LG محشره ... من که خودم طرفدار LG و Smartbuy هستم و بقیه رو دی وی دی چیپ میدونم
Printable View
LG محشره ... من که خودم طرفدار LG و Smartbuy هستم و بقیه رو دی وی دی چیپ میدونم
بابا یه مارک خوب بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم که سر و کارم با دی وی دی رایت کردن هست و آرشیو داشتن به این نتیجه رسیدم که توی سری ارزان قیمت T-gate بهترینه و همچنین Idisk و E-tek که همگی ساخت یک شرکت هستند و واقعا کیفیت خوبی دارن توی سری ارزان قیمت
من چند تا dvd با کیفیت بالا نیاز دارم(قیمتش اصلا مهم نیست).
چی پیشنهاد میکنید؟
حداکثر عمر مفید این دیسکها چند ساله؟
مناسبترین سرعت برای رایت با کیفیت خوب چه سرعتیه؟
بالا بری پایین بیای هیچ کدوم Princo نمیشه!
دی وی دی های Verbatim هم کیفیت خوبی دارن .
فقط T-gate
بدترین نوعنقل قول:
ببخشید اشغال ترینش هیمنه مخوصا تقلبی توش زیاده :13:
ملاک خوبی و بدی چیه ؟
یعنی زود خراب میشه یا میسوزه یا ... ؟
sony فکر کنم مارک خوبی باشه فقط یکم گرونتره.
من برای آرشیوهام سونی میگیرم.
سعی کن با سرعت پایین رایت یزنی.
مثلا 12 یا 8
Princo -Verbatim -T-gate-sony
میتونین علت معرفی این چند نمونه رو بگین؟ با تجربه ای که ازشون داشتین میگین یا ...؟
معمولا عمر مفید یک dvd خوب چند ساله؟
یعنی هر چی سرعت رایت پایین تر باشه دیتا بهتر ذخیره میشه؟نقل قول:
در ضمن از کجامیشه dvd اصلو از تقلبی تشخیص داد؟
ميگند هرچي سرعت رايت پايين تر باشه هم رايت بهتر انجام ميشه و هم بعدا اگه مشكلي براي dvd به وجود اومد، امكان بازيابي اطلاعات راحت تر ميشه.
هيچ وقت با حداكثر سرعت مجاز ، رايت نزن. يكي 2 level پايين تر را انتخاب كن.
ممنون از شما دوست عزیز
در مورد عمر مفید dvd هم اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.میخام بعضی از اطلاعاتمو آرشیو کنم .
دوستان نظرتان راجع به dvd های مارک TDK که روی پکش ساخت تایوان خورده و در بازار 600 تومان هست چی هست؟ممنون میشم پاسخ دهید.با تشکر
کسی نیست ما را راهنمایی کند؟
Sd یا sun data چطوره؟
SD فکر کنم Secure Data هست اسمش ... دی وی دی معمولی و ارزون بازاره ... مثل T-gate
سی دی هاش خوبن
من میخام امروز فردا 2 3 تا پک دی وی دی برم بخرم.
t gate خوبه ؟قبلا پرینکو میخریدم گفتم این دفعه تنوع بدم !
من بدلیل کارم این زیاد dvd میخرم
این دو مدل را پیشنهاد میکنم
t-gate حدود 220 تومان است
tdk حدود 340 تومان
b&b چطوره؟
سلام
بجز t-gate چه مارکی بهتره تو این رنج قیمت
یکی از رفیقام کارش فروش فیلم هست می گه فقط t-gate بگیر می خواستم نظر شما رو هم بپرسم
از x و y به عنوان مجهول استفاده کردید، یا نوع خاصی از رایتر هستند؟نقل قول:
رایتر های LG کیفیت خوبی دارند؟ من یه دونه داشتم، دو هفته ای سوخت! میترسم بازم بخرم، باز بسوزه! اگه از نمایندگی بخرم چی؟
رایتری هست که با همه نوع سی دی سازگار باشه؟
ضمنا" من DVD خام Final رو تست کردم، جزو سری اول بود، Manufactor: mitsubishi chemicals !!!!
یعنی واقعا" خوبه؟
با سلاممن امروز 50 تا Dvd تي گيت گرفتم. برنامه dvd identifier اطلاعات زير را داد:.manufacturer name : mitsubishi chemical corpmanufacturer id : mcc 03 rg20از دوستان كسي ميدونه كه اين دي وي دي با اطلاعات بالا تقلبي است يا اصل؟البته با برنامه nero disk speed كيفيت 93% ميدهد.با سپاس
سلام به همه دوستان
من فقط و فقط DVD مارک maxell GOLD رو پیشنهاد میدم همه نوع dvd رو امتحان کردم اما maxell واقعا چیز دیگه ایه خیلی خیلی بهتره...2 ساله رایت میکنم dvd سوخته تا حالا نداده و بسیار عمری هم هست 1000 تا خطم بیوفته باز کار میکنه...قیمت 350 دونه ای...فروشنده هام تو پاساژ ایران همه اینو توصیه میکن
توصیه TDK نخرین که تو بازار پر تقلبیشه...اصلا هم نمی ارزه
کلا بنظرم..
1-maxell
2-verbatim
3-sony
4-t-gate
rewritable
1- بسیار عالی و عمری sony
2-verbatim
3-TDK
منم گرفتم!!یک dvd ضد خش هم جایزه روش بود اما 20 تاشو رایت زدم دو تا سوخته داده تا حالا!!نقل قول:
با سلاممن امروز 50 تا Dvd تي گيت گرفتم. برنامه dvd identifier اطلاعات زير را داد:.manufacturer name : mitsubishi chemical corpmanufacturer id : mcc 03 rg20از دوستان كسي ميدونه كه اين دي وي دي با اطلاعات بالا تقلبي است يا اصل؟البته با برنامه nero disk speed كيفيت 93% ميدهد.با سپاس
سوني خوبه البته اگه اصل باشه.
سلام رفقا
یه مارک بسیار خوب می خوام برای آرشیو .... با ماندگاری بسیار بالا. فقط رایت می کنم کی ذارم تو کیف یا پک. خیلی حیلی کم ممکنه پیش بیاد رجوع کنم بشون چون رو هارد هم بکاپ نگه می دارم.
حالا لطفا راهنمایی کنید... با این روش چند سال رو دی وی دی که معرفی می کنید اطلاعات دووم می یاره ؟ لطفا مستند و علمی جواب بدید. تشکر
سلام رفقا
یه مارک بسیار خوب می خوام برای آرشیو اطلاعات و موسیفی.... با ماندگاری بسیار بالا. فقط رایت می کنم می ذارم تو کیف یا پک. خیلی حیلی کم ممکنه پیش بیاد رجوع کنم بشون چون رو هارد هم بکاپ نگه می دارم. شاید سالی 2 بار دیسکا رو استفاده کنم!
حالا لطفا راهنمایی کنید... با این روش چند سال رو دی وی دی که معرفی می کنید اطلاعات دووم می یاره ؟ لطفا مستند و علمی جواب بدید. تشکر
سلام
نظرتون درباره SmartBuy چيه ؟
من 2تا dvd رايت زدم هر دوتا شون سوخت .
همون اطلاعات رو روي verbatim dvd+rw رايت زدم مشكلي نداشت !
حالا نميدونم به نظر شما SmartBuy چه طوريه ؟
نقل قول:
من یه سال و نیمه از اسمارت استفاده میکنم
10 تا 3500 تومان
تا حالا هم نسوخته یدونه دی وی دی
به نظرم خیلی خوبه
سلام دوستان
بهترین دی وی دی خام تو محدوده قیمت تا 200 تومن چیه ؟
خوب باید چی?چه جوری باید تشخیص بدیم?
t -gate و piooneer البته اورجینالشون رو میگم برای فیلم و مولتی مدیا عالی هستند و بهتر از اینها هم هستند ولی چون قیمتشان زاد است ارزش خریدن ندارند
دوستان در مورد دی وی دی 8 گیگ من رو راهنمائی کنید لطفا.. چه مارکی خوبه.. قیمتش چنده؟ (یه سری فایل دارم که تو دی وی دی معمولی جا نمیشن)
با سپاس..
Fujifilm چطوره؟
الآن قیمتشون چنده؟
مارك ferrari همون فراري خودمون چطوره . فروشنده ميگفت ضمانت هم داره. كسي استفاده كرده ؟/؟
ِDVD+R بهتره يا DVD_R . البته من يه مقاله خوندم كه ميگه DVD+R از هر جهت بهتره و سازگارتره؟؟؟
فرقی ندارند. فقط ممکنه که پخش کننده های قدیمی نتونند دی وی دی شما رو بخونند که البته اگر هنوز بعد از چند سال کسی از این پخش کننده ها استفاده کنه !نقل قول:
DVD+R بهتره يا DVD_R . البته من يه مقاله خوندم كه ميگه DVD+R از هر جهت بهتره و سازگارتره؟؟؟
به نظر من دوران استفاده از دی وی دی به عنوان ارشیو دیگه گذشته ! دوستانی که علاقه زیادی به ارشیو کردن دارند بهتره اطلاعاتشون رو رو هارد ذخیره کنند ، با توجه به اینکه قیمت هارد دیسک به نسبت گذشته بسیار افت کرده توصیه می کنم یک هارد 1 ترا بخرید سپس میتونید تا چندین سال ارشیوهاتون رو روش ذخیره کنید.البته نوع اکسترنالش بیشتر توصیه میشه.
کسی میدونه کیفیت دی وی دی idisk چطوره (یه نفر قراره واسم 100 تا دی وی دی رایت کنه میخواد روی اینا بزنه)
قیمتش حدودا چقدره؟
اگه کیفیتش خوب نیست یه چیزی در همین حدود قیمت معرفی کنید.
دی وی دی e-tec چطور؟چون این دی وی دی رو دسنگاهم تست شده میدونم مشکلی باهاش ندارم.میشه به جای idisk بگم etec?
CD-R : LG-mitsubishi-VERBATIN-HP
CD-RW : LG-MITSUBISHI-VERBATIN
DVD-R : MITSUBISHI-MAXELL
DVD-RW : VICTOR-JVC-MITSUBISHI-TDK
DVD+R : MITSUBISHI-MAXELL
DVD+RW : TDK-MITSUBISHI-RICOH
DVD-R DL : MITSUBISHI-VERBATIN
DVD+R DL : MITSUBISHI-VERBATIN
DVD-RAM : MAXELL-MITSUBISHI
اولا که هیچ اهمیتی نداره و بی خودی دارید بحث می کنید!:31: دوما nero یه قسمت داره که اسمشو یادم نمیاد و به سی دی و دی وی دی و... امتیاز می ده و من سونی را گذاشتم و امتیاز کامل گرفت!:5:
بی زحمت این دکمه ی تشکر رو هم بزن،خدا خیرت بده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون اوايل تاپيك به nero disk speed اشاره شده...
چرا وقتي تب disk quality رو انتخاب ميكنم start غير فعال ميشه؟
بهتر بگم ، start فقط روي تب benchmark فعاله...