گفتم نه خودشو.نقل قول:
اینکه گفتی شاید اصلا با اسم سونی به بازار بیاد!!
دمت گرم دیگه
صحبتی که من کردم مسلما براساس تعداد گوشی های معرفی شده نبود!
اینکه یه سری به کل جدید(اگه اشتباه نکنم سری G ) و یه گوشی کاملا جدید معرفی کرد که واقعا تکان دهنده و جالب بود.سامسونگ هم گوشی های خوبی معرفی کرد ولی مثلا تازه رسیده به جایی که نوکیا خیلی وقت بود رسیده!دوربین 5 مگاپیکسل-فیلم برداری Vga -فلش زنون و... 'گوشی هایی که معرفی کرد (اگه در مقام مقایسه باشیم با سونی اریکسون) چیز چندان جدیدی نداشتن...
همون اول باید می گرفتی...نقل قول:
منظورت چیه؟ (شکلک عصبانیت)
شوخی کردم بابا
--------------------------------------------------
سامسونگ هم خیلی داره زور می زنه:13:
دوستان سلامنقل قول:
ببین سعید جان خیلی ساده است
شاید تا الان se پاکت نمیزده ولی الان زده و نمیشه گفت فقط همین یک مرتبه رو زده یا خیلی کم میزنه
سونی اگه میخواست فقط همین یکی رو بزنه بغل اسم xperia اسم x1 رو نمیذاشت و فقط با نام xprria معرفی میکرد
سیاست سونی اینه
بدون شک خودتون میدونید که سونی توی لپ تاپ بعد دل حرف اول رو میزنه حتی در خیلی مواقع هم توسط سری وایو خودش از دل هم جلو میزنه
پس لزومی نداره برای پاکت زدن بخواد از شرکتی مثل htc کمک بگیره
سونی توی این نمایشگاه نشون داد که میخواد متحول کنه خودشو و کمی هم کرده و با همین تحول کم زدن سری جی و سی و یک پاکت چشم خیلی ها رو به خودش برگردونده
بگذریم هنوز K800 قبلیتو داری؟؟؟؟؟؟
میشه حدودا بگید کی وارد بازار میشه و قیمت تقریبی اش چقدره ؟
نه سیدی جون منظورم این نیست که همین یه دونه پاکتو میزنه. منظورم اینه که نسبت به بقیه سریهاش اینو کمتر میزنه. آخه هم مشتریش کمتره هم هزینه ساختش بیشترهنقل قول:
دوستان سلام
ببین سعید جان خیلی ساده است
شاید تا الان se پاکت نمیزده ولی الان زده و نمیشه گفت فقط همین یک مرتبه رو زده یا خیلی کم میزنه
سونی اگه میخواست فقط همین یکی رو بزنه بغل اسم xperia اسم x1 رو نمیذاشت و فقط با نام xprria معرفی میکرد
سیاست سونی اینه
بدون شک خودتون میدونید که سونی توی لپ تاپ بعد دل حرف اول رو میزنه حتی در خیلی مواقع هم توسط سری وایو خودش از دل هم جلو میزنه
پس لزومی نداره برای پاکت زدن بخواد از شرکتی مثل htc کمک بگیره
سونی توی این نمایشگاه نشون داد که میخواد متحول کنه خودشو و کمی هم کرده و با همین تحول کم زدن سری جی و سی و یک پاکت چشم خیلی ها رو به خودش برگردونده
بگذریم هنوز K800 قبلیتو داری؟؟؟؟؟؟
آره هنوز همون k800 دارم. ولی در شرف فروختنشم. دست همه افتاد دیگه k800
دوستان سلامنقل قول:
ok حالا مفهوم شد
خوب پس در شرف خرید یکی دیگه هستی
حالا چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
عرضم به حضورت که x1 خیلی چشممو گرفته. اگر پولم قد داد و بابا جون هم یه مقدار کمک کرد و وام ازدواج هم جور شد %100 همینو ردیف میکنم. در غیر این صورت G900
به نظرم تا به ایران رسیدن ایکس وان
و جی 900
و متعادل شدن قیمتش حداقل یه سال طول داره !
اگه نوکیا گوشی جالبی معرفی نکنه (که به نظرم در صدد این کار هستش)
میرم تو کار دابل 960 یا جی 800 سامسونگ
تا نسل جدید گوشی هایی که معرفی شدن بیان بازار
سعید وام ازدواج نگیر سودش بالاست.من گرفتم پشیمون شدم.نقل قول:
تو که مایه داری نیازی به وام نداری.
به نظرتون x1 تو پخش موسیقی به w960 میرسه. البته این وبگم که این مقایسه درست نیست چون اون سری w هست و با سیستم عامل uiq ولی x1 با سیستم عامل ویندوز .
به هرحال من میخواستم قدرت پخشش و تو موسیقی بدونم و اینکه چقدر دستمون بازه .مثلا مثل i_met jam هست یا اینکه چون x1 محصول سونیه خیلی حرفه ای تره ؟؟؟ ولی در کل برای من انتخواب بین x1 و w960 خیلی سخت هست درسته که x1 تو کل گوشی ها حرف اول و میزنه و به قول بچه ها خیلی شاخه و از w960 خیلی سر تره ولی گزینه پخش موسیقی( تو هدفون ) برای من ملاک مهمی هست به خاطر همین میخوام این قسمت و فقط مقایسه کنم.
تو امکانات مولتی مدیا سونی قطعا از آیمیت بالاتره ! اینو شک ندارم که دست کم از نظر دوربین و صدا از ویندوز موبایلهای دیگه جلوتره ! تا جایی هم که میدونم ویندوز موبایل نرم افزارایه خیلی کاملی واسه پخش موسیقی داره با اکولایزرایه قوی که حتی اگه نتونن جای واکمن و مگا باس و ... رو بگیرن ولی میتونن تا حدود زیادی جاشو پر کنن ...نقل قول:
به نظرتون x1 تو پخش موسیقی به w960 میرسه. البته این وبگم که این مقایسه درست نیست چون اون سری w هست و با سیستم عامل uiq ولی x1 با سیستم عامل ویندوز .
به هرحال من میخواستم قدرت پخشش و تو موسیقی بدونم و اینکه چقدر دستمون بازه .مثلا مثل i_met jam هست یا اینکه چون x1 محصول سونیه خیلی حرفه ای تره ؟؟؟ ولی در کل برای من انتخواب بین x1 و w960 خیلی سخت هست درسته که x1 تو کل گوشی ها حرف اول و میزنه و به قول بچه ها خیلی شاخه و از w960 خیلی سر تره ولی گزینه پخش موسیقی( تو هدفون ) برای من ملاک مهمی هست به خاطر همین میخوام این قسمت و فقط مقایسه کنم.
به هر حال X1 سخت افزار قدرتمندی داره و فکر میکنم اونقدر قوی باشه که به کمک نرم افزار و ... بشه نیازایه صوتی و... خریدارش رو بر آورده کنه !
در آخرم همونطور که خودت گفتی درسته w960 گوشی خوبیه ولی مقایسش با X1 کار درستی نیست ...
فک کنم از نظر مولتی مدیا w960 سرتر باشه.
از نظر قیمت هم فکر نکنم قابل مقایسه باشن.آدم اگه بخواد بین این 2 تا یکی رو انتخواب کنه.خب حتما باید صبر کنه که x1 بیاد تو بازار.
گیرم 6 ماه دیگه بیاد.اون موقع چنده؟حداقل 800 تومان.(با توجه به قیمت سایر ppc ها )
اون موقع w960 خیلی باشه 400 بیشتر نیست.پس میشه 2 برابر.تا جایی که من میدونم sosiance جان w960 تمام چز هایی رو که شما میخواین داره
حالا بستگی به این داره که تا کی میتونید صبر کنید واسه خرید گوشی تا چه قیمتی میتونید پول بدید
یه چیز دیگه هم هست اینه که x1 مثل بقیه گوشی های سونی نیست که بعد چند ماه افت زیادی داشته باشه.
خیلی طول میکشه از قیمتش کم بشه
من خودم میخواستم w960 بگیرم.ولی با معرفی x1 قیدش و زدم و رفتم با نصف پولی که میخواستم برم w960 بخرم یه p1 گرفتم که تا x1 میاد داشته باشمش.ولی x1 که بیاد اون و میخرم و از اون به بعد فقط گوشی های سری X سونی رو میگیرم:10:
پی 1 رو چند گرفتی سامان؟
دوستان سلامنقل قول:
تایید میشه
سونی قطعا تو مولتی مدیا از آیمت بالاتره
مثلا سونی از لنز خودش تو دوربین استفاده میکنه در برابر لنز htc مثلا که خودتون فرقشونرو باید بدونین
تاییدنقل قول:
saman65 از نظر قیمت هم فکر نکنم قابل مقایسه باشن.آدم اگه بخواد بین این 2 تا یکی رو انتخواب کنه.خب حتما باید صبر کنه که x1 بیاد تو بازار.
گیرم 6 ماه دیگه بیاد.اون موقع چنده؟حداقل 800 تومان.(با توجه به قیمت سایر ppc ها )
اون موقع w960 خیلی باشه 400 بیشتر نیست.پس میشه 2 برابر.تا جایی که من میدونم sosiance جان w960 تمام چز هایی رو که شما میخواین داره
حالا بستگی به این داره که تا کی میتونید صبر کنید واسه خرید گوشی تا چه قیمتی میتونید پول بدید
یه چیز دیگه هم هست اینه که x1 مثل بقیه گوشی های سونی نیست که بعد چند ماه افت زیادی داشته باشه.
خیلی طول میکشه از قیمتش کم بشه
من خودم میخواستم w960 بگیرم.ولی با معرفی x1 قیدش و زدم و رفتم با نصف پولی که میخواستم برم w960 بخرم یه p1 گرفتم که تا x1 میاد داشته باشمش.ولی x1 که بیاد اون و میخرم و از اون به بعد فقط گوشی های سری X سونی رو میگیرم
من اگه x1 رو بگیرم دیگه همیشه از این سری نمیگیرم به دو دلیل
1- میخوام تنوع داشته باشن
2- شاید بهتر از اون تو همون زمان باشه
نقل قول:
280.دست دوم ولی در حد نو.دست یه خانوم دکتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده فقط تا تو مطبش میبرده و میاورده خونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین امشب رفتم بازار 295 ازم میگرفتن.چونه میزدم بیشتر هم میخرید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا پارسال همش نو میگرفتم.چون زود به زود هم گوشی عوض میکنم خیلی ضرر میکردم.مثلا K800 رو 380 گرفتم 220 فروختم.ولی از یه سال پیش همش دست دوم ولی تمیز میگیرم.با اینکه زود به زود هم عوض میکنم ولی دیگه یا ضرر نمیکنم یا خیلی کم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم حرفیه.حالا فعلا منتظریم x1 بیاد.تا بعدش خدا کریمه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نظرتون بین 980 و x1 چیه و این که غیر از ایران توی کشورهای دیکه نیست؟ مثلا خود مالزی
اصلا این دو تا تو 2 تا کلاس مختلف هستند
کلاس موزیک و فان سری دابلیو
و
کلاس بیزنس سری ایکس
مسلما از لحاظ قیمت هم قیمت ایکس وان 2برابر دابل 980 هستش !
نقل قول:
خوب اونوقت صرف با کدومه؟
منم نخواستم تجربه اسفند پارسال و که w950 گرفتم با خرید w960 دوباره تجربه کنم وگوشیم قیمتش نصف بشه از طرف دیگه هم نتونستم تحمل کنم 2 روز پیش رفتم دوباره w950 خریدم.:8:نقل قول:
منظورت چیه از این که فقط تو ایرانه و تو کشور های دیگه نیست ؟؟؟نقل قول:
من وقتی imat jam داشتم خیلی حال کردم و بعد ها با w950 حالا x1 هم سونی اریکسونه هم ویندوز موبایل
چه شود فکر کنم رکورد فروشه iphon رو بزنه:20:
دوستان سلامنقل قول:
درسته گوشیه خوبیه ولی فکر نکنم برسه به ایفون نه اینکه بد باشه ها
خوب ایکسپریا سری بیزنس هست و پاکت و مردم کمتر طرف اینجور چیزا میرن ولی بین فروم بازا و مبایل بازا آره فروش خوبی داره
به نظر من نمیتونه به ایفوت برسه.
عزیز این دو تا تاره معرفی شدن.نه ایران هستش نه هیچ جای دیگه دنیا:10:نقل قول:
فقط دو هفته پیش تو نمایشگاه بارسلون چند تا بود که تموم شد:دی:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gheymat x1 elam shod : 700 yoro
مطمئنی؟نقل قول:
این جوری به تومن می شه 965تومن
اگه قیمت یورو بالاتر نره...
خیلی هم بالا نیست
مشه یه کاریش کرد.
اره والانقل قول:
براي شروع خوبه
این و خیلی وقته که اعلام کردن.در ضمن فکر کنم گفتن بین 600 تا 700 یورو.
دوستان سلامنقل قول:
درسته خیلی وقته اینو اعلام کردن
ولی با این وقتی که بیاد تا 6 ماه بعدش فوقش 200 تا 250 میخوره تو سرش البته شایدم کمتر چون پاکت هست یعنی 700 تا 760 تومن
راستی میدونید چرا منوها حالت کمانی داره و صاف نیست؟این واسه راحتی کار با یک دسته....گوشی رو که در دست بگیرید..مسیر انگشت شصت شما روی صفحه یک مسیر کمونی هست..از فصد منوها کمونی ایجاد شده تا با یک دست و انگشت شصت راحت باهاش کار کنید:1. (2):ببین فکر تا به کجا رفته:1. (26)::11():
سلام
بچه ها یادتونه در مورد Touch focus حرف میزدیم و گفتم هر جای صفحه رو لمس کنی همونجا فکوس میشه؟
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این واسه g900 هستا
خیلی باحاله
مگه نه؟
تکراری بید جیگر