کلا یه مدته که نمیشه آنلاین بازی کرد
مشکل سراسریه
:((
Printable View
کلا یه مدته که نمیشه آنلاین بازی کرد
مشکل سراسریه
:((
نقل قول:
من هم اصلا نمیتونم بازی انلاین بکنم.همش timeout تو تموم بازی ها اینجوریه یا اینکه وارد بازی میشم اما بعد چند دقیقه پرت میشم بیرون.یه هفته ایه که این طوری شده:19:
اگه ممکنه fweast2.perfectworld.com با tracert و ping -r 9 -a چک کنید و نتیجه اش رو بهم اطلاع بدین.من که همش timeout می گیرم.
دوست عزيز من رفتم پرسيدم بهم گفتن نميدونم چيرو filterميكنن تا روز شنبه آينده همه چيز به حالت خود باز ميگرد(اميدوارم)نقل قول:
سلام
معذرت می خوام
چطوری میشه ping رو چک کرد ؟ دستورش چی هست ؟
آره واسه منم همینو گفتن ، گفتن هفته آینده حله!نقل قول:
ping از کجا؟شما با توجه به پهنای باند و فاصلت از سرور ازش پینگ میگیری.در کل باید تو RUN سرچ کنی cmd .یه صفحه سیاه وا میشه.برا پینگ کردن باید بنویسی:نقل قول:
ping X
جای X آدرس سرور مثلا اگه پینگ از یاهو میخوای بگیری:
ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تو این 1 هفته پینگ بازی هام کلن قاطی کرده تا هفته دیگه درست میشه؟مثلا دارم mw2 آنلاین می زنم پینگم 60 هست یدفعه از ساعت 5یا 6 پینگ میره رو 200 نمی دونم مشکل چیه.از مخابرات میگرم بهشونم میگم الکی میگن مشکل win خودته)):
یه امیدواری بهم بدین:19:
حذف شود:)..........
دوستان چندتا نرم افزار برای کاهش پینگ معرفی کنید.
پینگم توی تانگل خیلی افتضاحه.
این نرم افزارها رو خودتون امتحان کرده باشین و معرفی کنین
ممنون
یعنی توی این انجمن به این دَرَن دَشتی با این همه گیمر که خیلیهاشون هم مولتی پلیر با حاذقی ان هیچ کس از نرم افزار های این چنینی استفاده نمیکنه؟!:18:نقل قول:
آخه اکثر این چنین برنامه ها مخصوص بازی خاصین!اکثرا مخصوص WoW!نقل قول:
این برنامه هم خیلی کم تاثیر گذاره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه برنامه برای کاهش پینگ به اسم cFosSpeed و cFos IPv6 Link هست که یه دوره ی 30 روزه رایگانه...حالا چند روز دیگه این دوره تموم میشه. کسی کیجن یا کرکی واسه ی این برنامه نمیشناسه؟
متشکر
عزیزم باید ورژن نرم افزارتون رو میفرمودین...اینجوری نمیشهنقل قول:
:40:
سلام من میخواستم اکانت battleping بخرم اما شنیدم که باید نسخه iran.closed.beta رو داشته باشم.من برا league of legends میخوام.لطفا در مورد اینکه اصلا جواب میده این برنامه یا نه و اینکه این نسخه از کجا باید بگیرم راهنمایی کنه.خیلی ممنون
ببخشید...منتظر بودم یه نفر بیاد بگه : اصلا راهی نداره و باید بخریش(:31:)نقل قول:
cFosSpeed v7.00.1901
cFos IPv6 Link v2.52.1120
فکر نمیکردم اثر زیادی داشته باشه ولی همچین بدم نیست....:8:
دوست گلم کراک این نسخشو داشتم ولی وقت نکردم برات آب کنم.این نسخشو ازین سایت بگیرنقل قول:
[HTML]http://www.------------.com/archives/internet/internet_tool/download_cfosspeed_final/[/HTML]
خیلی ممنون ولی دقیقا از کدوم سایت؟!:18:(:31:)نقل قول:
وای ببخشید اینقد با عجله بودم که ...نقل قول:
آ-س-ا-ن دانلود
سلام به همگی
ببخشید دوستان این کاهش دهنده های پینگی که در بعضی از سایتها میفروشن
مثل Battleping یا Lowerping واقعا پینگ رو کم میکنه؟ یعنی ارزش خریدن داره؟
راستی من فقط برای بازی fifa 11 و fifa 12 میخوام. این کاهش دهنده ها بازی fifa رو ساپورت میکنه؟
بله تاثیر دارن تاثیرشونم خوبه
این 2 تا که گفتید تا جایی که میدونم مخصوص WoW هستن و رو fifa و دیگر بازیا کار نمیکنن!
به جای این کارا برین وایرلس بگیرین . پینگ حرف نداره با سرور تهران یا کرج 5 میده .
---------------------
فروش اکانت استیم و ارجین mw3 . bt3 . run , fifa 12 هرکی خواست پیغام خصوصی بده
به جای وایرلس برید مخابرات 512 بگیرید یه پینگی داره فقط خدا میدونه واااااااااااااااااااااااا ااااااااای چقد خفنه :31:
ببینین دوستان گلم نمیشه adsl.wimaxوwirelessرو این جوری باهم مقایسه کرد.
بستگی به منطقتون داری و خیلی چیزای دیگه.
خوب دیگه توی تهران به نظره من فقط مخابرات خیلی خوبهنقل قول:
سلام کسی بازی shaiya رو بلده لطفن بهم چت بده تو یاهو خاهش میکنم فقط یه مشکل دارم در راه انداختنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من گیمرم بیشتر از ایترنت به منظور بازی های آنلاین استفاده میکنم. یعنی بیشترین چیزی که برام مهمه پینگ هستش که هر چقدر پینگ پایین تر باشه بازی های آنلاین رو راحتر میشه بازی کرد
تو شهرستان کرج بهترین سرویس دهنده اینترنت از این لحاظی که خدمتتون عرض کردم چه شرکتیه؟
دوستان من که وایرلس مبین نت دارم چیکار کنم؟بیش تر راهنمایی ها برای مودم های خط تلفنی یعنی ای دی اس ال هستش
دوستان من وایمکس مبین نت دارم پینگم هم خوبه ولی زیاد Timeout میده مثلا تو بازی هستم بعد 20 دقیقه یا 30 دقیقه 2 دقیقه تایم اوت میده و بعد میندازه بیرون از بازی من دوتا و لیگ آف لگند بازی میکنم واقعا سخته برام از هر 20 تا بازی 1 یا 2 تا درست میشه که تایم اوت نده !
لطفا کمکم کنید !
پینگ تا ثیری روی سرعت هم داره؟
slm
ye soal dashtam
man cod 4 bazi mikonam qablan ke bazi mikardam moshkeli nadashtam amma bade inke windowsam ro avaz kardam vagti ba garena mikham varede bazi besham too hamoon avalesh ke lan ro mizanam bazi vaqta roie "ip looking up" gir mikone bazi vagta ham ke gir nemikone vagti varede ye server misham ba inke pingam 98 te hey lag daram
asabam khoord shode plz komak konid:n27:
سلامنقل قول:
لطفا فارسی تایپ کنید.بهتره این موضوع رو با ISP تون در میون بذارید ولی 2 چیز به ذهنم میرسه :
از اونجایی که پینگ خوبه ولی لگ هست Time Out میتونید داشته باشید که خوب به ISP بگید.
از اونجایی که ویندوز عوض کردید اینطور شده هم احتمالش بالاست که ISP تون از یک DNS خاص استفاده میکنه که باید تنظیمش کنید.زنگ بزنید ازشون بپرسید که آیا DNS خاصی باید استفاده کرد و اگه گفتند آره خودشون کامل راهنمایی میکنند و عدد DNS و طریقه تنظیمش رو بهتون میگن.
تشکر از پاسختوننقل قول:
اما اگه میشه راهنمایی کنید ISP و DNS چیه
بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردم call of رو که نصب کردم اولش خوب بود اما وقتی دوباره شب رفتم lag دار شد بعضی وقتا هم که lag میگیره از سرور time out می شم بعدش هر چی می خوام برم یه سرور دیگه refrsh رو که میزنم هیچی نمید یه حالت قطع شدن اینترنت اما اینترنت قطع نیست اگر هم بخوام دوباره بتونم server ها رو ببینم باید از قخخئ خارج شم دوباره تو garena lan رو بزنم اونوقت اگه تو قسمت ip looking up گیر نکرد بیام
ISP همون شرکتیه که ازش سرویس اینترنتتون رو گرفتید.
DNS هم یه عدده که در کنترل پنل وارد میکنید و اگه زنگ بزنید به پشتیبانی فنی بهتر راهنماییتون میکنن.(مثلا شاتل یادمه یه DNS مخصوص داشت که اگه وارد نمیکرد آدم سرعت به شدت پایین میومد)
در مورد مشکلتون در گارنا به این معنی هستش که از روم گارنا شما DC شدید.
با سلام خدمت همه گیمرهای عزیز.
من یه مشکل عجیب دارم:من ساکن خانه های سازمانی دانشگاه هستم و اینترنتمون از مخابرات هست.حالا تقریلا یک یا دو هفته قبل از عید پینگ ها بد جوری رفته بالا.200 تا 250 بوده پینگ 8.8.8.8 یا تو بازی ولی حالا به 380 افزایش یافته ولی 4.2.2.4 همون 190 تا 200 ثابت هست که توی بازی ها هیچوقت این 4.2.2.4 نبوده پینگشون.پینگ peyvandha.ir هم الان از 80 تا 100 می بره بعضی وقت ها هم یه 140 هم می زنه.
حالا مشکل من اینه که یکی پینگش مثل منه توی یه کوچه ولی یکی پینگش توی بازی 250 هست یا یکی پینگ 4.2.2.4ش 160 هست یا یکی 380 هست 8.8.8.8 ولی تو بازی 200 هست.
همه به یه جا وصلیم که سر ورودی خانه های سازمانی یه کانکس هست که سرورها اونجا هستن و به اون وصلیم.
به نظر شما چیه ماجرا؟!؟!؟!
بازی هایی که تست می کنم dota 2 , hon هست.دوتا 2 به 600 هم می رسه بعض وقت ها.
پینیگ که قبلا روی 400 بود الان اومده روی 180 میتونه به این دلیل باشه که پهنای باند شرکت اضافه شده باشه؟
سلامنقل قول:
یکی از دلایل کاهش زمان پینگ افزایش پهنای باند هستش-بله
قبلا پینگم کمتر از 400 نبود بعد از فیلترینگ جدید اینطوری شده
بازم به مخابرات که پهنای باند رو اضافه کرد:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان , من یه سوال دارم و اون اینکه من اگه رو سرویس وایمکس مبین نت iP ثابت بگیرم تاثیری رو بازی داره ؟ نمیگم پینگو پایین میاره ولی آیا همون طور که میگن باعث ثبات پینگ نمیشه؟ چون من adsl از 3-4 جا گرفتم هیچ کدوم برای بازی آنلاین مناسب نیست! این شبکه ی ملی اطلاعات هم که فقط فاز اولش راه افتاده که چینی ها سریع تر به اروپا وصل شن بازی کنن!
سلام دوستان من تازه كار هستم و ديروز براي اولين بار با برنامه گيم رنجر كار كردم ... ولي نمي دونم چرا هر 4 يا 5 دقيقه ديسكانكت ميشه ... هر با كه مي خوام با يكي جنگ هاسي صليبي 1 رو بازي كنم رو ي waiting for host مي مونه بعد خارج ميشه ...!
منتظر راهنمايي شما دوستان هستم
مشکل تقریبا سراسریه ...نقل قول:
منم و اکثره دوستام تو گیم رنجر با تمام بازیها مشکل داریم
فعلا فقط میشه با هم وطنیا بازی کرد با خارجیا نمیشه