والا خودم که تست نکردم. ولی شک نکن همون 50 تومنی هم ارزش قیمت رو داره و اگه میخوای هنوزم دستی بکشی و ... حتما یکی تهیه کن.نقل قول:
جالبه بدونی پیکان و بعضی ماشینای قدیمی هم خودشون استرس بار دارن)
:12:
والا خودم که تست نکردم. ولی شک نکن همون 50 تومنی هم ارزش قیمت رو داره و اگه میخوای هنوزم دستی بکشی و ... حتما یکی تهیه کن.نقل قول:
جالبه بدونی پیکان و بعضی ماشینای قدیمی هم خودشون استرس بار دارن)
دستی که زیاد میکشم
روزی که دستی نکشم شبش خوابم نمیبره
فرشاد جان یه چیزی تو مجبه ماشین تبلیغ میکنه
کیت شتاب
میدونی چیه؟
یه سری سوال دارم بذار همین العان بپرسم
1 - شمعهای سوزنی قیمتشون چنده؟
2 - برای استفاده از شمعهای سوزنی به چیز خاصی نیاز هست (مثلا تقویت کننده ولتاژ )؟
3 - یه جفت لاستیک صاف دارم با رینگ می خوام یه حالی بهشون بدم! برای تیکاف زدن میشه روغن ریخت قده لاستیک که سر بشه و شروع کنه دود کردن؟؟!!!
4 - یکم هم در باره اتانول که گفتی میریزن تو باک تا اکتان بالا بره بگو
میشه تو پراید ریخت؟ و برای 30 لیتر چقدر ؟
ممنون فرشاد جان
خب منم یک سوال داشتم
البته یادم نیست کجا این سوال رو پرسیدم اما کسی جواب نداد درست یادم نیست به هر حال
ما یک 405 داریم آقا دیدید که این چراغ های جلوش چقدر افتضاح هست اصلا نوره خوبی نداره
حالا به نظر شما من کاسه چراغ رو عوض کنم خوب میشه یا یک کاره دیگه کنم
اگر بخوام کاسه چراغ عوض کنم چنده چطوریه >؟؟
اگه نور وحشتی میخوای برو زنون بنداز. کمی گرونه ولی اگه زنون هم ارضات نکنه دیگه باید خورشید بندازی جلو ماشین.نقل قول:
اگه زیاد نمی خوای هزینه کنی وفقط برای نوره به نظرم یک جفت لامپ گازی خوب بیندازی روی همون کاسه چراغ بهترهنقل قول:
ولی یک مدل هست نور پایین عدسی داره (عین سمند قدیم)
4 تا ال یی دی هم داره به جای چراغ کوچیک
نور بال هم معمولی(کاسه ای)
با راهنما یک تیکه است
من خریدم 140 دست دوم
اما نوش 190 است
البته نور زیادی نداره و باید براش زنون بندازی (دوجفت h1) (هر جفت140)
ایران هم کاسه جدا زده 80-90 تومن که می گن خوب نیست(آب میشه)
زنون هم اگه بخواهی روی همون کاسه فابریک بیندازی موتور دار بنداز(حدود 220)
4 ترانس چون نور بالاش خارج از مرکز هست و نور پایین هم روبرویی رو اذیت می کنه بدرد نمی خوره
معمولی (تک کنتاک زنون یا یک کنتاک زنون یک کنتاک معمولی) هم به هیچ وجه توصیه نمی شه
روی 405 چراغ مه شکن هم می تونی ببندی
اونم با نصب 50 60 در می آد
اگه بخوای چراغ زنون هم می تونی بندازی توش (h3) (هرجفت140)
این قدر هم که شما میگین افتضاح نیست باید درست تنظیمش کنی و ایراد اساسیش اینه که تنظیم چراغای جلو با افزایش وزن عقب خودرو به هم می خوره . مثلا اگه صندلی های عقب پر باشن تنظیم چراغا با موقعی که خالین فرق میکنه چه برسه که صندوق عقت هم پر باشه.نقل قول:
الان تا چه ارتفاعی میشه ماشین رو پایین اورد ؟ که تیروی انتظامی کار نداشته باشه ؟ و برای سمند چه رینگی مجازه ؟؟ از نظر اینچ ؟
5 راست میگن که صفحه کلاج اسپورت داریم تا بشه باهاش take off کرد و اتفاقی براش نیوفته ؟
من که فکر نمیکنم که حداقل پژو این طور باشه شاید پراید و بقیه ماشین ها این طور باشه اما هر چقدر هم که پژو رو ایران خودرو بد بزنه به این صورت که شما میگی نمیشهنقل قول:
اما مثلا ماله پرشیا رو دیدید چقدر نورش شفاف و کل جلویه ماشیه دید داره من میخوام یک چیزی مثل اون باشه
البته با جنس مرقوب
بازم ممنون از جوابتون
هر خودرویی وقتی وزن بر روی عقب خودرو بیشتر شود نور چراغ هایش بالا آمده و از تنظیم خارج می شود و این قانون فیزیک است و ریطی به به نوع خودرو نداردنقل قول:
البته در خودروهای باری و سنگین به دلیل کم و زیاد شدن بیشتر وزن در عقب خودرو این پدیده مشهود تر است
و در خودروهایی مثل 206 می توان چراغ ها را از داخل تنظیم کرد
ولی در خودروهای دیگر در صورتی که وزن عقب خودرو سنگین است حتما باید چراغ ها را دوباره تنظیم کرد و آن ها را مقداری به سمت پایین داد
در مورد چراغ های مدل پرشیا
تازگی ظاهرا شرکتی چراغ های 405 را با مدل پرشیا تولید کرده
کیفیت ظاهریش هم من دیدم بد نبود
اینقدر که برای تردد توی شهر مشکل نداشته باشه(نری روی دست انداز عین الا کلنگ شی)نقل قول:
نیروی انتظامی هم معمولا چیزهای دیگه میبینه اونو بهانه می کنه
از لحاظ استاندارد خودرو و با توجه به شرایط جاده ای و شهری در ایران 15
16 و 17 می اندازن که جلو بندی رو داغون میکنه
گفته شما کاملا درسته ولی تاثیر افزایش وزن روی پژو405 بیشتر از خودرو های دیگس اینو از رو تجربه میگم من خودم قبل از 405 پراید داشتم افزایش وزن عقب روش به اندازه پژو تاثیر نداره تا نیاز به تنظیم مجدد چراغا پیدا کنه.نقل قول:
کسی راهی بلده که بشه چراغای 405 رو هم مثل 206 از تو تنظیم کرد.
حالا قیمتشو نمیدونی؟ راستی کدوم شهر؟ تهران کجای تهران؟نقل قول:
تازگی ظاهرا شرکتی چراغ های 405 را با مدل پرشیا تولید کرده
کیفیت ظاهریش هم من دیدم بد نبود
تایید میشه مثلا تو پراید ها (141.132.ومعمولی) وقتی صندلی های عقبش کسی میشینه خیلی تابلو آدم میبینه که جلوش با عقبش چقدر فرق داره اما در 405 من ندیدم این طور بشه با اون همه باری که ما گذاشتیم توصندوقش و رو صندلی های عقبش هم نشسته بودیم اصلا اون جوری نشد حالا شاید یه نمه این طوری بشه اونم خیلی خیلی خیلی کمنقل قول:
گفته شما کاملا درسته ولی تاثیر افزایش وزن روی پژو405 بیشتر از خودرو های دیگس اینو از رو تجربه میگم من خودم قبل از 405 پراید داشتم افزایش وزن عقب روش به اندازه پژو تاثیر نداره تا نیاز به تنظیم مجدد چراغا پیدا کنه.
کسی راهی بلده که بشه چراغای 405 رو هم مثل 206 از تو تنظیم کرد.
و حتی تو شهر که مثلا چراغ هست یا تو اتوبانا که بعضی جاهاش چراغ داره (یعنی به صورت نمیه روشن )به خوبی نور نیست و به همه جای جاده نمیرسه ولی ماشینایی مثل پرشیا دیده وسیع تری دارن حتی اگر مه شکن هم روشن نکنن به صورت v شکل جلویه ماشین تا چند متری دیده میشه
اما برای 405 U شکل هست و دیده کمتری داره و جلویه ماشین تا چند متری دیده میشه نه خیلی زیاد
من توی تهران چراغ برق دیدمنقل قول:
اگه رام افتاد براتون قیمت می گیرم
اما اینو کلا عرض می کنم که معمولا چراغ های غیر فابریک به دلیل طراحی ابتدایی خیلی خوب نیست و معمولا سایه می اندازه
در مورد تنظیم هم اگه وسط خالی می مونه با تنظیم چپ و راست چراغ میشه درستش کردمن سه پیشنهاد دارم برای شما
1- بگردی چراغ فابریک اصلی پیدا کنی
2- یک جفت لامپ گازی خوب بندازی
3- زنون موتور دار بندازی
در آخر هم دوست عزیز چی رو تایید می کنی اون دوستمون خلاف نظر شما رو داره
پستشو دقیق بخون
این به فاصله چراغ جلو تا چرخ جلو ربط داره و تفاوت سفتی فنر جلو و عقب پژو(به دلیل وزن زیاد موتور و گیربکس)نقل قول:
ضمن تایید حرفهای حاج تقی عزیز:نقل قول:
لازم به ذکره اگه بخوایید به جز رینگ در جاهای دیگه ماشین هم دستکاری هایی انجام بدین حتی میتونید رینگ 18 هم بندازید. مثل%aنقل قول:
به نکته جالبی اشاره کردی این برای من همیشه سوال بود که چرا با این که افزایش وزن عقب 405 در ظاهر تاثیر کمتری نسبت به ماشینای دیگه روش داره ولی رو چراغاش تاثیرش بیشتره الان که دقت میکنم می بینم فاصله چراغای از چرخ های جلو تو پژو 405 بیشتر از پرایده.حالا که برای این مشکل کارخونه فکری نکرده چیکار کنیم چون خیلی دردسر سازه. مخصوصا برای خانواده های پر جمعییت.چون کسی که تو ماشینش همیشه یک یا دو نفر سواره اگه یه بار تنظیم کنه کافیه.نقل قول:
الان خوب رینگ فابریک پژو 405 و پرشیا 14 هستنقل قول:
رینگ فابریک سمند هم 15 هست
رینگ های اسپرت خود ایرانخودرو هم 15 هست!
یعنی اینا هم برای جلو بندی ضرر داره؟؟؟!!!
نه داش امیر منظور حاج تقی از جملهنقل قول:
در واقع این بود که "از لحاظ استاندارد خودرو و با توجه به شرایط جاده ای و شهری در ایران 15 خوبه. ولینقل قول:
از لحاظ استاندارد خودرو و با توجه به شرایط جاده ای و شهری در ایران 15
16 و 17 می اندازن که جلو بندی رو داغون میکنه
16 و 17 هم می اندازن که جلو بندی رو داغون میکنه"
که البته به نظر من 16 هم زیاد ضرر نداره.
دفترچه ماشن رو بخونی نوشتهنقل قول:
در حالت عادی تنظیم کن
بعد اگه عقب مسافر داشتی می ذاری توی یک حالت
اگه صندوق عقب هم بار داشتی می ذاری تو حالت بعد
اما حتما باید پیاده شی و از پشت چراغ این عمل رو انجام بدی
دوستان من فکر میکنم کنم بشه سرلیندر زانتیا 2000 رو برای elx گذاشت
چون موتور elx و زانتیا های 1800 دقیقا یکی هست
و فرق بین موتور های 1800 زانتیا و 2000 زانتیا در سر سیلندره
پس میشه نتیجه گرفت که سر سیلندر زانتیا های 2000 بر روی elx
حالا کسی قیمت سرسیلندر زانتیا های 2000 رو داره؟؟؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود دفترچه راهنما 405
[PHP]http://www.ikco.com/pdf/Ownermanual/405f.pdf[/PHP]
ولی من دنبال یه راهی میگر دم که بشه چراغای 405 رو از تو نظیم کرد منظورم اون حالتای 1و2 که گفتین رو دیگه نیاز نباشه پیاده شی و کاپوت رو بزنی بالا .
با سلام .
ببخشید دوستان کسی میدونه اگه کسی بخواد n20 نصب کنه هزینه اش چقدر میشه ؟
البته تو ایران که جایی نیست بشه از اینا استفاده کنی :دی ولی واسه اطلاع میخوام بدونم .
مثل اينكه همه مقالات تاپ بايد در اين تاپيك جمع بشند ... خودتون جاهاي مناسب رو براي استفاده همه انتخاب كنيدنقل قول:
سوخت ها كلا از نظر كاربرد 11 دسته هستند كه عبارتند از:1-ايزو اكتان 2 -متانول 3-اتانول 4-نيترومتان 5-نيترو پروپان 6-بنزين 7-پروپان 8-سوخت موتورهاي ديزل 9-گاز شهري 10-m85
11-هيدرازين
الكل ها و نيترو متان سوخت مورد استفاده در درگ و مسابقات ايندي هستند
نيترو متان 2.5 برابر بنزين داراي انرژي شيميايي است ولي چون پديده احتراق مخرب رو شدت ميده فقط چند ثانيه قابل استفاده هست و صدمه زيادي به موتور وارد ميكنه
انرژي زياد اكتان بالا و خنك كنندگي خوب از ويژگي هاي الكل هاست
متانول مخلوط با نايتروس اغلب در مسابقات با مسير دايره اي استفاده ميشه
مخلوط كردن اين مواد با بنزين انرژي خيلي بالايي توليد ميكنه كه در مسابقات طولاني كاربرد داره
از تزريق اب و الكل براي مقاوم نمودن سوخت در برابر احتراق مخرب استفاده ميشه
و حالا يه سوخت خوب بايد چه ويژگي هايي داشته باشه
1-ارزان باشه و به راحتي قابل تهيه باشه
2-رسوبات مضر توليد نكنه و تو احتراق كربن هاي اضافه رو هم پاك كنه
3-خواص ضد اكسيد كننده داشته باشه تا از تشكيل مواد اكسيده جلو گيري كنه
4-واكنش شيميايي با موتور و لوله هاي سوخت ندهد
5-انرژي احتراق خوب و قابل توجه داشته باشه
6-قابليت فشرده شدن با هوا تا حد مناسبي رو داشته باشه تا تراكم زياد رو تحمل كنه
7-احتراق ارام و يكنواختي داشته باشد
8-خنك بسوزد و گرماي مخرب توليد نكند
9-تحمل اوانس الكتريكي خوبي داشته باشد تا حداكثر انرژي احتراقي از ان بدست ايد
10-چرب باشد تا به اجزاي موتور لغزندگي بدهد
11-با افزودني هايي كه به ان اضافه ميشود به خوبي سازگار باشد
اميدوارم قسمت اول رو خونده باشيد حالا ميريم سراغ اكتان
اول از همه واسه دوستان نا واردي مثل خودم بگم كه تو اين متن منظور از احتراق مخرب محترق شدن مخلوط سوخت قبل از زمان مناسب هست
به زبان ساده هر چه سوختي در مقابل پديده احتراق مخرب مقاوم تر باشه اكتان بالاتري داره
يك سوخت خوب بايد بعد از احتراق شمع مشتعل شود و به ارامي داخل اتاقك پخش شود تا انرژي مناسب بر تاج پيستون وارد شود
اين احتراق مناسب باعث ميشه كه موج انفجار به صورت يك موج منظم در كل اتاقك پخش بشه و حداكثر قدرت بدست بياد ولي اگر احتراق مخرب در موتوري روي بدهد در مناطق مختلف موج هايي متفاوت توليد ميشه كه همديگه رو خنثي ميكنن و انرژي رو به هدر ميدن و انرژي گرمايي زيادي توليد ميكنن نوع ديگه احتراق مخرب زماني هست كه جرقه فقط مقداري از سوخت رو منفجر ميكنه و بقيه ان با سوختن در زمان نا مناسب به موتور اسيب جدي ميزنه
حالا ميرسيم به جاي اصلي
هر موتوري با توجه به ضريب تراكم و طراحي اتاقك احتراق به نوع ويژه اي از سوخت با اكتان مشخص نياز داره
حالا چه جوري اكتان رو اندازه بگيريم
براي اندازه گيري اكتان سوخت روي يك موتور تك سيلندر با تراكم هاي مختلف ازمايش انجام ميدن
اين موتور در دور 600 تا 900 دور كار ميكنه در دور 900 عدد اكتان موتور بدست مياد و در 600 دور عدد اكتان تحقيقاتي
از نظر علم شيمي اكتان عبارتست از درصد ايزو اكتان به اكتان نرمال
(به هيدرو كربني با 8 تا كربن ميگن اكتان)
براي اندازي گيري اكتان يك مرجع معرفي ميشود كه عبارتست از ايزو اكتان خالص به علاوه 5 گرم تترا اتيل سرب در هر گالن چنين سوختي عدد ron( عدد اكتان جاده اي) 110 تا 120 و عدد mon (عدد اكتان تحقيقاتي) 105 تا 110 خواهد داشت و بدون احتراق مخرب نياز اكثر موتورهاي پر دور رو براوده ميكنه
براي اينكه عدد اكتان جاده اي كه واقعي تر هم هست به دست بيارن اون رو روي يك موتور چند سيلندر با تراكم هاي متفاوت و دور هاي مختلف ازمايش ميكنن و عدد اكتان عملي يا همون جاده اي رو هم حساب ميكنن
هر چه عدد اكتان بنزيني بالاتر باشه اون بنزين نرم تر ميسوزه و در نتيجه نياز به جرقه اوانس تري داره
در واقع ميتونيم نموداري از اوانس شدن دلكو نسبت به افزايش اكتان بكشيم كه با هم رابطه مستقيم دارن و ميزان اوانس شدن دلكو رو نشون ميده
در اخر حرف بايد بگيم كه در كل كار شناس ها دقيق ترين عدد اكتان رو عددي ميدونن كه از معدل گيري بين ron و mon بدست مياد
كرشناس ها اعتقاد دارن كه هر چه سوختي داراي ron بيشتر باشه سوخت در شرايط دريچه هاي نيمه باز كاربراتور نسبت به احتراق مخرب مقاوم تر ميشه و هرچه mon بيشتر باشه سوخت در حالت دريچه هاي كاملا باز نسبت به احتراق مخرب مقاوم تر ميشه
چ
تو اين قسمت ميخوايم در مورد بنزين و موادي كه اكتان اون رو بالا ميبرند و اينكه اين مواد چه مزايا و معايبي دارند صحبت كنيم
بنزين
اول از همه بايد بدانيم بنزين چيست؟
بنزين تركيبي از هيدرو كربن هاي مختلف انواع اولفيني پارافيني و اروماتيك است كه افزودنيهاي مختلف ويژگي فيزيكي و شيميايي ان را تغيير ميدهد بنزين هم از طريق سينتيكي و هم از طريق تقطير نفت خام بدست مياد
اما جايي كه ميدونم به درد همه ميخوره پس حتما بخونيدش
چه موادي اكتان بنزين رو افزايش ميدن
اوليش بنزن هست كه ارزش بررسي رو نداره
اما موادي كه اكتان رو بالا ميبرند و احتراق مخرب رو كم ميكنند عبارتند از:
1-تترا اتيل سرب
اين تركيب قوي ترين ماده اي هست كه براي جلو گيري از احتراق مخرب استفاده ميشه اين تركيب با ازاد كردن اكسيد سرب باعث جلو گيري از احتراق مخرب ميشه البته خيلي سمي هست و حتما بايد با احتياط باهاش كار بشه
اما موضوع جالب اينكه 1 گرم از اون اكتان 1 گالن بنزين رو 5 تا 6 درجه بالا ميبره و 5 گرم اون اين عدد رو به 10 تا 11 ميرسونه
بريد حالشو ببريد
اما معايب
اين ماده شديدا سمي هست و محفظه هاي كاتاليك رو تخريب ميكنه و درو انها را از لايه اي ميپوشانداگر اين ماده زياد استفاده بشه باعث ايجاد رسوب روي شمع ها ميشه كه بايد با شوينده اسيدي پاك بشه
2-mmt
هر 1 گرم از ان وقتي به يك گالن اضافه ميشود سوخت رو به يك سوخت مسابقه اي خوب تبديل ميكنه اين تركيب هم روي شمع ها و سوپاپ ها رسوب ميكنه و محلول رقيقش واسه افزايش اكتان بسيار خوبه
3-انيلين
اين ماده خيلي سميه و براي افزايش اكتان مقدار زيادي از اون بايد با بنزين مخلوط بشه به همين خاطر مقروم به صرفه نيست ولي با اين وجود براي جلو گيري از احتراق مخرب استفاده ميشه
4-اتانول
خود اتانول اكتان 90 تا 110 داره و اغلب در پيست استفاده ميشه(نخوريد بريزيد تو باك )
5-متانول
اين ماده هم مثل اتانول است اما خيلي سمي است و باعث پوسيدگي و زنگ زدن ادوات ميشه
6-mtbe
اين ماده نوعي اتر هست كه تو ايران استفاده ميشه و اكسيژن ازاد ميكنه (چند جا در موردش توضيح داده شده بود كه من دليلي نديدم توضيح بدم)
اما در مورد اينكه بگيم ايا انرژي ازاد شده توسط الكل بيشتره يا نه ... بايد بگم خير
الكل يك نوع امولوسيون محسوب ميشه و نه از نوع صابون !!
مواد امولسيون كننده موجب ميشند كه دو مايع قطبي و غير قطبي كه در هم حل نميشند با حفظ خواص در كنار هم نگه داشته بشند : مثل بنزين و الكل !
مثل شير و چربي - چرك و آب -زرده تخم مرغ و سس مايونز و.....
البته الكل تنها ماده اي هست كه به دليل ميل به تركيب بالا قادر مي باشد هم مواد قطبي و هم مواد غير قطبي در اون حل شوند
الكل ارزش حرارتي كمتري نسبت به بنزين داره ارزش حرارتي سوختت رو كم كردي و اصلا الكل داراي نسبت استكيومتري متفاوتي با بنزين هست
اگر به مكملهاي بنزين امريكايي مثل bg توجه كني روش تاكيد كرده فاقد تترااتيل سرب و الكل ! كه اين خودش نشان دهنده مضرات الكل هست
در كل براي جلوگيري از احتراق مخرب توصيه ميكنه الكل رو با مقدار بسيار كمي آب قاطي كنيد و بعد به سوخت اضافه كنيد ...
اميدوارم جوابت رو گرفته باشيد !
بحث تیونینگ شد!!!!!(راستی قیمتش چقدر هست؟)
بچه ها هدرز به چه میزان روی مصرف سوخت و قدرت ماشین تاثیر داره
خیلی ها میگن این کاتالیزور سر راه اگزوزم خیلی خفه هست و از قدرت ماشین کم میکنه(علمیشو نمیدونم!)
ولی صدای خروجی رو با برداشتنش زیاد میکنه
یه سوال دیگه اینکه؟؟؟؟؟یادم رفت بعدا میپرسم
خودمم نميدونم چه ربطي داشت!!!
از فرشاد ميخوام اينو پاك كنه.
من تو اخبار خارجي وارد كردم.
در مورد سیتم ها و نوع تیونینگ lowrider ها یه مقاله بذارید.
فارسی باشه بهتره
کاملم باشه
سلام امیر جان !نقل قول:
چه خبر ؟ میشناسی کیم ؟ سهیل حسینی . یادمه این سوال رو در انجمن مکانیک سایت ما گذاشتی و جواب هم دادم بهت ! هنوز دنبال مقاله میگردی ! ؟
سلام دوستان
قیمت این سر اگزوز ها که میبندن چند هست معمولا؟
قیمت ها متفاوته.نقل قول:
تو شهر ما از 10-12 تومن داره تا 60-70 تومن.
سلام به همه برو بکس گل
چند تا سوال دارم
اولیش اینکه سر سیلندر 16 سوپاپ برای پراید رو باید از کجا گیر بیارم؟
و حدود قیمتش؟
میل سوپاپ چیه و چرا عوض کردنش باعث افزایش قدرت یا شتاب میشه؟
و چرا اینکه در یک دور خاص قدرت خودشو نشون میده
من یکم خوندم در موردش ولی زیاد متوجه نشدم
و هدرز هایی که من برای پراید دیدم فکر کنم همه ایرانین درسته؟
حدود قیمت رو نمیدونم اگه کسی میدونه بگه!!!
ممنون از همه
متاسفانه اینو نمیدونمنقل قول:
میل سوپاپ همونی هست چند تا بادامک داره و این بادامک ها با چرخش خودشون از بالا میزنه سر سوپاپ و اونو به پایین حول میده تا راه سوخت به سلندر باز بشه و یا راه خروج دود از سیلندر باز بشه.نقل قول:
حالا تا جایی که من خبر دارم تعویض میل سوپاپ این نیست که درجه های بین بادامک ها فرق کنه، بلکه بادامک ها بزرگتر هستن و باعث میشه سوپاپ رو بیشتر به پایین حول بده و در واقع در زمانی یکسان راهی بزرگتر ایجاد کنه و سوخت بیشتری در همون زمان وارد بشه و همچنین دود بیشتری خارج بشه. البته فکر کنم مدلهایی هم داره که مثلا بادامک هایی که میزنه سر سوپاپ دود، بزرگتر از بادامک هایی هست که میزنه سر سوپاپ سوخت. و این باعث میشه با همون مصرف موتور کار کنه ولی سوخت راحت تر خارج بشه.
نقل قول:
حداقل 140 تومن.
دوست عزیز من مشکل مشابه شما رو داشتمنقل قول:
وبعد از مدتی متوجه شدم یه دلیل اینکه چراغها رو روشن میکنم پمپها (شیر گاز) به کار میوفته و دور موتور رو بالا میبره
احتمالا باید مشکل شما مربوط به برق باشه.
:18:
نه دوست من فکر میکنم من یکم زیاد از حد حساسم و هم اینکه ماشین بسته به نوع آب و هوا شتابش تغییر میکنهنقل قول:
مثلا اینکه همه میگم ماشین تو شمال کشور خیلی بهتر گاز میخوره و مصرف هم تا حدودی پایین میاد و....
نقل قول:
دوست عزيز اتفاقا درجات بادامكهاي ميل سوپاپ هستند كه با هم متفاوتند و بسته به درجشون مثلا 30 يا 60 يا...با زمانبندي متغير به سر سوپاپ ها ميزنند مثلا خيلي از دوستان من براي موتورهاي xu7 ميل سوپاپ رو عوض كردند و تا 10 اسب تونستند افزايش قدرت داشته باشند.(اگر بادامكها بزرگتر باشند كه توي محفظه سرسيلندر جا نمگيره..!.به هر حال هر قطعه اي جاي خودش براش تعبيه شده و فقط محوطه گردشش رو ميتوان دستكاري كرد)
موفق باشيد.
راستي از بابت لوازم تيونينگ اگر خواستيد من تهران هستم و يكي از آشنايان كه از اساتيد اين صنف هستند لوازم اصلي ارائه ميكنند و نمايندگي رسمي برندهاي مختلف هستند مثلا:
Quick Silver-Super Spirint-Black Diamond-Sabelt-JR-Auto Lite و...
آدم خيلي واردي هم در اين امر هست و بسيار هم انسان كار درست.
اگر نيازي داشتيد از طريق پيغام خصوصي من در خدمتتون هستم.
سلام.نقل قول:
وروودتون رو به سایت تبریک میگم و امیدوارم بتونیم از اطلاعاتتون استفاده کنیم.
ولی به نظر من در یک میل سوپاپ استاندارد برای سرسیلندر 8 سوپاپ و یه میل سوپاپ اسپورت برای سر سیلندر 8 سوپاپ تفاوت درجه ای بین بادامک ها وجود نداره. در واقع اگر تفاوت درجه بادامک 1 دود با بادامک 1 سوخت در میل استاندارد 90 درجه هست در میل سوپاپ اسپرت هم 90 درجه هست. ولی اگه بخواد در میل سوپاپ اسپرت این زاویه به مثلا به قول خودتون 60 درجه برسه، در قسمت بعدی باید جبران بشه. یعنی اینکه تفاوت زاویه آخرین بادامک سیلندر 1 با اولین بادامک سیلندر 2 از 90 درجه بشه 110 درجه... به نظرتون اینطور چیزی میشه؟؟ اگه نخواد اینطور چیزی بشه، تمام تایمینگ به هم میخوره و در واقع در آخر میل سوپاپ میبینیم که بادامک آخری در عوض اینکه 180 درجه با بادامک اول اختلاف درجه داشته باشه، میبینیم که مثلا 120 درجه اختلاف داره،
اگه عکسی در دسترس دارید از میل سوپاپ اسپرت یه سر سیلندر 16 سوپاپ خوشحال میشم ببینم. فکر کنم اونجوری بهتر متوجه بشم.
ممنون بابت تبريك.
خوب من خودم به عينه تيونينگ چنديدن و چند ماشين رو از نزديك توسط همين دوستمون كه اين كار رو انجام ميدن و ماشين براي مسابقات هم ستاپ كردن.
اونجوري كه من ديدم و پرسيدم ميل سوپاپ يك سطح ثابتي براي آوردن فشار بروي سوپاپها داره احتملا منظور شما هم از بابت اندازه رو احتملا منظور شما اين بوده كه سطح فشار بادامك بروي سوپاپ بلند تر شده كه با بلند شدن بادامك در واقع درجه خيلي فرق ميكنه با نوع استاندارد.
اگر ميل بادامك هاي GTi كه تقريبا ميشه گفت رو Xu7 ها خوب جواب داده با تغيير طول بادامك درجشون خيلي فرق ميكنه...
(صحبت شما هم از لحاظ بزرگ بودن بادامك اگر از لحاظ طولي در نظر بگيريم كاملا درسته و هيچ شك توش نيست)
اون رقم 90 يي هم كه گفتيد براي ماشين معمولي نيست و براي ماشينهاي درگ مورد كاربري داره كه تقريبا ميشه گفت دور Idle ندارند.
پس چكيده صحبتهاي من اين ميشه كه:
با تغيير طول بادامك بادامكها هم تغيير درجه ميدهند.
ان شاالله در كنار هم بتونيم انجمن پرباري كه همين الان هم هست داشته باشيد و هم به عنوان عضو كوچكي اگر چيزي بلد باشم ازش دريغ نميكنم.
موفق باشيد.
نقل قول:
ok
فکر کنم الان متوجه شدم ختلاف نظرمون در چه رابطه ای هست.
من دارم راجع به زاویه بین نقطه پیک هر بادامک با نقطه پیک بادامک بعدی حرف میزنم که تغییرش در واقع کاریه که تقریبا نشد هست.
ولی شما دارید راجع به زاویه ساختاری منحنی برآمدگی هر بادامک به تنهایی حرف میزنید که البته تغییرش امکان پذیره.
و در واقع کمتر شدن زاویه علمی هر بادامک باعث میشه زمان بیشتری سوپاپ پایین بمونه. و این همون تفاوتی هست که بین میل سوپاپ ریس و میل سوپاپ معمولی هست که من از اون با عنوان بزرگتر بودن بادامک نام بردم.
برای هر بادامک به تنهایی این حرف کاملا درسته.نقل قول:
نقل قول:
خیلی هم خوشحال میشیم.
دقيقا متوجه عرض بنده شديد...
خوب من كه تازه وارد هستم و سعي ميكنم كه بيام به اين فروم و با جمبعي از دوستان به بحث هاي مورد علاقمون كه در اين زمينه هست بپردازيم.
موفق باشيد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]