اینم یه خبر در مورد باتری گوشی :
آماده به کار 396 ساعت یا 17 روز
تاک تایم 6 ساعت و 33 دقیقه یا 380 دقیقه
Printable View
اینم یه خبر در مورد باتری گوشی :
آماده به کار 396 ساعت یا 17 روز
تاک تایم 6 ساعت و 33 دقیقه یا 380 دقیقه
بگو سما نیروگاهه باتریش ! امکان نداره در عملنقل قول:
اينو ديگه برين به سايتهاي منتشر كننده اين خبر بگين كه امكان نداره اينطوري باشه ....
396 ساعت ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ جان حتما اشتباه شده!...
به سایت زیر یه نگاه بندازین :
نقل قول:
کد:http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-SGH-G810-phone-p_2606.html
دم سامسونگ گرم
سامسونگ جان در حال حاضر گوشی تو سامسونگ هست که با ان96 رقابت کنه؟؟؟
از چه نظر اكتور جان ؟
از نظر سيستم عامل كه N96 سيمبيان 9.3 داره نه همچين گوشي فعلا در سامسونگ نيست....
بقيه موارد به نظر من G810 ميتونه رقيبي واسه N96 باشه ..... و البته در برخي موارد از N96 بهتر هستش ...
راستی قیمت جی 810 چقدر شده ؟
از 500 تا 840 یورو بچه ها تایید کردن ولی عنوز به طور عمده موجود نیست ....
در بلغارستان موجود هستش ( 840 یورو )
ولی فکر کنم فقط با ان95 8گیگ قابل رقابت باشه...
همچین میگید 396 ساعت انگار چه خبره . اگه دقت کنید میبنید که سامسونگ آی 450 500 ساعت استندبای دارهنقل قول:
فقط اگه 6.30 ساعت تاک تایمش باشه جی 810 عالیهههههههههههههههه :18:
G810 با قیمت 515 یورو که میشه حدود 720 هزار تومان در روسیه ( خیلی کم و به سختی گیر میاد ) میشه خریداری کرد ...
تاریخ عرضه جهانی : 30 جوئن 2008 .... به نقل از سایتها .
یه سوال فنی
پشتیبانی سامسونگ برای نقشه های جی پی اس
جی 810 چطور هست؟
نقشه ایران رو داره ؟
Google Map داره كه احتمال داره نقشه ايران هم داشته باشه ...
اینم چند عکس از دوربین و اینترفیس G810 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[
[
جالبه آیکونهای سیمبین سامسونگ
با ماله نوکیا فرق داره
ولی پلیرش مثل سیمبین سری 60 ورژن 2 هستش (ان 70 و ان 90)
آره ظاهر دوربینش فرق داره . ولی پلیرش کاشکی شبیه ان 95 بود . که میشه روش پلیر نصب کرد بهتر از اون :d
کیفیت تصویر رو حال میکنین ؟ این است خودوری ملی :دی
آره بابا اونقدر پلیر سیمبین هست که نگو
من خیلی با سیمبین حال میکنم
هم سبکی جاوا رو داره (ورژن 9.2 به بالا)
هم امکانات ویندوز موبایل (البته نه 100%)
وکلا خیلی خوبه
آره کیفیت تصویرهای سامسونگ عالی هستند . دوستم دی 900 داره میگه مسابقه گذاشتم با ان 95 .همه میگفتند دی 900 کیفیت تصویر بهتری داره . من که باروم نشد ! .
منم باورم نمیشه:18:...نقل قول:
البته شاید عکس های اون دی900 حرفه ای تر گرفته شده باشن که با کیفیتتر از ان95 به نظر می رسن!
فکر کنم منظور داش مهیار کیفیت ال سی دی هاشون بود!!!
هرچی هم که شفاف تر و بهتر باشن...هیچ گوشی سامسونگی با ان95 8گیگ نمیتونه تو ال سی دی و بقیه امکانات رقابت کنه...
جدي ؟ :دينقل قول:
اون وقت به ما میگی تعصب داری!!!نقل قول:
هرچی هم که شفاف تر و بهتر باشن...هیچ گوشی سامسونگی با ان95 8گیگ نمیتونه تو ال سی دی و بقیه امکانات رقابت کنه...
این تعصب نیست واقعیته...
موفق باشید...
من با هردو تا این گوشی ها(دی 900 و ان 95 8گیگ) کار کردم
ان 95 ال سی دی اش یه سرو گردن بالاتره
100%!نقل قول:
این که مشخصه...اصلا نیازی به مقایسه نداره!
منم ال سی دی ان95 قبلیم رو با دی900 پسر خالم مقایسه کرده بودم بعدش...آخه مگه کسی این دوتا رو مقایسه می کنه:eh:؟؟؟
حرفایی می زنید...
آره بابا من هم همینو بهش گفتم . ولی اون روی حرفش ایستاده بود . من وقتی توی ان 95 عکس میبینم کف میکنم :d ولی وقتی با گوشیم که عکس میگرم و با بلوتوث توی ان 95 ریختم و ان 95 رو به تی وی وصل کردم هیچ فرقی بین کیفیت دوربین دی 600 و ان 95 توی تی وی دیده نمی شد . شاید هم با کیفیت تر به نظر میرسید !
خروجی تی وی در ان 95 یه کولی گیگ ، چند پیکسله؟؟؟؟؟؟
شاید با دی 600 ، یه نوع خروجی میدن.
مشخصات اين d600 رو نگاه ميکردم.تا حالا نديده بودم! تو زمان خودش خيلي گوشيه خوبي بوده.
حافظه ي ميکرو تو سال 2005 !!!!!!!!!!!!!!!
n73 اونوقت ميني هست(2006)
خروجيه تي وي و Edge و باتريه خوب و فيلمبرداريه mp4 !!!
قيمتش کسي ميدونه چنده الآن؟
برام حياتي شد...
آخه من از پارسال همين موقع ها با خريد اتفاقيه D830 به دنياي هيجان انگيزه سامسونگ پيوستم به خاطر همين از مشخصاتش(d600) هيچ اطلاعي نداشتم.
دوست من نوکیا اولین استفاده کننده از میکرو اس دی بود(که بصورت عمده گوشیو رو با این مموری وارد بازار کرد)"نقل قول:
در ان 95 عادی
راستی جی 810 اومد ایران یا نه؟
قیمتش چقدر شده ؟
سعید جان به نظرت 830 ، الان 175 ارزش داره؟؟؟؟؟؟ آکبندها..........!!!!نقل قول:
آخه من از پارسال همين موقع ها با خريد اتفاقيه D830 به دنياي هيجان انگيزه سامسونگ پيوستم به خاطر همين از مشخصاتش(d600) هيچ اطلاعي نداشتم.
راستی این گوشی ، فریموری برای زبان فارسی داره؟؟؟؟ از مصرف باطریش چقدر راضی هستی؟؟؟ (میدونم باطریش به خاطره قطرش کمه!!!).
نه علی جان............... من دیروز ، علاالدین بودم............... تو سر ......... میزدی همه یو 900 داشتن........ البته یه غرفه ، معرفی محصولات سامسونگ از طرف مایکروتل بود ، که گفت برنامه ی خاصی برای این گوشی و اف 480 دارن......... که فعلا ما منتظریم.کد:راستی جی 810 اومد ایران یا نه؟
قیمتش چقدر شده ؟
دی 600 رو من یادم قیمت کردم 225 تومن که اصلا ارزش خرید نداره با وجود یو 600 و دی 900 و ... ولی بازم من همین دی 600 رو با یو 600 و دی 900 عوض نمیکنم . کیفیت دوربین دی 600 خداست !
به نظر من d600 رو فراموش کن در واقع D900 جای اونو گرفته و همه مشخصات d600 رو داره اگه d900i بگیری که چه بهتر.
در مورد D830 هم باید بگم که یکی از زیباترین گوشیهای پارسال بود و من خودم واسه کسی رنگ قرمزش رو خریدم که فارسی هم داشت و تنها موردش صدای کم رینگتون اونه .
رضا جان از دير جواب دادنم شرمنده..اين روزا سرم شلوغه!نقل قول:
سعید جان به نظرت 830 ، الان 175 ارزش داره؟؟؟؟؟؟ آکبندها..........!!!!
راستی این گوشی ، فریموری برای زبان فارسی داره؟؟؟؟ از مصرف باطریش چقدر راضی هستی؟؟؟ (میدونم باطریش به خاطره قطرش کمه!!!).
به نظر من 175 ارزش داره . چون از نظر اينترفيس که با آرماني يکي از دوستام مقايسه ميکردم از بعضي لحاظ بهتر جواب ميده. يا در مقايسه با g800 از لحاظ زوم کردن روي عکسها چه در مموري کارت وغيره حرفه اي تر عمل ميکنه و ...
بله فريمورش زبان فارسي رو ساپورت ميکنه.(از همون ابتدا که گرفتم)
تنها مشگله اين گوشي که خيلي حاد هست همين صداشه که من از ويبره استفاده ميکنم و باتري که با باتريه يدکي مشگل حل ميشه.
همچنين دوربين خيلي خوبي داره که در مقايسه با 2 مگاپيکسليهاي زمان خودش مثل n70 و k750 بسيار عالي عمل ميکنه! ( 9.9 mm )
یعنی اینقدر صداش کمه که تو ذوق میزنه ؟ فامیل ما می خواد بگیره؟ نخره ؟
علی جان ، قطر گوشی رو یه نگاه بنداز............!!! اگه فامیلتون میخواد ، کل ظبط سونی همسایه رو بخوابونه ، نه مناسب نیست!!!
ولی معمول هست..........!!! راستی ، اگه منظور جنابالی اینه بیرون و تو خیابون صداش رو آدم بشنوه.......!!! من یه مدت ان 82 دستم بود تو خیابون با یو 600 خودم فرقی نداشت.
سامسونگ G810 یا G10 NAVI به زودی در آلمان :