علی جان یه توضیح مختصر بده.دوستان از اینکه فاصله کانونیش 0.4 کمتره رو کیفیت عکس قضاوت می کنند.
Printable View
علی جان یه توضیح مختصر بده.دوستان از اینکه فاصله کانونیش 0.4 کمتره رو کیفیت عکس قضاوت می کنند.
فلصله کانونی یکی از مشخصات ذاتی عدسی هستش که
با توجه به ساختارش تعیین میشه و قابل تغییر نیست
این عامل در مورد مقایسه ان 96 و 95
در واید بودن عکس مشخص میشه
برای مثال اگه از یه فاصله یه متری از یه دیوار عکس بگیرین
میزان فاصله عکسبرداری شده در ان 95
60 سانتی متر و در ان 96 با فاصله کانونی کمتر 55 سانتی متر خواهد بود
پس همونطور که توضیح دادم
این عدد اصلا ربطی به کیفیت نداره
و این مقیاس و تفاوت در این حد اصلا مهم نیست
اگه اصلا مهم نيست پس چرا همه گوشي هارو با يه فصله كانوني نميزنن.عكس هر چي عريض تر بشه بهتره.پس فرق ميكنه تو سايز عكس برداري و + اندازه ي عكس و مطابق اون رو كيفيت.يا من دارم اشتباه پست ميدم
نقل قول:مرسی از پست مفید و کاملت :20:نقل قول:
نمی دونم چرا ان96 که هنوز نیومده همه اصرار دارن بگن از 8گیگ سر نیست! صبر می کنیم بیاد تا مقایسه ها انجام شه.
سایز اگه منظورتون میزان پیکسل و اندازه عکس هستشنقل قول:
نه فرقی ندارن ولی اگه منظورتون زاویه تحت پوشش هست بله
ولی خیلی محسوس نیست
چون این تفاوت اندک عملا کاربردی نداره
ولی برای اختلافات بیشتر مسلما
موثر خواهد بود
ضمنا شما اگه به اعداد رو لنز ان 73 و ان 95 نگاه کنین
می بینین که اعداد یکسانی دارند ولی در کیفیت....
حالا اگه بازم سوای داشتین در این مورد
من در خدمتم (چه عجب این لیسانس فیزیک ما یه جایی به درد خورد !!! لول )
می گم این لول تکیه کلام جدیده؟؟؟آخه توو چندتا فروم خارجی هم دیده بودم...لول!نقل قول:
نه بابا قديميه lol
دوستان اينقدر حساس نباشيد رو كيفيت صفحه و دوربين اين گوشي كه هي ما n95 8gig مقايسش ميكنيد
بابا دوربينش هر قدر ضعيف باشه كه 4مگا پيكسل نيست.صفحشم همچين ميگين از n95 8gig ضعيفتره آدم فكر ميكنه 1100 هستش!
16گيگ رم + مموري كارت رو بريد حالشو ببريد كه هيچ گوشي هنوز نداره تو دنيا! من اين گوشي رو بخام بخرم بخاطر 16گيگ ميخرم.صفحه و دوربينشم خوبه حتما.اينقدر نزنيد تو سر اين گوشي بدبخت!
اون طور که من شنیدم با اضافه کردن رم میکرو اس دی و احتساب حافظه ی داخلیش تقریبا حافظه ی این گوشی به 21-22 گیگ میرسه که برای موزیک گوش دادن یا استافده به عنوان Col Disk خیلی زیاده فقط بدرد فیلم دیدن می خوره
در ثانی دوستان بیاید یه خورده واقع بینانه به این جور گوشی ها نگا بکنید
خدایی حیف نیست آدم حدود یک میلیون رو خرج این گوشی ها بکنه در صورتی که شما می تونید با خرید یه N77 به قیمت حدود 500 تومن و یه دوربین دیجیتال در حد 300 تومن و خرید یه Cool disk در حدود حد اکثر 40 تومن برای 8 گیگ چقدر برتری خواهید داشت البته در صورتی که شما بخواید از --- هم استفاده کنید !!!
ببین این جور گوشی ها رو سریع خریدن حماقته میگید چرا ؟!!
1) نوکیا هنووز نرم افزارهای جانبی این گوشی رو اراده نکرده یه مثال بارزشم N-Gage Cliant که N95 داره
2) به احتمال 99.9% این گوشی با افت شدید قیمت مواجه میشه چون از اون گوشیای پر طرف دار و دهن پر کنه مثل N95 خودمون که الان قیمتش به 500 تومن رسیده !!!
3) اگه بخواید تو ایران ازش استفاده کنید نه Map درست حسابی برای جی پی اس هست نه امواج --- شما باید تو ایران به تازه های گوشی نگاه کنید که میشه تو ایران ازش استفاده کرد مثلا Flash Zenon یا دوربین قوی تر صفحه ی touch screen و غیره ...
اصلا نمی خوام این گوشی رو زیر سوال ببرم ولی لپ کلامم اینه 1 تومن پول این گوشی رو دادن برای ما فقیر بیچاره ها حماقته نمی گم نخرید ولی صبر کنید تا ارزون تر بشه با سه چهار ماه استفاده نکردن از حافظه ی 20 گیگابایتی آدم نمی میره ...
همه میگن ال سی دی ان96 قویتره!اولین باره که یک پست در مورد ضعیف بودن ال سی دی این غول دیدم!!!!در ضمن برای ان96 یه باتری ان95 8 گیگ میخرم چون با اموزشی که برای چپوندن باتری ان 95 8 گیگ در ان95 معمولی که در سایت قرار داده شده پس در ان96 نیز این کار ممکن خواهد بود!مشکل باتری ان96 هم 100 درصد دیگه حل شد!نیازی به سی پی یو و سیمبین جدید و باهوشتر و این خضعبلات نیست!ولی شاید باتری قویتر به سخت افزار گوشی صدمه بزنه!اما ولتاژ هر دو باتری یکسانه و 3.7 هست پس فکر نکنم مشکلی پیش بیاد!!!! !!
امکان نداره صدمه بزنه! چون باتری 8گیگ فقط و فقط ظرفیتش فرق داره! خودتون هم که اشاره کردید.
با همون باتری ان 95 معمولی هم بهتر
از 8 گیگ
کار میکنه چه برسه به باتری قویتر!!!
هر چند که اصلا مهم نیست چون تو سال 2008
هر جایی که بری دسترسی به جریان برق وجود داره !
منظورت شارژ بیسیمه علی جون؟
اونو منظورم نبود
ولی اون روز تو کتاب خانه دانشکده دیدم
خیلی جالب بود
فقط مکانیزمش رو نمیدونم !!
نه همون مدل سیمی
به خدا همه ی روستا های دارای 10 خانوار هم الان مجهز به روشنایی برق هستن !!
نگران شارژ نباشین تا سال 2010 گوشیو بنداز تو آب شارژ میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ حرفت خیلی جالب بود...
اره بابا قرن 21 همه چی از پسش بر میاد...
جدی گفتم actooor جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
سامسونگ طراحی کرده سال 2010 هم میاد تو بازار ...
اینم تاپیکش :
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=207806
بابا علم چه کارا که نمیکنه.منم حدث میزنم و میدونم دوراز گمان نیست مثلا گوشی شارژشو از رو نبض انسان یا در حالتی که مثلا دست تکون میخوره یه قطعه کوچیک به ÷ا یا دست انسان بسته بسهو از طریق بلوتوث گوشی رو شارژ کنه که این قسمت توسط نرم افزارهای جانبی هم اکنون هم امکان پذیره پس نمیشه گفت امکان نداره
تکنولوژی شارژر بی سیم هم دست نوکیاست که خریدتش! و قرار بود شارژر هاش رو به تولید انبوه برسونه.نمی دونم اومده یا نه؟!
اگه اینطور بشه نوکیا واقعا میشه سلطان...
یعنی میشه؟؟؟
سلام احسان جان ...نقل قول:
بابا علم چه کارا که نمیکنه.منم حدث میزنم و میدونم دوراز گمان نیست مثلا گوشی شارژشو از رو نبض انسان یا در حالتی که مثلا دست تکون میخوره یه قطعه کوچیک به ÷ا یا دست انسان بسته بسهو از طریق بلوتوث گوشی رو شارژ کنه که این قسمت توسط نرم افزارهای جانبی هم اکنون هم امکان پذیره پس نمیشه گفت امکان نداره
متاسفانه اینم طراحی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... حدود 2-3 ماه پیش بحثشو خودم گذاشتم توی کلوپ گوشیها ... که وسیله اکسیژن و گلوکز موجود در خون شارژ میشد ولی عمرا تولید انبوه نمیشه یعنی اصلا یه طرح بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما از شارژ به وسیله آب بهتره ؟ اگه بیاد خدایی چه حالی میده ... من که اولین نفر میرم میخرم !نقل قول:
تکنولوژی شارژر بی سیم هم دست نوکیاست که خریدتش! و قرار بود شارژر هاش رو به تولید انبوه برسونه.نمی دونم اومده یا نه؟!
واقعا اگه بشه یک شاهکاره...
اگه بیاد چی میشه...
آقا راستی میدونستین نوکیا و سامسونگ قبل از اینکه بیان توکار فناوری چیکار میکردن ؟ !
نوکیا :
اين شركت بيش از 100 سال كاغذ و چكمه هاي پلاستيكي توليد ميكرده است و تنها از حدود 10سال قبل به سوي فن و تكنيك تلفن سوق داده شده است.
سامسونگ :
گروه سامسونگ در سال 1938 توسط لي بيونگ چول به عنوان يك شركت بازرگاني تأسيس شد و بيشترين حجم كاري خود را بر صادرات ماهي و ميوه و سبزي به چين قرار داد.
اینو هم اضافه کنم یکی از آرزوهای لي كان هي رهبر سامسونگ اینه که به جايگاه يكي از بزرگترين سازندگان خودرو جهان تا سال 2010 ميلادي دست یابد و براي اين كار، سرمايه گذاري 13 ميليارد دلاري را درنظر گرفته است.
آقا باید منتظر ماشین سامسونگ هم باشیم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک تبدیل شده به مقایسه سامسونگ و نوکیا. لطفا بحث رو پیرامون ان96 ادامه بدیم...
اقا ان96 ایا n gage داره؟؟جدیدا توی سایت نوکیا زده n gage بزودی برای ان73 و ان93 i!!!!ایا ان96 داره؟؟اگه نداشته باشه خیلی ضایع هست!خواهشا با مدرک جواب سوالمو بدید!!!ایا سنسور شتاب سنج رو داره؟؟؟؟
تا کی میخواین بزنین تو سر همدیگه تا بگین صفحه نمایش این بهتره یا اون ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل اینطوری یه مطلب آموزنده یاد میگیریم ...
در ضمن سامسونگ با نوکیا قابل مقایسه نیست ...
نوکیا هیچ تجهیزاتی نداره که بخواد همچین کاریو خودش تنهایی انجام بده ...نقل قول:
اگه اینطور بشه نوکیا واقعا میشه سلطان...
یعنی میشه؟؟؟
خبر دیروز : همکاری نوکیا , سونی اریکسون و NEC برای انجام تجهیزات بی سیم ...
موفق باشی ...
اقا ان96 ایا n gage داره؟؟جدیدا توی سایت نوکیا زده n gage بزودی برای ان73 و ان93 i!!!!ایا ان96 داره؟؟اگه نداشته باشه خیلی ضایع هست!خواهشا با مدرک جواب سوالمو بدید!!!ایا سنسور شتاب سنج رو داره؟؟؟؟
فعلا N82 n93i N95 فعاله
گوشی هایی که دارای اانگیج می باشند...
ان82...
ان81...
ان95...و 8گیگ...
روی ان93 ای ندیدم...
به زودی فعال میشهنقل قول:
روی ان93 ای ندیدم...
امروز با جست و جوی فراوان متوجه این موضوع شدم:
مدیر طراحی ان96 فرموده که این گوشی n gage 2 داره ولی چیپ گرافیکی نداره چون در سخت افزار جدید نوکیا نیازی بوجود چیپ گرافیکی نبوده و بدون چیپ از قرار معلوم گرافیک عالیه!همچنین در یک بنچ مارک نوکیا ان95 که باز هم چیپ گرافیکی داره از لحاظ فریم در ثانیه بالاتر از گوشیهایی مانند ان95 8 گیگ و ان81 قرار گرفته بود!همچنین ان96 دارای navi wheel هم میباشد !!!
شما اگه دقت کنید میبینید نوکیا دکمه های مخصوص بازی در این گوشی تعبیه کرده پس نگران گیم نباید بود!
اما یه چیز با حال تر اینکه اگه یادتون باشه در ان95 8 گیگ با نرم افزار لند اسکیپ میشد از قابلیت auto rotate در گوشی با استفاده از دوربین استفاده کرد!ولی نوکیا زحمت رو کم کرده و motion sensor رو برای ان96 تعبیه کرده تا بدون نرم افزار و با سرعت بیشتری این کار انجام بگیره!هنوز خیلی از مشخصات اصلی این گوشی در سایت نوکیا هم زده نشده !البته برای ان95 8 گیگ هم اینگونه هست و مثلا در سایت نوکیا اسمی از چیپ گرافیکی یا سنسور های این گوشی نمیبینید ولی عملا ان95 8 گیگ یه مشت سنسور و قابلیت با حال داشت!!:8::8::5:
رو ان 73 خودم نصب کردمنقل قول:
ماهیگیری رو
رو ان 93 ای هم همینطور ولی بازی آسفالت رو ان 73 اجرا نمیشه
خوب برادرا این گوشی کی وارد بازار میشه؟ و قیمتش چنده؟
اخه می خاستم کلیه ام رو بفروشم برم نوکیا ان 96 بخرم گفتم اگه پول کم آوردم مغزم رو هم بزارم کنارش شاید روی هم یه چیزی در بیاد و جوان ناکام نشم .
عشغ گوشی هم بد دردیه (البته این عشغ با اون عشق فرق فوکوله !!! )
اواخر آگوست (مرداد)
560 یورو
ویژگی navi wheel که دوست خوبمون rainsky اشاره کردند فکر می کنم واسه اولین بار تو گوشی های سری N باشه.چیز باحالیه!
نه!ان81 و ان78 هم دارند!فیلمهای همشون توی یوتوب هست!
دوستان قیمت رسمی ان96 اعلام نشده؟
دوستان چند وقت پیش میگفتن قیمت ورود ان96 از قیمت اولیه و ورود ان95 8گیگ کمتره...
که اگه اینطوری باشه نمیتونه رقابت کنه...
نقل قول::31:نقل قول:
وهمچنین ان 82نقل قول:
راستی کلید گالری رو هم حذف کرده نوکیا