بعد از گواهینامه A یک گواهینامه سالم قرمز رنگ میده که نوشته Elite باید 120 مسابقه رو برنده بشی تا آپگرید بشه.نقل قول:
ماشین فقط شورلت کامارو.
Printable View
بعد از گواهینامه A یک گواهینامه سالم قرمز رنگ میده که نوشته Elite باید 120 مسابقه رو برنده بشی تا آپگرید بشه.نقل قول:
ماشین فقط شورلت کامارو.
دوستان من یه مشکلی دارم اونم این که بعد از تمام شدن 2تا مسابقه وقتی میخام بازی بعدی رو شروع کنم وقتی سر4راه a با z رو نگه میدارم یه صفحه باز میشه که burn out store نام داره و هر چی هم برمیگردم بازی شروع نمیشه؟؟!
آنلاینش اینه که با چند نفر باید خودت اینوایت کنید یا اینکه کلی سرور داره میرید توش ؟
این بازی مشکل داره؟؟؟
چون من داشتم گواهینامه سی رو میگرفتم ولی دوباره اومده گواهینامه ی و ماشین های قبلی!!!!!!!!111
پچش هم اگه دارین بدین
از دوستان کسی راهی پیدا نکرد که چطور بشه پچ این بازی رو نصب کرد؟ وقتی نصب می کنم پیغام میده که بازی نصب نیست.
میبخشید دوستان gps {مکان یاب ماهوارهای} تو این بازی وجود نداره؟؟؟اخه واس واسه پیدا کردن گاراژ یا غیره سه ساعت بیایم تو نقشه بی در و پیکرش!
متاسفانه نداره.:41:نقل قول:
برای من تو خود dvd اش بود خیلی راحت نصب شدنقل قول:
بعد از نصبش یه بار دیگه باید کرک رو بریزی
من وقتی نصبش میکنم این پیغامو میده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان چند صفحه پیش گفته بود که setup چون اصل نیست نمیشناسه. اینطور که معلومه مال شما اصله اگر ممکنه یه save از قسمت رجیستری این بازی برام آپلود کنید تا شاید مال منم نصب بشه.
سلام دوستان
دیشب بازی رو نصب کردم
واقعن یه مدل و سبک جدید از Racing رو دارم تجربه می کنم. قسمت موتورش که دیگه حرف نداره دیوانه کنندس
یه سوال دارم: من الآن می خوام ویندوزمو عوض کنم بازیو بعدن دویاره نصب کنم. کسی میدونه سیو های بازی کجاست تا بک آپ بگیرم؟
توی My documents که نبود
ممنون
سیوهای بازی اینجاست:نقل قول:
C:\Documents and Settings\<USER>\Local Settings\Application Data\Criterion Games
شما باید از فایل Criterion Games کپی بگیری.
تو این بازی نمیشه از گیم پد استفاده کرد؟
واقعا بازی بدونه نقصیه و باحاش حالیدم بازی رو سه چهار روزه که خریدم ماشین هاش زیبا هستند شهرش زیباتر میوزیک های ea مثل همیشه خیلی خوبه تنها کارایی که بازی اسپورت نکردنه که یه مشکل نیست در پی تمامیدنش هستم...
نه من هر کاری کردم نشدنقل قول:
تو این بازی نمیشه از گیم پد استفاده کرد؟
من تونستم : )نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو آپشن تنظیم می کنی
منم با گیم پد بازی می کنم.
من هم با game pad بازی میکنمنقل قول:
اره راست میگی الان تنظیم کردم کارم راه افتاد ممنوننقل قول:
من تونستم : )
تو آپشن تنظیم می کنی
آخرش چی میشه الاف میگردی؟؟.(البته اتفاق خاصی نباید بیفته!
هرچند چند تا مسابقه دیگه نمونده امروز یا فردا تمومش میکنم.
خوب معلومه که اتفاق خاصی نمیفته !!!!!نقل قول:
آخرش چی میشه الاف میگردی؟؟.(البته اتفاق خاصی نباید بیفته!
هرچند چند تا مسابقه دیگه نمونده امروز یا فردا تمومش میکنم.
مگه با جی تی ای روبه رو هستید؟؟؟؟ :دی
سلام
من
Ultimate Box
رو نصب کردم
از قبل میدونستم که شاخه و میبینم که همینطور هم هست
فقط یکی کمک کنه(نمیدونم چرا دارم این سوال رو میکنم!!!اصلا تا حالا این چیزا برام پیش نیومده بود همیشه راحت حلشون میکردم!!!)
من هرچی میخوام از دسته ی (Game Pad ) استفاده کنم نمیشه!!!!(دسته ی معمولی و نه فرمون)
اصلا توی تنظیمات هیچ قسمت Game Pad وجود نداره که حتی دستی تنظیم کنم؟!!!
اگه کسی درسنش کرده کاملا با توضیح بگه که ما هم سود ببریم!!!!
فقط سریع !!لطفا!!!
آخه اصلا با کیبرد نمیشه!!!
برو تو بازی
اسکیپ بزن حالا f1 یا f2 رو چند بار بزن تا به قسمت تنظیمات برسی
برو تو تنظیمات کنترل و اونجا دکمه های گیم پد رو تعریف کن(هر دکمه ای رو که می خوای تغییر بدی روش کلیک کن و حالا دکمه گیم پد رو فشار بده)
ایا میشه این بازی را تو pc دو نفره بازی کرد.
باید به BURNOUT Party بری. ( گزینه دوم در صفحه اصلی )نقل قول:
در آنجا می تونی از 2 نفره تا 8 نفره بازی کنی.
ولی بازی نوبتی است.
سلام.
تو پی سی چطور میشه از بازی خارج شد؟!!!!!
ابتدا کلید Esc رو میزنید.نقل قول:
بعد دو بار کلید f2 را زده و گزینه آخر را میزنید.
من بهش رو نمی دم یه alt+f4 می زنم!:دی...واسه سیو هم مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
بنده امروز این بازی رو تهیه کردم و فقط وقت کردم نصبش کنم
یکی از شرکتهای داخلی اینو داده بیرون ؛ کرک و پچش هم کار میکنه
راستش من دو سه ساله اصلا تو پی سی بازی نکردم ،ولی به عشق burnout رفتم و طلسمو شکستم...
سلام
منم بازي روگرفتم.واقعا قشنگه فقط تنها مشكلش اين بود كه بخاطر alt+f4 زدن 200 بار مجبور شدم دموي اول بازي رو نيگا كنم!!!!
ولي حالا ياد گرفتم چطور خارجش كنم(البته خودم راهشو پيدا كردم!)
الان كلاس C هستم...كنترل موتورش هم واقعا سخته هنوز قلقش دستم نيومده...
ويرايش: اگه كسي اطلاعاتي در مورد پچ بازي داره بزاره تا بقيه استفاده كنند(تو ص اول كه چيزي نبود)
دستت درد نکنه
من میدیدم که مثل بازی های دیگه اصلا قیمت گیم پد نداره گفتم نمیشه
راستی برای دو نفره بازی کردن
Split Screen
میشه؟؟؟؟
چون هنوز امتحان نکردم
در ضمن میشه دو نفر هم با دسته بازی کنن؟؟؟
نه نمیشه.نقل قول:
اون فقط مال کنسول های ps2 . Xbox360 و..... است. ( دقیقا نمیدونم. )
در pc فقط میشه نوبتی بازی کرد.
همون طور که از اسمش پیداست ( Bornout Party ) این بازی برای مهمونی ها است که مثلا 2 تا 8 نفره بازی کنند و رکورد بزنند.
سلام
من بازی میکنم یه دفعه میپره میگه باید بازی رو بخری یا کد بدی
بعد اینکه داشتم کلاس بی رو تموم میکردم که دوباره نمی دونم چی شد از اوایل اومد
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون ارور که یعنی کرک نیست!!!!!(یعنی معمولا این طوریه!!!)نقل قول:
من بازی میکنم یه دفعه میپره میگه باید بازی رو بخری یا کد بدی
سلام.من بازی رو نصب کردم و کرکم کردم.اما وقتی میخوام وارد شم میگه باید وصل شی اینترنت.مشکل از چیه؟؟اگه کرک دیگه داره واسم بذارید اخه تو dvd چیز دیگه نیست...ممنون...
اگه وارد بازی میشه بعد می خواد به اینترنت وصل بشی.نقل قول:
باید دوبار کلید BackSpace را بزنی.
کرکی که من استفاده میکنم 42 مگابایت است.
اگه می خوای برات Upload کنم.
اون کرک رو خودت از کجا گرفتی ؟ فکر نکنم نیاز به آپلود باشه چون تو نت هستش.نقل قول:
اصلا هنوز تو بازی نرفتم.:41:نمیدونم چه کار باید کنم؟؟؟توی بعضی بازی یه فایل dll هست که اونو کپی میکنی درست میشه ولی تو این نیست...کمکککککککککک:18:نقل قول:
حيف شد بازي براي من همش فريز ميكرد ؛ خدايي خيلي حال ميداد بهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي كسي نميدونه چه طور ميتونيم اين بازي رو تو حالت Windowed Mode بازي كنيم ؟!!! خود بازي كه اين امكان رو نداره ( يا من نديدم ) . برنامه يا ترفندي بلد نيستيد كه بتونم رو اين حالت بازي كنم ؟! ( تا همش نياز به Restart نباشه ؟! )
نقل قول:کرک من تو dvd بازی بود.نقل قول:
مال من یک فایل exe هست.
شما درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کردی...؟؟؟نقل قول:
مال منم همین جوری می شد.
گرافیکمو آپدیت کردم درست شد.
كدوم نسخه آپديت كنم ؟ آخرين ورژن ؟ دانلود كردي يا ... ؟ چون ديال آپم و بايد برم بدم دانلودش كنن . ممنوننقل قول:
شما درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کردی...؟؟؟
مال منم همین جوری می شد.
گرافیکمو آپدیت کردم درست شد.
بعضی وقتا بازی بد جوری با افت فریم مواجه میشه که اعصابم رو خراب میکنه
ولی درکل ارزش بازی داره