چرا نمي گيري 70درصد مبلغ خرج شده رفته تو جيب اقايون دست اندر كار بازي بچاپ بچاپ
Printable View
چرا نمي گيري 70درصد مبلغ خرج شده رفته تو جيب اقايون دست اندر كار بازي بچاپ بچاپ
دیگه بحث در این مورد بی فایده هست . هر چی هم بگیم دیگه این پول بر نمیگرده و کیفیت بازی هم بهتر نمیشه . پس خون خودتون رو کثیف نکنید !
با سلام خدمت alireza جان
من بازی رانندگی در تهران را دارم.
1. کپی نمی شود و فقط بروی دو کامپیوتر نصب میشود
2.بروی کارت 128 هم بزور اجرا میشود
3.به پای gta نمی رسد. (از هر نظر)
4.فیلم های بازی قشنگ است.
5.داستان بازی خیلی ضایع است
آی خدا عمرت بده....نزديک بود برم بخرمش....پس مالی نيست بازيش...!؟نقل قول:
نوشته شده توسط H@rry Potter
یک چیز خنده دار بگم !
دیشب داشتم خواب این بازی رو میدیدم :laughing:
هر کی ندونه فکر میکنه که این چی هست که من باز دارم خوابش رو میبینم :blink:
ای کاش حداقل به اندازه نید فور اسپید 2 کیفیت داشت!!!
آره اگر میتونن بازی با این کیفیت بسازن . شاید تا 20 سال آینده ( ×البته شاید× ).نقل قول:
نوشته شده توسط Mirzaie
ولی رانندگی در پیشتش از گرافیک نسبتا بالایی برخورداره!
بر روي 128؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فكر ميكردم با اين عكسا گرافيكش 2 هست
ايميل من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساكن:كامپيوتر :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
حالا که همه نظر خودشونو گفتن مام نظر بدیم :
بازیش از نظر یه بازی ایرانی با موتور ایرانی بیش از اندازه عالیه
بازیش در کل دنیا به عنوان یک بازی بین المللی بسیار افتضاح و غیر قابل تحمل هست
در مجموع به این نتیجه می رسیم :
اگه پولتو بسوزونی بهتر از خرید این بازیه.
اگه پولتو تو ماهیتابه سرخ کنی.....
اگه پولتو بندازی تو جوق آّب .......
اگه پولتو گم کنی بهتر از این .....
اگه اصلا پول نداشته باشی :(( بهتر از این که بدی این بازی رو بخری.
بابا همه تبليغ ميكنن
خوب بود این تاپیک رو خوندم وگرنه می خواستم برم بخرم ها ممنون دوستان که گوشزد کردید
نمی دونم ایرانی های ما این همه واسه اینجور مسائل خرج میکنن ولی آخرش یه چیز درستو حسابی در نمیاد
بنیاد بازیهای رایانه رو بچسب ! یک جای جدید برای چاپیدن بیت المال ملت!
برادر من هم این بازی و گرفته ولی به علت مشکلات زیاد این بازی هنوز نتونسته درست بازی کنه به چند نمونه از مشکلاتش اشاره می کنم:
1-بروی بازی قفل گذاشته شده که باید با اتصال به شبکه یا تلفن کد فعال سازی رو دریافت کنی خوب حالا می گید مشکلش چیه ؟ سایت بازی که همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست باز نمي شه و ارور مي ده تلفن رو بر مي داري و به شماره مورد نظر زنگ مي زني صدايي نمي شنويي بوق ممتد حالا يا مشغوله يا ....
2-بازي رو با هزار بدبختي اجرا مي كني,بازي هيچ گونه منويي نداره و بلا فاصله وارد بازي اصلي ميشي كه بقيشو خودتون بايد ببينيد.
3-بعد از اينكه گيم اوور بشي صفحه اي ظاهر ميشه و مي گه كه كليك كن وقتي كليك مي كني اورري نمايان مي شه و ديگه چاره اي نخواهي داشت جز Ctrl + F4 .
4-و به نظرم ايراد گيه بازي قيمت نسبتا بالاي اونه با توجه كيفيت بازي .
البته من فقط اين موارد رو ديدم و گيم رو درست بازي نكردم ممكنه باز هم ايراد داشته باشه.
ایرانی اگه بخواهد بهترین چیز رو می تونه بسازه اما همیشه تو فکر اینه بیشتر سود یا ساده تر بگم از هر چیزی باید دزدی کنه موتور پایه گرافیک این بازی هم کپی برداری از یک استادیو معروف خارجی هست !
به نظر منم اين بازي بيشتر از 500 تومن نمي ارزه كه همچين قيمتي روش گذاشتن.
آدم ميره بهترين بازي ها رو مي خره 3000 تومن نه 5000 تومن (تازه بهترين بازي هاي دنيا نه يه بازي درپيت مثل اين)
سیا ، هوتن ، حسینی در.............................................. .............رانندگی در تهران
مقدمه
آیا ایران با ساخت بازی و ادامه ی این کار به موفقیت میرسد؟
آیا کمپانیها و شرکتهای ساخت بازی سودی خواهند کرد؟
دومین بازی ساخت ایران چطور خواهد بود؟
این سوال بسیاری از افراد است.
داستان
در بازی دو قسمت هوتن و حسینی و سیا وجود دارد که در زیر داستان هر دو قسمت را میبینید.
قسمت هوتن و حسینی:
سید محمد حسینی در آژانسی کار میکند که سیا برای تصاحب آن با حسینی در قهوه خانه ای در جاده چالوس قرار گذاشته و به بحث میپردازد اما حسینی راضی نمیشود و سیا به سمت تهران میرود و حسینی و هوتن به دنبال او میروند.
و شما باید در منطقه ی 6 تهران به مسافر کشی بپردازید.
قسمت سیا :
هوتن به سیا زنگ میزند و میگوید که حسینی حالش بد است و سیا با آمبولانس به دنبال او میرود و او را به بیمارستان میبرد که وقتی میرود صورت حساب را دریافت کند میبیند که باید یک میلیون بپردازد که برای جور کردن پول باید در منطقه ی 6 تهران به مسافر کشی بپردازید.
توضیحاتی در مورد بازی
در شهر اگر خلاف کنید جریمه میشوید و مقدار آن به خلافتان بستگی دارد.
نقشه ی بازی بسیار ساده است و مشکل خاصی ندارد.
وقتی خلافی انجام میدهید پیامی میدهد که آنقدر زود میرود که نمیتوانید آن را کامل بخوانید.
منوی بازی بسیار ساده است و از تنضیمات و ... خبری نیست!
لود بازی زیاد طول نمیکشد.
در بازی اگر اسکیپ را بزنید از بازی خارج میشود و منویی در وسط بازی پیدا نمیشود!!
این بازی زیاد آسان نمیباشد اما در مرحله ی مسافر کشی دو قسمت آسان و سخت دارد.
گرافیک
گرافیک بازی در حد بازیهای 8 سال پیش است و میتواند با نید فور اسپید 1 رقابت کند!!!
درختان 2 بعدی هستند و درختان داخل شهر بهتر از خارج شهر ساخته شده اند.
مردم ضعیف طراحی شده اند اما شهر نه از لحاظ بصری ، از لحاظ دقت در ساخت تابلوها و مغازها در جای خودشان خوب طراحی شده اند.
در کل گرافیک بازی خوب نیست.
نور پردازی خاصی هم در بازی پیدا نمیشود!!!!
صدا
صدای کاراکترها هم ضعیف است اما موزیک منوی بازی که سید محمد حسینی خوانده بسیار زیباست و بازیکننده را جذب میکند.
صدای شهر هم اصلا وجود ندارد.
صدای ماشینها هم در سطح متوسط است.
انیمیشن
در بین مراحل نشان داده میشود که کیفیتشان نسبت به انیمیشنهایی که در تلویزیون پخش میشد پایین تر است.
کنترل
کنترل بازی در سطح شهر جالب نیست اما خارج شهر بد نیست.
هوش مصنوعی
هوش مصنوعی بازی بسیار ضعیف است مثلا اگر مسافری را پیادی کنید دوباره خودش آدرس دیگری داده و سوار میشود.
ما باید قوانین را رعایت کنیم اما در بازی میبینیم که ماشین های دیگر از روی جدول ها رد شده و اگر جلویشان بروید صد در صد به شما خواهند زد!!!!!
ماشینها
در بازی ماشینهای شرکت ایران خودرو وجود دارد که عبارت اند از:
پژو 206،405،پارس،آریان و سمند ال اکس
طراحی ماشینها در سطح متوسط قرار دارد و نمیتوان گفت خوب است.
سیستم مورد نیاز:
سیستم عامل : ایکس پی
سی پی یو : پنتیوم 3 یا بالاتر
رم: 256 (1 گیگابایت مورد نیاز)
گرافیک: 64 (128 مورد نیاز)
کلام آخر
این بازی در دو سیدی با قیمت 4500 تومان عرضه شده که یکی رانندگی در تهران و دیگری رانندگی در پیست است که همان نید فور اسپید 4 (یا همان 7 ایرانی) با کمی تغییرات است
اگر دوست دارید ببینید پس از سه سال تلاش این بازی چطور شده این بازی را به شما پیشنهاد میکنم.
در آخر هم از شرکت سمیع رایان پرداز (سازنده ی بازی) و هر شرکتی که در این راه قدم بردارد تشکر میکنم.
اگر هم از این بازی تعریف نکردم به این علت است که با ورود بازیهای بزرگ و در زمانی که ما هستیم این کیفیت رضایت بازی کنندها را جلب نمیکند.
من خودم به شخصه علاقهی زیادی به ساخت بازی دارم و میدانم با این امکانات نمیتوان انتظار زیادی از بازی سازان ایرانی داشت.
درود بر همگی .... آقایون این چه بازی مسخره ایه ... من وقتی داشتم این عکسای بازی رو نگاه میکردم یه چندتا از همکارهام اومدن بالا سرم و از من پرسیدن که جریان این عکسا چیه ؟ منم گفتم که یه بازی که تو ایران ساختنش ازم پرسیدن که کی ساخته این بازیو منم خالی بندی گفتم که یه پسره برای پروژه ورودی به دانشگاه ساخته یخورده نیگاهم کردن و گفتن برای یه فرد کاملا" مبتدی خیلی خوبه .... خداییش اگه شما بجای من بودین چی میگفتین بهشون ؟؟؟؟؟ ... میگفتین که ایران یه بازی واسه کمودور و آمیگا و سگا داده بیرون یا استادهای ما آنقدر بیسوادن که شاگرداشون یه همچین بازی دادن بیرون؟ ... خداییش این بازیو واسه کسی تو خارج ازکشور نفرستین که ماهایی که اینوریم ضایع میشیم ... یه دوستی برای منم پست کرده به آدرس محل کارم که موندم وقتی آبدارچیمون بسته منو میاره واسم من چجوری ماست مالیش کنم .... واقعا" ما ایرونیها شاهکار خلقتیمها ... نه ؟؟؟
بچه هاش کرک شدش رو تو بساط یه دستفروشی دیدم 500 تومان!!!
ولی من نمیدونم چرا اینقدر گیر سه پیچ دادین به اینا...
ولشون کنید بابا بزارید خوش باشن . من که دفعه ی بعد فکر نکنم بازیشونو بخرم
بازیرو کرده بودن عین سی دی پلیر قلابی ها که توش دوربین و.. ساعت و... اینا میندازن .... کارت اینترنتو رو میگم دیگه....
باید برن از پایان معصومیت یاد بگیرن اینا....
باید قبول کنن کنن که توی این چیزها هنوز اول راهند و نباید همچین ریسکی میکردن . اما اونها که سودشون رو بردن . اینجا ملت ضرر کرد ! مثل همیشه !
تایید میشه
والا من که هنوز گیرم نیومده...
شماها از کجا گرفتید؟
توی بازار همه جا ریخته مگ مگ جان . حتی قفل شکسته اون . قیمت اصلیش 4500 تومن هست و قفل شکسته اش 500 تومن !
چطور ميشه كد را گرفت البته بدون زنگ زدن به پشتيبان و سايتش
ظاهرا از روی اینترنت . باید برید روی سایتش .
من تا به حال 2 بار كد فعال سازي گرفته ام چون چند دفعه ويندوزم را عوض كرده ام حال دوباره مجبور شدم ويندوزم را عوض كنم .من به پشتيباني زنگ زدم اما او به من كد نداد من بايد چه كار كنم تا بتوانم آن بازي را انجام دهم ؟
سلام دوستان عزيز . . :)
من اين عكس رو از داخل ويترينه يك خدمات كامپيوتري گرفتم كه بازي ماشين سواري در تهران رو داشت ;)
2 تا سي دي هستش و قيمت اون هم 4500 تومان :blush:
موفق باشيد . . ! :) ;) :blush:
این بازی باید با need for speed ungrand رقابت کنه واقعا .........
گرافیک این بازی حتی از ps1 هم کمتره !
خوبه این بازی تو خارج نره نگر نه کمپانی های کپ کام و کنامی و...... یه دل سیری خواهند خندید و آبرومونو می بره
دو برره جان . بهتره نسخه کرک شده اون رو پیدا کنی و نصب کنی .
:rolleye: فايل كرك شده اين بازي در چه سايتي براي دانلود وجود دارد ؟
فایلش رو نمیدونم . اما سی دی اون توی بازار هست . کرک شده .
در ضمن . من قراره امروز این بازی رو برای داداشم نصب کنم . خدا به دادم برسه ! اگر بار گران بودیم و ... ( اگه دیگه پیدام نشد ، همگی حلالم کنید )
توی میرداماد کرک شده اشم میزنن البته اگه اشنا داری
این بازی رو کسی واسه دانلود نداره ؟
شما اینترنتت t1 هستش؟!؟!؟!؟!
فك كنم تو پي سي سون كركش بود
من تو نمايگاه كتاب ديدم 4500
اگر كسي لينك كرك را داره بگيد
خيلي ممنون ميشم
لطفا اگر سايتي داريد كه كرك در آنجا قرار داره معرفي كنيد