سلام دوست من .نقل قول:
لينك هاي زير رو ببينيد .
Printable View
سلام دوست من .نقل قول:
لينك هاي زير رو ببينيد .
سلام .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم PDF كامل در مورد موتور هاي DC بدون جاروبك
اميدوارم كافي بوده باشه . موفق باشي :20:
سلام خدت دوست خوبم پیام جان که زحمت زیادی واسه این انجمن میکشه
اقا استاد ما در مورد جریان اتصال کوتاه از من تحقیق خواسته چیزی در موردش نداری که جریان اتصال کوتاه چی هست کجا کاربرد داره در حد 5 6 صفحه خیلی حیاتی هست تا هفته دیگه باید بدم تحویل
در ضمن در مورد اینا هم مطب میخواستم
انواع اتصال کوتاه در شبکه ی قدرت
اثرات مخرب اتصال کوتاه
دلایل اتصال کوتاه
روش های مقابله با اتصال کوتاه
انواع رله های حفاظتی
سلام
من مقاله ای در مورد یکی از سنسورهای حرارتی یا فشار یا... که همه چیز رو در موردش توضیح داده باشه می خواستم اگه کاتالوگش رو هم بزارین خیلی ممنون میشم
سلام دوست من .نقل قول:
تاپیک زیر رو مطالعه کنید :
موفق باشید .
خيلي لطف ميكنين اگه يه مقاله در مورد مدارها يا دستگاه هاي محافظ لوازم برقي برام تهيه كنين. مرسي
باسلام خدمت شما دوست عزیز
من يه مقاله در مورد انواع مبدل هاي الکتريکي DCبهAC قدرت بالا مي خواستم
با تشکر فراوان :10:
سلام دوست من .نقل قول:
توضيح و نحوه ي عملكردشون رو اگه مورد بحث قرار بديم ؛ زياد نميشه . در حد يكي دو صفحه .
اين يه نمونه :
يا علي.
سلام
دوستان من يه مقاله يا در اصل يه پروژه ميخوام كه با نرم افزار rational rose طراحي شده باشه .
حتي اگه يه برنامه ساده هم باشه ممنون ميشم.
بابا pdf چیه میذاری word بذاررررررررررررر
سلام دوست عزيز .نقل قول:
اينكه مقالات رو PDF ميزاريم ؛ دليلش اينه كه اولا همه با pdf راحت تر هستن و مشكل ورژن هاي مختلف Word رو ديگه ندارن . بعدش اينكه توي نت اكثر مقاله ها به صورت pdf هستش. در ضمن اگه مشكلتون ويرايش كردن فايل هست ؛ ميتونيد از ابزار هاي PDF Editor استفاده كنيد .
موفق باشيد .:10:
سلام
دوتا مطلب میخاستم برای ماشین الکتریکی
یکی برای ترانس و یکی هم برای ماشین AC
مطالب در حدی باشه که استاد از خود شیطون پیاده شه
مرسی:D
سلام .نقل قول:
ترانسفورماتور هاي سه فاز
ماشين
--------------------------------------------------------------------------------سلامچه جوری میشه چهار لامپ به ترتیب روشن خاموش کرد به طوری که با فرمان تنها یک پایه یعنی هروقت اون پایه فاز دار شد خروجی اول وصل شه و وقتی پایه را بی فاز کردم خروجی اول قطع شه و وقتی دوباره همون پایه فار دار شه خروجی دوم وصل شه و وقتی مجددا بی فاز شد خروجی دوم قطع شه و دفعه سوم وصل شد خروجی سوم وصل شه و دفعه چهارم هم همینطور و مجددا با وصل همون ورودی خروجی اول روشن شود و با هر قطع و وصل خروجی ها به ترتیب روشن و خاموش شوند .ببخشید اگه سوالم خیلی کلاس پایینه چون به plc وارد نیستم
من با کنتاکتور میتونم این رو طراحی کنم......ولی plc یاد ندارم متاسفانه...!!!!
سلام به همكي
كسيpdfجزوات بارسه رو نداره؟
سلام دوستان
من یه مقاله راجع به نوآوری در شبکه های هوایی برق میخواستم.راجع به تکنولوژی های جدیدی که تو این گرایش به کار میره.تاپیک هم زدم ولی فعلا کسی کمکم نکرده.ممنون میشم اگر شما مطلبی راجع به این موضوع دارین برام بزارین.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=396543
سلام دوست عزيز من امين بني احمد دانشجويي مهندسي برق قدرت ، عاليه فقط دوستاني ديگر رو هم براي توضيح دادن در مورد بقيه گرايش هاي برق رو هم پيدا كنيد
ممنون مهندس
سلام دوستان
دو تا پروزه میخاستم یکی یه مقاله درمورد انواع کندانسور در تیروگاههای برق ویکی پلان یه مجتمع مسکونی 4 طبقه و 2 واحده برای انجام کارهای مربوط به تاسیسات الکتریکی وروشنایی
فوریه ممنون
دوستان اگه ممکنه کمک کنید آخرای ترمه لازم دارم.
از مطالب خوب که گذاشتی ممونم - تجربه در طراحی مدارها خیلی ارزشمند هست و وقت خیل یزیادی را از طراح گرفته و از اینکه شما و دوستان لطف میکنید تجربیات خودتون را بیان میکنید خیلی خیلی ممنونیم . من که خیلی استفاده کردم خوشحال میشم هر کس در هر ضمینه تجربیات و علم خودش را بیان کنه همه استفاده کنیم .ممنونم .
سلام
من تازه با این انجمن آشنا شدم
نگاهی به مطالب انداختم واقعا جالب بود.
اگه امکانش هست یه مطلب پروپیمون انگلیسی و یا فارسی جامع در مورد موتور های خطی(کاربرد - معایب- مزایا - تاریخچه...)میخواستم.
سلام دوستان کسی تمرین های حل نشده آخر هر فصل بررسی 2(جلد دوم ) احد کاظمی رو نداره ؟؟؟ خیلی برام ضروری هست
مرسی
اضطراری:من ی مقاله در مورد فیوزها میخواستم
سلام دوستان من مجموعه اي از مقالات مختلف قدرت دارم خوشحال ميشم بتونم كمكتون كنم.
جزوه .. کتابی ... در مورد اصول فشارقوی و عایق ها می خوام .....خیلی فوری...........کتاب رحمت الله هوشمند رو معرفی کردن .ولی تو نت پیدا نکردم تا بخرم... ممنون میشم کمک کنین
دوستان سلام
شرمنده اگه مربوط به این تایپیک نیست ولی
من دنبال یه گزارش کارآموزی در مورد سیستم ها یا دستگاه های PLC هستم
خیلی ضروریه ممنون میشم کمک کنین :11:
با درود خدمت دوستان عزیز:یه مقاله راجع به (محاسبه ی تجهیزات HVدر پستهای فشار قوی)میخواهم.please به دادم برسید.با سپاس
با سلام
یکی از دوستانم که رشته برق بود از من درخواست کرد تا در اینترنت به دنبال مطالبی در مورد تکلیف زیر بگردم. من هم اینجا رو میشناختم اومدم با شما دوستان در میان بگذارم. اگر کسی کمکی می تونه بکنه. این پروژه یا تکلیف برای یک کلاس خصوصی هست. برای رفتن به مرحله بعد آموزش باید این کار رو انجام بده. البته چون زمان کم داره نیاز به کمک داره. بیش از 2-3 روز مهلت نداره
متشکر میشم اگر کسی کمک کنه یا مرا راهنمایی کنه تا این موضوع رو در کدوم قسمت پیگیری کنم.
موضوع:برنامه یک سیستم آلارم را بنویسید(در مرحله اول برنامه را برای مثلا 8 ورودی یا 8 نقطه تحت نظارت آلارم با استفاده از دستورات بیت لاجیک بنویسید.در مرحله بعد برنامه را برای تعداد نقاط بیشتر مثلا 16 یا 32 با استفاده از دستورات ورد لاجیک بنویسید.) با برنامه PLC STEP 7
توضیح: در هر کارخانه تعدادی از نقاط مهم مثلا سطح خازن ، درجه حرارت کوره ها فشار مخازن و ... تحت نظارت است اگر احیانا یکی از پارامترها از حد مجاز تخطی کرد یک بیت ورودی سیستم آلارم high میشود در این لحظه یک آلارم به صدا در می آید و لامپ مربوط به آن ورودی به صورت چشمک زن روشن و خاموش می شود.اپراتور با دیدن لامپ چشمک زن متوجه محل مورد نظر شده و برای ساکت نمودن آلارم دکمه ack را فشار می دهد در این حالت آلارم خاموش شده و لامپ مربوطه از حالت چشمک زن به حالت روشن ثابت باقی میماند.اپراتور با فشردن دکمه reset بر طرف شدن احتمالی اشکال را بررسش می کند.اگر اشکال برطرف شد لامپ مربوطه خاموش می شودو در غیر این صورت لامپ به صورت روشن باقی می ماند تا اپراتور با به کارگیری تمهیداتی مشکل را برطرف کند.بر روی پانل اوپراتور یک دکمه lamp test هم وجود دارد که با فشردن آن کلیه لامپ ها روشن می شوند تا لامپ احیاناً سوخته مشخص شود.
سلام کسی در رابطه با موتورهای(BLDC(brushless dc کار کرده و یا مقاله داره؟؟
با سلام خدمت شما من دانشجوی رشته برق هستم می خواستم در مورد کار با تابلوهای برق و کار های صنعتی اطلاعاتی کسب کنم ممنون می شوم که کمکم کنید همچنین در مورد کلاس های آموزشی تا چه مدرکی لازم است تا آموزش ببینند
با تشکر
[
سلام
من یه مقاله یا پروژه کامل درباره تعمیرات پیشگیرانه بریکر sf6 می خواستم
یا حداقل یه چیزی که تو اون در مورد بریکر ، مکانیزمش و عیبها و تعمیرا ت اون بشه
فقط فوری
سلام
من یه مقاله یا پروژه کامل درباره تعمیرات پیشگیرانه بریکر sf6 می خواستم
یا حداقل یه چیزی که تو اون در مورد بریکر ، مکانیزمش و عیبها و تعمیرا ت اون بشه
فقط فوری
سلام.
دوستان من میخوام یه مقاله در مورد:
مصرف اقتصادی برق خانگی
بدم.
اگه میشه کتاب ها و مقالات مربوط به این موضوع را در اختیارم بزارید همچنین اگه اطلاعاتی هم دارین بگین.
ممنون
كسي حل المسائل معادلات ديفرانسيل نيكوكار رو داره؟؟؟
این جا همه درخواست میدن
خوب دو تا مقاله شمام بزارید:31:
یه سر به اینجا بزن:نقل قول:
سلام کسی در رابطه با موتورهای(BLDC(brushless dc کار کرده و یا مقاله داره؟؟
کد:http://forum.ap-pc.org/showthread.php?t=754
اولین سیستم قدرت در ابعاد کوچک که برق را تولید، انتقال و توزیع می کرد سیستم قدرت توماس ادیسون بود، این سیستم به صورت کاملا DC طراحی شده بود. زمانی که توماس در رویای تبدیل این سیستم کوچک به یک سیستم بزرگ و مورد استفاده در کل جهان بود، درست در نزدیکی اش در آزمایشگاه تاسیس شده توسط خودش نیکلا تسلا دانشمند شایسته و بهترین کارمند او به چیز دیگری فکر می کرد. بله سیستم AC.
او ابتدا از طرف ادیسون مأمور شده بود تا راههای توسعهٔ سیستمهای جریان مستقیم (DC) را بررسی کند اما چون پس از پایان کار ادیسون تعهدات مالی خود را زیر پا گذاشت تسلا تصمیم به ترک شرکت او گرفت. با پذیرش استعفای تسلا، ادیسون مرتکب اشتباه بزرگی شد چرا که چندی بعد تسلا با کشف جریان متناوب(AC) ، که مزیت استفاده در خطوط بلند با تلفات پایین تر را دارا بود، در برابر امپراتوری ادیسون و سیستم DC او قد علم کرد. او با حمایت جرج وستینگهاوس کارخانهدار معروف سامانههای چندفازی توزیع برق را برپایهٔ جریانAC تکامل بخشید که بسیار کارآمدتر از سیستم ادیسون بود. اینجا بود که جنگ میان جریان ها آغاز شد. با وجود تبلیغات منفی جنرال الکتریک، جریان AC روز به روز رواج بیشتری یافت و سرانجام سلطه ادیسون را بر بازار صنایع الکتریکی درهم شکست و جنگ بین جریان به نفع AC خاتمه یافت.
با پیشرفت علم و مطرح شدن تکنولوژی های جدید دوباره منازعه ی بین این دو جریان ادامه یافت.
امروزه سيستم هاي انتقال HVDC اهميت ويژه اي دارند و به دليل ويژگي هاي خاص آنها روز به روز مورد توجه بيشتري قرار مي گيرند. اين سيستم ها در انتقال توان براي فواصل زياد، خطوط انتقال زيرزميني طويل و اتصال بين دو شبكه قدرت بدون عبور اغتشاشات كاربرد گسترده اي پيدا كرده اند. يكي از مشكلات اين خطوط قيمت بالاي تجهيزات مبدل AC به DC است. درفواصل انتقال بيش از ۶۰۰ كيلومتر و انتقال توسط كابل زير زميني (بيشتر از ۵۰ كيلومتر) جهت اتصال جزاير به شبكه، شرايطي است كه امكان توجيه اقتصادي سيستم HVDC را فراهم مي سازد.
اکنون دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که یک سیستم قدرت بهینه ترکیبی منسجم از هر دو سیستم جریان متناوب و مستقیم است و به این ترتیب نزاع بین جریان های AC و DC در حال تبدیل شدن به یک صلح علمی است.
800 پرسش و پاسخاپراتوری پستهای فوق توزیع و انتقال
کد:http://www.4shared.com/file/CWOzFpTZ/800_Q_and_A_Kamalseyfiblogfaco.html